ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا اساتید درباره خرید تلویزیون راهنمایی کنید

mohsensalam
31-12-2011, 16:42
سلام .
من حدود 600 تومان پول کنار گذاشتم تا بتونم یه تلویزون بخرم اما نمی دونم از نظر کیفیت و کارایی چه مارک و چه مدلی را بخرم . البته مد نظر خودم سامسونگ هست، لطفا چند مدل به همراه قیمت پیشنهاد بدید . برام کیفیت و فول اچ دی بودن مهمه . :40:
ایشالله در پل صراط پاتون نلغزه .:40:
ممنون از شما .

unepus
31-12-2011, 17:42
این دو مدل اول خوبن البته full hd نیستند :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزیت این Lcd پاناسونیک زاویه دید مناسب اونه که از برندای دیگه خیلی بهتره
خصوصیت خوب این شارپ هم پنل ژاپنی باکیفیت و پخش فیلم به حالت 24p هست که باعث میشه حرکت دوربین نسبت به تی وی هایی که این قابلیت رو ندارن نرم تر باشه
--------------
برای تی وی 32 اینچ فول اچ دی اصلا به درد نمی خوره مگر اینکه بخوای بجای مانیتور کامپیوتر استفاده کنی یا اینکه از فاصله 1.5متری تماشا کنی وگرنه هیچ فرقی نمیکنه در هر صورت اگه برات مهمه این مدل رو می تونی در نظر بگیری :
در ضمن گول تبلیقات الجی وسامسونگ هم نخور که از لحاظ کیفیت رنگ و زاویه دید افتضاح اند

asstubirs
31-12-2011, 17:59
هر چی میگری از این ایکس ویژن ها نگیر

rahgozar_bineshan
01-01-2012, 07:50
سلام

دوستان كاركشته!

به نظر شما الان موقع مناسبي براي خريد تلويزيون هست يا خير؟

اگه پولي داشته باشيم و الان تلويزيون بخريم بهتره يا اينكه 3-4 ماه ديگه صبر كنيم تا مدلهاي جديدتر بيان ؟

اگه مدلهاي جديدتر بيان مدلهاي قديمي ارزونتر ميشن آيا؟
اصلا تو كشور گل و بلبل ما ميشه از اين حساب كتابها كرد يا خير؟

با توجه به نوساان ارز و دلار الان دست به كار شيم بهتره يا چند ماهي صبر كنيم؟

با تشكر

ali gamma
01-01-2012, 16:40
ارزونتر شدن که اصلا فکرش رو هم نکن. اتفاقا احتمال گرونتر شدنش هست.

تلویزیونهای جدید هم تا تابستون و مهر نمیان به بازار ایران. بهتره ههمین الان بری بگیری

rahgozar_bineshan
02-01-2012, 08:04
ممنون آق علي!

persiantoolsbaz
02-01-2012, 10:19
هر چی میگری از این ایکس ویژن ها نگیر

دوست من چرا اینو میگی ؟ خداییش با توجه به قیمتش امکانات خوبی داره ! مدل LE-22A02 که جدیده و 22 اینچه غوغا کرده . هم قیمتش استثناییه و هم با اینکه 22 اینچه Full HD هم هست و خروجی VGA هم داره که باعث میشه از تلویزیونت به عنوان مانیتور استفاده کنی . من خودم قیمت و امکاناتش رو که توی جمهوری فهمیدم کف کردم:18: !

rahgozar_bineshan
02-01-2012, 11:41
ممنون آق علي!

vahid_sh2447
02-01-2012, 12:20
با هزینه ای که شما میخواهین بکننین باید سایز 32 بگیرین و اگه میخواین FULL HD باشه پیشنهاد من 32D585 سامسونگه...

ساسان مهاجم
03-01-2012, 10:55
سلام .
من حدود 600 تومان پول کنار گذاشتم تا بتونم یه تلویزون بخرم اما نمی دونم از نظر کیفیت و کارایی چه مارک و چه مدلی را بخرم . البته مد نظر خودم سامسونگ هست، لطفا چند مدل به همراه قیمت پیشنهاد بدید . برام کیفیت و فول اچ دی بودن مهمه . :40:
ممنون از شما .

دوست من توی سایز 32 اینچ تو به هیچ وجه تفاوتی توی مشاهده کیفیت تصویر Full Hd و HD احساس نمیکنی و اگه بخوای به خاطر اسم و رسم Full HD بگیری انگار فقط هزینه الکی کردی و پولت رو هدر دادی واسه همین بهت پیشنهاد میکنم که همین هزینه رو واسه یه پانل ژاپنی بپردازی که توی کیفیت و دوام تلویزیونت اثرش رو ببینی. من مدل LC-32L450M شارپ رو که پنلشم ژاپنیه بهت پیشنهاد میکنم که قیمتشم 600 تومنه و از جمله قابلیتهای خوبش :
قابليت پخش تصوير ، فيلم و موزيك از روي USB و قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه و دارای 3 ورودی HDMI و ... هست.
یه نگاه به لینک مشخصاتش بزن تا بیشتر باهاش آشنا بشی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم عکسشه:

esi222
03-01-2012, 13:41
سلام .
ممنون از شما .

سلام دوست عزیز
با بودجه شما (البته کمی بالاتر) بهترین انتخاب به نظرم Samsung D585 هستش.
من خودم بعد از کلی تحقیق این مدل رو خریدم.
اینجا هم یه تاپیک درمورد D585 زدم.
اطلاعات بیشتر خواستی،بد نیست که اینجارو مطالعه کنی:

:11:

با هزینه ای که شما میخواهین بکننین باید سایز 32 بگیرین و اگه میخواین FULL HD باشه پیشنهاد من 32D585 سامسونگه...

کاملا تایید میشه

دوست من توی سایز 32 اینچ تو به هیچ وجه تفاوتی توی مشاهده کیفیت تصویر Full Hd و HD احساس نمیکنی و اگه بخوای به خاطر اسم و رسم Full HD بگیری انگار فقط هزینه الکی کردی و پولت رو هدر دادی واسه همین بهت پیشنهاد میکنم که همین هزینه رو واسه یه پانل ژاپنی بپردازی که توی کیفیت و دوام تلویزیونت اثرش رو ببینی. من مدل LC-32L450M شارپ رو که پنلشم ژاپنیه بهت پیشنهاد میکنم که قیمتشم 600 تومنه
این حرفتو اصلا قبول ندارم،فرق HD و Full HD حتی تو سایز 22 هم خودشو نشون میده،اونوقت میگی که تو 32 اصلا تاثیری نداره :18:

از جمله قابلیتهای خوبش :
قابليت پخش تصوير ، فيلم و موزيك از روي USB و قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه و دارای 3 ورودی HDMI و ... هست.

این قابلیت هارو هم اکثر TVها دارن.
و همه میدونن که تو مولتی مدیا D585 از بقیه قویتره.

mostafa-b
03-01-2012, 18:04
سلام
اساتید led یا lcd چهل اینچ تا 100/1 آخرش دیگه تا 200/1 چی بگیرم؟

esi222
03-01-2012, 21:49
سلام

اگه 3D نمیخوای پیشنهادم samsung 40D585
البته بود که یه تاپیک جدا میزدی یا تو تاپیک راهنمایی خرید TV پست میدادی و میگفتی که چه امکاناتی مدنظرته

samira_googleOne
08-01-2012, 11:11
سلام
با 1 تومن میتونی شارپ lcd مدل lc-40l550m رو بگیری که امکاناتشم کامله و full hd و دارای hdmi و usb هم است، روشنایی تصویرشم بالاست .
لینک مشخصاتشم اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]