مشاهده نسخه کامل
: کمک برای روشن ماندن کیس بعد از shut down
arman486
05-01-2012, 00:32
سلام
کامپیوتر من درست کار میکرد و مشکلی نداشت
امشب وقتی shut down کردم اون حالت خاموش شدن در ویندوز آمد و مانیتور و ماوس و کیبورد خاموش شد اما کیس همچنان روشن ماندهر چه هم دکمه پاور رو زدم اثری نکرد دکمه ریست رو زدم بعد از چند لحظه کامپیوتر از نو راه اندازی شد و دو باره ویندوز بالا اومد وقتی هم که میخوای خاموش کنی دوباره داستان بالا پیش میاد
مشکل از کجاست
sadegh-sg
05-01-2012, 15:08
اسپم شد
پاک شود
arman486
05-01-2012, 15:22
نه دوست عزیز ایکس پی هست
samijazini
05-01-2012, 15:38
1-اول ویندوزتو عوض کن ببین باز خاموش نمیشه...
اگه دوباره خاموش نشد مشکل از سخت افزار که دو حالت داره:
یا یکی از اتصالات داخل کیس درست عمل نمی کنه که در این حالت باید اتصالات رو چک کنی و کابل ها را در بیاری و دوباره بزنی سرجا
یا اینکه یکی از قطعاتت خراب شده، می تونه از پاور یا مین برد باشه..
sadegh-sg
05-01-2012, 15:45
اسپم شد
پاک شود
شما باید اول از همه بایوس رو دیفالت کنی
درست نشد اول از همه این مشکل میتونه از باز بودن زیاد نرم افزارهای مختلف باشه باید اون نرم افزار هایی که باز هست قبل از خاموش کردن ببینید تا فرایند خاموش شدن کامپیوتر سریع تر انجام بشه
علت بعدی میتونه از خرابی ویندوز باشه
علت بعدی میتونه از ایراد در پاور و مین باشه
پس بهتره پاور و مین چک بشه
علت بعدی هم میتونه از بایوس باشه به همین خاطر بایوس مین رو آپدیت کنید
jafarian
06-01-2012, 16:54
اول از همه کابلهای روی مادربورد منظورم پاور و ریست و هارد که از کیس هست کلا جدا کنید بعدش سیستم با یک دوسو روشن کنید وقتی وارد ویندوز شد از همون دوسو برای خاموش کردنش استفاده کنید ببینید راحت خاموش میشه اگر بازم مورد داشت کابل دستگاه dvd خودتون یا اگر کارتی تو اسلات pci دارین اونم جدا کنید تست بزنید درمرحله آخرم پیشنهاد چنج مردن ویندوز میدم چون به احتمال زیاد نرم افزاری :20:
barbirose
21-03-2012, 21:58
کمک کامپیوتر من هنگام خاموش شدن تا مرحله shuting down پیش میرود و بعد همینجور میماند و خاموش نمیشود و وقتی یکبار ریست میکنم روشن و سپس خاموش میشود چطور عادی خاموش کنم ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.