ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیبورد و موس وایرلس - 40 تومن

Shadow-Man
31-12-2011, 20:27
یه کیبورد و موس وایرلس میخوام نهایت 40 تومن
اول از همه بگید از کجا بگیرم خیلی مهمه

1-می خوام فوق لپ تاپی باشه. نمی خوام دکمه رو یه سانتی متر فشار تا عمل کنه هرچی باریک تر بهتر یعنی می خوام فوق باریک باشه
2-کمکت نباشه الان دارم دارم با کیبورد کمپکت کار میکنم اعصابم داره خورد میشه
منظورم اینه که دکمه های جهت نما، نام پد، اون شش تا دکمه home end delete page up & down insert، تو هم فرو نرفته باشن. همه جای خودشون باشن با فاصله یعنی اینطوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3-دکمه های مالتی مدیا و اضافه هم نداشته باشه مهم نیست فقط موت و کم زیاد کردن صدا رو هم داشته باشه
4-اگه دکمه هاش نور هم داشته باشه از اینا که تو شبا معلومه :دی دگیه نور الا نور میشه

شماره های یک و دو از همه مهم تره و حتما باید داشته باشه
صداش هم مهم نیست میخواد بلند باشه یا کم نمی دونم چرا ملت حساس شدن جدیدا

یه چیز دیگه
به نظرتون وایر لس بگیرم؟ باطری هاش شارژ میشه؟ شارژش باهاش هست؟ یا جدا میشه تهیه کرد؟ چقدر شارژ نگه میداره

Shadow-Man
02-01-2012, 23:37
مثل اینکه کسی پیشنهادی برای من نداشت.

air desktop e-blue ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم تا حالا که راضی ام کیبوردش خیلی بی صداست خیلی نرم و جمع و جوره
وقتی تو مغازه تست میکنید یا نگاه بکنید ممکنه حس کنید وقتی کلید space رو فشار میدید انگشت شصت به بدنه کیبورد برخورد میکنه و انگشت اذیت میشه ولی اصلا یه همچین مشکلی نداره
در مورد موس هم ایرادی که داره اینه که قسمت بالا وسط موس یه مقدار تو رفتگی داره که اویل ممکنه اذیت کنه ولی ادم عادت میکنه

یه چیزی تو طراحیش هست که با اینکه شاید هیچ وقت ازش استفاده نکنم ولی خیلی خوشم اومد. وقتی شرکت سازنده ادعا مکنه یه موس و کیبورد پورتابل واقعا پورتابل هست.
زیر موس یه قسمت خالی داره که می تونی ریسیور رو داخلش بذاری که اگه جایی بردی گم و گور نشه اخه خیلی کوچیکه
تنها ایرادیکه به ذهنم میرسه اینه که به غیر از دکمه هایی که باید روی هر کی بورد و موسی باشه هیچ دکمه اضافی و کمکی ای نداره که البته مخصوصا اینطوری طراحی کردن
قیمت 27 تومن

daneshniya
26-01-2012, 09:45
دوست عزیز آدرس و شماره فروشگاهی که خریدی رو میدی من چن تا ازش می خوام ؟
و یه سوال ارتفاع دکمه هاش کمی زیاد نیست 2.5 سانت ؟؟؟:8:

Shadow-Man
26-01-2012, 15:05
از تهران نخریدم دوست من
شما کجا هستید؟
ارتفاعش دیگه سلیقه ای هست ولی من که خیلی ازش راضیم. ولی باید پایه هاش رو باز کنم اینطوری راجت ترم. کیبورد لبتاپی هم نیست که ضخامتش کم باشه
اون قسمت تو رفتگی که قبلا گفتم روی موس هست. الان کاملا بهش عادت کردم
از اون موقع فقط یه بار دو روز پیش باطری موس رو عوض کردم باتری کیبورد هم هنوز باتری خودش هست
موس یه دونه AA
کی بورد دو تا AAA

Shadow-Man
26-01-2012, 15:11
از تهران نخریدم دوست من
شما کجا هستید؟
ارتفاعش دیگه سلیقه ای هست ولی من که خیلی ازش راضیم. ولی باید پایه هاش رو باز کنم اینطوری راجت ترم. کیبورد لبتاپی هم نیست که ضخامتش کم باشه
اون قسمت تو رفتگی که قبلا گفتم روی موس هست. الان کاملا بهش عادت کردم
از اون موقع فقط یه بار دو روز پیش باطری موس رو عوض کردم باتری کیبورد هم هنوز باتری خودش هست
موس یه دونه AA
کی بورد دو تا AAA

daneshniya
26-01-2012, 17:33
من اراکم
ممنون پاسخ دادی