مشاهده نسخه کامل
: کمک در خرید سیستم صوتی فوری لطفا
homa2142
02-01-2012, 20:01
دوستان من 250 هزار تومن پول دارم یه سیستم صوتی میخوام که 3 تیکه باشه صدای قوی نیاز ندارم کیفیت صدا واسم مهمه یه dvd معمولی روش باشه راجب مدل زیر از فیلیپس نطر بدین
DVD Micro Theater MCD183 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Fdispatch%3Dproducts.view%26product_id%3D2 5108)
با تشکر
:11:
با این پول چیز زیاد خوبی گیرتون نمیاد اگه برای موزیک میخوای دو تکه بهتره چون در 2.1 صدای ساب جداست و ادم رو اذیت میکنه
edifier s2000 یا s2000v معرکه است فقط یه چند وقتی است که وارد نمیشود شاید تو بازار تهران گیر بیاد
بودجه کمی دارید ولی اگه صدای های فای میخواید بگیرید و نمیخواید تاپ و توپ راه بندازید من این پیشنهادهارو میدم:
1- بری 250 هزار تومن بدی بابت به بلندگوی بوکشلف ارزون مثلا میشن یا مونیتور اودیو و نتیجه تقریبا قابل انتظاره؛ یه بلندگوی معمولی که شاید راضیت نکنه.
2- دوتا ووفر پیرلس 6.5 اینچ از فروشگاه JBL بخر دونه ای 40 تومن... دوتا تویتر دام یک یا دو اینچ خوب بخر میشه 20 تومن... دوتا خازن 3.5 یا 3.2 میشه 500 تومن... تا اینجا 10500 تومان... یه 3-4 هزار تومن سیم خوب بگیری... یه 7-8 تومن فیش های پشت اسپیکر... یه 7-8 تومن هم الیاف مصنوعی برای صداگیری... ساخت جعبه هم برای یه بوکشلف سایز متوسط حدود 40-50 تومن میشه... جمعا حدود 150 هزار... از ام دی اف خام استفاده میکنی و اگه یه 40-50 تومن دیگه خرج کنی میتونی نتیجه کار رو با چوب طبیعی Veneer کنی و رنگ دلخواه بزنی (قهوه ای روشن یا تیره یا مشکی) و سیلر و کلیر نیم پلی استر بزنی که نتیجه این شکلی میشه: (اگه خودت بسازی و جعبه نهایی رو بهم بدی میتونم برات Veneer کنم و رنگ کنم برات):
این ووفر پیرلسه که ساخت دانمارکه و یکی از بهترین ووفرهای 6.5 اینچ تولید شده در تاریخ صنعت های فایه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتیجه ساخت هم این شکلی میشه که اندازه ها و رنگ های متنوعی میشه انتخاب کرد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
homa2142
10-01-2012, 09:25
اقا این رو کجا میشه رفت تست کرد شما مغازه دارین
اقا این رو کجا میشه رفت تست کرد شما مغازه دارین
نخیر من مغازه ندارم... این ووفرهارو آقای حجازی (خیابان جمهوری، تقاطع حافظ، پاساژ امجد، زیر همکف مغازه JBL) دارند که میتونید خریداری کنید... تست میکنن ولی اونجا صداش مشخص نمیشه چون فقط تست میکنن که سالم باشه وگرنه بلندگوی آماده و ساخته شده برای تست ندارند باید خودتون بسازید و تست کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.