ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درمورد بک آپ ویندوز7

panez
04-01-2012, 18:51
سلام دوستان خسته نباشی توی این روزا سرد دلاتون گرم
من یک سوال داشتم ممنون میشم راهنمایم کنید
من لب تاپ تازه خریدم و ویندوز اورجینال 7 داشته من گفتند یک بک آپ باید بگیرم میخواستم بدونم بک آپ فرقی نمیکنه روی جه نوع دی وی دی باشه اخه از یک شنیدم گفت باید از اون دی وی دی که داخل جعبه هست استفاده کنید این دی وی دی های معمولی خواسته باشی بعدا استفاده کنی برات مشکل ایجاد میکنه و نمیتونی ویندوز رو نصب کنی
میخواستم بدونم حرفش صحت داره اخه من بک اپ روی همین دی وی دی های معمولی گرفتم
ممنون

pcsoft
04-01-2012, 18:59
من لب تاپ تازه خریدم و ویندوز اورجینال 7 داشته من گفتند یک بک آپ باید بگیرم میخواستم بدونم بک آپ فرقی نمیکنه روی جه نوع دی وی دی باشه اخه از یک شنیدم گفت باید از اون دی وی دی که داخل جعبه هست استفاده کنید این دی وی دی های معمولی خواسته باشی بعدا استفاده کنی برات مشکل ایجاد میکنه و نمیتونی ویندوز رو نصب کنی
ممنون

بدون نیاز به هیچ گونه دی وی دی و سی دی. با نرم افزاری مثل Acronis True Image 2011 حالا هر نسخه ای فرقی نمی کنه. یک Backup کامل و اگر انتخاب کنید با حجم نصف حجم اشغال شده ی درایو مورد نظر، روی هارد ایجاد می شود و بصورت یک فایل با پسوند tib در می یاد.
موردی هم که شما گفتین فکر می کنم مربوط به بک آپ گرفتن توسط نرم افزارهای شرکت سازنده لپ تاپ هستش که احتمالا دکمه ای هم برای اون در کیبورد تعبیه شده. ولی به نظر من روش بالا بهتره.

panez
04-01-2012, 19:02
ممنون از راهنماییتون ولی وقتی ویندوز خراب شه چطور میشه به هاردش دسترسی داشت و دباره نصبش رد و این نرم افزار از کجا میتونم دانلود کنم
ممنون

davod_danger666
04-01-2012, 19:09
ممنون

سلام
اقا واسه چی بک اپ میگیرین؟از چی بک اپ میگیرین؟

pcsoft
04-01-2012, 19:11
ممنون از راهنماییتون ولی وقتی ویندوز خراب شه چطور میشه به هاردش دسترسی داشت و دباره نصبش رد و این نرم افزار از کجا میتونم دانلود کنم
ممنون

خیلی راحت! این نرم افزار نسخه تحت بوت هم داره(که داخلش هست موقع نصب باید انتخاب بشه) که نیازی به سیستم عامل هم نیست.این نرم افزار، نسخه تحت بوت آکرونیس رو می سازه و در چند حالت به کاربر تحویل میده که شامل رایت روی سی دی یا دی وی دی و یا بصورت فایل ISO برای رایت بعدا باشه.
فایل رو بهش می دین و Restore می کنه. با سرعت بالا.
محیط این نسخه هم کاملا گرافیکی هستش و مثل ویندوزه. فقط شما باید فایل رو بهش Browse کنید.
اسم برنامه:
Bootable Rescue Media Builder

panez
04-01-2012, 19:15
ممنون لطف کردی

davod_danger666
10-01-2012, 22:29
خیلی راحت! این نرم افزار نسخه تحت بوت هم داره(که داخلش هست موقع نصب باید انتخاب بشه) که نیازی به سیستم عامل هم نیست.این نرم افزار، نسخه تحت بوت آکرونیس رو می سازه و در چند حالت به کاربر تحویل میده که شامل رایت روی سی دی یا دی وی دی و یا بصورت فایل ISO برای رایت بعدا باشه.
فایل رو بهش می دین و Restore می کنه. با سرعت بالا.
محیط این نسخه هم کاملا گرافیکی هستش و مثل ویندوزه. فقط شما باید فایل رو بهش Browse کنید.
اسم برنامه:
Bootable Rescue Media Builder

سلام
اقا من یه لپ تاپ گرفتم.توش سی دی ویندوز نداره.الان ویندوز نصب نکردم.با سی دی ویندوز معمولی نصب کنم؟
کار خاصی نیازی نیست بکنم؟

jafarian
11-01-2012, 00:49
سلام
اقا من یه لپ تاپ گرفتم.توش سی دی ویندوز نداره.الان ویندوز نصب نکردم.با سی دی ویندوز معمولی نصب کنم؟
کار خاصی نیازی نیست بکنم؟

یک تاپیک جدا برای سئوالتون میزدین بهتر بود شما ویندوز بصورت عادی نصب کنید بعدشم درایورهای لپ تاپ نصب کنید از آخرم با برنامه ای که داخل همین تاپیک معرفی شده میتونید از ویندوز خودتون ایمیج تهیه کنید که برای سری بعد نیاز به نصب مجدد ویندوز نداشته باشین:20: