مشاهده نسخه کامل
: مشکل حاد
landscape
31-12-2011, 07:47
دوستان سلام...بیچاره شدم
الان کامپیوترم رو که روشن کردم ، به محض اینکه صفحه ویندوز میخواد بالا بیاد، هی ریست میشه، قبل از ریست هم یه صفحه آبی به مدت خیلی خیلی کوتاه میاد..
چکار کنم؟؟ یه فایل خیلی مهم دارم که امروز باید تحویلش بدم،
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
اگه مشکلش جوری باشه که من نتونم حلش کنم، دوستان جایی هست که تا عصر بتونه حداقل اون یه دونه فایلمو ریکاور کنه؟؟ خیلی واجب و حیاتیه
ممنون
M o h a m m @ d
31-12-2011, 08:02
بازش کن رم cpu گرافیک یه نگاهی بنداز
رم دربیار تمیز کن جا بنداز
اگه میتونی cpu در بیار خمیر سیلیکون بزن شاید داغ میکنه ریست میشه
اگه فایلت تو دسکتاپ نیست ببر هارد به یک کامپیوتر دیگه وصل کن فایلت در بیار فعلا سر فرصت به جون کامپیوتر بیفت
landscape
31-12-2011, 08:10
متاسفانه فایلم رو دسکتاپه،
مشکلش داغ کردن نیست، چون امروز صبح که روشن کردم اینطوری شد (قبلش چند ساعتی خاموش بود.)
M o h a m m @ d
31-12-2011, 08:20
اونم میتونی وقتی وصل کردی به کامپیوتر دیگه بری تو داریو سی خودت قسمت یوزر فایلت پیدا کنی.
landscape
31-12-2011, 08:30
الان کامپیوتر دیگه ای ندارم، فقط لپ تاپمه ...
Farshid72
31-12-2011, 11:27
دوسته عزی شما میتونید وارد Safe mode بشید و فایلتونو کپی کنید
ویا اینکه با یه ویندوز portable ویندوزتونو بالا بیارید
میتونید ویندوز عوض کنید بعد فایلتونو ریکاوری کنید
میتونید ویندوزتونو عوض کنید و روی یه درایو دیگه نصبش کنید بعد به فایلتون درس رسی پیدا کنید
landscape
31-12-2011, 15:03
ویندوزم رو روی یه درایو دیگه نصب کردم، و اون فایل که تو دسکتاپ بود رو زدم که ریکاوری کنه، ولی پیداش نکرد، فایلش ورد بود، یه عالمه پیدا کرده ولی خیلیاش باز نمیشه، نمیدونم حالم خیلی گرفتس
SevenCity
31-12-2011, 17:40
فایلت اینجاست:
c:/ Users /Your Name / Desktop
این برای سونه
برای XP رو یادم نیست یه چیز تو همین مایه هاست
landscape
31-12-2011, 20:13
خدمت دوستان عزیز بگم که مشکلم حل شد....
به یمن این اتفاق خوب میخوام این تجربه رو در اختیار سایر دوستان هم قرار بدم که در صورت مشکل مشابه از این روش امتحان کنید...
من تو این چند ساعت از تعداد زیادی از نرم افزارهای ریکاوری استفاده کردم که اکثرا فایلهارو پیدا میکردن ولی وقتی میخواستم بازشون کنم باز نمی شدن تا اینکه
این نرم افزار رو امتحان کردم:
GetData.Recover.My.Files.Pro.4.9.4.1296
که تمام فایلها رو خیلی تر وتمیز و سالم و با اسم اصلی فایل ریکاور کرد...من نسخه قبلی این نرم افزار رو هم داشتم ولی اون هم فایلها رو نصفه نیمه ریکاور کرده بود، ولی این ورژن عااااالی بود و مشکلم حل شد.
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
راستی یه سئوال دیگه....
من میتونم favorite های اینترنت اکسپلوررم را پیدا کنم؟؟؟ یعنی با ریکاوری میشه پیداش کرد؟
SevenCity
01-01-2012, 11:34
شما مگه ویندوز رو روی درایو دیگه نصب نکرده بودید؟
اصلا نیازی به ریکاوری نبود
ویندوز شما دچار مشکل بود و همه ی فایلها سرجاش
قدرت برنامه های ریکاوری زمانی معلوم میشه که فایل ها از دست رفته باشند
landscape
01-01-2012, 17:51
اصلا دلیل اینکه صفحه ی آبی میومد، مربوط به درایو c بود دیگه، وقتی که اومدم ویندوز رو روی یه درایو دیگه نصب کنم، حجم برنامه های اشغال شده تو درایو c رو ، صفر نشون میداد، مجبور شدم c رو فرمت کنم، فایلم هم رو دسکتاب بود، بعد ریکاوری و...
میخوام بدونم، favorite های اینترنت اکسپلورر رو هم میشه ریکاور کرد یا نه؟ اگه میشه مسیرش کجاست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.