ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه ماشین حسابی رو میتونم سر جلسه امتحان الکترونیک قدرت ببرم؟ دانشگاه آزاد

aliarya
03-01-2012, 19:00
سلام

من رشته ام برقه . دو درس معادلات و الکترونیک صنعتی دارم . حالا در دانشگاه آزاد سر امتحان تا چه ماشین حسابی میذارن استفاده بشه ؟
و سر امتحان معادلات چی ؟

ماشین حسابهایی که کابل usb دارن میذارن؟

2raj_a
03-01-2012, 19:12
در درس معادلات فکر نکنم بذارن ماشین حساب ببری!!
ولی تو درسای دیگه ماشین حساب حافظه دارم میشه برد اما بعضی ها ریستش میکنن بعضی ها هم کار به کارت ندارن

aminjigar
03-01-2012, 20:29
معادلات که ماشین حساب نمی خواد... اگر هم بخواد ساده فقط

ولی درسای اصلی و تخصصی برق مشکلی نداره هر جور که عشقت کشید ماشین حساب ببر

مثلا یه درس مثل مخابرات 2 ماتریس معکوس یه ماتریس 5*5 به بالا رو که آدم نمی تونه دستی یا با اکثر ماشین حساب های مهندسی

ارزون قیمت محاسبه کنه... فقط اگه حافظه داره توش چیزی ننویس :20:

aliarya
03-01-2012, 20:32
یعنی هر ماشین حسابی مثله اینایی که رم میخورن . تکزاس تی وان کاسیو های حرفه ای میذارن ؟
اگه ببرم که نمیزارم ریست کنن . فرمول میخوام بزنم داخلش .

یه سوال دیگه من یکی از اینا بخرم . چند روز طول میکشه تا یاد بگیرم کار باهاشون کنم

aminjigar
03-01-2012, 20:37
کاری نداره اینا ها دفترچه دارن...

والا ما که سر جلسه هم بچه ها کاسیو کلس پَد هم ور می داشتن می یاوردن... تکزاس هم به همین شکل

یه سری توش هم می نوشتن... فقط دیگه دانشگاه با دانشگاه و مراقب با مراقب فرق داره.

الکترونیک صنعتی که فرمول سختی نداره همون رو حفظ کنی راحت تره تا بزنی به ماشین حساب که... والا.

مگه درس خیلی دیگه سخت باشه... من تنها تو درس مایکروویو 1 این کارو کردم... یادش گرامی و خوش :31:

aliarya
03-01-2012, 20:39
معادلات که ماشین حساب نمی خواد... اگر هم بخواد ساده فقط

ولی درسای اصلی و تخصصی برق مشکلی نداره هر جور که عشقت کشید ماشین حساب ببر

مثلا یه درس مثل مخابرات 2 ماتریس معکوس یه ماتریس 5*5 به بالا رو که آدم نمی تونه دستی یا با اکثر ماشین حساب های مهندسی

ارزون قیمت محاسبه کنه... فقط اگه حافظه داره توش چیزی ننویس :20:

چرا ننویسم آخه ؟

aminjigar
03-01-2012, 20:44
چون بخونی درس رو 12 رو گرفتی حداقل ولی اگه تقلب گرفته بشه 0.25 می گیری و احتمالا می ری تو مشروطی...

به هر حال خودت می دونی دیگه، دیگه شما که الکترونیک صنعتی داری باید ترم بالایی باشی و خودت به خم و چَم کار وارد هستی

دیگه...

aliarya
03-01-2012, 22:36
ممنون بخاطر راهنمایی

وقتشو ندارم . آشنایی هم زیاد با این ماشین حساب هایی نمودار رسم میکنن ندارم . میخوام شکل موج ها و نمودار رو بدم بهش سر امتحان استفاده کنم .
میگم نرم این همه هزینه کنم از این ماشین حساب های usb رم خور بگیرم سره جلسه نزارن استفاده کنم .

یه ماشین حساب مخصوص برق ( کار درست ) چی بگیرم . قیمتش هم مهم نیس

بازم ممنون

2raj_a
04-01-2012, 12:11
دوست عزیز در مورد فرمول بردنش ضرر نداره ولی اگه تقلب بگیرن ازت 0.5 میدن!
من خودم 5800 کاسیو دارم فرمول میشه داد ولی نمودار نه!
الان قیمت ماشین حساب ها با قبل خیلی فرق کرده!من اینو 62 تومان خریدم الان شنیدم 80 شده!

aliarya
04-01-2012, 17:11
چیزی که باور نمیکنم ti89 t میگن 270 تومن . این ماشین حساب پارسال چقدر بود مگه ؟ . به نظر شما چی بگیرم که نمودار هم ذخیره کنه .
منتظر راهنمایی تون هستم

aminjigar
04-01-2012, 17:42
دوست من به نظر من اگه فقط واسه رسم نمودار و ذخیره چند تا فرمول بخوای ماشین حساب الان بگیری، این کارو نکن...

به خاطر گرونی های اخیر قیمت ماشین حساب ها 60-70 درصد گرون شده !!! (مثل بقیه چیزها)

به هر حال تمام ماشین حساب های مهندسی تکزاس حرفه ای و خوب هستند + از کاسیو، کلس پد فوق العاده هست (2-3 ماه پیش

160 بود الان 250-260 تومن هست) + مدل آلجبرا که به نظر من مناسب ترین هست. (قبلا 120 بود الان حدود 200)

اینا ماشین حساب های مهندسی حرفه ای! هستن.

دیگه واسه ماشین حساب های ساده تر همونی که دوستمون گفتن کاسیو 5800P خیلی خوبه...

کم تر از این هم بگیری ممکنه تو یک درس دیگه به مشکل بخوری... من به خاطر دارم تو درس فیلتر و سنتز که محاسبات ریاضی زیاد بود

ماشین حساب های مهندسی ارزون به خاطر حجم بالای محاسبات بسیار کند عمل می کردن جوری که محاسبات بخش بخش

باید انجام می شد و کلی مشکل بوجود می یاورد. (البته فکر کنم همونا الان 30-40 تومن هستن!)

پیشنهاد من با توجه به گرونی ها همون 5800 کاسیو هست.

aliarya
04-01-2012, 18:54
میخوام یه ti89t دست دوم بخرم . همین ماشین حساب چند وقت پیش اطراف انقلاب قیمت کردم 120 بود . نمیدونم چی بلایی با دلاری 1600 میخوان سر ما بیارن

MatinCracker
05-03-2012, 16:59
سلام.
نظرتون راجع به کاسیو 9860G SD چیه دوستان ؟ کسی این ماشین حسابو داره ؟