ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ریستار شدن ویندوز بعد از آپدیت

fanii
02-01-2012, 22:46
سلام بعد از این که ویندوز رو اپدیت میکنم پیغام میده بعد از چند دقیقه سیستم ریستار میشه.
چه طور باید غیر فعال کنم این مشکل رو؟
با سپاس

jafarian
03-01-2012, 00:35
به احتمال زیاد ویندوزشما از حالت جنیون خارج شده سئوالتون تو تاپیک پایین مطرح کنید :20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fanii
03-01-2012, 01:23
به احتمال زیاد ویندوزشما از حالت جنیون خارج شده سئوالتون تو تاپیک پایین مطرح کنید :20:

ببخشید مثل این که سوالم رو خوب طرح نکردم
وقتی من ویندوز رو اپدیت میکنم و ویندوز به طور کامل اپدیت میشه بعد از اون یک پیغام میاد که میگه الان کامپیوتر رو ریستارت کنم یا مثلا دو ساعت دیگه .
من چون شب ها ویندوز رو اپدیت میکنم برای همین نباید سیستم خاموش بشه و میگم که چه طور میشه این پیغام رو غیر فعال که و البته ویندوز اپدیت میشه و مشکل از اکتیو شدن ویندوز نیست
(در ضمن من چند ماه پیش یک تنظیماتی انجام میدادم که دیگه این پیغام نیاد ولی الان که ویندوز رو عوض کردم یادم رفت)

Farshid72
03-01-2012, 09:32
دوسته عزیز شما باید تنظیمات رو روی حالی بزارید که فایل ها دانلود بشه ولی خودتون اونارو نصب کنید نه اینکه اتوماتیک نصب بشن
میتونید وارد
control pane
windows update
change setting
این آخری رو از منوهای سمت چپ پیدا کنید
بعد گزینه دانلود آپدیت ها و اینکه خودتون بعدا هرکدومو خاستید انتخاب و نصب کنید رو انتخاب کنید
با تشکر

jafarian
03-01-2012, 14:03
ازطریق فروم پایین که به وسیله فایلهای رجیستری قرار داده پیش برین یا با استفاده از فرمان Group Policy Editor .