ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین برند موجود در ایران

dash_mehdi
03-01-2012, 01:21
باسلام به همه عزیزان

من حدود یک ماهی هست که هر تعمیر گاهی میرم یه سوال میکنم که بهترین برند موجود در ایران چه خودرویی هست و این سوال رو حتی از نماندگی های فروش برند های مورد نظرم و دارندگان خودروهای مورد نظرم هم کرد
امروز هم از استاد کلاس اتومکانیک خودم که انصافا خیلی تو این چیزا خبره هست و تقریبا توی اکثر نمایندگی های برند ها همچون لکسوس / تویوتا کارکرده پرسیدم به یک جواب نهایی رسیدم اون هم لکسوس بود و می تونم با این همه پر سو جویی که انجام دادم بگم که لکسوس برترین برند موجود در ایران میباشد (از لحاظ قیمت و کیفیت بنزین و پشتیبانی و هوای ایران)
مثلا به این صورت که 3 خودروی مثلا 100 میلیونی بنز . 100 میلیونی بی ام دبلیو . 100 میلیونی تویوتا و 100 میلیونی لکسوس می تونم بگم برای شرایط ایران لکسوس با کیفت ترین خودرو میباشد و بعد تویوتا و بعد مرسدس بنز
این کیفیت بالا را گارانتی 84 ماهه برابر با 7 سال و 500 هزار کیلومتری لکسوس در ایران تایید میکند.
تنها دلیلی که قیمت مرسدس بنز را با یک خودروی هم تراز با لکسوس و تویوتا بیشتر میکند بیشتر بودن قیمت قطعات در کشور المان میباشد و دلیلی بر کیفیت بیشتر ان نیست
مثلا تویوتا در سال 1977 اعلام کرد که اگر در خودرو های کرولا مشتری به مشکلی در قسمت سیلندر و پیستون ها و قسمت اصلی موتور برخورد کند یک کرولای اخرین مدل بهش میدهیم! و هنوز هم در تویوتا کرولا در این قسمت هیچکس به مشکلی بر نخورده است.
یا یک دلیل دیگر استفاده ی محصولات تویوتا در هوای مرطوب و گرم جنوب کشور توسط مسئولین است که این را نشان میدهد که تنها خودرویی که می تواند در شرایط سخت اب و هوایی جنوب دوام اورد تویوتا است(البته مثال های من از تویوتا بدلیل این است که لکسوس کاملا متعلق به تویوتا میباشد و به عنوان برند لوکس تویوتا فعالیت میکند)
حرف های من برای شرایط ایران میباشد و به شرایط خارج از کشور صدق نمی کند که البته باز هم تویوتا جزء بهترین ها میباشد
با توجه به این که بنزین کیفیت پایین اسفالت و کیفیت هوا در ایران نا مطلوب می باشد و خودرو ی مرسدس بنز نیز از حساسیت بیشتری نسبت به تویوتا برخوردار هست بیشتر به مشکل برمی خورد نسبت به تویوتا و یا لکسوس و همین دلیل است که تویوتا و لکسوس از دوام بیشتری برخوردار میباشند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهشن بحث تعصبی نکنید خیلی ممنون

dash_mehdi
03-01-2012, 12:24
در اخرین اماری که توسط مجله معتبر consumer reports انجام شد در 10 کلاس مختلف 10 تا از بهترین خودرو های جهان شناخته شدند . در این امار 6 خودرو ژاپنی هستند و 3 خودرو به تنهایی ژاپنی که از یک برند تویوتا بیشترین بود.
در کلاس خودرو های ون تویوتا sienna 2011 بهترین جهان شد
در کلاس suv های متوسط تویوتا rav 4 بهترین جهان شد
و در کلاس خودرو های سبز تویوتا پریوس بهترین جهان شد

در نظر سنجی ای که در سایت تویوتا ایران انجام شد لکسوس قابل اطمینان ترین برند در ایران شد و بعد هم خود تویوتا

شرکت بزرگ تویوتا رسما در سال 1937 تاسیس شد و سال ها بعد یعنی سال 1989 برند لوکس تویوتا لکسوس تاسیس شد

dash_mehdi
03-01-2012, 12:54
:8:نظر یادتون نره

ARASH66
14-01-2012, 11:00
بهترین برند موجود در ایران که مطمئنا پورشه هست، ولی با قیمت بالا

dash_mehdi
14-01-2012, 11:52
بهترین برند موجود در ایران که مطمئنا پورشه هست، ولی با قیمت بالا

می تونید دلیل بیارید؟
اگر تویوتا یک خودروی 200 میلیونی بزنه (که البته لکسوس زده) از تمام خودرو های 200 میلیونی با برند های دیگر بهتره.

محصولات تویوتا طوری تولید میشن که در هر اب و هوایی دوام بیاورند
شرایط بیش از 70 درصد شهر های ایران به این صورته : ارتفاع زیاد - رطوبت کم و در 5-6 شهر بزرگ ایران اب و هوای الوده و در همه جای ایران بنزین بی کیفیت و این ها دقیقا عکس اون شرایطی هست که در اروپاست یعنی رطوبت بالا اب و هوای تمیز بنزن با کیفیت و ارتفاع پایین.
تویوتا خیلی بیشتر برای این چیز ها مقاوم شده و یکی از دلایلش هم اسیایی بودنشه.
پورشه که بی شک دوامش از مرسدس بنز هم (در ایران) کمتره و چون یه پانامرا زده دلیلی بر برتریش نداره.

ARASH66
14-01-2012, 13:26
محصولات تویوتارو حداقل نگو، بگو محصولات لکسوس باز یه چیزی، تویوتا همون کمری رو که زده کیفیت رو نشون داده!
وقتی شرکتی بیشترین تولد خودرو رو داشته باشه احتمال خرابی رو هم بالا برده.
البته خودم هم قبول دارم نسبت کیفیت به قیمت محصولات تویوتا خوبه.

dash_mehdi
14-01-2012, 14:39
محصولات تویوتارو حداقل نگو، بگو محصولات لکسوس باز یه چیزی، تویوتا همون کمری رو که زده کیفیت رو نشون داده!

ببین عزیزم لکسوس برند لوکس تویوتاست و کاملا متعلق به تویوتاست
بهتره یک ار در اینترنت سرچ کنید تا لیست محصولات تویوتا دستتون بیاد که فکر نکنید تویوتا فقط کمری رو زده.
همون کمری مارزه به صد تا ماشین کره ای.
همون کمری بود که تو گرمای جنوب دوام اورد
همون کمری بود که به دلیل کیفیت بالا به یکی از پرفروش ترین خودرو ها در جهان دست یافت

mohamad skystar
14-01-2012, 14:42

دوست من
تویوتا فقط با کمری 12 سال متوالی رتبه اول بازار خودروی آمریکای شمالی رو در دست داشت.
البته برای انتخاب بهترین برند خیلی از ملاک ها در نظر گرفته میشه که دوستمون بهترین رو در ایران
لکسوس گفتن.
کمری به دلیل طرح محافظه کارانه ای که داشت الان از رقبا عقب افتاده.
پورشه زمانی در ایران اول خواهد بود که تمامی ملاک هایی که برای بهترین برند در نظر میگیرن رو
داشته باشه.
پورشه خودروی خیلی عالی هست و مراحل تولید 911 رو هم از TV من دیدم که حرف نداشت
و واقعا نهایت تکنولوژی رو پیاده میکنن اما برای به دست اوردن بهترین برند کمی موضوع فرق داره.

mehdi_pro2
14-01-2012, 16:07
الان بهترین برندی که داره وارد میشه و تا چند ماه دیگه خیابان های ایران رو جولانگاه خودش قرار خواهد داد مازراتی خواهد بود
من خبر های شنیدم که خیلی از مدل های مازراتی وارد ایران خواهد شد و حتی از هیوندای و کیا هم عموی تر میشن یعنی خیلی وارد میشه!

البته مدل های 4 در و لوکسش اصلا قبول ندارم و در مقابل بنز و بی ام و هیچ حرفی واسه گفتن نداره ولی کوپه ها و اسپرت های خوبی میسازه و از لحاظ ظاهری خیلی خوشگل و خاصه مخصوصا برای ما ایرانی ها که ایتالیایی تا حالا ندیدیم!

در مورد بدترین برند هم اول کیا بعدی هیوندای!
اصلا کره ای بدرد هیچی نمی خوره کیفیتشون خیلی پایینه. البته اینو باید در نظر بگیریم که روز به روز دارن پیشرفته تر میشن ولی تا الان در مقابل رقیباشون یه کلاس پایین ترن

amirkhan_0o0
14-01-2012, 16:25
داش متی اگر به جای اصطلاح بهترین، به صرفه ترین رو استفاده می کردی درست تر بود!!

mehdi_pro2
14-01-2012, 16:33
امیر خان بخاطر این گفتم چون پورشه ورودش به ایران ممنوع شده
بنظر الان رقیب مازراتی کیه؟ بازار ایران همینه سال دیگه هم مازراتی ممنوع میشه بجاش سوبارو میاد! دوباره سال بعدش استون مارتین!

hasanmotori
14-01-2012, 17:04
تعریف شما از بهترین نباید یه تعریف کودکانه باشه ... مثله یه بچه که بهش میگن بهترین ماشین چیه میگه بنز
باید منطقی بود ... برای تو شهر بهترین خودرو بدون شک پرایده
جمع و جور و در عین حال جادار
اصطحلاک بسیار پایین و قطعات بسیار ارزون قیمت
در دسترس بودن تمام قطعات و تعمیر آسان
مصرف سوخت بسیار پایین که با توجه به شرایط اقتصادی و گرون شدن بنزین تا 1100 تومن خیلی نکته مهمیه همینطور با توجه به بنزین اکتان پایین ایران پراید مشکلی با این موضوع نداره ولی ماشینای گرون قیمت آسیب میبینن
قیمت بسیار پایین که باعث میشه شما با خیال راحت ازش استفاده کنید و استرسی از اینکه ممکنه به جایی بخوره یا کسی بهتون بزنه یا اینکه بزاریدش کنار خیابون کسی خط روش بندازه ندارید
در صورت خراب شدن یا تصادف حمل با نیسان مشکلی براش ایجاد نمیکنه ... برای مثال یکی از دوستان یه مزدا 3 داشت و تو جاده از رو یه سنگ رد شد و به خاطر ارتفاع پایینش دسته موتور شکست و....
هنگام حمل با نیسان سپر عقبش از جا در اومد و بعد از رسیدن به مقصد صداهای زیادی از جلوی ماشین در اومد و...

بازار فروششم خیلی راحته و مدلای مختلفیم داره هر موقع ازش خسته شدین میتونین بفروشین و یه مدل دیگه با یه رنگ دیگشو بخرین

dash_mehdi
14-01-2012, 17:52
گفته بودم که بی دلیل و منطق پست ندید.
اگه یک بار حوصله کنید و پست اول رو کامل بخونید بهتره.
چند بار تاکید کردم که بهترین برند در ایران هنوز مازراتی یک محصول هم در ایران نداره و قراره در چند ماه اینده وارد ایران بشه ان هم فعلا با 1 محصول.

dash_mehdi
14-01-2012, 18:04
تعریف شما از بهترین نباید یه تعریف کودکانه باشه ... مثله یه بچه که بهش میگن بهترین ماشین چیه میگه بنز
باید منطقی بود ... برای تو شهر بهترین خودرو بدون شک پرایده
جمع و جور و در عین حال جادار
اصطحلاک بسیار پایین و قطعات بسیار ارزون قیمت
در دسترس بودن تمام قطعات و تعمیر آسان
مصرف سوخت بسیار پایین که با توجه به شرایط اقتصادی و گرون شدن بنزین تا 1100 تومن خیلی نکته مهمیه همینطور با توجه به بنزین اکتان پایین ایران پراید مشکلی با این موضوع نداره ولی ماشینای گرون قیمت آسیب میبینن
قیمت بسیار پایین که باعث میشه شما با خیال راحت ازش استفاده کنید و استرسی از اینکه ممکنه به جایی بخوره یا کسی بهتون بزنه یا اینکه بزاریدش کنار خیابون کسی خط روش بندازه ندارید
در صورت خراب شدن یا تصادف حمل با نیسان مشکلی براش ایجاد نمیکنه ... برای مثال یکی از دوستان یه مزدا 3 داشت و تو جاده از رو یه سنگ رد شد و به خاطر ارتفاع پایینش دسته موتور شکست و....
هنگام حمل با نیسان سپر عقبش از جا در اومد و بعد از رسیدن به مقصد صداهای زیادی از جلوی ماشین در اومد و...

عزیزم خیلی خیلی ببخشید ولی بهتره یه ذره فکر کنید بعد اینارو بنویسید
پس حتما کسی که 40 تومن پول داره و می خواد بهترین خودروی بی دردسر شهری بخره (که بی تردید تویوتا یاریس هست) باید بره پرایـــــــــد بخره!!!
چیز های زیادی برای جواب دادن به پست شما داشتم ولی فکر کنم هر ادم عاقلی (بی احترامی به شما و دوستان نشه) اینارو بخونه می تونه تشخیص بده که کاملا اشتباهه نیازی به گفتن نداره.
کسی که پراید می خره انقدر باید خرجش کنه که پول یه یاریس درمیاد و صد ها دلیل دیگه ...

بازار فروششم خیلی راحته و مدلای مختلفیم داره هر موقع ازش خسته شدین میتونین بفروشین و یه مدل دیگه با یه رنگ دیگشو بخرین

مدل های متنوع؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
لابد چراغ هاشو عوض کردن شده یه مدل متنوع!!!!!

ARASH66
14-01-2012, 18:26
ببین عزیزم لکسوس برند لوکس تویوتاست و کاملا متعلق به تویوتاست
بهتره یک ار در اینترنت سرچ کنید تا لیست محصولات تویوتا دستتون بیاد که فکر نکنید تویوتا فقط کمری رو زده.
همون کمری مارزه به صد تا ماشین کره ای.
همون کمری بود که تو گرمای جنوب دوام اورد
همون کمری بود که به دلیل کیفیت بالا به یکی از پرفروش ترین خودرو ها در جهان دست یافت
دوست عزیز بنده 10 سال پیش هم میدونستم برند لکسوس برای تویوتا هست!
اینا برای اینه که تویوتا سراسر جهان فروش داره و بزرگترین خودروساز هست نه بهترین، خودروهای ارزون و با کیفیت می سازه.
مگر نه که کیفیت خیلی از برند های دیگه از تویوتا بهتره، ما چون برند های دیگه رو ندیدم بایدم از تویوتا حمایت کنیم.
شما محصولات آلفارومئو رو ببین، با کیفیت و لوکس و قیمت مناسب.

Amir..H
14-01-2012, 18:29
کاربر dash_mehdi اثن اعصاب روان نداریاااا:31:
تاپیک که ...
این جور سوالا خیلی کلیه و همش میشه سلیقه ... من پورش دوس دارم شما بنز اون دوستمون بی ام دبلیو...
و نمیشه به کسی خورده گرفت...
حالا همه اینا به کنار ما مشخص کردیم بهترین تو ایران چیه...! حداقل به من که کمکی نمیکونه چون قطعا کلی پولشه
و فقط چند درصد از کاربرای سایت و البته ایرانیااا توان خریدشو دارن...
در هر حال این تاپیکا برای گذروندن وقت و اضافه شدن اطلاعات خوبه
ممنون:11:

dash_mehdi
14-01-2012, 18:32
دوست عزیز بنده 10 سال پیش هم میدونستم برند لکسوس برای تویوتا هست!
اینا برای اینه که تویوتا سراسر جهان فروش داره و بزرگترین خودروساز هست نه بهترین، خودروهای ارزون و با کیفیت می سازه.
مگر نه که کیفیت خیلی از برند های دیگه از تویوتا بهتره، ما چون برند های دیگه رو ندیدم بایدم از تویوتا حمایت کنیم.
شما محصولات آلفارومئو رو ببین، با کیفیت و لوکس و قیمت مناسب.

وقتی دوستمون یک کلمه از پست اول رو نمی خونه چی میشه گفت
صد بار گفتم برای بار صد و یکم میگم بهترین در ایـــــــــــــران
از دوستان عزیز خواهش می کنم یک بار پست اول رو بخونند

mohamad skystar
14-01-2012, 18:33
الان بهترین برندی که داره وارد میشه و تا چند ماه دیگه خیابان های ایران رو جولانگاه خودش قرار خواهد داد مازراتی خواهد بود
من خبر های شنیدم که خیلی از مدل های مازراتی وارد ایران خواهد شد و حتی از هیوندای و کیا هم عموی تر میشن یعنی خیلی وارد میشه!

البته مدل های 4 در و لوکسش اصلا قبول ندارم و در مقابل بنز و بی ام و هیچ حرفی واسه گفتن نداره ولی کوپه ها و اسپرت های خوبی میسازه و از لحاظ ظاهری خیلی خوشگل و خاصه مخصوصا برای ما ایرانی ها که ایتالیایی تا حالا ندیدیم!

در مورد بدترین برند هم اول کیا بعدی هیوندای!
اصلا کره ای بدرد هیچی نمی خوره کیفیتشون خیلی پایینه. البته اینو باید در نظر بگیریم که روز به روز دارن پیشرفته تر میشن ولی تا الان در مقابل رقیباشون یه کلاس پایین ترن

مازراتی بهترین برند در ایران؟ بر چه اساسی؟ خودرویی که ما فقط در سطح جهانی و مجله ماشین و تلویزیون و اینترنت ازش خبر داریم و هنوز حتی یک دستگاهشم وارد کشور نشده با پلاک ملی چطور میتونه بهترین برند باشه؟

اگر زمانی بوگاتی ویرون وارد بشه اون میشه بهترین برند؟
شایدم یه روز بنتلی های لوکس و گرون قیمت وارد بشن بعد اونا بشن بهترین برند .

قبلا هم گفتم درسته پورشه یا مازراتی یا هر برند لوکس دیگه از هر نظر خودروهای عالی در هر زمینه هستن
از پیشرانه های قوی و طراحی های عالی و کیفیت ادوات عالی گرفته تا خط تولید های جانانه.
اما ملاک برای اینکه بگیم بهترین برند هست نمیشه.

برای مشخص شدن بهترین ها نباید از روی تعصب و احساسات نظر داد باید بسیاری ملاک ها رو در نظر گرفت
و شاید به نتیجه ای میرسیم که خودرویی که عاشقش هستیم میشه گزینه آخر.

دوستانی که خودروسازی کره جنوبی رو زیر سوال میبرن توجه داشته باشن که حتما در اولین فرصت
سری به نمایشگاها بزنن و خودروهایی مثل هیوندای سنتنیال و آزرا 2012 یا جنسیس 2012
رو ببینن و پشتش بشینن تا ببین پیشرفت در کیفیت چطوری بوده.

dash_mehdi
14-01-2012, 18:35
کاربر dash_mehdi اثن اعصاب روان نداریاااا:31:
تاپیک که ...
این جور سوالا خیلی کلیه و همش میشه سلیقه ... من پورش دوس دارم شما بنز اون دوستمون بی ام دبلیو...
و نمیشه به کسی خورده گرفت...
حالا همه اینا به کنار ما مشخص کردیم بهترین تو ایران چیه...! حداقل به من که کمکی نمیکونه چون قطعا کلی پولشه
و فقط چند درصد از کاربرای سایت و البته ایرانیااا توان خریدشو دارن...
در هر حال این تاپیکا برای گذروندن وقت و اضافه شدن اطلاعات خوبه
ممنون:11:

عزیزم من مرسدس بنز رو دوست دارم ولی نگفتم در ایران بهترینه گفتم لکسوس و بعد تویوتا
از لحاظ دوام در شرایط ایران

ARASH66
14-01-2012, 18:59
از لحاظ دوام در شرایط ایران
از این لحاظ درسته تویوتا خوبه، ولی بهترین تو ایران حساب نمیشه و پورشه، بنز و تا چند وقت دیگه آلفا رومئو و مازراتی هستن که بهترین می شوند.

hasanmotori
14-01-2012, 19:05
عزیزم خیلی خیلی ببخشید ولی بهتره یه ذره فکر کنید بعد اینارو بنویسید
پس حتما کسی که 40 تومن پول داره و می خواد بهترین خودروی بی دردسر شهری بخره (که بی تردید تویوتا یاریس هست) باید بره پرایـــــــــد بخره!!!
چیز های زیادی برای جواب دادن به پست شما داشتم ولی فکر کنم هر ادم عاقلی (بی احترامی به شما و دوستان نشه) اینارو بخونه می تونه تشخیص بده که کاملا اشتباهه نیازی به گفتن نداره.
کسی که پراید می خره انقدر باید خرجش کنه که پول یه یاریس درمیاد و صد ها دلیل دیگه ...

مدل های متنوع؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
لابد چراغ هاشو عوض کردن شده یه مدل متنوع!!!!!

اگه اونی که 40 تومن میخاد بده واسه ماشین واقعاً انقدر پول داشته باشه که خط افتادن رو ماشینش براش مهم نباشه و همه جا ببرتش بله درسته یاریس ماشین خیلی خوبیه براش البته اگه نظر من رو بخای تو رنج 40 تومن خودروهای بهتر از یاریس هم هستن مثله هیوندا i20 ... شاید کیفیت تزئینات داخلی یاریس بهتر باشه ولی i20 هم موتور قویتری داره و هم آپشن های بیشتری داره ... ولی همونطور که گفتم این ماشین برای کسی خوبه که واقعاً ازش استفاده کنه ولی تو ایران هستن کسایی که L90 میخرن و تو پارکینگ خونشون روش چادر میکشن! و اتفاقاً اینجور ادما خیلیم زیاد هستن پس برای جامعه ایرانی و نه فقط یه عده خاص پراید بهترین انتخابه

زمانی میشه در مورد برندهایی غیر از سایپا(پراید) نظر داد که اولاً گمرک نباشه و شما بتونی یه یاریسو حداکثر تا 15 تومن بخری دوماً آدمای عقده ای نباشن که بیان رو ماشینت خط بندازن

پس برای اقتصاد و سطح فرهنگ جامعه ایرانی فعلاً بهترین برند سایپا و بهترین خودرو پرایده

مدلهای متنوع هم منظورم مثلاً 131 و 132 و ایناست که طراحی زیبایی هم دارن

عده خیلی زیادی که اصلاً نمیدونن آفرود چیه میرن FJ cruseir میخرن در حالی که این ماشین از نظر آپشن و راحتی در سطح خودروهای هم قیمت خودش نیست نشون میده که تو ایران کمتر کسی در مورد ماشین تحقیق میکنه و فقط از رو ظاهر و اینکه ماشین جدیده و کمه میرن میخرن و بعدشم میارن تو شهرهایی که تو شلوغترین خیابونا یه پارکینگ نیست

mohamad skystar
14-01-2012, 19:08
از این لحاظ درسته تویوتا خوبه، ولی بهترین تو ایران حساب نمیشه و پورشه، بنز و تا چند وقت دیگه آلفا رومئو و مازراتی هستن که بهترین می شوند.

دوست من
موندم شما بر چه اساسی الفا و مازراتی یا پورشه رو بهترین قرار میدین.
شما فکر کنم با دید جهانی بهترین برند رو در ایران مشخص میکنید.

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

اگه اونی که 40 تومن میخاد بده واسه ماشین واقعاً انقدر پول داشته باشه که خط افتادن رو ماشینش براش مهم نباشه و همه جا ببرتش بله درسته یاریس ماشین خیلی خوبیه براش البته اگه نظر من رو بخای تو رنج 40 تومن خودروهای بهتر از یاریس هم هستن مثله هیوندا i20 ... شاید کیفیت تزئینات داخلی یاریس بهتر باشه ولی i20 هم موتور قویتری داره و هم آپشن های بیشتری داره ... ولی همونطور که گفتم این ماشین برای کسی خوبه که واقعاً ازش استفاده کنه ولی تو ایران هستن کسایی که L90 میخرن و تو پارکینگ خونشون روش چادر میکشن! و اتفاقاً اینجور ادما خیلیم زیاد هستن پس برای جامعه ایرانی و نه فقط یه عده خاص پراید بهترین انتخابه

زمانی میشه در مورد برندهایی غیر از سایپا(پراید) نظر داد که اولاً گمرک نباشه و شما بتونی یه یاریسو حداکثر تا 15 تومن بخری دوماً آدمای عقده ای نباشن که بیان رو ماشینت خط بندازن

پس برای اقتصاد و سطح فرهنگ جامعه ایرانی فعلاً بهترین برند سایپا و بهترین خودرو پرایده

عده خیلی زیادی که اصلاً نمیدونن آفرود چیه میرن FJ cruseir میخرن در حالی که این ماشین از نظر آپشن و راحتی در سطح خودروهای هم قیمت خودش نیست نشون میده که تو ایران کمتر کسی در مورد ماشین تحقیق میکنه و فقط از رو ظاهر و اینکه ماشین جدیده و کمه میرن میخرن و بعدشم میارن تو شهرهایی که تو شلوغترین خیابونا یه پارکینگ نیست

کدوم ماشین در ایران در سطح قیمت خودش هست که FJ نباشه.

ARASH66
14-01-2012, 19:10
شما فکر کنم با دید جهانی بهترین برند رو در ایران مشخص میکنید.
خب مشخصه با دید جهانی مشخص میکنم نه با دید ایرانی!
با دید ایرانی تویوتا و هیوندای گزینه خوبی هستن.

dash_mehdi
14-01-2012, 19:24

خط افتادن رو ماشین؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
اخه قربونت برم اگه همه مثل شما فکر کنن که جز پراید تو خیابون چیز دیگه ای نباید ببینیم

البته اگه نظر من رو بخای تو رنج 40 تومن خودروهای بهتر از یاریس هم هستن مثله هیوندا i20 ...

مزدا 2 اصلا در حد یاریس نیست من موندم میگید بهتره
حداقل یک بار پشت این دو خودرو بشینید ببینید کدوم بهتره
مثال های دیگتون رو میتونید بگید چیه؟

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

.

در این تاپیک ما کاری به دید جهانی نداریم

با دید ایرانی تویوتا و هیوندای گزینه خوبی هستن

میتونید بگید پشت کدوم یک از محصولات هیوندای نشستید؟!!!

amirkhan_0o0
14-01-2012, 19:26
من هنوز هم معتقدم کلمه بهترین زیاد جالب نیست!
بهترین از دید هر کس مفهوم خاصی داره
بعضی منظورشون بی درد سر
بعضی یعنی قوی ترین بعضی یعنی خوش ساخت ترین!!
فکر می کنم کل کل توی تاپیک هم از این تعریف سرچشمه می گیره!!

Amir..H
14-01-2012, 19:40

با حرفاتون خیلی موافقم..
کلا خیلی از چیزا تو این مملکت برای اکثریت جامعه تحملیه....
ایرانه دیگه...:20:
درباره fj کروزرم موافقم خودرو با قابلیت افرود که خوب اینجا به عنوان یه خودرو لوکس بهش نگاه میشه
:11:

mohamad skystar
14-01-2012, 19:47
من هنوز هم معتقدم کلمه بهترین زیاد جالب نیست!
بهترین از دید هر کس مفهوم خاصی داره
بعضی منظورشون بی درد سر
بعضی یعنی قوی ترین بعضی یعنی خوش ساخت ترین!!
فکر می کنم کل کل توی تاپیک هم از این تعریف سرچشمه می گیره!!

منم همین رو میگم دیگه.
انتخاب بهترین باید بر اساس بسیاری از ملاک ها باشه
برخی دوستان تعصبی پیش میرن باعث میشه بحث ها ادامه پیدا کنه و در نهایت تاپیک قفل میشه.

این موارد رو به اضافه کلی مورد دیگه باید کنار هم قرار داد تا بهترین مشخص بشه.

---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

با دید ایرانی تویوتا و هیوندای گزینه خوبی هستن.

هدف تاپیک هم همین بوده که خودتونم به نتیجه رسیدین.

hasanmotori
14-01-2012, 19:47
کدوم ماشین در ایران در سطح قیمت خودش هست که FJ نباشه.

منظورم اینه که مثلاً با 100 تومن میشه گزینه های بهتری انتخاب کرد وقتی کاربرد اصلی آفرود نباشه چون FJ یه ماشین برای آفروده ... منظورم قیمت جهانی نیست

خط افتادن رو ماشین؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
اخه قربونت برم اگه همه مثل شما فکر کنن که جز پراید تو خیابون چیز دیگه ای نباید ببینیم

مزدا 2 اصلا در حد یاریس نیست من موندم میگید بهتره
حداقل یک بار پشت این دو خودرو بشینید ببینید کدوم بهتره
مثال های دیگتون رو میتونید بگید چیه؟

من اصلاً اسمی از مزدا 2 نبردم!!
گفتم هیوندا i20 ... بعدشم با این وضع اقتصادی بیش از 90% جامغه خرید یه خودرو شهری با این قیمت مقدور نیست و کسی که بخاد اینهمه پول بده میره سراغ مگان اگه نگاه کنی مگان خیلی بیشتر تو خیابون هست تا یاریس یا i20 و مزدا 2

تو رنجهای بالاتر هم باز تویوتا خیلی حرفی برای گفتن نداره ... مثله کمری و سوناتا 2011
یا آریون و کیا کاندزا و آزرا 2012 ... البته خیلیم عقب نیستن و بیشتر سلیقه ای هست ولی اینکه بگیم مثلاً تو یه رنج خاص ماشینای تویوتا بهترین هستن اشتباهه

همه که نه ولی خیلیا مثله من فکر میکنن و واسه همینه که نصف بیشتر ماشینا تو ایران پرایده

hasanmotori
14-01-2012, 20:04
با توجه به گفته های دوستان بهتره بیایم ملاک بندی کنیم :
1- کم دردسر بودن و کم اصطحلاک بودن و عدم جلب توجه انسان های بی فرهنگ : مطمعنم قبول دارید پراید
2- مصرف کم : اینم پراید شاید بهترین نباشه ولی جزو بهترین ها هست
3- قیمت مناسب و بازار فروش : بازم پراید
4- کیفیت ساخت : درسته کیفیت پراید پایین باشه ولی اگه با ماشینهای گرون هم سرو کار داشتید میدونید که همشون یه روزی به سرو صدا میفتن ولی خوبی پراید اینه که خودتون میتونید کل داشبورد و درارو باز کنید و ببینید و مثله روز اولش بشه ... پراید ما بعد از 120 هزارتا کارکرد هنوز صدایی نمیده ... ولی ماشینایی مثله سمند خودشون ول میکنن و بد به صدا میفتن و آذار دهنده هستن ولی کیفیت پایین پراید مشکل ساز نیست
5- قدرت : خب قدرت نیازمند یه جایی واسه تخلیه هست ... تو شهر که جایی برای این کار نیست و شما میتونید به راحتی با پراید لایی بکشید و خیلی از ماشینارو بگیرید تو جاده هم باز محدودیت سرعت و دوربین های متعد پلیس به شما این اجازه رو نمیده علیرغم این محدودیتها من خودم با پراید 170 تا رفتم و یه نکته خیلی مهمی که هست اینه که سرعت نهایی مهم نیست مهم اون هیجانیه که با هر ماشین تو یه سرعت خاص به شما دست میده ... شما به فرض یه کمری میخری 120 تا میری و بیشترم اجازه نداری بری ماشین کاملاً بی صدا و بدون تکون هست و خیلی خسته کنندست ولی پراید با همین سرعت لرزش زیادی داره و کلی حال میده و هیجان داره :دی بی شوخی میگم
اگه قدرت رو برای مثلاً آفرود و جاهای صعب العبور هم بخواید بازم پراید کم نمیاره ... همین پنجشنبه جاتون خالی رفتیم طرف سپیدان و برف هم همون موقع میبارید و گردنه ها یخ زده بودند و 5 نفر هم تو ماشین بودیم ولی اصلاً کم نیورد و مثله شیر گردنه ها رو میرفت بالا :دی
6- اپشن : اپشن چیزیه که نبودش احساس کمبود در شما ایجاد نمیکنه و فقط بودنش شما رو ترغیب به استفاده از اون میکنه والا من که کمبودی از نظر اپشن تو پراید نمیبینم
7- راحتی : والا صندلی های پراید از خیلی از ماشینا استاندارد تر و راحتتره از نظر دید و اینا هم مشکلی نداره فقط اونایی که هیدرولیک نیستن یکم برای خانما ممکنه اذیت کننده باشن
8- امنیت : اگه شما همیشه با سرعت مطمعنه حرکت کنید و کمربند ایمنی هم ببندید مطمعن باشید مشکلی پیش نمیاد انشالله ... پرایدها هم که همه مجهز به abs و ایربگ شدن پس دیگه مشکلی نیست از این نظر

Amir..H
14-01-2012, 20:19
دمت گرم برخلاف چند پست قبل ترت با این توجیحاتت کلی مشکل دارم...:31:
خداییش یه سر برو سایپاااا بعد یه مدت به عنوان بازاریاب نمونه انتخابت میکنن:31:
فقط یه چیز بگم واقعا پراید از لحاظ ایمنی تعطیله .. شما با همون سمند 170 تا برین یا با پراید کلی فرق داره
در هر حال تمام خودروهای تولیدی در مقابل نمونه هم قیمت خارجی اشغالی بیش نیستن و ما هم مجبوریم سوار شیم تازه چند وقت دیگه هم باید بیشتر برای این اشغالا پول بدیم
در هر حال تحریماااااا هیچ اثری ندارن:20:

mehdi_pro2
14-01-2012, 21:26
الکی واسه من روشن فکری در نیارید!
من خودم واردکننده ماشین کره ای هستم و تا حالا تمام مدل هاشونو وارد کردم و برای همینه که می گم بدرد آشغال هم نمی خورند!
الان هم 2 تا هیوندای توسان 2012 داخل حیاط خونمون گذاشته {این یکی حرف نداره!}{ البته بازم می گم کره ای ها تا 5 سال دیگه با ژاپنی ها در یک درجه کیفیتی قرار می گیرند ولی فعلا...}

اونی که گفت مازراتی فقط 1 مدلش می خواد وارد بشه منبع اش کجاست؟ چرا الکی بدون مدرک حرف می زنید؟
پس دوست بابای من چطوری می خواد 4 تا مدلشو وارد کنه؟؟؟

بعضی از شما هم خیلی خوشگل صحبت می کنید ما داریم در مورد پورشه و مازراتی صحبت می کنیم آقا میاد میگه پراید 2012 با تودوزی جدید اومده! :31:

dash_mehdi
14-01-2012, 22:09
در مورد مزدا 2 و i20 اشتباه اسم ماشین رو نوشتم

یک بار دیگه همه ملاک ها این تاپیک رو گم
این تاپیک فقط برای کسب اطلاعات بیشتر زده شد اما متاسفانه بعضی دوستان مسائل نا مربوطی رو مطرح کردند.
خواهش میکنم در زدن پست هاتون ادب رو اولین ملاک قرار بدین.
من همان اول اشاره کردم که این تاپیک فقط می خواد بهترین برند رو در ایران و با شرایط ایران بگه و هیچ کاری هم به خریدن یا قیمت خودرو ها نداره.(منظورم اشاره کردن به پراید هست که میگن چون ارزونه بهترینه)
چند بار اشاره کردم که اگر دوستان عزیز پست اول رو با دقت می خوند این همه بحث پیش نمی اومد.
چند بار اشاره کردم که داریم بهترین برند در ایران رو نام میبریم و هیچ کاری به بازار های جهانی نداریم.
اگر اون عزیزی که گفت خودرو های خارجی هم بعد از مدتی به صدا می افتند درباره تویوتا و بسیاری از برند های با کیفیت دیگه در ایران میدونست این جوری نمی گفت
الان یکی از فامیل هام یاریس داره و مدل 2007 هم هست و خدارو قسم می خورم که این خودرو الان 255 هزار تا کارکرده بیش از 5 بار تصادف کرده و فشار بسیار زیادی به خودرو اومده اما قسم می خورم هنوز به اندازه نصف یک پراید صفر خرج اضافی نداشته,صدا داخل ماشین نفوذ نکرده و ...
من باز هم میگم که ملاک انتخاب بهترین در این تاپیک کیفیت خودرو,دوام,ایمنی و چیز هایی از این قبیل هست و کاری به ظاهر خودرو و استقبال مردم در ایران نداره (چون خیلی از مردم ایران به ظاهر اهمیت میدن)

امیدوارم که این تاپیک به اطلاعات عمومی شما اضافه کنه
اگر در پست های قبلی توهینی به شما شده صمیمانه عذر خواهی میکنم
موفق باشید

mohamad skystar
14-01-2012, 23:52
الکی واسه من روشن فکری در نیارید!
من خودم واردکننده ماشین کره ای هستم و تا حالا تمام مدل هاشونو وارد کردم و برای همینه که می گم بدرد آشغال هم نمی خورند!
الان هم 2 تا هیوندای توسان 2012 داخل حیاط خونمون گذاشته {این یکی حرف نداره!}{ البته بازم می گم کره ای ها تا 5 سال دیگه با ژاپنی ها در یک درجه کیفیتی قرار می گیرند ولی فعلا...}

اونی که گفت مازراتی فقط 1 مدلش می خواد وارد بشه منبع اش کجاست؟ چرا الکی بدون مدرک حرف می زنید؟
پس دوست بابای من چطوری می خواد 4 تا مدلشو وارد کنه؟؟؟

بعضی از شما هم خیلی خوشگل صحبت می کنید ما داریم در مورد پورشه و مازراتی صحبت می کنیم آقا میاد میگه پراید 2012 با تودوزی جدید اومده! :31:

شما وارد کننده هستین؟ خوبه
اگر لطف کنید تو پیغام خصوصی آدرس و شماره تلفن به من بدین ممنون میشم

mehdi_pro2
15-01-2012, 10:55
شما کجایی هستین؟ من بچه بوشهرم مسیرت به اینجا می خوره؟ گمرک بوشهر هم بیخ خونمونه هر وقت اومدی می برمت تا تمام ماشین های که وارد میشه رو ببینی.

بوشهر شهریه که داخلش سرمایه وجود داره و تقریبا ماشین های کیا و هیوندای یه ماشین معمولین ;)

mehdi_pro2
15-01-2012, 11:14
بچه ها اپل هم می خواد وارد بشه! من خودم خیلی ازش خوشم نمیاد ولی واقعا ماشین خوبیه فکر کنم مدل اپل کورسا باشه

داخل مجله ماشین هم خوندم اینا می خوان وارد بشن!!! اینقدر از رنو فرانسه متنفرم که نگو! ولی بهتر از مدل های فانتزی کیا موتورز
رنو لتيتود
رنو لاگونا
رنو اسکالا
رنو فلوئنس
رنو اسکالا
{ همشون اتومات هستند } !
من فقط رنو لاگونا خوشم اومده :5: البته یه چیزی هم باید بگم که تا ماشینی رو از نزدیک ندیدم نمی گم قشنگه یا زشت! واقعا چیزی که داخل عکس می بینی با چیزی که از نزدیک می بینی زمین تا آسمون فرق داره.

با همه این گفته ها مازراتی و آلفا رومئو ایتالیایی رو بهترین برند موجود در ایران می بینم

ARASH66
15-01-2012, 18:02
با همه این گفته ها مازراتی و آلفا رومئو ایتالیایی رو بهترین برند موجود در ایران می بینم
منم نظرم همینه وقتی که اینا نمایندگی بزنن دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه.

mohamad skystar
16-01-2012, 19:21
بچه ها اپل هم می خواد وارد بشه! من خودم خیلی ازش خوشم نمیاد ولی واقعا ماشین خوبیه فکر کنم مدل اپل کورسا باشه

داخل مجله ماشین هم خوندم اینا می خوان وارد بشن!!! اینقدر از رنو فرانسه متنفرم که نگو! ولی بهتر از مدل های فانتزی کیا موتورز
رنو لتيتود
رنو لاگونا
رنو اسکالا
رنو فلوئنس
رنو اسکالا
{ همشون اتومات هستند } !
من فقط رنو لاگونا خوشم اومده :5: البته یه چیزی هم باید بگم که تا ماشینی رو از نزدیک ندیدم نمی گم قشنگه یا زشت! واقعا چیزی که داخل عکس می بینی با چیزی که از نزدیک می بینی زمین تا آسمون فرق داره.

بحث ورود رنو به کشور که یکسال پیش کاید خورد.
توسط شرکت نگین خودرو.

بر چه اساسی مازراتی و آلفا در ایران بهترینند؟

dash_mehdi
16-01-2012, 20:16
ما که 1000 بار گفتیم بهترین یا به صرفه ترین برند در ایران و در این زمان نه در اینده کو گوش شنوا
همین که این دوستان اولین خواسته ی این تاپیک یعنی بهترین در ایـــــــــــــــران و در این زمان رو نادیده می گیرند معلوم میشه که جز اطلاعات غلط خودشون به هیچ چیز دیگه ای توجه نمی کنند

mehdi_pro2
16-01-2012, 21:36
ما که 1000 بار گفتیم بهترین یا به صرفه ترین برند در ایران و در این زمان نه در اینده کو گوش شنوا
همین که این دوستان اولین خواسته ی این تاپیک یعنی بهترین در ایـــــــــــــــران و در این زمان رو نادیده می گیرند معلوم میشه که جز اطلاعات غلط خودشون به هیچ چیز دیگه ای توجه نمی کنند

تو چی می گی دیگه؟ :31:
الان مازراتی و آلفا داره وارد میشه! همین زمانی که داخلش هستیم! :21:
عزیزم فقط یکم وایسا تا فراگیر تر بشه :10:

××××

راستی به این خاطر گفتم آلفا و مازراتی ایتالیایی جزء بهترین برند ها میشن چون شکل شمایل جدیدی واسه ما ایرانی های ایتالیایی ندیده داره. یه نگاه به دور برمون بکن. همش کره ای . ژاپنی . فرانسوی و به زور چند تا ماشین آلمانی هم می بینیم

چند تا فاکتور دیگه هم هست که بعدا می گم

dash_mehdi
16-01-2012, 22:30

همین رو بخونید می فهمید ادب ایشون در چه سطحیه:41:

hasanmotori
16-01-2012, 22:33
جالبه که مازراتی تو کل دنیا تو 6 ماه 3 هزار و 200 تا ماشین فروخته و هنوزم به ایران نیومده شد بهترین برند تو ایران!!
وقتی میگین بهترین باید ملاک هایی مثله
خدمات پس از فروش
ارزش نسبت به قیمت پرداختی
کم دردسر بودن
و خیلی چیزای دیگرو در نظر گرفت
یه خودرو که تازه وارد میشه و فروش خیلی بالاییم نداره مطمعناً نمیتونه خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه
همینطور نسبت به ماشینهای آسیایی ارزش نسبت به قیمت پرداختیشون پایینتره
نکته بعدی گمرک بیشتر خودروهای اروپایی هست مثلاً بنز c200 قیمتش 30 هزار دلاره که اینجا الان بالای 140 تومن میدن
در حالی که هیوندا equus با قیمت جهانی 58 هزار دلار تو ایران 140 تومنه و مثلاً جنسیس که بیشتر از 30 هزار دلاره اینجا 95 تومنه
همین ارزش خرید ماشینای اروپایی رو کم میکنه
هر چقدرم رو برند حساس باشید مقایسه c200 سی هزار دلاری با equus ا 58 هزار دلاری منطقی نیست پس با این وضعیت ایران کلاً برندهای اروپایی ارزش خریدشون رو از دست میدن و دیگه نمیتونن جزو بهترین باشن

جدای بازار ایران فروش پایین مازراتی تو بازار جهانی نشون میده که تو کل دنیا هم کمتر کسی دنبال این برند میره
تویوتا سالی 10 میلیون ماشین میفروشه در برابر 6 هزارتا!!!

به نظرم دوستان لوکسترین رو با بهترین اشتباه گرفتن
اینجا need for speed نیست دوستان :27:

dash_mehdi
16-01-2012, 22:33

××××

راستی به این خاطر گفتم آلفا و مازراتی ایتالیایی جزء بهترین برند ها میشن چون شکل شمایل جدیدی واسه ما ایرانی های ایتالیایی ندیده داره. یه نگاه به دور برمون بکن. همش کره ای . ژاپنی . فرانسوی و به زور چند تا ماشین آلمانی هم می بینیم

الفا رومئو که در حدی نیست بخوام بحثی کنم
اما اگه از 2 تا شهر عکس 2 تا مازراتی رو با پلاک ثابت برای ما بدی ما از انجمن میریم

dash_mehdi
16-01-2012, 22:42
جالبه که مازراتی تو کل دنیا تو 6 ماه 3 هزار و 200 تا ماشین فروخته و هنوزم به ایران نیومده شد بهترین برند تو ایران!!
وقتی میگین بهترین باید ملاک هایی مثله
خدمات پس از فروش
ارزش نسبت به قیمت پرداختی
کم دردسر بودن
و خیلی چیزای دیگرو در نظر گرفت
یه خودرو که تازه وارد میشه و فروش خیلی بالاییم نداره مطمعناً نمیتونه خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه
همینطور نسبت به ماشینهای آسیایی ارزش نسبت به قیمت پرداختیشون پایینتره
نکته بعدی گمرک بیشتر خودروهای اروپایی هست مثلاً بنز c200 قیمتش 30 هزار دلاره که اینجا الان بالای 140 تومن میدن
در حالی که هیوندا equus با قیمت جهانی 58 هزار دلار تو ایران 140 تومنه و مثلاً جنسیس که بیشتر از 30 هزار دلاره اینجا 95 تومنه
همین ارزش خرید ماشینای اروپایی رو کم میکنه
هر چقدرم رو برند حساس باشید مقایسه c200 سی هزار دلاری با equus ا 58 هزار دلاری منطقی نیست پس با این وضعیت ایران کلاً برندهای اروپایی ارزش خریدشون رو از دست میدن و دیگه نمیتونن جزو بهترین باشن

جدای بازار ایران فروش پایین مازراتی تو بازار جهانی نشون میده که تو کل دنیا هم کمتر کسی دنبال این برند میره
تویوتا سالی 10 میلیون ماشین میفروشه در برابر 6 هزارتا!!!

به نظرم دوستان لوکسترین رو با بهترین اشتباه گرفتن
اینجا need for speed نیست دوستان :27:

بابا ماهم همینو میگیم ایشون که اگه می خواست بفهمه همون پست اول رو میخوند دو هزاریش....

به هر حال من هنوز روی حرفم پایبندم که لکسوس به صرفه ترین برند ایرانه
چون مرسدس بنز (که قطعا بعد از لکسوس و تویوتا سوم هست) فکر این بنزین بی کیفیت...این هوای الوده و دها شرایط بد دیگه در ایران رو خیلی کمتر کرده بود نسبت به تویوتا

mohamad skystar
16-01-2012, 23:04

××××

دوستمون میگن بهترین میشن پس صبر میکنیم تا چند سال آینده تا بشن.
در حالی که موضوع تاپیک شرایط حال حاضر ایران رو مد نظر داره دوستان در فکر آینده هستن.

ما ایتالیایی دیده هستیم دوست من چند ساله فراری و لامبورگینی در ایران به صورت گذر موقت حضور دارن.

و در آخر:
آلفارومئو و مازراتی خودروهای خوب و با کیفیتی هستن خصوصا مازراتی که ماشین جذابی هست.
نظر دوستان بر اینکه انشالا در آینده این دو برند میشن بهترین در ایران
حالا من یه نکته اشاره کنم مگر اینکه مازراتی و آلفارومئو از روی اجساد خودروهایی مثل

مرسدس های سری S و CL
یا BMW های سری 6 و 7
یا لکسوس های LS

رد بشن و برسن به جایگاه بهترین برند در ایران.
البته اینم بگم کار نشد نداره و شاید در آینده های دور شاهد این باشیم که مازراتی و آلفارومئو
بشن بهترین برند.

mehdi_pro2
17-01-2012, 09:39
همین رو بخونید می فهمید ادب ایشون در چه سطحیه:41:

:18::18::18::18:
برو یه بار دیگه پست منو بخون با کلمه عزیزم مشکل داری؟ :13:

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------

دوستمون میگن بهترین میشن پس صبر میکنیم تا چند سال آینده تا بشن.
در حالی که موضوع تاپیک شرایط حال حاضر ایران رو مد نظر داره دوستان در فکر آینده هستن.

ما ایتالیایی دیده هستیم دوست من چند ساله فراری و لامبورگینی در ایران به صورت گذر موقت حضور دارن.

و در آخر:
آلفارومئو و مازراتی خودروهای خوب و با کیفیتی هستن خصوصا مازراتی که ماشین جذابی هست.
نظر دوستان بر اینکه انشالا در آینده این دو برند میشن بهترین در ایران
حالا من یه نکته اشاره کنم مگر اینکه مازراتی و آلفارومئو از روی اجساد خودروهایی مثل

مرسدس های سری S و CL
یا BMW های سری 6 و 7
یا لکسوس های LS

رد بشن و برسن به جایگاه بهترین برند در ایران.
البته اینم بگم کار نشد نداره و شاید در آینده های دور شاهد این باشیم که مازراتی و آلفارومئو
بشن بهترین برند.

دوستان عزیز این شما هستین که در مورد الان صحبت نمی کنید! چون که بنز هم ورودش به ایران متوقف شده و مازراتی جاشو گرفته { حالا بگذریم! }...
البته زمانی می گیم ایتالیایی دیده هستیم که چند تاشو از نزدیک ببینیم نه بصورت گذر موقت تو ایران رد شده باشند

آقا محمد عزیز کی حرف از ماشین های لوکس مازراتی زد؟؟؟ مازراتی فقط ماشین های 2 در بدرد می خوره 4 در هاش اصلا بهتره که وارد نشه! :27: که میشه! :21:

معلومه که bmw سری 6 و 7 بهتره :10:

ولی من منظورم یه چیزی مثل مازراتی گران توریسمو
اینم عکسش:

راستی مازراتی گرنکابریو { عشق من } هم وارد میشه
اینم عکسش:

dash_mehdi
17-01-2012, 12:45
عزیزم رفیقمون hasanmotori راست میگه شما فکر کنم لوکس ترین رو با بهترین اشتباه گرفتی
موفق باشی:11:

mohamad skystar
17-01-2012, 12:55
البته زمانی می گیم ایتالیایی دیده هستیم که چند تاشو از نزدیک ببینیم نه بصورت گذر موقت تو ایران رد شده باشند

دوست من
من این خودروها از نزدیک هم دیدم کنارشونم بودم و گذر موقت از ایران رد نمیشه تو خود ایران تردد داره عزیز.
وقتی میگین رد شدن یعنی رفتن خارج از کشور دوباره.

شما تشریف میبرید تهران هم لامبورگینی مورسیه لوگو LP640 هست هم گالاردو و هم دیابلو.
فراری F 430 قرمز رنگ هم حضور دارن.

در ضمن از این مازراتی برامون مشخصات فنی کامل بزارید

mehdi_pro2
17-01-2012, 13:38
عزیزم رفیقمون hasanmotori راست میگه شما فکر کنم لوکس ترین رو با بهترین اشتباه گرفتی
موفق باشی:11:

مازراتی اصلا لوکس نیست و در مقابل بنز و بی ام و هیچ حرفی واسه گفتن نداره.

محمد تو که می گی لامبورگینی و فراری دیدم... منم می گم اینا سوپر اسپرتن و خاص هستند و عمومی نیستند یعنی اگه یه نفر بوگاتی وارد کنه اون میشه بهترین ماشین؟

ایتالیایی هم می دونم که بوده مثلا فیات سی نا :31:
آخه نه اینقدر بی نمک نه اونقدر شور

فراری و لامبورگینی اصلا نماد ایتالیایی ندارن { بنظر من }
ولی فیات و آلفارومئو اصیل ترن و عامه پسند تر :27:

آقا من دیگه صحبت نمی کنم ... :19:
باختم شما راست می گید پراید بهتره :27:

با محمد هم که نمیشه حرف زد همش میگه تویوتا و لکسوس! :2:
انقدر سوار لانکروز شدم که دیگه حالم بهم می خوره :41:
{ کلا تویوتا } بدرد آدمای پا به سن گذشته می خوره :13:

mohamad skystar
17-01-2012, 18:39
مازراتی اصلا لوکس نیست و در مقابل بنز و بی ام و هیچ حرفی واسه گفتن نداره.

محمد تو که می گی لامبورگینی و فراری دیدم... منم می گم اینا سوپر اسپرتن و خاص هستند و عمومی نیستند یعنی اگه یه نفر بوگاتی وارد کنه اون میشه بهترین ماشین؟

ایتالیایی هم می دونم که بوده مثلا فیات سی نا :31:
آخه نه اینقدر بی نمک نه اونقدر شور

فراری و لامبورگینی اصلا نماد ایتالیایی ندارن { بنظر من }
ولی فیات و آلفارومئو اصیل ترن و عامه پسند تر :27:

آقا من دیگه صحبت نمی کنم ... :19:
باختم شما راست می گید پراید بهتره :27:

با محمد هم که نمیشه حرف زد همش میگه تویوتا و لکسوس! :2:
انقدر سوار لانکروز شدم که دیگه حالم بهم می خوره :41:
{ کلا تویوتا } بدرد آدمای پا به سن گذشته می خوره :13:

این مورد رو باید با مدیران شرکت های لامبورگینی و فراری در میان بزارید تا به جواب برسید.
شما تمام پست هایی که من زدم تو این تاپیک از اول بخون ببین من اصلا در مورد بهترین برند در ایران نظر قطعی دادم یا نه.
در کل طرفدار تویوتا و لکسوس هستم و این از امضا و اواتارم مشخصه.
من فقط حرفم اینکه مشخص شدن بهترین برند در ایران با توجه به ملاک های زیادی مشخص میشه.
من طرفدار تویوتا هستم اما امکان داره نظرسنجی بشه و تویوتا آخر بشه.

نتیجه :
نمیشه به خودرویی هایی که هنوز وارد کشور نشده و جواب پس نداده واژه بهترین رو اختصاص داد.
حداقل باید چند سال از حضورشون بگذره تا همه جوره مشخص بشه.

mehdi_pro2
17-01-2012, 20:12
اقا اینکه دیگه معلومه فقط 4 ساله فراری طرح های خوشگل برای ماشیناش انتخاب می کنه
کلا فراری ماشین خیابونی نبودش و بیشتر برای پیست درست می شد :46:
الان چند سالی که 2 تا طرح قشنگ زدن که جوان پسنده و برای جاده های شهری درست شده :10:

آقا دیگه چرا خودمه خسته کنم من بابام که می خواد ماشین وارد کنه میره این سایت

همه ماشین های که امسال وارد میشن رو نوشته
نه خبری از بنز و نه پورشه و...
برو ببین رنو می خواد چه غوغایی بپا کنه

ARASH66
23-01-2012, 20:41
رضايت مشتري در شش ماه اول سال+ جدول
به گزارش رانه نيوز بر اساس تحقيق انجام شده توسط شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران خودروهاي گران توانستند بيشترين رضايت را كسب كنند. جزئيات را در جدول ملاحظه كنيد.

mohamad skystar
23-01-2012, 21:11
من موندم این گروه کجا رفتن تحقیق کردن و این نظریه رو صادر کردن.
پورشه کاین اول شده حالا باید ببینیم چند نفر در کل پورشه کاین سوارن.

VAHID
23-01-2012, 22:48
نظر سنجی عجیبی هست.........مگه چند نفر پورشه سوار هستن.......:13:

ARASH66
23-01-2012, 23:06
مگر کیفیت خودرو به تعداد فروشش بستگی داره که تعجب میکنید،
خب پورشه خودرو های با کیفیتی داره مشتریانشم راضی هستن.
البته درسته قیمت خیلی بالایی هم داره

mohamad skystar
23-01-2012, 23:37
مگر کیفیت خودرو به تعداد فروشش بستگی داره که تعجب میکنید،
خب پورشه خودرو های با کیفیتی داره مشتریانشم راضی هستن.
البته درسته قیمت خیلی بالایی هم داره

دوست من
اگر به تعداد فروشش بستگی نداشت پس تمام خودروسازان مطرح باید هرچی دستشون میرسه تولید کنن.
کیفیت یکی از مهمترین ملاک های ارزیابی هر خودرو برای فروش بیشتر هست.

این گروه عزیز یادشون رفته تو ایران مرسدس و BMW هم حضور دارن
و حتی قبل از برندهای دیگه وارد کشور شدن.

تعجب کردیم رفت البته سازمان استاندارد دیگه مثل قضیه کامیون های هوو و فراز هست
کاریش نمیشه کرد یعنی همینه که هست.