مشاهده نسخه کامل
: درخواست مشاوره برای خرید پرینتر
سلام من یک دستگاهه 3 کاره hp deskjet F2483 دارم که ازش اصلا راضی نیستم! اول اینکه تا یه مدت زمتن کوتاه استفاده نمیکنم زود شارزش تموم میشه! و اینکه کلا لرزش زیاد داره و کیفیت نداره!
لطفا یک پرینتر نه 3 کاره معرفی کنید که کیفیت داشته باشه و اذیت نکنه.فقط برای پرینت نوشته میخوام نه عکس. و اینکه ایا لیزری بهتر از جوهری هست و ایا دیرتر از جوهری شارزش تموم میشه؟
بودجه هم تا 120-30 تومن. ترجیحا مارک اچ پی هم نباشه چون دیگه ازش زده شدم!
Ship Storm
01-01-2012, 19:57
HP پرینترهای خوبی داره من نمیدونم حالا چرا برای شما اینطو بوده و اذیت کرده
در حال حاضر پرینتر هایی موجود تو این رنج قیمت به جز HP بخوای بگیری گزینه های محدودی هستند
Canon I-Sensys LBP6000B یک از این مدل ها هست که حدود 120 میشه خرید این مدل رو
hojjat.tabibi
01-03-2012, 14:13
سلام من یک دستگاهه 3 کاره hp deskjet F2483 دارم که ازش اصلا راضی نیستم! اول اینکه تا یه مدت زمتن کوتاه استفاده نمیکنم زود شارزش تموم میشه! و اینکه کلا لرزش زیاد داره و کیفیت نداره!
لطفا یک پرینتر نه 3 کاره معرفی کنید که کیفیت داشته باشه و اذیت نکنه.فقط برای پرینت نوشته میخوام نه عکس. و اینکه ایا لیزری بهتر از جوهری هست و ایا دیرتر از جوهری شارزش تموم میشه؟
بودجه هم تا 120-30 تومن. ترجیحا مارک اچ پی هم نباشه چون دیگه ازش زده شدم!
سلام
پرینتری که شما میخوای یا باید جوهر افشان بگیری یا لیزی، جوهر افشان دردسر نگهداری داره و باید مرتب ازش استفاده کنی قیمتش از لیزری خیلی پایین تره ولی عمدتا بخاطر حجم کم کار خانگی دچار گرفتگی هد میشه و اپراتور رو ناراضی میکنه
اما لیزری لین دردسر هارو نداره ولی خوب قیمت سه کارش 300 به بالاست که قیمتش به روز تغییر میکنه
اگر خواستید جوهر افشان بگیرید اپسون گزینه ی خوبیه به شرط اینکه کارتریج های قابل شارژ هم واسش بگیری و هر روز حداقل یک بار خاموش و روشنش کنی
در مورد قیمت ها میتونی تو اینترنت سرچ کنی و مدلهارو باهم بیشتر مقایسه کنی
دقت کن قیمتها به روز تغییر میکنه
Hamed DC
05-03-2012, 10:12
لطفا بحث رو برای دادن مشاوره به تاپیک زیر منتقل کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.