مشاهده نسخه کامل
: تفاوت SERVER, DESKTOP,WORKSTATION
بعد از جواب یک پست در فروم دیدم بهتره یک نکته درباره تفاوت SERVER , WORKSTATION, DESKTOP بدم.
برای کارهای روزمره و نرم افرار های معمول و بازی خرید یک DESKTOP توصیه می شود.
برای کار های حرفه ای مانند 3D rendering , Data processing, Video processing, high level numerical computation .. بهتر است از WORKSTATION استفاده شود چون در WORKSTATION دو cpu هست. ظرفیت بالای حافظه max 384 G و قابلیت اضافه کردن GPU تا 4 SLOT برای بالا بردن سرعت محاسبات و حجم بالای اطلاعات گرافیک.
SERVER هم خصوصیات یک WORKSTATION را دارد با این تفاوت که در آن GPU استفاده نمی شود. و بیشتر روی DATA TRANSFERRING یا ِDATA MANAGEMENT سرمایه گذاری می شود. مثلا داشتن هارد سرعت بالا و RAM زیاد.
aaaaaa111
07-03-2012, 07:56
بعد از جواب یک پست در فروم دیدم بهتره یک نکته درباره تفاوت SERVER , WORKSTATION, DESKTOP بدم.
برای کارهای روزمره و نرم افرار های معمول و بازی خرید یک DESKTOP توصیه می شود.
برای کار های حرفه ای مانند 3D rendering , Data processing, Video processing, high level numerical computation .. بهتر است از WORKSTATION استفاده شود چون در WORKSTATION دو cpu هست. ظرفیت بالای حافظه max 384 G و قابلیت اضافه کردن GPU تا 4 SLOT برای بالا بردن سرعت محاسبات و حجم بالای اطلاعات گرافیک.
SERVER هم خصوصیات یک WORKSTATION را دارد با این تفاوت که در آن GPU استفاده نمی شود. و بیشتر روی DATA TRANSFERRING یا ِDATA MANAGEMENT سرمایه گذاری می شود. مثلا داشتن هارد سرعت بالا و RAM زیاد.
ضمن سپاس دوباره
چند سوال :
1- آیا درست متوجه شدم که " همه اینها همین سیستمهایی هستند که بدون اطلاع میریم فروشگاه برامون میبندند ولی خودمون نمیدونیم چی میخوایم و ناخودآگاه وقتی فقط استفاده اداری و اینترنت داریم یه سیستم فول میبندیم که به درد کارهای حرفه ای میخوره و آنچنانیه ؟ در حالی که به قول شما یه workstation یا server هست و ما پول اضافی دادیم ، یا نه و با این سیستمها فرق میکنند ؟
2- GPU چیه ؟
ضمن سپاس دوباره
چند سوال :
1- آیا درست متوجه شدم که " همه اینها همین سیستمهایی هستند که بدون اطلاع میریم فروشگاه برامون میبندند ولی خودمون نمیدونیم چی میخوایم و ناخودآگاه وقتی فقط استفاده اداری و اینترنت داریم یه سیستم فول میبندیم که به درد کارهای حرفه ای میخوره و آنچنانیه ؟ در حالی که به قول شما یه workstation یا server هست و ما پول اضافی دادیم ، یا نه و با این سیستمها فرق میکنند ؟
2- GPU چیه ؟
باسلام
سیستم هایی اغلب در فروشگاههای معمولی یافت می شود به Desktop معروف است. بستگی به هزینه قطعات متفاوتی خریداری می کنید. Workstation و Server در فروشگاههای معمول پبدا نمی شه! اغلب سفارشی هستند و قیمتی بین 6 تا 40 میلیون تومات بستگی به قطعات براشون هست. منظور من این بود برای کارهای خیلی حرفه ای دنبال Desktop گشتن اشتباهه؟!
معمولا در سرورها از cpu Xeon یا opteron با تعداد هسته زیاد استفاده می شه که آخرین قیمتی که من دارم به ازای هر CPU 4000$ باید هزینه کرد . که معمولا 2 CPU لازمه که فقط قیمت آنهت 8000$ می شود.
GPU یا همان پردازنده گرافیک یا گارت گرافیک است که در محاسبات زیاد به عنوان کمک CPU استفاده می شود. GPU برای کارای معمول وجود دارد (کارت گرافیک بازی ) و همچنین برای کارای حرفه ای. قیمت GPU معمولا بین 1000 تا 2000 $ است و برای یک سرور GPU Base معمولا 4 GPU تعبیه می شود. GPU های حرفه ای دوباره سفارشی هستند . پس با این وجود قیمت یک Workstation با RAM 48GB و CPU 2 , 4 GPU در حدود 28000$ می شود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.