ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرینتر رنگی و سیاه سفید تا 200

ila
05-01-2012, 02:02
می خوام یه پرینتر بگیرم که هم کارهای رنگی و هم کارهای سیاه سفید رو باهاش انجام بدم..مثلا از پریتر سیاه سفید بیشتر استفاده میکنم ولی نمیدونم 2 تا پرینتر بگیرم یا یکی؟
پرینتر رنگی لیزری بهتره یا جوهر افشان و اختلاف قیمتش در چه حدوده؟
کلا راهنمایی کنید چه پرینتری بگیرم با بودجه 200 تومنی که دارم
ممنون

Hamed DC
11-01-2012, 13:30
می خوام یه پرینتر بگیرم که هم کارهای رنگی و هم کارهای سیاه سفید رو باهاش انجام بدم..مثلا از پریتر سیاه سفید بیشتر استفاده میکنم ولی نمیدونم 2 تا پرینتر بگیرم یا یکی؟
پرینتر رنگی لیزری بهتره یا جوهر افشان و اختلاف قیمتش در چه حدوده؟
کلا راهنمایی کنید چه پرینتری بگیرم با بودجه 200 تومنی که دارم
ممنون
پرینترهای لیزری چه رنگی و چه لیزری هزینه جانبی بسیار کمی دارن. شاید در هنگام خرید متحمل هزینه بالایی
بشین، ولی در طول استفاده کاملا این هزینه به شما برگشت خواهد شد. با این بودجه شما میتونید یه پرینتر سیاه
و سفید خوب بخرین!!!

alpha007
27-05-2013, 08:38
پرینترهای لیزری چه رنگی و چه لیزری هزینه جانبی بسیار کمی دارن. شاید در هنگام خرید متحمل هزینه بالایی
بشین، ولی در طول استفاده کاملا این هزینه به شما برگشت خواهد شد. با این بودجه شما میتونید یه پرینتر سیاه
و سفید خوب بخرین!!!

متأسفانه در شرايط فعلي و افزايش قيمت پرينترها از همه نوع چه رنگي و چه سياه و سفيد بايد گفت كه هزينه جانبي پرينترهاي ليزري رنگي هم به شدت بالا رفته تا جاييكه تونر تك رنگ بعضي مدلها تا 400-500 هم ميرسه. تهيه 4 رنگ براي همچين پرينترهايي چيزي بين 1600 تا 2 تومان در مياد. تونرهاي ارزون تر هم قيمتي معادل 300 تا 350 پيدا كردن كه 4 رنگش بين 1200 تا 1400 در مياد. اونم فقط پودر كه جزء مواد مصرفيه و مرتب بايد تهيه بشه...