مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی خریدخودرو در طرح جشنواره ایران خودرو
kaka200640
01-01-2012, 21:59
سلام.من واسه خرید خودرو از دوستان تقاضای کمک دارم چون تا حالا ماشین نداشتیم اصلا از بحث فنی و خرج ماشین سر در نمیارم 9 تومان پول دارم میخام از شرایط نقدواقساط ایران خودرو استفاده کنم مابقی را چک بدم.به نظر شما چه ماشینی بگیرم:این خودروها مد نظرمه البته انتخاب دیگه ای هم فک نکنم باشه
1----206 اس دی وی20{206sd v20} حدودا16 میلیون تمام میشه
2----405 دوگانه سوزکه حد.دا 15750 تمام میشه
3----سمند se کلاس دو حدودا15200تومان تمام میشه
نکته:واسه خانواده3نفره.زیاد قصد مسافرت ندارم ومصرفم فکرنکنم بالاباشه از نظرسوخت.اینو دوباره بگم که چون از فنی سر در نمیارم دوست دارم خودرو زیاد دنگ وفنگ تعمیرحداقل توسال اولش نداشته باشه.درآمدمم زیاد نیست...برادرای بزرگوار اگه میشه زودتر راهنماییم کنین بدون تعصب
(میگن خانواده 206خرج نگهداریش زیاده یعنی در چه حد مثلا اختلاف نگهداریش با 405 زیاده ازنظرخرجش؟؟؟):10:
dash_mehdi
02-01-2012, 23:34
عزیزم اول سورن ای ال ایکس بعد هم سمند ال ایکس ef7
پیش پرداخت سورن ای ال ایکس 8.800.000 هست بقیه هم 4 تا چک 6 ماهه
گزینه های شما ماشین خوبی نیستند.
405 ها رو فراموش کنید بنظرم شما یا 206 با موتور Tu5 بگیر یا L90 فول
hamed malekpour
05-01-2012, 11:20
سلام.من واسه خرید خودرو از دوستان تقاضای کمک دارم چون تا حالا ماشین نداشتیم اصلا از بحث فنی و خرج ماشین سر در نمیارم 9 تومان پول دارم میخام از شرایط نقدواقساط ایران خودرو استفاده کنم مابقی را چک بدم.به نظر شما چه ماشینی بگیرم:این خودروها مد نظرمه البته انتخاب دیگه ای هم فک نکنم باشه
1----206 اس دی وی20{206sd v20} حدودا16 میلیون تمام میشه
2----405 دوگانه سوزکه حد.دا 15750 تمام میشه
3----سمند se کلاس دو حدودا15200تومان تمام میشه
نکته:واسه خانواده3نفره.زیاد قصد مسافرت ندارم ومصرفم فکرنکنم بالاباشه از نظرسوخت.اینو دوباره بگم که چون از فنی سر در نمیارم دوست دارم خودرو زیاد دنگ وفنگ تعمیرحداقل توسال اولش نداشته باشه.درآمدمم زیاد نیست...برادرای بزرگوار اگه میشه زودتر راهنماییم کنین بدون تعصب
(میگن خانواده 206خرج نگهداریش زیاده یعنی در چه حد مثلا اختلاف نگهداریش با 405 زیاده ازنظرخرجش؟؟؟):10:
می تونید 405 با موتور tu5slxانتخاب کنید قیافش یکمی تغییر کرده ولی موتورش خوبه ویا سمند ال ایکس.
dash_mehdi
05-01-2012, 11:47
ببین دوست من سمند رو که فراموش کن چون کیفیت قطعات به کار رفته درش خیلی پایینه و بعد از یه مدت به شدت لش میشه.
اما اگر می خواهید 9 تومن پیش بدهید و توان دادن قسط هم دارید که البته سنگین هم نیست (4 تا چک 6 ماهه) بهتره سمند LX EF7 و یا بهتر از اون SOREN ELX انتخاب کنی.
majid_98
05-01-2012, 19:29
خودرو دوگانه سوز اصلا نگیر!
یا بنزینی یا پایه گاز سوز
من 405 slx tu5 پیشنهاد میکنم
یا سمند ef7
موفق باشی
becareful
05-01-2012, 20:55
ببین دوست من سمند رو که فراموش کن چون کیفیت قطعات به کار رفته درش خیلی پایینه و بعد از یه مدت به شدت لش میشه.
اما اگر می خواهید 9 تومن پیش بدهید و توان دادن قسط هم دارید که البته سنگین هم نیست (4 تا چک 6 ماهه) بهتره سمند LX EF7 و یا بهتر از اون SOREN ELX انتخاب کنی.
بهتره كمي فكر كنيم بعد كسي رو راهنمايي كنيم.
چطور يك سمند قطعاتش به قول شما لش ميشه و صدا ميده, اما بعد از اون سمند ال ايكس ef7 كه تنها موتورش با گيربكس فرق ميكنه قطعاتش لش نميشه و شما پيشنهاد ميديد بخرن در صورتي كه تمام قطعات بدنشون يكيه توليد بدنه و شاسي هم يكسان در يك خط توليد ميشه بهت برنخوره ها ولي شما تفكراتي فضايي تعصبي و كاملا من دراوردي رو به بقيه منتقل ميكني اين مدل اي اف هفت از سمند هم كه پيشنهاد دادي صد در صد در پي تعريفاتي بوده كه درباره موتورش صرفا از بقيه شنيدي
dash_mehdi
06-01-2012, 21:25
بهتره كمي فكر كنيم بعد كسي رو راهنمايي كنيم.
چطور يك سمند قطعاتش به قول شما لش ميشه و صدا ميده, اما بعد از اون سمند ال ايكس ef7 كه تنها موتورش با گيربكس فرق ميكنه قطعاتش لش نميشه و شما پيشنهاد ميديد بخرن در صورتي كه تمام قطعات بدنشون يكيه توليد بدنه و شاسي هم يكسان در يك خط توليد ميشه بهت برنخوره ها ولي شما تفكراتي فضايي تعصبي و كاملا من دراوردي رو به بقيه منتقل ميكني اين مدل اي اف هفت از سمند هم كه پيشنهاد دادي صد در صد در پي تعريفاتي بوده كه درباره موتورش صرفا از بقيه شنيدي
اولا که بهتره یه ذره ادب رو خرج پست هات بکنی بد نمیشه. ببخشیدا
بهتره قبل از اینکه از کسی ایراد بگیری اطلاعات کافی داشته باشی
در ایران خودرو تمام قطعات یک درجه و کیفیت خاصی دارند و تمام قطعات از درجه 1 تا 4 درجه بندی شدن که هرچی مدل خودرو بالا تر میره کیفیت و درجه بندی قطعات هم بهتر میشه.
دلیل این که سمند بعد از یه مدتی لش میشه اینه که از قطعات درجه 3 و 4 درش استفاده میشه در ال ایکس از قطعات درجه 2 و در سورن ای ال ایکس از قطعات درجه 1 استفاده میشه.
البته قطعات درجه 1 در ایران خودرو کیفیتی در برابر قطعات درجه 1 جهانی نداره اما نسبت به قطعات درجه 4 خودش برتری زیادی داره.
همه ی این اطلاعاتو از این راننده و اون راننده در نیاوردم و از استاده کلاس اتو مکانیکم که 40 ساله مکانیکه و در حال حاضر در شرکت ایران خودرو کار میکنه بدست اوردم.
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.