ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی بهنام صفوی

NET DOCTOR
31-12-2011, 03:20
محلی برای معرفی آثار و بحث و تبادل نظر در مورد آثار این خواننده

NET DOCTOR
31-12-2011, 05:29
خب اینم اولین خبر که با لینک دانلود مزه اش صد چندان شده !
آهنگ جديد و زيباي بهنام صفوي به نام عشق بي نظير

( ترانه : محمد کاظمي / ملودي : بهنام صفوي / تنظيم : زانيار خسروي , امير ميلاد نيکزاد )
( اين آهنگ يکي از آهنگ هاي آلبوم آرامش مي باشد که به زودي از شرکت هنر اول " آواي هنر " پخش مي شود )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MMM52
31-12-2011, 10:37
آقا منم هستم....

میخواستم چند وقت دیگه براش تاپیک بزنم که پیش دستی کردی.....

میام پا به پات...

MMM52
31-12-2011, 10:48
اینم آهنگ آرامش از آلبوم آرامش:

قطعه «آرامش» باصدای بهنام صفوی

NET DOCTOR
07-04-2012, 21:41
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای بهنام صفوی به نام بهترین روز خدا

DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] laqeliib4q0l%2FBehnam_Safavi_-_Behtarin_Rooze_Khoda.mp3.html)

NET DOCTOR
08-04-2012, 15:52
تیزر ویدیویی آلبوم جدید بهنام صفوی به نام آرامش ... با کیفیت عالی

( ترانه : محمد کاظمی، امیر ارجینی و پگاه موسوی )
( تنظیم : سیروان و زانیار خسروی، امیر عظیمی و بهنام صفوی )

DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

poonel
22-04-2012, 03:53
کیفیت عای یعنی Full HD 1080P؟

لطفاً دقیق بگید که اگه زیاد با کیفیت نیست ترافیکمون رو واسش حروم نکنیم.

ضمناً آلبوم جدید بهنام تاریخ دقیق عرضش تو بازار معلوم نیست؟

همش میگن به زودی به زودی. این بزودی یعنی کی؟

NET DOCTOR
26-04-2012, 19:33
کیفیت عای یعنی Full HD 1080P؟

لطفاً دقیق بگید که اگه زیاد با کیفیت نیست ترافیکمون رو واسش حروم نکنیم.

ضمناً آلبوم جدید بهنام تاریخ دقیق عرضش تو بازار معلوم نیست؟

همش میگن به زودی به زودی. این بزودی یعنی کی؟

نمی دونم من دان نکردم

آلبوم جدید بهنام صفوی به زودی منتشر می شود …

به گزارش شبکه ایران، بهنام صفوی گفت: آلبوم آرامش دارای ۹ قطعه است که به غیر از خودم ، سیروان خسروی، زانیار خسروی ،امیر عقیلی و سیاوش صدری تنظیم آن را بر عهده داشته‌اند.همچنین محمد کاظمی و مریم اسدی ترانه‌های آن را سروده اند.در مورد آهنگسازی آلبوم هم باید بگویم تقریبا نود در صد آهنگسازی آلبوم را خودم انجام دادم و دو قطعه آن را دوست خوبم شهاب رمضان برعهده داشته است.

بعد از انتشار آلبوم تصمیم دارم کنسرت‌های متعددی در شهرستانها برگزار کنم . البته تا به امروز شهرستانهای رشت، اهواز و بندر عباس مشخص شده اند .در مورد کنسرت تهران هم باید بگویم به احتمال زیاد تیر ماه امسال در برج میلاد اجرا خواهم داشت.

NET DOCTOR
01-05-2012, 11:04
آلبوم «آرامش» بهنام صفوی، چهارشنبه در بازار

موسیقی ما: مدیر روابط عمومی موسسه صوت آوای هنر اعلام کرد که آلبوم «آرامش» با صدای «بهنام صفوی» چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه سال جاری در بازار موسیقی کشور منتشر می‌شود. علی نیکونیا در این باره به سایت «موسیقی ما» گفت: «همه کارهای اخذ مجوز این آلبوم انجام شده و «آرامش» روز چهارشنبه به صورت گسترده در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد. علاقمندان به این خواننده می‌توانند این آلبوم را از صبح روز ۱۳‌ام از تمام فروشگاههای معتبر و سوپر مارکت‌ها تهیه نمایند.»

گفتنی ست که این دومین آلبوم بهنام صفوی پس از «عشق من باش» است که دو سال پیش در بازار موسیقی منتشر شد و با استقبال اهالی موسیقی نیز توام شد.

ویدئوی تصویری یکی از قطعات این آلبوم نیز در این پکیج گنجانده شده که این تغییر دلیل اصلی تاخیر‌های چند باره در انتشار این آلبوم ذکر شده است.

ترانه‌های این آلبوم را محمد کاظمی، امیر ارجینی و پگاه موسوی سروده‌اند و تنظیم‌ها نیز توسط سیروان و زانیار خسروی، امیر عظیمی و خود بهنام صفوی انجام شده است..

NET DOCTOR
01-05-2012, 13:05
خب طبق معمول ، آلبوم ها قبل از آنکه در مغازه ها به فروش برسه ، در سایت ها برای دانلود قرار می گیره! اونم یک روز قبل از اعلامی که شده بود برای اومدن این آلبوم (یعنی فردا چهارشنبه)

در کل آلبوم نسبتا خوبیه

از 9 ترک آلبوم ، 5 ترک اون نمره قابل قبولی می گیرن(البته از نظر بنده).البته اگر به سبک و سیاق آهنگ های ابتدایی آلبوم ادامه می داد که عالی می شد اما ترک های پایانی زیاد به دل من نچسبیدن.

به هر حال 3 ترک رو براتون انتخاب کردم (قطعات آرامش و پشیمونم هم خوبن)

این قطعات صرفا از جهت معرفی اثر و با کیفیت متوسط بر روی سایت قرار می گیرند.

آلبوم جدید و فوق العاده زیبای بهنام صفوی به نام آرامش

Deltangam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Daste Khodam Nist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Kaash Khoda Mano Bebine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ramin1988
01-05-2012, 13:52
بدون شک بهترین ترک آلبوم آهنگ 3 ...... کاش خدا منو ببینه

Mohammad Yek110
02-05-2012, 09:33
امروز آلبومش توی بازار هست

mefmef
02-05-2012, 12:41
پست 10 لینک به کجاست ؟
کسی تونسته از لینک های این پست دانلود کنه ؟

Alireza.M67
02-05-2012, 15:26
ملودی ها تکراری ، تنظیم ها تکراری ، اشعار تکراری .....
کلا یه آلبوم بازاری و عام پسند بود .

3Dmajid
02-05-2012, 20:44
واقعا آلبوم زیبایی بود.
من که از شنیدنش لذت برم و حتما ارجینال میخرم.
به خاطر تنظیم های خیلی خوب سیروان.

مخصوصا ترک آخر "پشیمونی" یه تنظیم فوق العاده هنری داره به نظرم، یه جورایی انگار داره با تنظیم قطار کوشان حداد رقابت میکنه !

NET DOCTOR
02-05-2012, 21:15
پست 10 لینک به کجاست ؟
کسی تونسته از لینک های این پست دانلود کنه ؟
این یک سایت کوتاه کننده لینک هست

وارد صفحه که شدی ثانیه شمار بالای صفحه سمت راست ، صفر که شد تبدیل میشه به عبارت رد کردن تبلیغ.روش کلیک کن تا وارد صفحه اصلی بشی

EngineeR EhsaN
02-05-2012, 21:29
خیلی آلبوم زیباییه در اولین فرصت ارجینالشو میگیرم :40: بنظرم عشق بینظیر بهترین ترکشه :8:

kkkaktoos
02-05-2012, 22:50
واقعا ترک پشیمونی قشنگه.
اون تکه بدون کلام اولش که فوق العاده بود. شعرش هم زیبا بود.

کلا البوم قشنگی بود.

NET DOCTOR
21-05-2012, 21:32
آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی شهاب رمضان و بهنام صفوی به نام دیوونه بازی

ترانه : سید محمد کاظمی ، ملودی : شهاب رمضان ، تنظیم : سیاوش صدری

دیوونه بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
13-06-2012, 14:45
این اثر برای دفاع مقدس اجرا شده است

آهنگ جدید و فوق العاده زیبای بهنام صفوی به نام خاک تب دار

( ترانه سرا : علی استیری - آهنگ و تنظیم : بهنام ابطحي )

NET DOCTOR
18-09-2012, 12:42
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای بهنام صفوی با نام نامه عشق

ترانه : سید محمد کاظمی ، ملودی و تنظیم : بهنام صفوی
این آهنگ به سفارش شبکه دوم سیما و به مناسبت ولادت امام رضا می باشد .

وارد صفحه که شديد ثانيه شمار که صفر شد تبديل ميشه به عبارت رد کردن تبليغ
روش کليک کنید تا وارد صفحه اصلي بشيد

MP3 320

MP3 128

EngineeR EhsaN
18-09-2012, 17:58
نامه عشق هم موزیک خوبی هم شعر خوبی داره ، بهنام واقعا کاراش عالیه :8:

ramin1988
25-09-2012, 08:12
کنسرت 18 مهر چرا فروش آنلاین تو سایت ایرن کنسرت نداره ؟ کسی خبر داره ؟

MMM52
25-09-2012, 13:10
کنسرت 18 مهر چرا فروش آنلاین تو سایت ایرن کنسرت نداره ؟ کسی خبر داره ؟

رامین از اینجا فک کنم بتونی تهیه کنی:

ramin1988
02-10-2012, 09:30
مرسی عزیز موفق شدم بگیرم ....

اگه تونستم فیلمی ، عکسی و یه گزارشی از کنسرت میزارم ....

NET DOCTOR
24-10-2012, 15:50
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای بهنام صفوی با نام احساس عجیب ...

ترانه : سید محمد کاظمی ، ملودی : بهنام صفوی ، تنظیم : سیاوش صدری
این آهنگ تیتراژ برنامه صبحی دیگر می باشد.

وارد صفحه که شدید ثانیه شمار که صفر شد روی عبارت رد کردن تبلیغ کلیک کنید تا وارد صفحه دانلود بشید

EngineeR EhsaN
25-10-2012, 16:30
خدایا قلب من پیش تو گیره .... کنار تو همه چی بی نظیــــــره
میتونم غصه رو از هم بپاشم ..... میتونم عاشق خورشید باشم

باز هم عالیه کارش ، کلا این چند وقته فوق العاده بوده کاراش:40:

NET DOCTOR
16-12-2012, 21:26
بهنام صفوی در گفت و گو همه تقلید می کنند !

۴-۵ سال پیش بود که آهنگهای “تمنا” و “خسته شدم” به نام رضا صادقی در موسیقی کشور دست به دست می شدند ! خیلی ها با رضا صادقی اشتباهش می گرفتند . پاییز ۱۳۸۸ بود که از هر ماشینی که از کنارت می گذشت ، فقط یک ترجیع بند آشنا شنیده میشد ” عشق من باش ، جون من باش ، نذاری یه روز این دلو تنهاش … “
مدت زیادی طول نکشید که اسمش دهان به دهان چرخید و شد پدیده ی موسیقی پاپ سال ۸۸ . عشق من باش هم در پایان سال با رای اکثریت اهالی موسیقی بهترین قطعه ی سال نام گرفت . خیلی ها با ترانه ی ” ای جان ” او را می شناسند .
سید بهنام صفوی خواننده جوان و خوش صدای پاپ تا به امروز دو آلبوم در بازار موسیقی منتشر کرده است . عشق من باش در پاییز ۸۸ و آرامش در بهار ۹۱ . در یک روز پاییزی پای صحبتهایش نشستیم .
آرامش تابستان امسال منتشر شد . این آلبوم توانست به شناخته تر شدن بهنام صفوی کمک کند ؟
قطعا آرامش به من کمک زیادی کرد . هم به شناخته تر شدن خود من ، هم به جا افتادن سبک کاری من . خوشبختانه چند آهنگ آلبوم هم به نظر خودم خیلی همه گیر شدند مثل خود قطعه آرامش . در واقع دوست داشتم فضای جدیدی را متفاوت با فضای آلبوم عشق من باش تجربه کنم که فکر می کنم این اتفاق برای من افتاد .
قبول داری که تکرار موفقیت تراک عشق من باش برای بهنام صفوی سخت شده است ؟
ببین من فکر می کنم هر خواننده ای در کارهایش ممکن است یک سری کارهای هیت داشته باشد که قدرت هیت شدنشان خیلی بیشتر از کارهای دیگرش باشد . فکر می کنم این طبیعت موسیقی است . عشق من باش هم آهنگی بود که در زمان خودش و در ژانر خودش جزء کارهای خیلی هیت بود . من دوست داشتم اگر قرار است کار دیگری از من قرار باشد بین مردم محبوب شود ، کاری باشد متفاوت با عشق من باش .
پس دنبال عشق من باش شماره ۲ نبودی ؟
نه . دنبال عشق من باش شماره ۲ نبودم . به هر حال این کار تولید شده بود و خیلی کارهای دیگر هم از رویش کپی شد . به نظر خودم عشق من باش در ژانر خودش برای من کفایت می کرد . ولی در آلبوم جدیدم برنامه هایی دارم که آلبوم را خیلی متفاوت تر می کند و خیلی به آن خوش بین هستم .
آلبوم جدیدت در چه مرحله ای است ؟ با چه افرادی همکاری می کنی ؟
در مرحله پیش تولید و انتخاب ترانه هستم . به احتمال خیلی زیاد با دوستان خوبم که در آلبوم قبل هم حضور داشتند ، همکاری دارم از جمله سیروان خسروی . سعی کردم پکیج کاری ام را حفظ کنم .
در مورد همین گروه بندی ها برخی از خوانندگان و اهالی موسیقی اعتراض دارند . مثلا به گروه بهنام صفوی ، سیروان و زانیار خسروی و شهاب رمضان ایراد می گیرند که چرا همیشه با هم همکاری دارند .
ببین به نظر من وقتی کار گروهی انجام می دهی و از نتیجه کارت هم راضی هستی ، نیازی نیست که به کلیت گروه دست زد . حالا شاید با افراد دیگر و جدیدتر هم کار انجام بدهی ولی نیازی نیست ساختار کلی را عوض کنی . من که تا به حال از نتیجه کارهایم راضی بوده ام .
چرا بهنام صفوی اینقدر بی حاشیه است ؟ این بی حاشیه بودن باعث کمتر دیده شدنت می شود .
من سعی می کنم کار خودم را انجام بدهم و در واقع به خاطر بیشتر دیده شدن خودم را وارد حاشیه نکنم .
بزرگترین حاشیه ای که در این ۲-۳ سال داشتی ، مشکلی بود که با زانیار پیدا کردی .
اون قضیه بیشتر یک سوءتفاهم بود و مشکل جدی ای نبود . خدا رو شکر حل شد و الان هیچ مشکلی با هم نداریم .
روزهای اولی که وارد دنیای موسیقی شده بودی ، تشابه صدایت با رضا صادقی بهنام صفوی را متهم به تقلید کرد . به نظرت کسی می تواند با تقلید از یک خواننده ی بنام در دنیای موسیقی به جایی برسد ؟
تقلید اصولا چیز بدی نیست . تقلید کردن و الگو برداشتن با هم تفاوت دارند . این موضوع می تواند استارت و شروع یک راه برای یک خواننده باشد که بعدا باعث شکوفا شدنش می شود . من فکر می کنم همه تقلید می کنند ! بعضی ها از کارهای خارج از ایران تقلید می کنند که عموم مردم به اصل کارها دسترسی ندارند متوجه این موضوع نمی شوند ولی هستند افرادی که به اصل ماجرا پی می برند که این کارها از کجا الگو برداری می شوند . یک عده از خواننده ها هم از نمونه های داخلی تقلید می کنند . اساسا در کار موسیقی و یا هر کار دیگری در ابتدای راه به یک الگو نیاز داری ولی در ادامه راه ویژگی ها و خلاقیت و افکار خود فرد قطعا اضافه می شوند و یک شاخه ی جدا می شود . ولی تقلید صرف یا همان کپی برداری اصلا کار خوبی نیست . فرد با کپی برداری کامل از سبک و کار و … به هیچ جایی نمی رسد .
اجراهای زنده ی خیلی خوبی داشتی .
من باید از مهدی فردی رهبر ارکسترم تشکر کنم که خیلی خوشحالم که با هم همکاری داریم . مهدی یکی از موزیسین ها و نوازنده های خیلی خوب کشور است که الان حدود یک سال و نیم است که با هم همکاری مشترک داریم . کنسرت های زیادی با هم گذاشتیم . بعد از ماه صفر هم تور کنسرتهایمان استارت می خورد . انشاا… برنامه های زیادی در تهران و سراسر کشور خواهیم داشت . از بهمن تور کنسرتهایم از استان خوزستان شروع می شود . در ماهشهر و اهواز و آبادان کنسرت خواهیم داشت . جزئیات کنسرتها را به محض قطعی شدن مجوز به اطلاع دوستداران موسیقی خواهم رساند .
برنامه ای برای همخوانی با خواننده ای بجز شهاب رمضان داری ؟
شهاب از دوستان بسیار خوب من است . در واقع بعضی کارها را دوست داشتم با صدایی بخوانم که دوستش دارم و همکاری ها با شهاب شکل گرفت . در ادامه راه حرفه ای ام منتظر هستم ببینم فرصت برایم چگونه پیش خواهد آمد . در مواقع مناسب شاید این کار را انجام دادم . فعلا تصمیم خاصی برای این کار ندارم و مشغول کار بر روی آلبوم خودم هستم .
باز هم سراغ تنظیم ارکسترال مانند قطعه ی “پشیمونم” می روی ؟
امکانش هست . این تجربه را خیلی دوست داشتم .
از نتیجه کار راضی بودی ؟
بالطبع این قطعه کار عام پسندی نبود و کار خاص پسندی بود . ولی خیلی از شنونده های عادی موسیقی هم این آهنگ را دوست داشتند و از آن استقبال کردند .
این روزها سه آلبوم حباب ، عاشقانه ها و جاده رویاها در ژانر پاپ منتشر شده اند . با کدام آلبوم بهتر ارتباط برقرار کردی ؟
هر سه آلبوم آلبومهایی خوبی بودند .
جاده رویاها چطور بود ؟ مشکلی نداشت ؟
نه مشکلی نداشت . آلبوم سیروان را مدتها پیش گوش داده بودم . جاده رویاها یکدست و یکپارچه و خیلی قوی است . شاید بعضی ها بخاطر تراک های تکراری به سیروان خرده بگیرند ولی به نظر من خیلی خوب بود و ترتیب قطعات نیز مناسب بودند .
حباب و عاشقانه ها چطور ؟
آن آلبومها هم آلبومهای خوبی بودند مخصوصا آهنگ دوسِت دارم محسن یگانه که من خودم دوستش داشتم .
کدام تراک های آلبوم عاشقانه ها رو دوست داشتی ؟
تراکی که سیروان تنظیم کرده بود ( احساس آرامش ) و قطعه ی دریا .

EngineeR EhsaN
29-01-2013, 09:52
امروز تو ویتامین 3، بهنام داشت در مورد آلبوم سومش که ترانه‌هاش تموم شده و انتشار و اینا صحبت میکرد که این علی ضیا گور به گور شده پرید وسط نذاشت بفهمیم چی میگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی خبری از آلبوم جدید داره؟

NET DOCTOR
01-03-2013, 15:45
شب به یادماندنى بهنام صفوى و گروهش در رشت
موسیقی ما: بهنام صفوى و گروهش به رهبرى مهدى فردى هشتم اسفندماه در سالن گیلان و در حضور پر شور طرفدارانش در شهر رشت به اجراى برنامه پرداخت. نکتهٔ جالب این اجرا این بود که اولین کنسرت بهنام صفوى در رشت، بدون تبلیغات محیطى برگزار شد!

در این اجرا بهنام صفوی قطعاتی چون تمنا، دلتنگتم، چه بى اندازه می‌خوامت، عشق بى نظیر، غرور، بى قرار و تبریک را با همخوانی حضار خواند. همچنین قطعات آرامش، چقدر خوبه، اى جان و بى تو امشب به صورت آنپلاگد اجرا شد.

مهدى فردى (رهبر ارکس‌تر، نوازنده پیانو و کیبورد)، مجید قدیانى (کیبورد)، على‌پور نگهبان (گیتار باس)، نریمان معصوم آبادى (گیتار الکتریک)، ایمان ذاکرى (درامز)، غلامرضا معرف (پرکاشن)، انوشیروان بهرامى (ساکسفون، همخوان)، رضا آذرنژاد (ترومپت) و دانیال طهماسبى (گیتار اسپانیش)، اعضای ارکس‌تر بهنام صفوی در این اجرا بودند.

گفتنى است با توجه به استقبال پر شور از این اجرا و همچنین تداخل با ادامه تور گسترده ى بهنام صفوى، این خواننده در سال جدید بار دیگر در رشت به روی صحنه خواهد رفت.

صفوی در حال برگزاری کنسرتش در سایر شهرهای کشور است که گزارش متنی و تصویری این اجرا‌ها از طریق سایت موسیقی ما در اختیار هواداران این خواننده قرار خواهد گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
11-05-2014, 13:43
24 اردیبهشت و از سوی موسسه «آوای هنر»؛

آلبوم «فوق العاده» با صدای «بهنام صفوی» به بازار می آید
جدیدترین آلبوم خواننده قطعه پرطرفدار «عشق من باش» اواخر اردیبهشت ماه سال جاری به بازار می آید.

به گزارش «موسیقی ما»، بهنام صفوی که پیش از این آلبوم های «عشق من باش» و «آرامش» را در بازار موسیقی کشور منتشر کرده بود، جدیدترین آلبوم خود را با نام «فوق العاده» در تاریخ 24 اردیبهشت در بازار موسیقی کشور منتشر می کند.
«سید علی نیکونیا» (مدیر دفتر تولید و روابط عمومی موسسه آوای هنر) ضمن بیان این موضوع به «موسیقی ما» گفت: «همه تلاش مان انتشار به موقع و قوی این آلبوم است و در روزهای آینده در این باره بیشتر اطلاع رسانی خواهیم کرد.»

کوشان حداد و غلام رضا صادقی در بخش تنظیم های این آلبوم همکاری دارند و کلیه آهنگسازی ها از سوی خود صفوی انجام شده است.

شرکت «آوای هنر» صاحب امتیاز این آلبوم است و «هنر اول» نیز وظیفه توزیع و پخش این اثر در بازار موسیقی کشور را بر عهده دارد.

در ادامه پوستر نهایی این آلبوم را به صورت اختصاصی در «موسیقی ما» می توانید مشاهده نمایید:

NET DOCTOR
15-05-2014, 11:27
آلبوم اومد اما اینجا هیچ خبری نیست!

من که فقط از ترک اول خوشم اومد. واقعا بهم چسبید.یاد موسیقی فیلم شرلوک هلمز میفتم!(همین که گای ریچی سال 2009 ساخت.جزء موسیقی فیلمه که ظاهرا شرلوک با ویولونش می زنه)

320

فوق العاده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

128

فوق العاده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
18-05-2014, 00:22
سومین اثر رسمی خواننده «عشق من باش» در بازار؛

آلبوم «فوق العاده» با صدا و موسیقی «بهنام صفوی» منتشر شد
موسیقی ما – سومین اثر رسمی خواننده «عشق من باش» به صورت رسمی و تحت امتیاز موسسه «آوای هنر» در بازار موسیقی کشور منتشر شد.

به گزارش «موسیقی ما»، آلبوم «فوق العاده» با صدا و موسیقی «بهنام صفوی» در بازار موسیقی کشور منتشر شد تا این خواننده بار دیگر با مجموعه ای جدید به دیدار دوستدارانش بیاید.

این سومین آلبوم این خواننده پس از «عشق من باش» و «آرامش» است که به بازار رسمی موسیقی کشور می آید تا این بار این خواننده زوایای جدیدی از سلیقه موسیقیایی اش را در قالب یک آلبوم پاپ روانه بازار موسیقی کرده باشد.

«سید علی نیکونیا» (مدیر دفتر تولید و روابط عمومی موسسه آوای هنر) ضمن بیان این موضوع به «موسیقی ما» گفت: «آلبوم جدیدی بهنام صفوی در بازار موسیقی کشور منتشر شده است و مجموعه ما و شرکت پخش آلبوم سعی داشته اند که این اثر در بهترین کیفیت تولید و در بازار موسیقی کشور توزیع شود.»

این آلبوم با یازده قطعه به نام های: «فوق العاده، خاطره، اولین قرار، فهمید، آشتی، بگو آره، رفیقم باش، یادته، چند بار عاشق شدی، سوء تفاهم، چقدر خوبه» به بازار آمده و هنرمندانی چون : «کوشان حداد و غلامرضا صادقی» در بخش تنظیم های این آلبوم به کمک بهنام صفوی آمده اند.

کلیه ملودی های این آلبوم را نیز خود بهنام صفوی ساخته است.

شرکت «آوای هنر» صاحب امتیاز این آلبوم است و «هنر اول» نیز وظیفه توزیع و پخش این اثر در بازار موسیقی کشور را بر عهده دارد.

همچون همیشه از همه دوستداران موسیقی و هنر در کشور خواهانیم جهت حمایت از حقوق مولفین این اثر، آلبوم جدید «بهنام صفوی» را به صورت اورجینال تهیه نمایند.

mehrabooni
18-05-2014, 06:08
چقدر این البومش ضعیفه ، هم دیر البوم داد هم مزخرف

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

NET DOCTOR
10-08-2014, 23:16
در گفت و گو با «موسیقی ما» درباره کنسرت پیش رو عنوان شد؛

بهنام صفوی: کنسرت 7 شهریور از هر نظر متفاوت و جدید است
موسیقی ما - بهنام صفوی به تازگی سومین آلبومش با نام «فوق العاده» را منتشر کرده که با استقبال مخاطبین روبرو شده است. او 7 شهریور 1393، برای نخستین بار پس از انتشار این آلبوم، به همت موسسه «آوای هنر» در تهران به روی صحنه می‌رود تا علاوه بر قطعات این اثر، آثاری از آلبوم‌های «عشق من باش» و «آرامش» را اجرا کند.

این خواننده و آهنگساز درباره کنسرت آینده‌اش در تهران به «موسیقی ما» گفت: «بعد از آلبوم فوق‌العاده، تغییرات زیادی در ساختار قطعات و تنظیمات ایجاد کرده‌ایم و وقتی مخاطبین محترم به برنامه ی ما می‌آیند، با کنسرت متفاوتی به لحاظ شنیداری، کنداکتور و... مواجه خواهند شد. کسانی که در طول سه سال اخیر در کنسرت‌های من حضور پیدا کرده اند، در کنسرت 7 شهریور ماه در می‌یابند که تغییرات اساسی صورت گرفته است».

وی در خصوص اعمال تغییرات اساسی در کنسرتش، اظهار داشت: «به هر حال این تغییرات می‌بایست انجام می‌شد؛ چرا که ما سه سال با یک روند کار کرده بودیم و فرصت لازم برای اعمال این تغییرات دست نداده بود. اما اکنون با کمک و هم فکری دوستان این اتفاق افتاده است و فضاهای جدید و متنوعی را تجربه خواهیم کرد. مانند گذشته «مهدی فردی» رهبر ارکستر است و تنظیم‌ها را من و او به طور مشترک انجام داده‌ایم. فضای تنظیم‌ها بیشتر الکترونیک است. تغییراتی در اعضای گروه هم صورت گرفته است».

صفوی با اشاره به اجرای گلچینی از محبوترین آثارش، گفت: «هرچند این کنسرت تحت عنوان «کنسرت آلبوم فوق‌العاده» برگزار می‌شود، اما علاوه بر قطعات این آلبوم، آن دسته از آثار قبلی که بیشتر مورد توجه قرار گرفته‌اند و همیشه در کنسرت‌ها درخواست می‌شوند را هم اجرا خواهیم کرد تا در کنار این فضای جدید، خاطره بازی هم بکنیم».

خواننده «عشق من باش» افزود: «سورپرایزهایی هم داریم که ترجیح می‌دهم تا زمان برگزاری کنسرت مطرح نکنم. بی صبرانه مشتاق برگزاری اولین کنسرت تهران بعد از انتشار آلبوم جدیدم هستم و لحظه شماری می‌کنم تا یک بار دیگر با شور و انرژی بالا با مخاطبین دوست داشتنی و همیشگی‌ام دیدار کنم و خاطره ای دیگر در کنار هم رقم بزنیم».

گفتنی است «بهنام صفوی» که چندی پیش با حضور در برنامه تلویزیونی «جشن رمضان»، آرزوی یک پسربچه نیازمند را برآورده کرده بود، در این کنسرت میزبان تعدادی از کودکان نیازمند خواهد بود.

کنسرت تابستانی بهنام صفوی در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی، توسط موسسه فرهنگی هنری «آوای هنر» به مدیریت «محمد جلیل‌پور»، 7 شهریور 1393 در دو سانس (18 و 21) برگزار می‌شود. بلیت فروشی برای این کنسرت از طریق سامانه 84200 در حال انجام است.

NET DOCTOR
03-09-2014, 23:45
بهنام صفوی 7 شهریور، به همت موسسه «آوای هنر» با آلبوم جدیدش روی استیج رفت؛

مرور خاطرات «بهنام صفوی» در کنسرت «فوق‌العاده»
موسیقی ما - نخستین کنسرت «بهنام صفوی» در تهران پس از انتشار آلبوم«فوق العاده»، 7 شهریور 1393 به همت موسسه فرهنگی هنری «آوای هنر» به مدیریت «محمد جلیل‌پور» در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد تا این خواننده همراه با گروهش به رهبری «مهدی فردی»، برای اولین بار قطعات آلبوم جدیدش را همراه با قطعات خاطره انگیزی از دو آلبوم قبلی و تک آهنگ‌ها در پایتخت به اجرا در آورد.

بهنام کنسرتش را با قطعه ی ریتمیک «دلتنگم» از آلبوم «آرامش» آغاز کرد و پس از یک شروع پرانرژی، با حضار خوش و بش کرد.

او سپس با گفتن جمله «می‌خواهم اولین آهنگم که با آن خاطرات زیادی نیز دارم را برایتان اجرا کنم»، قطعه ی «تمنا» که نقش مؤثری در شناخته شدن وی داشت را خواند. هم زمان با اجرای این قطعه، کلیپ آن نیز از صفحه نمایش سالن پخش شد و خاطرات سالهای قبل برای هواداران بهنام صفوی زنده شد.

پس از این قطعه، بهنام صفوی به سراغ آلبوم جدیدش رفت و قطعه ی شاد «فوق العاده» را برای هوادارانش خواند. در ادامه بهنام از حضار خواست نور موبایل‌هایشان را بالا بگیرند تا فضا برای اجرای قطعه ی «فهمید» مهیا شود.

قطعه ی شش و هشت «سوء تفاهم»، اثر بعدی بود که به اجرا در آمد و سپس مهدی فردی پشت پیانو نشست و «آرامش» که یکی دیگر از قطعات محبوب صفوی است اجرا شد. بهنام هنگام اجرای این قطعه، به نوازندگی گیتار هم پرداخت.

«چند بار عاشق شدی» و «خاطره» قطعاتی بودند که برای ادامه ی این برنامه در نظر گرفته شده بودند.

صفوی در ادامه گفت: «در کنسرت‌های اخیر، همیشه از هنرمندی که تأثیر زیادی در موسیقی کشور داشته یاد کرده و یکی از قطعاتش را به یاد او اجرا می‌کنم» و سپس با تمجید از زنده یاد «ناصر عبدالهی»، قطعه ی فولکلور بندری «نارد زِ یادُم» را خواند که با تشویق و استقبال حضار همراه بود.

«همین حوالی»، «یادته»، «دست خودم نیست»، «اولین قرار» و «بگو آره»، دیگر قطعاتی بودند که توسط بهنام صفوی و گروهش اجرا شدند.

بهنام صفوی کنسرتش را با پرطرفدارترین قطعه اش که از ابتدای برنامه بارها از سوی مردم درخواست شده بود به پایان رساند؛ اجرای «عشق من باش» با تنظیمی متفاوت، حسن ختام برنامه ی این خواننده بود.

در میانه ی کنسرت، هنگامی که بهنام صفوی به معرفی «کاظم احمدزاده» پرداخت، این تهیه کننده و مجری تلویزیون که ماه رمضان امسال برنامه موفق «جشن رمضان» را روی آنتن شبکه تهران داشت، بروی استیج آمد و در سخنان کوتاهی گفت: «ما این را وظیفه ی خود دانستیم از تمامی کسانی که در برنامه جشن رمضان حضور پیدا کردند و به اکرام ایتام پرداختند، تقدیر کنیم و از این رو این لوح را به یادبود تقدیم بهنام صفوی عزیز و خوش قلب می‌کنم».

مهدی فردی (پیانو، گیتار، کیبورد و رهبر ارکستر)، حسین شریفی (ترومبون)، انوشیروان بهرامی (ساکسیفون تِنور، بک وُکال)، رضا آذرنجات (ترومپت، کلاو)، ایمان ذاکری (درامز و کاخُن)، علی پور نگهبان (گیتار باس)، نریمان معصوم آبادی (گیتار الکتریک و آکوستیک)، مجید قدیانی (کیبورد و شِیکر)، دانیال طهماسبی (گیتار)، تورج توسل نیا (گیتار اسپَنیش)، ایمان جعفری پویان (ساکسیفون تِنور) وغلامرضا معرف (پرکاشن)، نوزاندگانی بودند که در این کنسرت بهنام صفوی را همراهی کردند.

سید کاظم احمدزاده، شهاب رمضان، سعید مدرس، کوشان حداد، سید محمد کاظمی و غلامرضا صادقی از جمله میهمانان بهنام صفوی در این کنسرت بودند.

در ادامه عکس‌های دیدنی «سعید عبداللهی» از این کنسرت و حواشی‌اش را از «موسیقی ما» مشاهده نمایید.

همچنین کلیپی از قطعه «بگو آره» به کارگردانی «علی جدیدی» و تصویربرداری «مسعود ذاکری» در اختیار «موسیقی ما» قرار گرفته که در ادامه قابل دانلود و مشاهده است.

دانلود کلیپ بگو آره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Behnam Safavi (1).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] xwjKs)

Behnam Safavi (29).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Bep1o)

Behnam Safavi (2).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QIb50)

Behnam Safavi (30).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] J5pY4)

Behnam Safavi (3).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b03aM)

Behnam Safavi (31).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yk558)

Behnam Safavi (4).jpg

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 86voQ)

Behnam Safavi (32).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wg6fk)

Behnam Safavi (5).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Behnam Safavi (33).jpg

Behnam Safavi (6).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Behnam Safavi (34).jpg

Behnam Safavi (7).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XZeSs)

Behnam Safavi (35).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bjam8)

Behnam Safavi (8).jpg

Behnam Safavi (36).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NBLoY)

Behnam Safavi (9).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nW8I0)

Behnam Safavi (37).jpg

Behnam Safavi (10).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] JiFSk)

Behnam Safavi (38).jpg

Behnam Safavi (11).jpg

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p1_bc)

Behnam Safavi (39).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TkbEU)

Behnam Safavi (12).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NNAnc)

Behnam Safavi (40).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] z1VOM)

Behnam Safavi (13).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1Hhps)

Behnam Safavi (41).jpg

Behnam Safavi (14).jpg

Behnam Safavi (42).jpg

Behnam Safavi (15).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eH_jk)

Behnam Safavi (43).jpg

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Behnam Safavi (16).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4J_Ik)

Behnam Safavi (44).jpg

Behnam Safavi (17).jpg

Behnam Safavi (45).jpg

Behnam Safavi (18).jpg

Behnam Safavi (46).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uXlw0)

Behnam Safavi (19).jpg

Behnam Safavi (47).jpg

Behnam Safavi (20).jpg

Behnam Safavi (48).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _7E7c)

Behnam Safavi (21).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40ACA)

Behnam Safavi (49).jpg

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vHuz8)

Behnam Safavi (22).jpg

Behnam Safavi (50).jpg

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Behnam Safavi (23).jpg

Behnam Safavi (51).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vl_Bg)

Behnam Safavi (24).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _V7x8)

Behnam Safavi (52).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c1LWQ)

Behnam Safavi (25).jpg

Behnam Safavi (53).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QSrhM)

Behnam Safavi (26).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Eauo0)

Behnam Safavi (54).jpg

Behnam Safavi (27).jpg

Behnam Safavi (55).jpg

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c8BVc)

Behnam Safavi (28).jpg

NET DOCTOR
26-09-2014, 21:42
در ادامه ی تور کنسرت‌های «فوق العاده»؛

بهنام صفوی راهی کانادا شد
خواننده ی آلبوم «فوق العاده» که چندی پیش در گفت و گو با «موسیقی ما» از برگزاری کنسرت در کانادا خبر داده بود، امروز برای اجرای این برنامه راهی این کشور شد.

بهنام صفوی، پیش از این سفر در گفت و گوی کوتاهی با «موسیقی ما» اظهار داشت: «همیشه برای همه ی اجراهایم در هر شهری، انرژی و انگیزه ی بالایی دارم. اما اینکه برای هم‌وطنان و هم‌زبان‌هایم در خارج از کشور کنسرت برگزار کنم، جذابیت ویژه ای برایم دارد. همه ی تلاشم را برای یک اجرای خوب در کانادا به کار خواهم گرفت و سعی می‌کنم نماینده ی خوبی برای موسیقی داخل کشور باشم».

صفوی که پس از اجرا در تهران و شهرستانهای مختلف راهی کانادا شده است، 26 سپتامبر 2014 در تورنتو کنسرت برگزار خواهد کرد.