مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپی که گرافیکش از ATI 4850 ضعیف تر نباشه !
سلام.
لپ تاپی هست که از نظر قدرت گرافیکی در حد ATI 4850 های PC باشه ؟ با حداقل کمتر نباشه ؟ اگر کسی میشناسه لطفا راهنماییم کنه چون قصد دارم pc خودم رو بدم به خواهر کوچیکم و یه لپ تاپ واسه خودم بگیرم !و از اونجایی که گرافیکش ati 4850 1GB بود دیگه نمیخوام لپ تاپه از اون ضعیفتر باشه !!
حالا حداقل قیمت واسه همچین لپ تاپی چنده ؟؟ من از 1 تا 1200 مشکلی ندارم ولی اگر مدل گرافیک های در حد یا قویتر از 4850 دسکتاپ واسه لپتاپ رو ذکر کنید ممنون میشم !! امیدوارم منظورم رو رسونده باشم :31:
البته من شخصا Hp ها رو بیشتر دوست دارم !!
سلام.
لپ تاپی هست که از نظر قدرت گرافیکی در حد ATI 4850 های PC باشه ؟ با حداقل کمتر نباشه ؟ اگر کسی میشناسه لطفا راهنماییم کنه چون قصد دارم pc خودم رو بدم به خواهر کوچیکم و یه لپ تاپ واسه خودم بگیرم !و از اونجایی که گرافیکش ati 4850 1GB بود دیگه نمیخوام لپ تاپه از اون ضعیفتر باشه !!
حالا حداقل قیمت واسه همچین لپ تاپی چنده ؟؟ من از 1 تا 1200 مشکلی ندارم ولی اگر مدل گرافیک های در حد یا قویتر از 4850 دسکتاپ واسه لپتاپ رو ذکر کنید ممنون میشم !! امیدوارم منظورم رو رسونده باشم :31:
البته من شخصا Hp ها رو بیشتر دوست دارم !!
دوست عزیز با این قیمت بهترین گرافیکی که گیرتون می آد 6770 یا gt540 یا نهایتا gt555 که gt555 حدودا 16 درصد از 4850 ورژن نوت بوک ضعیفتره ، چه برسه به ورژن دسکتاپیش!!!
معمولا ورژن لپ تاپی خیلی ضعیفتر از دسکتاپیه (بعضی وقتا یک سوم!!!)
اگه لپ تاپی با گرافیک 5870 یا gtx460 یا gtx560 پیدا کردید می تونه تا اون حد باشه! تازه تو لپ تاپ مشکل دما هم هست یعنی یه لپ تاپ می تونه تا اون حد پردازش گرافیکی کنه ولی دماش به طور خطر ناکی میاد بالا!
:20:
شما اگه واسه بازی می خواید الان بهترین گرافیکها amd 6770 هست و nvidia gt555 که تقریبا تو یه حدن.6770 که فقط فکر می کنم تو سری dv6 اچ پی هست که با توجه به اینکه ریزولوشن لپتاپ Fhd نیست زیادی هم هست این گرافیک.تو بعضی مدلها هم که gt555 هست و هم fhd حد اقل الان مشکل خیلی جدی ای نیست برای بازی.ولی اگه مصر هستید گرافیکتون در حد 4850 باشه باید برید سراغ لپتاپهای گیم که حد اقل از 220 شروع می شن.به نظر من با توجه به بودجه تون فقط گرافیک 6770 گیرتون میاد که به نظرم واسه بازی ایده اله.چون مدلهای Hp تنوع زیاد داره.ولی555 ها معمولا کانفیگ بالایی دارن که قیمتشون از 1200 بیشتره معمولا.ولی مثلا Hp dv6 6050 که core i5 ه همین حدوداست.البته اگه گیر بیارید!ولی یکی دو مذل دیگه هم hp داره که همین گرافیکه ولی قیمت و کانفیگش به بودجه شما می خوره.فکر کنم 6160 هم می تونید بگیرید
ممنون از همتون !!
پس یعنی باید دور battle field3 و gta iv و call of duty 8 رو خط کشید !!! D:
gt555 از 6770 قویتره ؟؟ اگه هست توی این قیمت میشه گیر آورد ؟؟
به نظر خودم هم 6160 مورد مناسبیه ! فقط کسی از آمار خرابی هاشون خبری نداره ؟ چیزایی هستن که بشه واسه چند سالی روشون حساب کرد ؟؟ آخه من زیاد کار میکشم D: بیچاره باید زیاد روشن بمونه !! D:
ممنون از همتون !!
پس یعنی باید دور battle field3 و gta iv و call of duty 8 رو خط کشید !!! D:
gt555 از 6770 قویتره ؟؟ اگه هست توی این قیمت میشه گیر آورد ؟؟
به نظر خودم هم 6160 مورد مناسبیه ! فقط کسی از آمار خرابی هاشون خبری نداره ؟ چیزایی هستن که بشه واسه چند سالی روشون حساب کرد ؟؟ آخه من زیاد کار میکشم D: بیچاره باید زیاد روشن بمونه !! D:
نه بابا، اینطور که بچه ها میگن میتونی راحت رو high اجراشون کنی . مخصوصا اگه رزولوشن نهایی لپتاپت hd یا +hd باشه. چون معمولا ultra به درد fHD می خوره .
gt555m کمی قویتره و بیشتر توصیه می شه. و تو این قیمت شما فکر کنم لپتاپ با گرافیک 6770 بهتر گیرتون بیاد.
تفاوت gt540m با 6770 حدودا زیاده و اگه به بازی زیاد اهمیت می دی گرافیک خوبی نیست.
در مورد خود لپ تاپ ها باید دوستان دیگه نظر بدن من از کیفیت و خرابیشون اطلاع زیادی ندارم
good luck:8:
چرا دورشون رو خط بکشید!من mwf3 رو دیگه هر چی داشت تا آخر زیاد کردم.بدون هیچ هشکلی عین هلو احرا می کنه.دریغ از یه لگ!تنظیمات خود گرافیکم تا ته بردم بالا.ولی battle field رو هنوز تست نکرم.بعد امتحانات دانشگاه شاید گرفتم.ولی هیچ بازی ای رو مشکل نداشته.metro رو هم دارم ولی هنوز بازی نکردم.اینو هم با اخرین جزییات اجرا کنه دیگه حله.تو ریزولوشن hd plus فکر نمی کنم حالا حالاها کم بیاره.تو 15 اینچ هم تفاوت hd+ , fhd خیلی معلوم نیست.ولی اگه fhd بگیری خب پردازش بیشتری می خواد مسلما.می تونی یه لپتاپ گیم بگیری که Fhd باشه با گرافیک مثلا 560 که حد اقل 3 تومن آب می خوره برات!
سلام
بنظرم یکی از لپتاپای سری DV6 شرکت HP رو بگیر غمت نباشه. البته اونی که 6770 روشه.
واسه پردازش های سنگین و بازی هم به هیچ وجه کم نمیاری خیالت راحت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.