مشاهده نسخه کامل
: می خوام cpu رو ارتقا بدم ، کمکم کنید
alizadeh_01
04-01-2012, 11:52
سلام
دوستان ، در سیستم من بازی pes 2012 خیلی کنده . برای همین هم می خوام cpu رو ارتقا بدم . چه مدلی بخرم تا زیاد رو خرج نیفتم . (برای کار دیگه ای نمی خوام ، فقط برای بازی)
این هم مشخصات سیستمم : (سیستم من خیلی قدیمیه ، البته حدود سه ماه پیش کارت گرافیک رو عوض کردم)
processor: Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.06GHz
Memory: 2046MB RAM
VGA: GeForce GT 520
alizadeh_01
04-01-2012, 13:50
یکی نیست که یه کمکی به ما بکنه ؟
PC_Expert
04-01-2012, 21:45
سیستم شما ارزش ارتقا نداره، پردازنده، مادربرد و رم رو باید عوض کنید.
سلام منم میخوام cpu ارتقا بدم
mainboard : asus m2n-e
cpu:AMD Athlon 64 X2 3800 / 2.01
آیا میتونم Phenom II X3 یا Phenom II x4
3ghz بذارم؟
اگه میشه مدل دقیق و قیمت بگین؟
djalireza_mixer
31-01-2012, 18:35
اينجا برو ليست cpu هايي كه مادربردت ساپورت ميكنه رو ميبيني
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو گوگل هم خريد آنلاين قطعات كامپيوتر رو سرچ كني سايتايي مياد كه توش مدل هاي مختلف سي پي يو و قيمتاشونم هست
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
سلام
دوستان ، در سیستم من بازی pes 2012 خیلی کنده . برای همین هم می خوام cpu رو ارتقا بدم . چه مدلی بخرم تا زیاد رو خرج نیفتم . (برای کار دیگه ای نمی خوام ، فقط برای بازی)
این هم مشخصات سیستمم : (سیستم من خیلی قدیمیه ، البته حدود سه ماه پیش کارت گرافیک رو عوض کردم)
processor: Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.06GHz
Memory: 2046MB RAM
VGA: GeForce GT 520
مدل مادربردت هم بگو تا معلوم شه كه سيستمت چه سي پي يو هايي رو ساپورت ميكنه اگه مدل هاي دو هسته اي و چهار هسته اي رو ساپورت ميكنه بهترين كارت خريد يه سي پي يو هست چون كارت گزافيكت عاليه و رمت هم فعلن خوبه فقط سي پي يو كم مياري كه با خريدش ميتوني راحت بازي كني كلا يه بار سي پي يوت رو جارو بكش تا گرد و خاكش بره چون سرعتشو خيلي پايين مياره
[QUOTE=djalireza_mixer;6811801]اينجا برو ليست cpu هايي كه مادربردت ساپورت ميكنه رو ميبيني
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو گوگل هم خريد آنلاين قطعات كامپيوتر رو سرچ كني سايتايي مياد كه توش مدل هاي مختلف سي پي يو و قيمتاشونم هست[COLOR="Silver"]
پس Phenom II x4 و Phenom II x3 رو ساپورت میکنه...
قیمتشون تو تهران چنده ؟
بهترین CPU با قیمت 100 تومن که واسه مادربوردم میتونم بگیرم کدومه؟
لطفا راهنمایی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.