مشاهده نسخه کامل
: كسي با تلويزيون 46d5500 تا حالا كانال هاي ديجيتالي رو گرفته؟
face_2_faces
04-01-2012, 10:12
سلام دوستان من حدود 2 هفته هست كه اين tv رو گرفتم (بدون گارانتي ) خيلي سعي كردم كانال هاي ديجيتالي رو بگيرم از پست هاي دوستان هم خيلي سعي كردم به نتيجه برسم كه نشد تو منو مخفي مسري كه دوستان مي گن ميرم و در اخر بعضي از گزينه هايي كه مي گن دقيق عين اونا تو گزينه ها نيست و چون مي ترسم كه بلايي سر tv بيارم دست نزدم .لطفا اگه دوستان گرفتن و مي تونن راهنمايي كنن دستشونو مي فشارم
ممنون يا حق
سلام دوستان من حدود 2 هفته هست كه اين tv رو گرفتم (بدون گارانتي ) خيلي سعي كردم كانال هاي ديجيتالي رو بگيرم از پست هاي دوستان هم خيلي سعي كردم به نتيجه برسم كه نشد تو منو مخفي مسري كه دوستان مي گن ميرم و در اخر بعضي از گزينه هايي كه مي گن دقيق عين اونا تو گزينه ها نيست و چون مي ترسم كه بلايي سر tv بيارم دست نزدم .لطفا اگه دوستان گرفتن و مي تونن راهنمايي كنن دستشونو مي فشارم
ممنون يا حق
بعد از وارد شدن به منو مخفی :
- در قسمت local set رو از EA-IRAN بر روي ED-IRAN تغییر دهید.
گزينه دیجیتال به منوي جستجوي شما اضافه ميشود
منوی فارسی به تلویزیون نیز اضافه می شود
face_2_faces
04-01-2012, 19:28
مال من هم منو فارسی هم تو جستجو هم جستجوی کانال های دیجیتالی هست ولی کانالی پیدا نمی کنه
شما خودتون d5500 دارین و باهاش کانال دیجیتالی رو گرفتین?
hamidhrk
05-01-2012, 11:21
منم تازه گرفتم تیونر فعاله ولی وقتی سرج میکنه کانالی پیدا نمیکنه
face_2_faces
07-01-2012, 21:46
پس کسی نمی تونه کمکم کنه ?
سلام اين مدل رو چند و از كجا گرفتي؟
سلام اين مدل رو چند و از كجا گرفتي؟
اهواز بدون گارانتی 1.450 تومان حدود 10 روز پیش
دوستانی که ال ای دی سامسونگ 46d5500 دارند، لطف کنید از قسمتهای مختلف منو مخفی ، عکس بگیرید و در اینجا قرار بدید.
قسمت تنظیمات انالوگ تلویزیون به هم خورده و هر چی جستجوی کانال میزنم ، کانالی نمیگیره...
ممنون
اهواز بدون گارانتی 1.450 تومان حدود 10 روز پیش
دوست عزیز که ال ای دی سامسونگ 46d5500 دارید، لطف کنید از قسمتهای مختلف منو مخفی ، عکس بگیرید و در اینجا قرار بدید.
قسمت تنظیمات انالوگ تلویزیون به هم خورده و هر چی جستجوی کانال میزنم ، کانالی نمیگیره...
ممنون
face_2_faces
03-08-2012, 03:30
ما نفهمیدیم بالاخره می شه گرفت کانالهای دیجیتالی رو یا نه
taghi_sky7
13-08-2012, 11:50
سلام
این مدل 5000و5500سامسونگ گیرنده داره امابا دیجیتال ایران سازگار نیست نوع فرمت هاش فرق می کنه هیچ کاری نمیشه کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.