ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزارهای سه بعدی و انیمیشن

Shahin King
29-06-2006, 18:14
سلام

در این تاپیک

معرفی نرم افزار
درخواست نرم افزار

قربان شما : شاهین کینگ

=-=-=-=-=-=-==-=-=--=-=-=--=
پست بیهوده ممنوع
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Moh3en_DDD
29-06-2006, 19:31
آقا ما كه شروع كرديم :

Autodesk 3ds Max 8
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********.com/filez/3/2005/10/imgz/3dsmax8.jpg

« نرم افزاری قدرتمند برای تولید انیمیشن های سه بعدی »این نرم افزار قدرتمند و حرفه ای به شما این امکان را میدهد که انیمیشن های زیبا با کیفیت بسیار بالا را در مدت زمان کم بسازید. شما توسط این نرم افزار بجز ساخت انیمیشن میتوانید انواع افکت های تصویری برای نرم افزار های طراحی شده توسط خودتان را نیز بسازید !این نرم افزار، ابزاری بسیار مفید برای طراحی انیمیشن در بازی هاست !

دانلود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soldier
02-07-2006, 16:22
پزر 6 يه برنامه سه بعدي و انيميشن

bb
05-07-2006, 11:53
Veu 5
نرم افزاری جالب و قدرتمند برای ساختن صحنه های واقعی و طبیعی که بیشتر برای ساخت جنگل و کوه و ...
استفاده میشه . امکتن ایمپورت و اکسپورت به نرم افزار های گرافیکی دیگر رو هم داراست

bb
05-07-2006, 11:53
دراولین فرصت لینک دانلودش رو خواهم گذاشت

ALI Kheradmand
07-07-2006, 11:07
آقا همون طور كه گفتم من حدود يك سال عست كه دنبال اين برنامه ي Vue هستم . هر كي لينكشو بذاره ممنون مي شم.

ALI Kheradmand
07-07-2006, 11:08
آقا راستي هر كي هم Zbrush رو داره بذاره

bb
08-07-2006, 04:57
اینم لینکش

mohammad shah2
17-07-2006, 00:21
سلام
من يه تازه كار هستم كه به تازگي شروع به كار با مايا را كرده ام و در اولين قدم شكست خوردم
من از دوستان مي خواهم كه من را راهنماي كنند كه چه گونه مي توانم سريال نامبر مايا در ورژن قديمي 4.5 يا 5 را بدست بياورم
اگه به ايميل زير بفرستيد كه نور الا نور مي شه
مخلص شما
mohammad
onlymohammad_2007@yahoo.com

ALI Kheradmand
17-07-2006, 01:17
اینم لینکش

مطميني اينها لينك دانلود هستند ؟!!!

bb
17-07-2006, 06:32
مطميني اينها لينك دانلود هستند ؟!!!
پایینی که آره مطمئنم ولی بالایی رو شک دارم
البته احتمالا پولی باشه
بازم نگاه میکنم .

Moh3en_DDD
17-07-2006, 19:57
لينك دانلود مايا :
Maya 7 Unlimited Edition

The ultimate version of Maya is the choice of digital artists who are looking to make their 3D projects stand out. Maya Unlimited includes all the functionality found in Maya Complete, plus, it provides artists and animators with additional industry leading innovations such as Maya Fluid Effects, Maya Cloth, Maya Hair, Maya Fur and Maya Live, for the creation of superior digital content. Create superior digital content!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Moh3en_DDD
17-07-2006, 23:01
آقا راستي هر كي هم Zbrush رو داره بذاره

PIXOLOGIC ZBRUSH 2.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Silo 1.41 - 3D modeller only - the great companion to zBrush ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

TOTAL SIZE : 3.7 MB

Moh3en_DDD
17-07-2006, 23:24
VUE 5 ESPRIT

(Size, mb: 47.684)

(Size, mb: 23.440)

TOTAL SIZE : 261.858 MB

VUE 5 Esprit Full CD2 (samples & tutorials)

(Size, mb: 37.193)

(Size, mb: 21.413)

TOTAL SIZE : 207.379 MB

MORE INFORMATION :

Reference for CD1 of Vue 5 Esprit here: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vue 5 Esprit - The Art Of Natural 3D!

Vue 5 Esprit is the leading solution for creating natural 3D graphics and animation.

Designed for the 3D artist as well as the traditional 2D illustrator, Vue 5 Esprit is everything you need to create convincing environments.

Whether you're a newcomer to 3D or a confirmed CG artist, whether you do art for your work or for leisure, look no further: Vue 5 Esprit is the solution for top quality, natural 3D art!

One Demo Animation Create By vue ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Powerful and Creative!

Instantly create gorgeous atmospheres, carve mountains, grow breathtakingly realistic 3D plants and trees, add water...Easily create organic or geometric models using metablob and boolean modeling, import fully textured objects from other 3D software, create amazing titling effects...You'll soon find out why Vue has gained a solid reputation as the most easy to use and creative 3D application around!

Animation Made Easy!

Plot a path, select a type of motion (airplane, pedestrian...) and Vue will instantly set up an impressive flythrough of your scene!Fine tune your animation using dedicated tools (timeline, storyboard, camera switching, motion blurring...). Add pre-animated meshes; animate materials, atmospheres, clouds waves... Everything springs into life!

Amazing Render Quality!

Vue 5 Esprit features some of the most advanced rendering technologies (convincing outdoor lighting, global illumination, HDRI, post-processing, volumetric effects, advanced procedural and glowing materials, blurry effects...) to produce top quality results unheard of in products as simple to use as Vue!

Vue 5 Esprit - What's New

Global Illumination and EasyGI™

Capture the subtelty of natural light using Vue 5's all new Global Illumination engine!

And with EasyGI™single slider quality setting, no need to worry about bucket sizes or other obscure parameters: you get the perfect blend of quality vs. render speed - each time!

Global Radiosity

Vue 5 proudly exhibits the first radiosity engine that will actually render infinite outdoor scenes in a finite amount of time! Although optimized for this type of outdoor rendering, Vue 5's radiosity engine can also produce very pleasing indoor renders.

HDRI and Image Based Lighting

Map any picture to the background or use High Dynamic Range Images to illuminate your Vue scenes. Ensure perfect blending with real photographic backgrounds!

Procedural Terrains

Create non-polygonal procedural terrains with infinite detail, enlarge them to the horizon or fine tune their shape using the standard Solid3D™ terrain modeling tools!

Advanced Atmospheric Engine

Combine Vue's advanced volumetric atmosphere system with the brand new Global Illumination engines! Setup Image Based Lighting with just one click!

Compatible With Vue Professional Plant Technology

Grow breathtakingly realistic 3D plants and trees and select from the 50+ plant presets to populate your scenes! Use new plant species created with Vue Professional's Plant Editor!

New Material and Function Editors, Parametric Mapping

Use the Basic or the Advanced Material Editor, create incredibly complex procedural shaders using the all new SmartGraph™ Function Editor, and accurately fit textures onto objects using the new parametric mapping mode!

Metablobs Organic Modeling

Use the brand new Metablob engine to melt Vue primitives (spheres, cubes...) together and create amazing organic models with seamlessly blending materials! Preview the final Metablob geometry in the OpenGL views!

3D Text Editor

Create amazing video titling effects thanks to the all new interactive 3D Text Editor. Design your own extrusion and beveling profiles and easily apply custom materials!

Pre-Animated Mesh and Poser® Support

Load pre-animated Vue meshes, combine them with Vue's internal animation engine and instantly add life to your projects (you can also still import static Poser® 4&5 content)!

Integrated Post-Processing and Camera Switching

Apply post-processing effects (gamma, color correction...) internally and benefit from the full 96 bit color resolution instead of working on the usual 24 bit images. Animate post-processing effects and switch cameras during animations!

Advanced OpenGL Engine

Preview scenes in real-time with textures, plants, atmospheres, planets, Boolean operations, Metablobs... Reap the benefits of hardware acceleration or use default software implementation and wireframe modes for maximum compatibility!

Maximum Compatibility

Vue 5 implements fault protection technologies that monitor your system's activity and intercept potential memory allocation failures to minimize any risks of losing data.

The optional compatibility mode will minimize any potential incompatibilities with particular setups.

Numerous Interface Improvements

Vue 5 features hundreds of minor interface improvements such as a new convenient Image browser, improved multi-tasking, per-object material browsing, global numeric resizing, improved handling of missing texture maps, new "superior" rendering preset, pressure sensitive terrain editing, etc.

Moh3en_DDD
18-07-2006, 15:39
Cinema 4D v.9.507Production Bundle

Total size: 29.2998 Mbytes

Cinema 4D Studio Bundle multilanguage

Total size: 55.1396 Mbytes

(29.8027 Mbytes)

(25.3369 Mbytes)

linkin_park
14-08-2006, 11:25
کسی کرک Rhino ceros 3 رو نداره ؟

Moh3en_DDD
14-08-2006, 11:48
کسی کرک Rhino ceros 3 رو نداره ؟

سلام :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FRhinoceros_v3.0_SR3_81226.html

linkin_park
14-08-2006, 13:33
مرسی ولی من کرک ورژن Sr5 اشو میخوام نه Sr3

Moh3en_DDD
14-08-2006, 13:38
به اينجا يه سري بزن ببين كدوماش هست :

Mahmood_N
16-08-2006, 01:01
سلام
من دنبال برنامه Bryce مي گردم ...
نسخه 4 يا 5 ، اگه يه نفر لينك دانلود بهم بده ممنون مي شم ...
موفق باشيد ...

Moh3en_DDD
16-08-2006, 11:16
سلام
من دنبال برنامه Bryce مي گردم ...
نسخه 4 يا 5 ، اگه يه نفر لينك دانلود بهم بده ممنون مي شم ...
موفق باشيد ...

من نسخه ي 4 رش را گير آوردم :

لينك دانلود غير مستقيم :

لينك دانلود كرك :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10%2Fcrack.html

javad_arash2003
29-08-2006, 13:52
سلام بهتره كه سي دي 3max 8 رو با پلاگهاش بخري چون اصلش پلاگهاي اماده اونه

meghdad23
30-08-2006, 17:43
سلام خدمت همه
همه دوستان نرم افزارهاي انيميشن ساز زيادي را معرفي كردند .حال اگر يك مبتدي مثل من بخواهد انيميشن سازي را سريعتر (و راحتر) ياد بگيرد بهتر است از چه نرم افزاري استفاده كند.

the_god_of_3dsmax
30-08-2006, 18:39
salam be hame
barname barzil ro mikhastam (plugine rendere) age kasi linkesho be man bege kheili mamnoon misham :blush:

the_god_of_3dsmax
30-08-2006, 18:40
salam be hame
barname barzil ro mikhastam (plugine rendere) age kasi linkesho be man bege kheili mamnoon misham :

Moh3en_DDD
30-08-2006, 18:47
salam be hame
barname barzil ro mikhastam (plugine rendere) age kasi linkesho be man bege kheili mamnoon misham :blush:

جاي اينگونه در خواست ها اينجا نيست ولي :

the_god_of_3dsmax
30-08-2006, 18:50
ea val mohsen damet ghizh

Moh3en_DDD
30-08-2006, 18:52
ea val mohsen damet ghizh

خواهش مي كنم !

لطفا فارسي بنويسيد چون هيشكي حالشو نداره 4 ساعت فينگيليش بخونه بعد شما ناراحت مي شيد كه چرا كسي جواب منو نداد !

the_god_of_3dsmax
30-08-2006, 18:58
mohsen baba in ke naghese vasatesh eror mide ke

the_god_of_3dsmax
30-08-2006, 18:59
باشه فارسي ok

the_god_of_3dsmax
30-08-2006, 19:02
بابا اين لينكت ارور می ده مردم 2 خط فارسی نوشتم

pelaake21
30-08-2006, 19:04
سلام
اين نرم افزار رسم 3 بعدي است ولي انيميشن نيست.
نسخه ي مجاني آن هم در آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود دارد.
ولي قابل دانلود در ايران نيست. از HIDE IP هم كاري ساخته نبود.
از download.com هم كه دانلود كردم، بعد از نصب و /b/باز كردن/b/ برنامه پيغام expire داد و خواست كه upgrade كنم.
كه باز هم به سايتي كه در بالا نوشته ام وصل شد و دوباره همان قصه دانلود نشدن.
فكر مي كنيد قابل كرك شدن هست؟ و يا كرك دارد؟
اين برنامه به راحتي شكلهاي 3 بعدي توليد ميكند كه در عين حال مي شوداين شكلهارا در محيط google earth قرار داد.

Moh3en_DDD
30-08-2006, 19:05
ببينم شما تو نصبش مشكل داريد يا تو دانلود ش ؟

pelaake21
30-08-2006, 19:07
شرمنده p:
اسم نرم افزار: 3d sketch up

Moh3en_DDD
30-08-2006, 19:13
اولا 3d sketchup !

دوما براي Mac يا Windows !

سوما اينجا هم يه سري بزن

the_god_of_3dsmax
30-08-2006, 19:21
وسط دانش ارور ميده

Moh3en_DDD
30-08-2006, 19:25
وسط دانش ارور ميده

ديگه مشكل از لينك برنامه نيست ... مشكل از خودتون هست !

the_god_of_3dsmax
30-08-2006, 19:32
اوووکی
حالا یکی به من بگه اینجا چجوری عکس بیارم ؟؟؟

Moh3en_DDD
30-08-2006, 19:55
اوووکی
حالا یکی به من بگه اینجا چجوری عکس بیارم ؟؟؟

اينجا جاش نيست ولي :

اينجا من و چند تا از بچه ها كامل آموزش داديم !

ser
31-08-2006, 17:17
با سلام
من خيلي علاقه من به كار كردن در برنامه هاي سه بعدي هستم و دنبال نرم افزاري مي گردم كه براي مني كه تا بحال با اين گونه برنامه هاي كار نكردم و فقط در فتوشاپ كارمي كردم به درد بخور باشد (لااقل بشود با كتاب واينترنت ياد گرفت)
نرم افزار كه بتوان چيزهايي مثل وسايل تزئيني يك خانه كه داراي ظرافت هم هستند را رسم كرد
در ضمن اگر لطفي كنيد و نرم افزارهاي گرافيكي سه بعدي را به ترتيب پيچيدگي و امكانات ليست كنيد ممنون مي شم

از توجه شما ممنونم

يك تازه وارد

the_god_of_3dsmax
31-08-2006, 17:56
محسن من اين brazil رو دانلود کردم و نصب هم کردم ولی وقتی می خواهم توی assign renderer توی production لودش می کنم eror می ده یک چیزی م÷ل port میخاهد
چی کار کنم ؟؟؟ :question: :question:

Moh3en_DDD
01-09-2006, 11:36
محسن من اين brazil رو دانلود کردم و نصب هم کردم ولی وقتی می خواهم توی assign renderer توی production لودش می کنم eror می ده یک چیزی م÷ل port میخاهد

تاپيك مخصوص اين پلاگين وجود داره .... سوالاتتون را اونجا بپرسيد بهتره !

djelyas2006
01-09-2006, 12:01
آقا اگه کسی کرک برنا مه ی مایا 6.5 رو داره لطف کنه بزاره

the_god_of_3dsmax
01-09-2006, 16:03
مايا كركي نيست loopback می خواهد

pelaake21
04-09-2006, 12:15
اولا 3d sketchup !

دوما براي Mac يا Windows !

سوما اينجا هم يه سري بزن

اولا : ممنون كه وقت گذاشتي و جواب دادي
دوما : اون لينكي كه داده بودين ...من فقط تونستم دو تا لينك از خود گوگل رو توش ببينم، كه اونجا هم براي ايران اجازه ي دانلود نمي ده.
سوما: از سايت DOWNLOAD.COM دانلود كردم.البته يه ورژن پايين ترش رو.
چهارما :براي استفاده از همين ورژن قديمي تر مجبور شدم تاريخ كامپيوتر رو عقب بكشم.
پنجما:بد نيست امتحانش كنين.با اين نرم افزارخيلي سريع مي شه ايده ها رو تصوير كرد.
ششما: شاد باشي

Scout_Mov
04-09-2006, 15:33
آقا اگه کسی کرک برنا مه ی مایا 6.5 رو داره لطف کنه بزاره

مايا 7 يا 8 رو بگير اگه كارت شبكه نداري 7 رو بگير اگه مشكل كركشو داري بهت ميگم

Scout_Mov
04-09-2006, 15:37

برو :
start /all Programs /SplutterFish/StartLicenseServer
و یک ری استارت

Scout_Mov
04-09-2006, 15:44
با سلام
من خيلي علاقه من به كار كردن در برنامه هاي سه بعدي هستم و دنبال نرم افزاري مي گردم كه براي مني كه تا بحال با اين گونه برنامه هاي كار نكردم و فقط در فتوشاپ كارمي كردم به درد بخور باشد (لااقل بشود با كتاب واينترنت ياد گرفت)
نرم افزار كه بتوان چيزهايي مثل وسايل تزئيني يك خانه كه داراي ظرافت هم هستند را رسم كرد
در ضمن اگر لطفي كنيد و نرم افزارهاي گرافيكي سه بعدي را به ترتيب پيچيدگي و امكانات ليست كنيد ممنون مي شم

از توجه شما ممنونم

يك تازه وارد

اگر خیلی ... با Bryce شروع کن
در آخر مکس و مایا که من جرئت نمی کنم بگم ... قویتره چون دعوا میشه
اگه م یخوای راحت تر کار کنی 3D Max کار کن

ahmadoffline
13-09-2006, 05:39
کی دنبال vue 5 infiniti
می گرده نه vue sprit

saeed_22
14-09-2006, 21:29
آقا برنامه
ریال ویز کی لینکش را داره

Moh3en_DDD
14-09-2006, 23:37
Autodesk Maya® v8 Unlimited Version

Autodesk (formerly Alias Systems Corporation) Maya® - Academy Award® winning software is the world’s most powerfully integrated 3D modeling, animation, effects, and rendering solution. Maya also adds to the quality and realism of 2D graphics. That’s why film and video artists, game developers, visualization professionals, Web and print designers turn to Maya to take their work to the next level.

ALI Kheradmand
22-09-2006, 23:41
سلام ... من جديدترين ورژن Character Studio رو مي خواستم .... خيلي فوريه ....

the_god_of_3dsmax
25-09-2006, 16:41
سلام
برنامه اي براي ساخت درخت تو 3دي هست ؟؟؟؟

hamid_xp
04-10-2006, 10:21
سلام به دوستان عزیز و خوبم . یه درخواست کوچولو داشتم . میخواستم لینک آموزشهای زیر رو برام بذارید :

Sculpting the Human Head DVD
Ultimate Lifecasting Video DVD
Sculpting Movie Monsters DVD
Standard Molds and Castings DVD
Prosthetic Make-up for Beginners DVD
Sculpting the Nude Figure DVD
Sculpting with Water Clay DVD

اینم یه سایتی هست که اینا رو میفروشه :

اگه آموزش مشابه در این حد هم باشه خوبه.
خوشحال میشم در این مورد کمکم کنید خیلی فوریه.
ممنون.

Moh3en_DDD
13-10-2006, 10:39
AUTODESK 3D STUDIO MAX V9.0-XFORCE

Moh3en_DDD
13-10-2006, 10:40
AUTODESK 3D STUDIO MAX V9.0 X64-XFORCE

dinyar
29-11-2006, 07:00
سلام دوستان ن از اين سايت مايا Autodesk_Maya_Unlimited_8-[***********.com] رو دانلود كردم ولي هيچ كرك و سريالي نيست مي شه شما سريال و كركشو بدين ممنون مي شم.

dinyar
30-11-2006, 05:35
دوستان كسي نبود من مايا maya 8 رو از اين سايت دانلود كردم ولي بدبختانه بعد از اكسترك 1 ارور داد فكر كنم سرياله بوده نريخته ولي برنامه رو نصب كردم سريال مي خوام اگه مي شه از مدير سايت تقاضا دارن سريال اينو بدن ممنون ميشم..
با اينترنت دايل آپ 44 kb دانلود كردم 2 هفته خواهش مكنم سريال رو بدين..

dr_dr
13-01-2007, 15:32
بسم الله الرحمن الرحيم
من تو نصب مايا 8 مشكل دارم اين جور كه معلومه بايد كارت شبكه مجازي بسازي ولي وقتي كه ساختم جواب نداد لطفا كمك كنيد
درضمن آقاي dinyar مگه ... داري نشستي اينو دانلود كردي خيلي راحت مي رفتي 500 تومن مي دادي مي خريدي :laughing:

The_matrix
14-01-2007, 17:24
سلام
light Wave 8.0
true Space
maya رو خم کخ می شناسید.........

behnam karami
15-01-2007, 13:19
سلام.اکه کسی کرک برنامه ی 3d max7رو داره پست کنه .ممنون می شم

mjn_981
16-01-2007, 01:51
سلام لطفاv-ray 1.5 64 bit for 3dmax 9 رو اگر كسي داره بزاره.ممنون ميشم

bahram_3dart
17-01-2007, 02:05
این هم کرک مکس 7

bahram_3dart
17-01-2007, 02:21
اینم وی ری مکس 9:)
last recent vray latest version links is hear
pasword 51render.com
Vray 32 bit Version max 9

Vary max 6 7 8

vary 64 bit Version max 9

sorena_kerasos
20-01-2007, 01:55
آيا برنامه هست كه back grund از حالت دو بعدي به صورت سه بعدي در آورد
براي استفاده در 3dmax تا همراه با چرخيدن دوربين بكگراند هم تغيير كند

mjn_981
20-01-2007, 20:16
بهرام جان يك دنيا ممنون
فقط يه سئوال 64bit و32bit چه فرقي با هم دارن؟

راستي من هر كاري كردم نتونستم64bit رو دانلود كنم يه لطف كن لينكشو چك كن.اگر مرجعي واسه آموزشش هم داري ديگه خيلي لطف ميكني عزيز. شاد باشي

bimo
20-01-2007, 20:51
دوستان، يه نرم افزار هست مربوط به طراحي چهره، خيلي وقت هم هست كه دنبالشم. هر چقدر هم گشتم پيدا نكردم. خيلي لطف مي كنيد اگه بتونيد برام بذاريد يا اگه لينك دارين لينكشو بذارين.
اسمش اگه اشتباه نكنم FaceGen Modeller 3.2 بايد باشه. (حالا اگه جديد ترشم پيدا كردين چه بهتر)

bahram_3dart
23-01-2007, 02:35
من سعی میکنم پیداش کنم .تا حالا پچ و کرک برنامه رو برات پیدا کردم و دانلودش کردم .کمی سبر کن .موفق باشی.;)

mjn_981
08-02-2007, 20:41
كـــــــــــــــــمــــــ ـــــــــــــــــــك! كـــــــــــــــــمــــــ ـــــــــــــــــــك!
من ميخوام تو سايت 51render ثبت نام كنم كه از برنامه هاش استفاده كنم ولي هر كاري ميكنم اين پيغام رو ميده:
Your request was forbidden due to security reason. This may be caused by some indivirsonal firewall production(e.g. Norton Internet Security), please set to PERMIT "Information about visited sites" and try again.

اگر كسي ميدونه لطفا كمك كنه!!

sajjadq
19-02-2007, 02:50
من دنبال این برنامه ها هستم که همه برای کارهای سه بعدی و toon هستند.
Anime Studio
MotionArtist
Manga Studio
Shade
Virtual Fashion
Vue 5 infinite
MagicalSketch
Desktop Architectural
اگر کسانی لینک دانلود و کرک آن را بگذارند لطف کردند.
این ها مانند poser که در بخش کاراکتر ما را بی نیاز می کنند در بخش های دیگر اینگونه عمل می کنند.
یکی از دوستان فقط اشاره کرد که یکی از اینها رو داره ولی فقط اشاره.......

گر می دانی بگوی ور نمی دانی دروغ مگوی

Oracle_Eldorado
09-03-2007, 07:22
با سلام به همگي

بهرام جان يك دنيا ممنون
فقط يه سئوال 64bit و32bit چه فرقي با هم دارن؟

راستي من هر كاري كردم نتونستم64bit رو دانلود كنم يه لطف كن لينكشو چك كن.اگر مرجعي واسه آموزشش هم داري ديگه خيلي لطف ميكني عزيز. شاد باشي
ببين 64 يا 32 بستگي به CPU شما داره . CPU هاي 64 بيتي جديدتر هستند و سرعتشون دو برابر 32 هستش . اگه CPU 64 بيتي داري بايد 64 و اگه 32 داري بايد 32 بيتي دانلود كني تا سرعتش بيشتر بشه

من دنبال این برنامه ها هستم که همه برای کارهای سه بعدی و toon هستند.
Anime Studio
MotionArtist
Manga Studio
Shade
Virtual Fashion
Vue 5 infinite
MagicalSketch
Desktop Architectural
اگر کسانی لینک دانلود و کرک آن را بگذارند لطف کردند.
این ها مانند poser که در بخش کاراکتر ما را بی نیاز می کنند در بخش های دیگر اینگونه عمل می کنند.
یکی از دوستان فقط اشاره کرد که یکی از اینها رو داره ولی فقط اشاره.......

گر می دانی بگوی ور نمی دانی دروغ مگوی
عزيزم توي قسمت دانلود همين سايت بگرد اگه نبود به ترتيب برو اينجاها :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********.com
توي اينا حتما هست .

كـــــــــــــــــمــــــ ـــــــــــــــــــك! كـــــــــــــــــمــــــ ـــــــــــــــــــك!
من ميخوام تو سايت 51render ثبت نام كنم كه از برنامه هاش استفاده كنم ولي هر كاري ميكنم اين پيغام رو ميده:
Your request was forbidden due to security reason. This may be caused by some indivirsonal firewall production(e.g. Norton Internet Security), please set to PERMIT "Information about visited sites" and try again.

اگر كسي ميدونه لطفا كمك كنه!!
اشكال از آنتي ويروس گرفته . آنتي ويروس چي نصب كردي ؟ اون موقع بايد غير فعالش كني

7saturn
14-05-2007, 23:24
سلام من دنبال برنامه Storyboard Artist چه quick و چه pro میگردم. اگه کسی لینکی داره یا جایی رو میشناسه که بفروشن ممنون میشم.

the_god_of_3dsmax
31-05-2007, 11:33
salam
kasi too tehran jayee mishnase ke plugin e dorosto hesabi baraye 3dsmax 9 dashte bashe man hame ja ro ziro roo kardam az namayeshgah narmafzar ta enghelab

hojjat_game_carbon
04-06-2007, 15:55
اگه میشه یه تانکو یه کلاژینکو با کلت به من بدین ممنون میشم!

e20005ir
08-06-2007, 11:58
سلام من يه تازه وارد تو اين تاپيك و 3dmaxهستم آيا كسي آموزش ساخت كامل يه ماسين را سراغ داره فارسي يا انگليسي فرقي نداره
بذارين ممنون ميشم
e20005ir@yahoo.com

Mostafa_Amol
13-06-2007, 11:25
AUTODESK 3D STUDIO MAX V9.0-XFORCE

سلام
می شه یه بار دیگه اینو آپلود کنید ...چون کار نمی کنه ..... اگه می شه داخل یه سایتی آپ لود کنید که بتونم از نرم افزار flashget استفاده کنم
یه سوال هم داشتم از کجا بفهمیم cpu مان 64 است یا 32 ؟
:11: ممنونم

عاشورا
13-06-2007, 11:30
بسم الله الرحمن الرحیم لا قوه الا بالله

سلام خدمت همه تری دی کارها

آقایون و خانم های محترم لطفا Brazil r/s برای مکس 8 لینک بدید
یک هفته میگردم پیدا نمیشه اگر هم بشه لینک خرابه :37:
با تشکر قبلی

اینهم برای جبران زحمات شاید تکراری باشه
w w w.maxplugins.de

Mostafa_Amol
14-06-2007, 00:37
بسم الله الرحمن الرحیم لا قوه الا بالله

سلام خدمت همه تری دی کارها

آقایون و خانم های محترم لطفا Brazil r/s برای مکس 8 لینک بدید
یک هفته میگردم پیدا نمیشه اگر هم بشه لینک خرابه :37:
با تشکر قبلی

اینهم برای جبران زحمات شاید تکراری باشه
w w w.maxplugins.de

امیدوارم همونی باشه که می خواین
:11:

عاشورا
15-06-2007, 07:39
بسم الله الرحمن الرحیم

MOSTAFA_AMOL عزیز آقا اینجارو قبلا چک کرده بودم داره ولی دانلود نمیشه
اگه جای دیگه سراغ داری خیلی مخلصیم

Moh3en_DDD
15-06-2007, 12:15
بسم الله الرحمن الرحیم

MOSTAFA_AMOL عزیز آقا اینجارو قبلا چک کرده بودم داره ولی دانلود نمیشه
اگه جای دیگه سراغ داری خیلی مخلصیم

سلام : برزیل برای Max 8 :

لینک دانلود از راپید شیر :

مشخصات :

v1.2.63
(Size) 3 MB

عاشورا
16-06-2007, 09:59
بسم الله الرحمن الرحیم

PASSWORD = 51render.com

arash_irani
21-06-2007, 03:57
Poser v7.0 DVD

--------------------------------------------------------------------------------

Poser provides the easiest way to design with the human form in 3D. Using the rich collection of content included and powerful rendering to produce any style art, creative professionals, graphic artists and hobbyists can create stunning art, fine illustration and breathtaking animation for applications that integrate the diversity and spirit of human imagery.

With Poser, you can design using the human form for art, illustration, comics, pre-viz/storyboarding, medical visualization, animation, architecture and education - essentially everywhere your creative mind may take you as you design for print, video, film, or web!

Features

Complete 3D Figure Design - Create any figure imaginable using Poser’s powerful 3D toolset. Scale and manipulate individual body parts, modify facial expressions, customize ethnicity, add clothing and props, and pose your figures down to the finest detail.
Powerful Rendering Capabilities – Poser’s powerful FireFly render engine delivers high-quality artistic effects for creating extraordinary, professional renders with natural lighting, shadows, reflections and refractions. Customize your final output in many styles, including photorealism, sketch, cartoon, silhouette and more.
Animation Controls – Poser’s animation tools are designed to help you create stunning, realistic animations without much of the repetitive work involved in animating figures. Poser includes automatic keyframe creation, non-linear animation, lip-syncing and a walk simulator to simplify the animation process.
Dynamic Hair and Cloth - Dynamic props move with your figure and add realism to your animations. Clothing drapes and deforms just as it should in real-life over a human figure, while hair can be grown, styled and controlled dynamically as if blown by the wind.
Loaded With 3D Content - Poser includes high resolution male and female figures, children, animals, cartoons, robots, and more – over 80 fully textured figure models in all. Hundreds of poses, facial expressions, full body morphs, hair, clothing, light sets and props are also included so you can get started fast. Plus, sound and motion files included add life to your figures and scenes.

New in Poser 7

New Content – Poser 7 comes with over 1GB of high resolution 3D content. Leading the way are Simon and Sydney, the new male and female figures, plus loads of exclusive third party content, new wildlife, new motion capture data, light sets, poses, materials, and lots more.
Lip Syncing - Using the new Talk Designer in Poser 7, even beginning animators can easily make figures talk with facial movements that match real human behavior! Talk Designer will work with Sydney and Simon, as well as James, Jessi, and the Generation 2 Koji and Kelvin figures.
Multiple Undo and Redo - Return to earlier poses and designs, and step back and forth through up to 100 recent changes within your scene! Poser 7’s Multiple Undo and Redo is an incredible time***er that can be applied on a wide range of your document changes, including all actions from the Poser library, applying poses, or deleting figures and props from your scenes.
Multi-Threaded Rendering and HDRI Support - Render up to four times faster with Multi-threaded Rendering (up to four threads) on machines with multiple CPUs. Poser 7 creates even more realistic images with High Dynamic Range Image (HDRI) support for Image Based Lighting and textures.
Non-Linear Animation - Use Poser 7’s new Animation Layers to separate the various parts of an animation into independent pieces that can be individually moved, edited, hidden, or even phased gradually in and out.
Brush-like Morphing Tools – Poser 7’s new Create tab on the Morphing Tool palette provides powerful interactive controls for creating your own custom morph targets. Easily create custom morphs on your figures just like you would with any brush tool.
Universal Poses - Now you can apply any pose to any biped figure within Poser 7, regardless of that figure's joints or rigging, and see consistent, high quality results!

e-Frontier Poser 7 ISO -- 2.75 Gb

pass: forum.btv.ru

the_god_of_3dsmax
30-06-2007, 16:58
سلام
کسی roc مفتی سراغ داره؟؟؟
آدم ایستاده..
درخت ...

PLAΨMID
11-08-2007, 03:25
سلام
اين اولين باره كه از اين انجمن ديدن ميكنم و شايد اينجا جاش نباشه ولي به هر حال با عرض پوزش. خيلي وقت پيش يه نرم افزاري ديدم كه يه تصوير سه بعدي رو ايجاد ميكرد (استريوسكوپيك) جوري كه با نگاه كردن خاصي تصوير از دل صفحه بيرون ميامد . مطمئنم همه اين تصاوير رو قبلا ديدين . اگه كسي اسم نرم افزار مورد نظر رو ميدونه لطفا راهنمائيم كنه .

ممنون .:40:

OOGame MakerOO
11-08-2007, 22:47
سلام مي بخشيد من به VRaye براي نرم افزار تري دي مكس 8 نياز دارم...
يه پلاگين هست.. متشكر ميشم لينك دانلودش رو بديد

Reza Razor
23-08-2007, 23:45
سلام
من 3ds max9 رو دیروز گرفتم(خسته نباشم!) واین اولین بارمه که دارم باهاش کار میکنم.ازتون یکمی راهنمایی میخوام.من یه تازه کارم پس همین اول بگم زیاد بهم سخت نگیرین.
cd مال paragon بود و برام جالب بود که همچین نرم افزاری 1 cd بود!
من کارو باقسمت help شروع کردم چون ازش هیچی نمیدونستم.اینطور که معلوم بودtutorals خیلی خوب راهنمایی میکرد که یه تازه کار کارو از کجا شروع کنه.اما در اون قسمت یه سری فایلهایی رو برای شروع کار با مدل میخواست که به گفته ی خودش باید از داخل cd در محل نصب, کپی میکردم (فایل tutorial/still_life) که داخل سی دی نبود.برای بخشهای دیگه ی اموزشم چندتا فایل مدل دیگه میخواست که اونام توی سی دی نبودن.لطفا راهنماییم کنید چون اینطوری میشه بهتر طرز کارشو یاد بگیرم.بگین اشکال از سی دیه یا باید اطلاعاطشو از یهجای دیگه گرفت؟
(در ضمن همیشه موقع اجرا شدن اول این پیامو میده:
DLL <C:\Program Files\Autodesk\3ds Max9\stdplugs\Dxplugins\DxDDS.bmi> failed to initialize.
Error code:998 - Invalid access to memory location.
لطفا یکی راهنماییم کنه.

Carl
24-08-2007, 15:38
رضا جان! شما باید ورژن کامل رو بگیری که 4 سی دی یا یه دی وی دی ـه.

Reza Razor
25-08-2007, 00:03
مرسی داداش!!

راستی یه سوال بچگونه!!!
شما احتمالا انیمیشن فاینال فانتازی advent children رو دیدین.(من دیوونه ی انیمیشن های فاینال فانتازی هستم چه بازیش چه فیلم انیمیشنش)
این زاپنی ها چجوری همچین انیمیشنایی میسازن؟!یعنی اونا چی دارن که ما نداریم؟!!!

Carl
25-08-2007, 10:32
اونا تلاش و پشتکار دارن که ما نداریم. یخورده هم تجربه شون از ما بیشتره.

Reza Razor
27-08-2007, 23:57
سلام
دوستان من یه راهنمایی ازتون میخوام
من ازتون یه مارک معتبر از DVD نرم افزار 3ds max 9 میخوام. چون توی شهر خراب شده ی من هرچی دنبال این نرم افزار گشتم نتونستم این نرم افزارو به صورت کامل پیدا کنم.یعنی همه جا تک cd میفروشن .این تک cd هم یه سری فایلها و plugin ها رو که مثلا برای قسمت tutorial لازم بود رو نداشت.

مرسی

sahar_khanoom
28-08-2007, 08:08
سلام , این عکسهای متحرک و چه جوری میسازن ؟ اصلا به این تاپیک ربط داره ؟ 1 کم راهنمایی کنین چه جوری میشه 1 عکس متحرک ساخت , مرسی

p@ul
28-08-2007, 10:11
از اين اواترها رو مي گي فكر كنم با فلش مي سازن

Carl
28-08-2007, 11:54
نمیدونم با فلش میشه gif اکسپرت کرد یا نه.

سحر خانم اگه منظورتون آواتارای متحرک اینجاست که

وا... فکر نمیکنم کسی باشه که خودش آواتار متحرک ساخته باشه.

شما تو انجمن درخواست نرم افزار رو نگاه کن. مطمئنم به نتیجه میرسی.

Ship Storm
31-08-2007, 07:07
دوستان همگی سلام

لینک دانلود vray for maya 7 رو میخواستم .

دوستان فقط کمک کنید تا هرچه زودتر پیداش کنم.

با تشکر :11:

namx
08-09-2007, 12:31
يه برنامه كم حجم ( 20 مگ به پايين) براي سه بعدي سازي ميخواستم

linkin_park
08-09-2007, 13:01
Blender Foundation ؤو بگیر ... کم حجمه و Open Source هم هست . برنامه خوبی هم هست ...

namx
08-09-2007, 14:20
لينك ميذاري دوست عزيز

namx
08-09-2007, 14:30
ممنون پيدا كردم

Like Honey
08-09-2007, 20:49
سلام , این عکسهای متحرک و چه جوری میسازن ؟ اصلا به این تاپیک ربط داره ؟ 1 کم راهنمایی کنین چه جوری میشه 1 عکس متحرک ساخت , مرسی

بعضی ها رو می شه با3d max ساخت ولی بعضی دیگه رو احتمالا با فلش

Ship Storm
10-09-2007, 08:55

سحر خانوم فکر می کنم با برنامه ایمیج ردی بتونید درست کنید . بهتره سئوالتونو در انجمن فوتوشاپ مطرح کنی:20:د ... مطمئنا زودتر نتیجه می گیرید .:10::11:

yas3d
11-09-2007, 01:30
با سلام
من برنامه هاي »v-ray براي مايا 8( vray for maya 8)« و vue 6 رو مي‌خواستم/ كسي اگه لينك دانلودشو داره ممنون ميشم بذاره با تشكر:27:

interior_design
11-09-2007, 01:43
با سلام
من برنامه هاي »v-ray براي مايا 8( vray for maya 8)« و vue 6 رو مي‌خواستم/ كسي اگه لينك دانلودشو داره ممنون ميشم بذاره با تشكر:27:

Vue6 , V-ray For Maya تاپیکاش هست دوست عزیز

yas3d
11-09-2007, 01:47
اگه ميشه كد تاپيكاشم بذارين. خيلي ممنون:27:

fodon
21-09-2007, 01:33
boujou رو اگه میشه لینک ورژن جدیدش رو بزارید.

fodon
21-09-2007, 01:37
نه بابا سایته!

ahmmahdi
23-09-2007, 15:35
سلام
کسی این Poser 7 رو دانلود کرده
اگه کسی داره لطفا ،خواهشا یه جای خوب مثل Parsaspace یا Divshare یا 4shared یا irspace بذاره
قبلا از همکاریتون کمال تشکر را دارم
یا علی
سید احمد

ninja573
01-10-2007, 01:01
کسی پلاگین Brazil Render کامل رو برای 3ds Max R7 داره برام بفرسته؟ من خیلی دنبالش گشتم ولی هیچ جا کاملش بدون محدودیت پیدا نشد.
برای معرفی این پلاگین هم بگم که از حرفه ای ترین موتور های رندر در 3ds Max است که با فراهم کردن امکانات زیاد و متریال های پیشرفته شما می تونید صحنه های واقعی تری خلق کنید.

Moh3en_DDD
01-10-2007, 13:23
vue 6 رو مي‌خواستم/Vue 6 is the most efficient and advanced solution for creating, animating and rendering natural 3D environments.

It offers a high-end 3D scenery solution for SFX studios, animators, illustrators, architects, matte painters and CG professionals. It is strongly focused on power, productivity and inter-operability with existing toolkits.

Vue 6 naturally integrates and extends all major 3D applications to provide a complete, professional natural 3D studio.

Specifically designed for professionals, it combines a multitude of cutting-edge features that easily integrate with your workflow.

With its intuitive, production-oriented layout, you will quickly enhance your production with rich EcoSystems™ of wind-swept trees and plants, Spectral atmospheres and detailed terrains in fully animated scenes.

Create Highly Detailed Natural 3D Environments

Create ultra-realistic Spectral atmospheres with volumetric cloud layers
Match production needs with 4 different atmospheric models
Create procedural terrains with infinite level of detail
Use EcoSystems to instantly populate scenes with millions of plants, rocks and objects
Interactively paint and control EcoSystems with tablet compatible brushes
Add highly realistic vegetation with e-on’s unequaled SolidGrowth system
Modify any of the 50+ built-in plants to create your own unique species
Interactively carve terrains with tablet compatible brushes
Match terrains to precise specifications with USGS DEM and image data import
Apply elaborate erosion and geological effects to any terrain type
Build custom shaders with the advanced SmartGraph function editor
Create elaborate multi-layered procedural materials that react to the environment
Create your in-house custom Python scripts to enhance performance

Animate Natural Environments Like No Other 3D Software

Apply global and per-plant realistic wind and breeze animation
Easily animate entire EcoSystem forests and jungles with wind and breeze
Use ventilators for localized wind effects
Animate all atmosphere elements: Sun, moon, stars, clouds, fog, haze, god rays, rainbows…
Animate plats, terrains, procedural materials, lights…
Create animated 3d ocean waves with time-dependent fractals
Fine tune animations with full-featured graph editor and Bezier time curves
Render flicker-free plant animations with revolutionary SolidGrowth 4 technology
Apply fast motion blurring with Hybrid 2.5D technology
produce lightning-fast animation previews with OpenGL renderer
Take advantage of advanced animation features like Dynamic Motion Reaction and automatic secondary motion

Produce Professional Quality Renders

Achieve photorealistic results with ambient occlusion, global illumination, radiosity, HDRI and IBL
Cut down render times with automated illumination baking
Use advanced sunlight and ambient light system for outdoor lighting
Use multi-shape area lights and fast radiosity calculations for indoor scenes
Add detail and realism with true sub-surface scattering and high-amplitude displacement
Precisely control every aspect of your render: soft shadows, anti-aliasing strategies, indirect illumination settings, DOF, raytracing depth…
Use built-in post-render processing effects with auto exposure and natural film response
Boost production flow: Use the stand alone renderer, network rendering system or remote render node for large render farm integration

Integrate Vue Into Your Production Pipeline

Import virtually all 3D formats
Import motion tracking information (MatchMover, Boujou, SynthEyes)
Export terrains, plants, skies, even entire scenes
Export skydomes and skycubes in High Dynamic Range format
Export images as Piranesi EPix and ILM openEXR formats
Export animations directly to After Effects
Use synchronization plugins to accurately match cameras and lights with major 3D applications
Generate industry standard G-Buffer compositing information as RLA/RPF
Create multi-pass renders (virtually all scene elements can be separated)
Export Multi-pass renders as multi-layer Photoshop files
Add the optional xStream suit of plugins to seamlessly integrate complete Vue environments into most major 3D programs

Size: 11x95MB & 1x90MB = 1,10GB

Код:
Pass: chriss.b
Fix only:

mahsoft
01-10-2007, 15:40
با سلام

تاپیک ....

mahsoft
01-10-2007, 15:46
کسی پلاگین Brazil Render کامل رو برای 3ds Max R7 داره برام بفرسته؟ من خیلی دنبالش گشتم ولی هیچ جا کاملش بدون محدودیت پیدا نشد.
برای معرفی این پلاگین هم بگم که از حرفه ای ترین موتور های رندر در 3ds Max است که با فراهم کردن امکانات زیاد و متریال های پیشرفته شما می تونید صحنه های واقعی تری خلق کنید.

سلام

Brazil r/s v1.2.63 & Brazil r/s v1.2.58

Name (Name) Brazil Render System  
Version (Version) V1.2.63

Language (Language) English (English)

Official Web site (Official)
Up by the size of (physical) 3 MB
Recommendation (Recommend) ★★★★★
Upload time (Upload Date) 2006-06-24
Up devices profiles (Introduce) For max8

Installation methods : first extras and plugins folder reproduction 3DSMAX 8 to the root directory of operation Brazil to resolve. EXE (which is a Chinese version of the old crack 1.2.21, 1.2.21 version is also available for use by previous foreign crack), in the course of operating the network interface middle button registration agreement, , a few seconds to complete the registration agreement, Circle K, a MAX8 choose Brazil R/s V1.2.63 up by the jump
The second option is the box, and built-in your computer, feel complete!

&

Name (Name) Brazil Render System  
Version (Version) V1.2.58

Language (Language) English (English)

Official Web site (Official)
Up by the size of (physical) 7 MB
Recommendation (Recommend) ★★★★★
Upload time (Upload Date) 2006-05-01
Up devices profiles (Introduce) For max6-8

Installation methods : Codecs operation after installation procedures.

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرور2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرور3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پلاگین کرک شده

Aminzikzak
01-10-2007, 19:20
با سلام

فقط برای ورژن 7 مایا اومده اونم بتاست و مشکل داره ...

Aminzikzak
04-10-2007, 09:41
سلام
کسی این Poser 7 رو دانلود کرده
اگه کسی داره لطفا ،خواهشا یه جای خوب مثل Parsaspace یا Divshare یا 4shared یا irspace بذاره
قبلا از همکاریتون کمال تشکر را دارم
یا علی
سید احمد

من فقط فایل تورنتشو پیدا کردم

از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونی دانلودش کنی بعد با برنامه تورن از فایل کاملشو بگیر

حجم 18 کیلو بایت
حجم اصلی 1.7 گیگابایت

ninja573
05-10-2007, 02:54
هیچ کدوم از لینکهای Brazil کار نکرد. اگه می شه به این email بفرست:
ninja573@yahoo.com
ممنون.

the_god_of_3dsmax
24-10-2007, 16:10
سلام به همه
کسی کرک برای zbrush 3.1 سراغ داره؟؟؟
این ZActivator سشو ریختم روش اصلا دیگه باز نمی شه

Shahin King
28-10-2007, 22:47
انتقال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid_3dmax_2007
05-11-2007, 10:55
دوستان سلام من نرم افزار v ray براي مكس 9 رو ميخواستم اگر برام بگذاريد ممنون ميشم