ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ▒▓اضافه کردن کد به پروژه▓▒

aliscan
04-01-2012, 18:05
سلام

یکی از دوستام یه پروژه طراحی وب داشتن البته بصورت آفلاین،با دریم ویور فکر کنم،اینو ساختن(البته داد یه نفر واسش ساخت:31:)بعد حالا استادشون بهشون گفته که تو این ساختی که ساختین یه چندتا کد جاوا اضافه کنید.

دوستم چون به اینترنت دسترسی نداشت گفت ببین این رو میتونی واسم ردیف کنی یا نه،سورسش رو بهم داد بعد خودم یه سری کد مثل کدهای زیر پیدا کردم حالا نمیدونم چه جوری باید به این سایت آفلاینی که ساختن اضافه کنم.

کد بارش برف:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد متن دلخواه به دنبال ماوس:

دوستان عزیز اگه راهنمایی کنن ممنون میشم:11::40:

G.D.ragon.Ir
04-01-2012, 18:14
میتونید فایل ها رو با یک ویرایشگر متن مثل نوت پد باز کنید و بعد کدهای جاوا رو درونش قرار بدید و فایل رو سیو کنید

aliscan
04-01-2012, 18:29
میتونید فایل ها رو با یک ویرایشگر متن مثل نوت پد باز کنید و بعد کدهای جاوا رو درونش قرار بدید و فایل رو سیو کنید

خوب منم دقیقا همین کار رو کردم،با نرم افزار دریم ویور باز کردم سورس پروژه رو بعد این کدها رو بین تگهای هد و بادی هم گذاشتم ولی کار نکرد:41:

G.D.ragon.Ir
04-01-2012, 21:29
متاسفانه کدهای جاوا اسکریپت همچین مشکلاتی دارن مثلآ توی یک مرورگر نشون داده میشن و تو یک مرورگر دیگه نه و یا کلآ... . اگر امکانش هست از کدهای دیگه استفاده کنید به عنوان نمونه کد بارش باران رو در ادامه براتون میزارم (البته فقط تو IE کار کرد و در کروم کار نکرد). یک فایل از کدهای جاوا اسکریپت هم داشتم که برات میل کردم

نکته: کدهای زیر رو بین تگ های <body> و <body/> قرار بدید