ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با 2 ویندوز 7

mahdi_ctr
01-01-2012, 20:05
سلام
من روی لپ تاپم وندوز 7 32بیتی داشتم ولی به دلایلی ویندوز 64 بیتی لازم شدویندوز 32 بیتی روی درایو C نصب بود و ویندوز 64 بیتی رو روی درایو D نصب کردم بعد از اینکه ویندوز نصب شده الان یه بار ریبوت شده و دیگه هیچکدوم از ویندوز ها بالا نمیاد
مینویسه:
XIFNP is compressed
press ctrl+alt+del to restart

حالا من باید چیکار کنم که بتونم ویندوزم رو بالا بیارم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

mahdi_ctr
01-01-2012, 20:34
الان که لپ تاپ رو روشن کردم پیغام زیر رو میده:Missing operating system

saeed774
01-01-2012, 22:03
قائدتا نباید مشکلی می بود ! اون پیغام اولی مطمئن هستید اون بود؟ چون چیزی تو نت پیدا نکردم .

ارور دوم هم میگه که سیستم عاملی وجود نداره که لود بشه . فایل بوت شما در MBR مطمئنا آسیب دیده شما طبق سایت زیر با DVD ویندوز 7 ریپیر کن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi_ctr
01-01-2012, 22:55
آقا کلا سیستمم به هه هم ریخته!از اون راهی که فرمودین هر کاری کردم نشد و کلا بیخیال شدم و خواستم ویندوز عوض کنم ولی موقعی که یه درایو رو برای نصب ویندوز انتخاب میکنم پیغام زیر رو میده:

"Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the setup log file for more information"

saeed774
02-01-2012, 21:10
شما تنظیمات مربوط به بایوس لپ تاپ رو تغییر یا دیفالت نکردید ؟ در صفحه انتخاب درایو برای نصب ویندوز ، هاردتون به درستی شناسایی شده ؟ یعنی تعداد درایوهایی که دارید ، تمام و کمال با حجمشون نشون داده میشن ؟
در بایوس تنظیماتی برای حالت هارد قائدتا باید وجود داشته باشه که میتونه روی AHCI یا SATA یا حتی IDE باشه . شما در صورت وجود چنین گزینه هایی حالت های مختلف هارد رو امتحان کنین .

اگر هم درایو ها نشون داده میشن . شما با همون گزینه های ویندوز 7 به هنگام نصب ، درایوهایی که میخوای روشون ویندوز بریزی رو یکبار Delete کن و با گزینه New دوباره پارتیشن ها رو با دادن حجم دلخواه بساز . در صورت وجود پارتیشنی بنام System Reserved هم حتما پاکش کن تا دوباره با پارتیشن بندی بصورت اتومات با حجم 100 مگ ساخته بشه .

اگر هم نخواستی با پارتیشن بندی خود 7 کار کنی میتونی با برنامه های دیگه پارتیشن بندی کارای گفته شده رو انجام بدی .