ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظیمات اینترنت 5233

Farhad 8904
01-01-2012, 14:49
من قبلا خیلی راحت تنظیمات ایرنسل رو روی گوشیم ( 5233 ) دریافت میکردم و به اینترنت وصل میشد ولی از دو روز قبل دیگه تنظیمات رو دریافت نمیکنه یعنی وقتی کد دریافت تنظیمات رو میزنم تنظیمات واسم میاد (زیر آنتن گوشی روی علامتE یه خط میکشه که یعنی در حال دریافت هست) ولی گوشی چیزی دریافت نمیکنه!! حتی دستی هم که تنظیم میکنم میزنه connection not available!
مشکل شبکه نیست چون خطم رو به یه گوشی دیگه تست کردم مشکلی نداشت!! جالب اینجاست که وفتی گوشی رو به کامپیتور وصل میکنم با PC Suite وصل میشه!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟

DJ.Mamal
02-01-2012, 14:17
من قبلا خیلی راحت تنظیمات ایرنسل رو روی گوشیم ( 5233 ) دریافت میکردم و به اینترنت وصل میشد ولی از دو روز قبل دیگه تنظیمات رو دریافت نمیکنه یعنی وقتی کد دریافت تنظیمات رو میزنم تنظیمات واسم میاد (زیر آنتن گوشی روی علامتE یه خط میکشه که یعنی در حال دریافت هست) ولی گوشی چیزی دریافت نمیکنه!! حتی دستی هم که تنظیم میکنم میزنه connection not available!
مشکل شبکه نیست چون خطم رو به یه گوشی دیگه تست کردم مشکلی نداشت!! جالب اینجاست که وفتی گوشی رو به کامپیتور وصل میکنم با PC Suite وصل میشه!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟
احتمالا تو تنظیمات کانکشن پورت رو دستکاری کردی یا ------ دادی
برو پورت رو به عدد 0 بذار و اگه ------ داشت وردار..

الان گوشی سیمبین ندارم آدرس دقیق بدم..اگه عجله داری بک آپ بگیر و گوشیتو ریست فکتوری بزن[COLOR="Silver"]

Farhad 8904
03-01-2012, 00:45
احتمالا تو تنظیمات کانکشن پورت رو دستکاری کردی یا ------ دادی
برو پورت رو به عدد 0 بذار و اگه ------ داشت وردار..

الان گوشی سیمبین ندارم آدرس دقیق بدم..اگه عجله داری بک آپ بگیر و گوشیتو ریست فکتوری بزن[COLOR="Silver"]
نه ------ بهش ندادم یه دفعه اینجوری شد چون تا دو ساعت قبلش استفاده میکردم!!
ریست فکتوری هم کردم درست نشد!!!

DJ.Mamal
03-01-2012, 09:22
نه ------ بهش ندادم یه دفعه اینجوری شد چون تا دو ساعت قبلش استفاده میکردم!!
ریست فکتوری هم کردم درست نشد!!!
با یه ایرانسل دیگه روگوشیت تست کن ببین کار میکنه

Farhad 8904
03-01-2012, 09:55
با یه ایرانسل دیگه روگوشیت تست کن ببین کار میکنه
مشکل از سیمکارت یا شبکه نیست مشکل گوشیم هست چه با همراه آخر و چه با ایرانسل وصل نمیشه!!! حالا نمیدونم چرا با PC Suite وصل میشه اما داخل گوشی نه!!

DJ.Mamal
03-01-2012, 10:24
مشکل از سیمکارت یا شبکه نیست مشکل گوشیم هست چه با همراه آخر و چه با ایرانسل وصل نمیشه!!! حالا نمیدونم چرا با PC Suite وصل میشه اما داخل گوشی نه!!
با کد 7370 ریست کن..نشد نهایت آپدیتش کن یا فلشش کن