مشاهده نسخه کامل
: اموزش 3d max
kadkhoda.mirza
31-12-2011, 20:50
سلام
من تازه میخوام کار 3dmax رو در زمینه ی معماری شروع کنم...از بین بسته های اموزشی که از شرکت های مختلف تبلیغ میشه کدومش بهتره؟
سطح اموزششون چطوره ؟
سلام دوست عزیز
من خودم 3Dpalaceگرفتم خوبه،ولی میگن برا اموزش مبتدیانه دیجیتال توروز بهتره.
ولی یه چیزی بگم به نظر من اموزش فرقی نمی کنه خودت باید پشتکار وعلاقه داشته باشی آموزشا همشون اموزش میدن فرقی نداره
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
سلام دوست عزیز
من خودم 3Dpalaceگرفتم خوبه،ولی میگن برا اموزش مبتدیانه دیجیتال توروز بهتره.
ولی یه چیزی بگم به نظر من اموزش فرقی نمی کنه خودت باید پشتکار وعلاقه داشته باشی آموزشا همشون اموزش میدن فرقی نداره.
Переклад не
01-01-2012, 00:04
آموزش از ابتدا و تئوریها خسته کننده ترینه خسته کننده هاست
آموزش باید حین کار روی یه پروژه ای انجام بگیره
مثلا مثلا ویدئوکوپایلوت که هم تیزر میسازه و هم اون میشه یه آموزش درست و حسابی و هم خسته کننده نیست
kamron_devil
25-01-2012, 23:46
اموزش های digital tutors 2009 3dmax توپه. تو گوگل هم می تونی آموزش های خوبی پیدا کنی .مثلا تو هیمن اموزش که گفتم یک کار داخلی هم داره که من ساختمش می تونی تو گالری ببینی اسمش art home هستش. البته رندر و متریال رو نگفته. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول باید ببینی با چی راحتی؟
اگه با کتاب راحتی کتاب مرجع کامل تری دی مکس 9 نوشته نصیری رو بگیر
اگه با ویدئو راحتی Digital Tutors رو بگیر
اگه با سایت راحتی برو تو گوگل بزن 3Ds Max Beginner Tutoral
kamron_devil
26-01-2012, 11:20
ببین بهت پیغام خصوصی دادم یک سایت توش آموزش معماری داره پیغامات رو چک کن. این هم سایته اگر ادمین سانسور کرده بود تو پیغام خصوصی هات هم هستش w w w. pshop3d. com/ category/ architecture
rezai602000
14-02-2012, 02:09
سلام
تازه عضو شدم
نمیدونم این سئوال در کدام تاپیک باید باشد در هر صورت :
بهترین مشخصات یک سیستم برای کار با 3D ( چه PC و چه لپ تاپ ) که حداقل 4-5 سال جواب کارم را بدهد . قبل از عید بخرم بهتر است یا بعد از عید ؟
مرسی
kamron_devil
14-02-2012, 11:00
فعلا که قطعات گرون شدن. ولی اگر همچین سیستمی بخوای باید شاید 2 3 ملیون خرج کنی. مثلا یک سی پی یو intel i7 و رم هم 8 گیگ و گرافیک هم که مخصوصه کار های گرافیکی باشه quadro هستش که از 600 اینها انگار داره تا چند ملیون. بودجه چقدر داری؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.