ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این چه ویروسیه؟

Golbarg01
02-01-2012, 01:54
سلام
این چه ویروسیه؟
virus.win32.generic
trojan.win32.generic
تا حالا چند بار ویندوزمو عوض کردم و یا انتی ویروس های مختلف سیستم رو چک کردم ولی همش سیستمم آلوده میشه و این ویروس رو چندین بار در درایو سی شناسایی می کنه
فکر می کنم در درایو های دیگه هم وجود داشته باشه برای همین هر چی ویندوز عوض می کنم بازم درست نمیشه
اجازه نصب و اجرای خیلی نرم افزار ها رو روی سیستم نمیده!!:41:

A M ! N
02-01-2012, 02:49
سلام
این چه ویروسیه؟
virus.win32.generic
trojan.win32.generic
تا حالا چند بار ویندوزمو عوض کردم و یا انتی ویروس های مختلف سیستم رو چک کردم ولی همش سیستمم آلوده میشه و این ویروس رو چندین بار در درایو سی شناسایی می کنه
فکر می کنم در درایو های دیگه هم وجود داشته باشه برای همین هر چی ویندوز عوض می کنم بازم درست نمیشه
اجازه نصب و اجرای خیلی نرم افزار ها رو روی سیستم نمیده!!:41:
فکر کنم آویرا دارین دوست من ،

پاکش کنین ، نورتون √ رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بگیرین و نصب و آپدیت کنین و کل سیستم رو اسکن کنین باهاش.

برنامه ی HijackThis رو هم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرین و نصب و اسکن کنین و لوگش رو با فایل Text همینجا بزارین.

Take Care:40:

Golbarg01
02-01-2012, 03:03
فکر کنم آویرا دارین دوست من ،

پاکش کنین ، نورتون √ رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بگیرین و نصب و آپدیت کنین و کل سیستم رو اسکن کنین باهاش.

برنامه ی HijackThis رو هم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرین و نصب و اسکن کنین و لوگش رو با فایل Text همینجا بزارین.

نه کسپرسکی دارم
با ناد32 هم اسکن کرده بودم.

می خوام ببینم اگر از دیسک نجات استفاده کنم بهتره؟
دیسک نجات کسپرسکی

چون اگر ویندور عوض کنم بازم ویندوز ویروسی میشه چون ویروس در درایو دیگست

tohidkh
02-01-2012, 08:35
نه کسپرسکی دارم
با ناد32 هم اسکن کرده بودم.

می خوام ببینم اگر از دیسک نجات استفاده کنم بهتره؟
دیسک نجات کسپرسکی

چون اگر ویندور عوض کنم بازم ویندوز ویروسی میشه چون ویروس در درایو دیگست

سلام.

دوست عزیز اگه کارایی رو که میگم با کمی حوصله انجام بدید، مشکل تون حل میشه به امید خدا.

اینها ویروس هایی هستند که به فایلهای اجرایی ویندوز اثر میکنن و باعث میشن که سیستم تون، خودش تولید کننده ی این ویروس ها باشه.

البته مشکل شما از اینجا آب میخوره که شما بعد از تعویض ویندوزتون، فوری یکی از درایو ها رو باز میکنید. و این باعث میشه که ویروس Autorun بشه و در نتیجه ویندوز آلوده بشه.

اگه از کسپر استفاده میکنید، مسیر زیر رو دنبال کنید:

Start--> All Programs--> Kasperksy Antivirus--> Repair or remove

آنتی ویروس رو Repair کنید. این کار باعث میشه که آنتی ویروس قدرت خودشو بازیابی کنه.

بعد از اینکه ریپر کردید، باید بذارید آنتی ویروس به طور کامل آپدیت بشه. (یادتون باشه که با هر بار Repair کردن، آپدیت های قبلی حذف میشن.)

نکته خیلی خیلی خیلی مهم اینجاست که شما به هیچ وجه نباید درایو ها تون رو باز کنید. اصلا برای راحتی کار تون توصیه میکنم که حتی به My Computer دست هم نزنید.

تنظیمات، (Setting) کسپر رو باز کنید و تنظیمات زیر رو به دقت اعمال کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدش همه چیز رو Ok کنید و به قسمت Full Scan برید و بذارید سیستم به طور کامل Scan بشه.

امیدوارم اینبار مشکل تون حل بشه.

فقط بازم تاکید میکنم که به هیچ وجه روی آیکون درایو ها کلیک نکنید.

موفق باشید :11:

Golbarg01
02-01-2012, 12:35
سلام.

دوست عزیز اگه کارایی رو که میگم با کمی حوصله انجام بدید، مشکل تون حل میشه به امید خدا.

اینها ویروس هایی هستند که به فایلهای اجرایی ویندوز اثر میکنن و باعث میشن که سیستم تون، خودش تولید کننده ی این ویروس ها باشه.

البته مشکل شما از اینجا آب میخوره که شما بعد از تعویض ویندوزتون، فوری یکی از درایو ها رو باز میکنید. و این باعث میشه که ویروس Autorun بشه و در نتیجه ویندوز آلوده بشه.

آنتی ویروس رو Repair کنید. این کار باعث میشه که آنتی ویروس قدرت خودشو بازیابی کنه.

بعد از اینکه ریپر کردید، باید بذارید آنتی ویروس به طور کامل آپدیت بشه. (یادتون باشه که با هر بار Repair کردن، آپدیت های قبلی حذف میشن.)

نکته خیلی خیلی خیلی مهم اینجاست که شما به هیچ وجه نباید درایو ها تون رو باز کنید. اصلا برای راحتی کار تون توصیه میکنم که حتی به My Computer دست هم نزنید.

بعدش همه چیز رو Ok کنید و به قسمت Full Scan برید و بذارید سیستم به طور کامل Scan بشه.

پس توصیه شما اینه که اول ویندوزم رو عوض کنم بعد بدون اینکه وارد هیچ کدوم از درایو ها بشم آنتی ویروس رو نصب و اپدیت کنم و با اعمال اون تنظیماتی که گفتید بذارم کل سیستم اسکن بشه؟
ممنون میذارم همین کار انجام بشه امیدوارم درست بشه.
البته خود درایو سی که فکر نکنم اون موقع نیاز به اسکن داشته باشه چون تازه فرمت شده و دیگه وارد درایو های دیگه هم نشدم که بخواد آلوده بشه.پس همون بقیه درایو ها رو بذارم اسکن بشه با اون تنظیمات کافیه نه؟

K1lou
02-01-2012, 12:44
پس توصیه شما اینه که اول ویندوزم رو عوض کنم بعد بدون اینکه وارد هیچ کدوم از درایو ها بشم آنتی ویروس رو نصب و اپدیت کنم و با اعمال اون تنظیماتی که گفتید بذارم کل سیستم اسکن بشه؟
البته خود درایو سی که فکر نکنم اون موقع نیاز به اسکن داشته باشه چون تازه فرمت شده و دیگه وارد درایو های دیگه هم نشدم که بخواد آلوده بشه.پس همون بقیه درایو ها رو بذارم اسکن بشه با اون تنظیمات کافیه نه؟

با سلام
خوب شما هر وقت سیستم ویروسی شد و خواستین با تعویض ویندوز مشکل رو حل کنید نباید درایوهای دیگه رو با دابل کلیک باز کنید که سیستم دوباره ویروسی میشه
اما اینطور که من می بینم و دستمون اشاره کردن منظورشون تعویض ویندوز نیست یعنی شما در همین حالتی که الان سیستم هست کسپر رو یکبار repair کنید و بعد ابدیت و فول اسکن

tohidkh
02-01-2012, 13:51
نه دوست من؛ نیازی به تعویض ویندوز نیست.

دوست عزیز من، دقیقا همون کاری رو انجام بدید که گفته شد. (البته اگه بخواهید مشکلتون به راحتی حل بشه!)

در آنتی ویروس کسپر، وقتی روی قسمت اسکن کلیک میکنید، دو تا گزینه برای انتخاب هست. شما باید Run Full Scan رو انتخاب کنید.

دقت کنید که وقتی که درایو ها رو یکی یکی اسکن میکنید، تنظیماتش با Full Scan فرق داره و به احتمال 95 درصد نتونه اون ویروسی رو که گفتید شناسایی کنه. (ویروس شما تنها از راهی که گفتم قابل شناسایی و پاک شدن هست.)

اگر هم بخواهید ویندوز رو تعویض کنید، بازهم باید از فول اسکن استفاده کنید. (البته بعد از تنظیم کردن آنتی ویروس، به شکلی که گفته شد)

دوباره تاکید میکنم که اگه بخواهید مشکل تون حل بشه پست بالایی رو به دقت و بدون تغییر انجام بدید. (آپدیت آنتی ویروس هم فراموش نشه)

لطفا نتیجه ی کار رو اعلام کنید

A M ! N
02-01-2012, 14:06
سلام ، شرمنده مث اینکه دیر میرسم !
توضیحات دوست عزیز tohidkh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انجام بدین منتها قبلش :

برنامه ی USB Disk security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FSecurity%2FSecurity-Related%2FUSB-Disk-Security.shtml) رو بگیرین و از بخش Autostart برنامه یعنی همون بخش که مربوط به Start up هست ، همه ی گزینه هارو Disable کنین ، به جز آنتی ویروستون ، بعد دوباره ریستارت کنین ، و اقدامات دوستمون رو انجام بدین به ترتیب ، ضمنا SAS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم بگیرین و درکنار KIS ازش استفاده کنین

یک لوگ هم از برنامه ی HijackThis بزارین تا سیستمتون آنالایز بشه ،

لطفا کارها رو بخونین و همونطور که توضیح داده شده انجام بدین ، هیچ نیازی به نصب ویندوز جدید نیست، راه عاقلانه ای هم نیست.

Golbarg01
03-01-2012, 23:13
سلام.

این کارایی که شما گفتید رو کردم و با اون تنظیمات سیستم رو فول اسکن کردم و ویروس هایی رو شناخت و رفع کرد.
تا الانم که فعلا هیچ مشکلی به وجود نیومده و امیدوارم درست شده باشه
ممنون

Golbarg01
04-01-2012, 16:30
سلام ، شرمنده مث اینکه دیر میرسم !
توضیحات دوست عزیز tohidkh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انجام بدین منتها قبلش :

برنامه ی USB Disk security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FSecurity%2FSecurity-Related%2FUSB-Disk-Security.shtml) رو بگیرین و از بخش Autostart برنامه یعنی همون بخش که مربوط به Start up هست ، همه ی گزینه هارو Disable کنین ، به جز آنتی ویروستون ، بعد دوباره ریستارت کنین ، و اقدامات دوستمون رو انجام بدین به ترتیب ، ضمنا SAS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم بگیرین و درکنار KIS ازش استفاده کنین

یک لوگ هم از برنامه ی HijackThis بزارین تا سیستمتون آنالایز بشه ،

لطفا کارها رو بخونین و همونطور که توضیح داده شده انجام بدین ، هیچ نیازی به نصب ویندوز جدید نیست، راه عاقلانه ای هم نیست.

این SAS چیه؟

tohidkh
04-01-2012, 20:36
این SAS چیه؟
SAS = Super Anti Spyware

لازم به ذکر هست که گاهی اوقات استفاده همزمان از یک آنتی ویروس به همراه Anti Spyware و نرم افزارهایی شبیه این، میتونه کار سیستم رو مختل هم بکنه.

یک کاربر معمولا میخواد در کنار کارهای دیگه ای که در سیستم انجام میده، سیستم اش ویروسی نشه. نه اینکه کلیه ی کارهای سیستم رو تعطیل کنه و کل حافظه ی سیستم رو مشغول امنیت و این چیزا بکنه :10:

من اینطور فکر میکنم که دیتابیس کسپر اسکای، خیلی دقیق تر و قوی تر از این برنامه هست.... :27:

A M ! N
04-01-2012, 21:46
حیطه ی کارایی این دوتا به کلی فرق میکنه ، نمیشه کاسپر رو با یک Anti spy ware مقایسه کرد ، SAS فقط برای Anti hijack ها بکار میره ، در این زمینه ها فعلا هیچ آنتی ویروسی کارایی این نرم افزارهای Anti spy ware رو نداره

اگه بخوای سیستم رو با همون کاسپر رها کنی ، خیلی اشتباه بزرگی هست../.

ضمنا SAS باید حالت real time protection ش غیر فعال باشه ، و فقط در انتهای کار با سیستم یک اسکن انجام بدین هرروز.