ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید تا 120

ghdc
04-01-2012, 11:05
با عرض سلام
می خواستم یه ماشین بگیرم تا سقف 120 (خودمو بکشم 140) بیشتر ندارم اصلا

مدلی که خودم خیلی دوستش دارم LEXUS RX 350 هست (فکر کنم به پولی که دارم بخوره یعنی اخرین قیمتی که داشتم میخورد)

درکل شما اینو در نظر نگیرید ببینید چی بیشتر یه کارم میاد

پول خونه پر 140
یه علاقه ای به شاسی دارم حالا نبود مهم نیست
ظاهر خوبی نداشت مهم نیست بیشتر می خوام خودش خوب باشه
مصرفمم شهر و جاده
اسپرت مهم نیست میخوام راحت باشه

حالا لطف کنید یه چند تا مدل معرفی کنید تا بریم جلوتر

mohamad skystar
04-01-2012, 11:36
سلام.
همونطور که خودتونم گفتین LEXUS RX 350 تو این رنج بهترین شاسی بلند هست.
بازم اگر شاسی بلند در نظر داشته باشی به مراتب تویوتا پرادو و تویوتا لندکروزر 6 سیلندر هم میتونی انتخاب کنی.
خودروهای صفر کیلومتر هم تو این رنج قیمت میتونم بگم مرسدس C200 بهترین گزینه خواهد بود.
بعد دوباره میتونی لکسوس IS 300 و لکسوس ES350 هم فکر کنی.
تنوع خودرو زیاده پس سعی کنید ملاک هاتون رو برای خرید دقیقا مشخص کنید و خودروی مورد نظرتون رو انتخاب کنید

dash_mehdi
04-01-2012, 15:53
با توجه به این که لکسوس هم جزء خانواده تویوتا هست بسیار خودروی مطمئنی هست rx350 به دلیل زیبایی و امکانات و راحتی بیشتر نسبت به لندکروز مقاومت کمتری در جاده های off road و در واقع بیابانی و کوهستانی داره اما لندکروز هم کلاس کمتری داره هم زیبایی کمتر و هم راحتی و امکانات رفاهی کمتری. پس اگر استفاده در مکان های کوهستانی بیشتر از ماشینت داری لندکروز رو انتخاب کن و اگه نداری قطعا لکسوس ار ایکس 350

ghdc
04-01-2012, 23:19
با توجه به این که لکسوس هم جزء خانواده تویوتا هست بسیار خودروی مطمئنی هست rx350 به دلیل زیبایی و امکانات و راحتی بیشتر نسبت به لندکروز مقاومت کمتری در جاده های off road و در واقع بیابانی و کوهستانی داره اما لندکروز هم کلاس کمتری داره هم زیبایی کمتر و هم راحتی و امکانات رفاهی کمتری. پس اگر استفاده در مکان های کوهستانی بیشتر از ماشینت داری لندکروز رو انتخاب کن و اگه نداری قطعا لکسوس ار ایکس 350
خن توی کوه که نمیخوم برم کلا از شاسی بیشتر خوشم میاد

سلام.
همونطور که خودتونم گفتین LEXUS RX 350 تو این رنج بهترین شاسی بلند هست.
بازم اگر شاسی بلند در نظر داشته باشی به مراتب تویوتا پرادو و تویوتا لندکروزر 6 سیلندر هم میتونی انتخاب کنی.
خودروهای صفر کیلومتر هم تو این رنج قیمت میتونم بگم مرسدس C200 بهترین گزینه خواهد بود.
بعد دوباره میتونی لکسوس IS 300 و لکسوس ES350 هم فکر کنی.
تنوع خودرو زیاده پس سعی کنید ملاک هاتون رو برای خرید دقیقا مشخص کنید و خودروی مورد نظرتون رو انتخاب کنید

از این ماشین های که گفتی مشخصات و تاپیکی ازش دارید من برم بخونم(چون هنوز چیز زیادی نمی دونم)

--------------------------
یکی از دوستان میگه بنز وbmw اگه بگیری داری پول مارک و برند رو میدی همین لکسس توی همین قیمت بهتر داره

چه فدر با هاش موافقین
از نظر فنی پرادو بتره یا rx350

dash_mehdi
04-01-2012, 23:49
خن توی کوه که نمیخوم برم کلا از شاسی بیشتر خوشم میاد

از این ماشین های که گفتی مشخصات و تاپیکی ازش دارید من برم بخونم(چون هنوز چیز زیادی نمی دونم)

--------------------------
یکی از دوستان میگه بنز وbmw اگه بگیری داری پول مارک و برند رو میدی همین لکسس توی همین قیمت بهتر داره

چه فدر با هاش موافقین

بهتره این قسمت رو حتما مطالعه کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در خرید لکسوس شک نکن حتی اگه شاسی کوتاه گرفتی باز از لکسوس انتخاب کن

mohamad skystar
05-01-2012, 00:21

چه فدر با هاش موافقین

از ماشین هایی که گفتم تمام در بخش خودروهای خارجی تاپیک دارن میتونید مراجعه کنی.
در حالت کلی بخوایم بررسی کنیم.
لندکروزر از نظر عملکرد یک خودروی شاسی بلند حرف اول رو میزنه.
لکسوس و پرادو عملکردشون نزدیک به همه با این تفاوت که لکسوس جوانب لوکس بودن
و کیفیت بالا - زیبایی و نرم بودن رو بیشتر رعایت کرده چون لکسوس هدفش برتری بر پرادو نیست
بلکه رقابت تنگاتنگ با مرسدس و BMW داره.
به نظر من رانندگی با RX تو شهر خیلی راحت تر از رانندگی با لندکروز هست.
به هر حال تو این رنج قیمت تا 140 میلیون تومن اول RX 350 مدل 2011 بعد لندکروزر مدل 2010بعد پرادو مدل 2010

ghdc
05-01-2012, 21:14
ممنون از دوستانی که در این تایپیک کمک کردند
با وضعیت فعلی دلار و ... ترجیح میدم توی یه موقع دیگه ماشین بگیرم
شاید وقتی که از این اب و تاپ بیفته
انتخابم همون rx
ولی بازم اگه سوالی داشتم مزاحمتون میشم

باز هم تشکر