مشاهده نسخه کامل
: در مورد موس وایرلس
amin_pwa
31-12-2011, 21:44
من قصد خرید موس وایرلس را دارم . ولی متوجه شدم مثل اینکه سرعت عمل کردشون بده
منظورم اینه در کارهای سرعتی کند عمل می کنند .مثل بازی و تایپ ؟ درسته ؟:20:
persian_test
31-12-2011, 22:34
نه اصلا اینطور نیست
پیشنهاد من فقط و فقط ماوس بلوترک مایکروسافت هست. جنس اصلیش. البته قیمتش یه خورده بالاست.
amin_pwa
31-12-2011, 22:47
در مورد کیبور وایرلس چی ؟ بیشتر منظورم رو کیبورد بود تا موس ؟
hootas23
31-12-2011, 23:32
اگر کار گرافیکی میکنی بهتره که نخری.
بهترین های موس های وایرلس هم در عملکردشون خطاهایی فاحش دارند که این رو اکثر دوستانی که کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و کورل و امثال اینها و یا بچه هایی که سه بعدی کار میکنن به خوبی حس میکنن.
البته این نظر کاملا قطعی نیست و برای مدل های مختلف نوع خطاها و عملکرد کاملا متفاوته.
برای کارهای معمولی فرق زیادی نداره و گاهی اصلا چیزی حس نمیشه.
اگر واقعا به این نوع موس ها نیاز داری و کارت رو کاملا راه میندازه ترجیحا از مارک ماکروسافت تهیه کن در درجه های بعدی
محصولات شرکت فراسو ایران(چین تحت لیسانس فراسو) و a4tech مناسب هستند.
به dpi موس دقت کن هرچی بیشتر بهتر ولی نه اینکه این عدد نجومی و غیر قابل باور باشه...اکثرا این dpi رو در محصولات متفرقه به دروغ میزنن مثلا 1600 که کاملا دروغه.
برای همین تاکید دارم جنس اصلی بخری.
در اپتیک و یا لیزر و یا جی لیزر بودن موس ها دقت کن...
جی لیزر اگر واقعی باشه در تمام سطوح کار میکنه مثل چوب...شیشه.....سطح نا صاف میزهای قدیمی و یا...
اپتیک در تشخیص سطح زیرین موس اشتباه میکنه ولی اگر پد زیرش باشه عالی جواب میده.
توی بازار مارک های متفرقه زیاده اصلا نخر....برای خرید هم دست و دل باز باش و مدلهای ارزون تهیه نکن خیلی هاشون رنج قیمت زیر 20 تومن دارند که مفت هم نمی ارزن.
مثلا با مارک دل یا سونی ها هرچیزی فقط تزیین شدن و گول مارکهای قلابی روشون رو نخور.
موفق باشی.
من قصد خرید موس وایرلس را دارم . ولی متوجه شدم مثل اینکه سرعت عمل کردشون بده
منظورم اینه در کارهای سرعتی کند عمل می کنند .مثل بازی و تایپ ؟ درسته ؟:20:
موس های بلوتوث قدیمی این مشکل تاخیر و کند بودن رو داشتند ولی شما موس های وایرلس 2.4 گیگاهرتزی تهیه کنید اصلا مشکل تاخیر ندارن.
در مورد کیبور وایرلس چی ؟ بیشتر منظورم رو کیبورد بود تا موس ؟
کیبرد وایرلس رو اصلا پیشنهاد نمی کنم.. نه به دلیل کند بودن و ... به دلیل اینکه اصلا کیبرد وایرلس خوب در بازار نداریم و این وایرلس دلیلی شده برای گرون فروشی برند ها. اکثر برندها (از جمله Logitech) کیبرد های 5 دلاری رو خشکل می کنن و وایرلس و 100 دلار می فروشن. شما برای تایپ یه کیبرد مکانیکی بگیرید بسیار بهتر از کیبردهای وایرلسه.
amin_pwa
01-01-2012, 11:11
از تمامی دوستان متشکر . ایا کسی تا حالا با موس MEVA کار کرده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-و-قيمت-فروش-پک-کیبورد-با-موس-میوا-MEVA-MKM-55255
اینجا طرف داره میگه 50000 تومن . ارزش داره ؟ گارانتی داره
یه موس خوب وایرلس دار که تو فروشگاه باشن سراغ دارین ؟
hootas23
01-01-2012, 19:37
ایا کسی تا حالا با موس MEVA کار کرده :
محصولات خوبی میزنه...من با چند مدل کیبورد و موس سیم دارش کار کردم خوب بودن.
گارانتی مادیران هم بودند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.