مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپتاپ(asus یا sony)
mamalinexbox
01-01-2012, 16:49
با سلام دوستان عزیز
لپتاپی میخواستم که تا حدود 1.250 قیمت داشته باشه و برای کار مداوم و بدون خاموشی تا 2 3 هفته جواب بده و همچنین هارد بالا و در اخر برای گیم هم مناسب باشه میخواستم اگه امکانش هست من رو راهنمایی کنید بین برند sony و asus کدام مارک بهتر هست و جون سخت هستش به اصطلاح و همچنین صفحه بزرگی هم داشته باشه چون من بیشتر فیلم هم میبینم حداقل 15 اینچ باشه :20:
با تشکر :8:
با سلام دوستان عزیز
لپتاپی میخواستم که تا حدود 1.250 قیمت داشته باشه و برای کار مداوم و بدون خاموشی تا 2 3 هفته جواب بده و همچنین هارد بالا و در اخر برای گیم هم مناسب باشه میخواستم اگه امکانش هست من رو راهنمایی کنید بین برند sony و asus کدام مارک بهتر هست و جون سخت هستش به اصطلاح و همچنین صفحه بزرگی هم داشته باشه چون من بیشتر فیلم هم میبینم حداقل 15 اینچ باشه :20:
با تشکر :8:
دوست عزیز با این وضع بازار و این مقدار بودجه نمی تونی i7 بگیری و به i5 محدود میشی که تو قدرت و پردازش و گیم جوابگو هست اما از سونی چیزی گیرت نمیاد. چون برا بازی هم میخایی گرافیک متوسط نیازه که تو سونی با این ویژگی ها قیمت از1.400.000 شروع میشه اما تو ایسوس k53sc گزینه خوبیه.نظر و تجربه شخصی ایسوس بهتره.
اگه گیم برات خیلی مهمه ایسر 5755 خوبه
mamalinexbox
02-01-2012, 00:14
دوست عزیز با این وضع بازار و این مقدار بودجه نمی تونی i7 بگیری و به i5 محدود میشی که تو قدرت و پردازش و گیم جوابگو هست اما از سونی چیزی گیرت نمیاد. چون برا بازی هم میخایی گرافیک متوسط نیازه که تو سونی با این ویژگی ها قیمت از1.400.000 شروع میشه اما تو ایسوس k53sc گزینه خوبیه.نظر و تجربه شخصی ایسوس بهتره.
اگه گیم برات خیلی مهمه ایسر 5755 خوبه
نه گیم برام خیلی مهم نیست بیشتر میخوام واسم کار بده چون بیشتر برای کار میخوام
و اینکه زود خراب نشه
نه گیم برام خیلی مهم نیست بیشتر میخوام واسم کار بده چون بیشتر برای کار میخوام
و اینکه زود خراب نشه
همونایسوس k53 مدل خوبیه.به لنوو هم نگاهی بنداز مدل های خوب و مستحکمی داره
hani-khan
27-08-2012, 00:53
سلام همه!
خوبید انشاالله؟
دوستان من ی لپ تاپ تو رده قیمت تا حدود 2میلیون تومن میخوام
گرافیک خوب برا کارای مهندسی و بازی ! صفحه نمایش بزرگ ک بشه باش فیلم هم دید ! بشه کارای روزمره رو هم باهاش انجام داد ! صداش هم خوب باشه !وبقیه چیزا در اولویت های بعدی
اولش asus یا sony ؟
دو مدل خودم دیدم ولی شک دارم: sony vaio f232fx - asus n53sv
کارت گرافیکشون gt540 هستش ک یکم منو نگران میکنه!اگه پیشنهاد بهتری هست بگید
ممنون
Highbury
27-08-2012, 01:06
سلام همه!
خوبید انشاالله؟
دوستان من ی لپ تاپ تو رده قیمت تا حدود 2میلیون تومن میخوام
گرافیک خوب برا کارای مهندسی و بازی ! صفحه نمایش بزرگ ک بشه باش فیلم هم دید ! بشه کارای روزمره رو هم باهاش انجام داد ! صداش هم خوب باشه !وبقیه چیزا در اولویت های بعدی
اولش asus یا sony ؟
دو مدل خودم دیدم ولی شک دارم: sony vaio f232fx - asus n53sv
کارت گرافیکشون gt540 هستش ک یکم منو نگران میکنه!اگه پیشنهاد بهتری هست بگید
ممنون
سلام. 540 تو لبتابهای سونی در این رده قیمت خیلی هم خوبه !
شما میتونید تاپیکهای مشابه را ببینید و مطمئنا به نتیجه می رسید.
با سلام دوستان عزیز
لپتاپی میخواستم که تا حدود 1.250 قیمت داشته باشه و برای کار مداوم و بدون خاموشی تا 2 3 هفته جواب بده و همچنین هارد بالا و در اخر برای گیم هم مناسب باشه میخواستم اگه امکانش هست من رو راهنمایی کنید بین برند sony و asus کدام مارک بهتر هست و جون سخت هستش به اصطلاح و همچنین صفحه بزرگی هم داشته باشه چون من بیشتر فیلم هم میبینم حداقل 15 اینچ باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
سلام از سونی و ایسوز چیز خوبی تو این قیمت نمیتونید پیدا کنید.
ایسر V3 با پردازنده CI5 سندی بریج و گرافیک 630 کاملا نیازهای شما رو برآورده میکنه. لبتابهای باکیفیتی هستش.
قیمتش حدود 1300
حمید031090
27-08-2012, 01:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل خوبیه اما دیگه قدیمی شده ...الان همه دارند ivy تولید می کنند و این مدل کمی قدیمیه اماااااااااااااا مدل های svs و دیگر...!!!
شرمنده این مدل ها رو از جنبه ی کارهای مهندسی بهش نگاه کن نه فیلم دیدن چون صفحه نمایش کوچکی دارند اما سبکه و قابلت حمل راحت....:46:
Phoenix84
27-08-2012, 06:23
این مدل خوبیه اما دیگه قدیمی شده ...الان همه دارند ivy تولید می کنند و این مدل کمی قدیمیه اماااااااااااااا مدل های svs و دیگر...!!!
شرمنده این مدل ها رو از جنبه ی کارهای مهندسی بهش نگاه کن نه فیلم دیدن چون صفحه نمایش کوچکی دارند اما سبکه و قابلت حمل راحت....:46:
دوست عزیز اینا که معرفی کردی خوبن ولی من sony سری SVS اون هم ایوی بریج زیر 2.5 ندیدم جایی.ایشون ظاهرآ تا 2تومن بودجه شون هست
hani-khan
27-08-2012, 11:27
پس گفتین vaio f23efx بهتره!
خوب ایسوس میگن ک خیلی عالیه؟ نظری ندارین؟
ی دونه asus n55sl هم دیدم. لطفا به طور خلاصه این وایو و ایسوس n55 رو مقایسه کوچولو بکنین
ممنون میشم!
سونی یا ایسوس با آیوی کی عمومی تر میشه ک ی مقدار قیمتش بیاد پایین؟
بعد تا حدود 2تومن با همین کانفیگ لپ تاپ آیوی هست؟!ک البته ن!
حمید031090
27-08-2012, 15:52
اقا شما چرا نصفه نیمه صحبت می کنی....گفتم قدیمیه ....خوبه ولی قدیمیه....میتونی کنار بیای...؟
ولی از n55 بهتره....تکنولوژِی ساخت بالاتری داره...
من svs 2350 تومن کمتر ندیدم...اگر می تونی یکم بزار رو بودجتون svs بگیر
سلام به همه منم میخوام
ASUS N55SL رو بگیرم ولی شنیدم میگن دماش تا 90 100 درجه زیاد میشه :5:
اینم در نظرم هس DELL XPSL502x کدومشون رو بگیرم به نظر شما با این اطلاع که میگن تازگیا dell ها بی کیفیت و نا مرغوب شدن آیا درسته ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.