ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون درباره تلویزیون 55 اینچ XVISION چیه؟

عطارد
31-12-2011, 01:15
آیا کسی این تلویزیونو داره ؟ کیفیتش چطوره؟ مشخصاتش توی سایت مادیران هست ولی من خیلی سر در نمیارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا نظر بدین. راستش توی خرید پلاسمای پاناسونیک مردد شدم گفتم ببینم این چطوره.

CRIS Joon CR7
31-12-2011, 01:45
خوبن کیفیتشون خوبه
فقط یه مشکلی که این برند داره همشون چه تلویزیون چه گیرنده دیجیتال به این درد دچارند
اینکه در مقایسه با سایر برندها مثل سامسونگ و سونی و حتی ال جی گیرایی ریموت کنترلشون ضعیفه
چجوری بگم مثل این میمونه که باطری کنترل همیشه ضعیفه و به زور میگیره
لطفا ایراد نگیرید تست شده در همه ی شرایط:21:

عطارد
31-12-2011, 03:34
ممنون. اتفاقا دقیقا مشکل کنترل رو در گیرنده دیجیتالش (333) دیدم و خیلی تعجب کردم. از هیچ زاویه ای تقریبا درست کار نمی کنه مگر این که مستقیم بگیریش جلوی دستگاه اون هم با کندی کامل جواب می ده ولی فکر نمی کردم توی بقیه دستگاهاش هم این مشکل ( که خیلی هم اعصاب خورد کنه ) باشه. نکته خیلی خوبی بود.

kautuver
31-12-2011, 12:52
قيمتش چنده ؟

unepus
31-12-2011, 17:15
آیا کسی این تلویزیونو داره ؟ کیفیتش چطوره؟ مشخصاتش توی سایت مادیران هست ولی من خیلی سر در نمیارم

کیفیتشون خیلی پایینه
چرا مرددی عزیز ... شک نکون بهترین تی وی های بازار همین پاناسونیک st30 و vt30 هستند :

عطارد
31-12-2011, 21:55
قيمتش چنده ؟

2,860,000 تومن توی سایت

erfan_abedi_CB
01-01-2012, 15:42
خوبن کیفیتشون خوبه
فقط یه مشکلی که این برند داره همشون چه تلویزیون چه گیرنده دیجیتال به این درد دچارند
اینکه در مقایسه با سایر برندها مثل سامسونگ و سونی و حتی ال جی گیرایی ریموت کنترلشون ضعیفه
چجوری بگم مثل این میمونه که باطری کنترل همیشه ضعیفه و به زور میگیره
لطفا ایراد نگیرید تست شده در همه ی شرایط:21:

ببین دوست من اگر از باطری های خیلی مرغوب استفاده کنی و ریموتشون رو مستقیم نگه داری مشکلت برطرف میشه :20: ضمن اینکه خداییش ما توقعات درستی از یه ریموت نداریم ! مثلا" این ریموت تا زاویه های معقولی مثل 50 اینا هم کار میکنه ولی ما انتظار داریم با انواع چرخشها و زوایا کار کنه !

CRIS Joon CR7
01-01-2012, 16:28
ببین دوست من اگر از باطری های خیلی مرغوب استفاده کنی و ریموتشون رو مستقیم نگه داری مشکلت برطرف میشه :20: ضمن اینکه خداییش ما توقعات درستی از یه ریموت نداریم ! مثلا" این ریموت تا زاویه های معقولی مل 50 اینا هم کار میکنه ولی ما انتظار داریم با انواع چرخشها و زوایا کار کنه !
من مشکلی ندارم چون خدا رو شکر اصلا هیچی XVOSION نداریم:8:
از رو تجربه گفتم:27:

باطری های خیلی مرغوب استفاده کنی
کلی با این حرفت شاد شدم:27:

erfan_abedi_CB
02-01-2012, 08:25
من مشکلی ندارم چون خدا رو شکر اصلا هیچی XVOSION نداریم:8:
از رو تجربه گفتم:27:

کلی با این حرفت شاد شدم:27:

دوست من منم فقط تجربم رو گفتم :20:

vahid_sh2447
02-01-2012, 12:26
دوست عزیز تا این همه برند معتبر هست تو بازار با قیمتهای مناسب چرا ایکس ویژن رو انتخاب کردی؟؟؟

Soroush-S
02-01-2012, 15:16
از امروز مادیران هم شده برند نامعتبر

LeiliBaManAst
02-01-2012, 15:49
دوست عزیز تا این همه برند معتبر هست تو بازار با قیمتهای مناسب چرا ایکس ویژن رو انتخاب کردی؟؟؟

آخه ما سالهاست که تلویزیون crt ایکس ویژن داریم و واقعا" از کیفیتش راضی بودیم واسه همینه که وقتیم دنبال LED میگشتیم توی ذهنمون این برند بود :20: از طرفی با توجه به گشت و گذاری که توی بازار داشتم دیدم اکثر برندها دارن پول معروفیت و برندشون رو میگیرن و من نمیخوام پول اضافه ای در برابر امکانات یکسانشون بدم :41: اولشم نگران گارانتی و این حرفاش بودم که تازگی ها فهمیدم مادیران گارانتیش کرده واسه همین الآن دیگه به نظرم خوبه و قیمتشم با توجه به امکاناتش نسبت به بقیه خیلی مناسبتره .

LeiliBaManAst
02-01-2012, 16:46

آخه ما سالهاست که تلویزیون crt ایکس ویژن داریم و واقعا" از کیفیتش راضی بودیم واسه همینه که وقتی هم دنبال LED میگشتیم توی ذهنمون این برند بود از طرفی با توجه به گشت و گذاری که توی بازار داشتم دیدم اکثر برندها دارن پول معروفیت و برندشون رو میگیرن و من نمیخوام پول اضافه ای در برابر امکانات یکسانشون بدم:41: اولش نگران گارانتی و این حرفاش بودم که تازگی ها فهمیدم مادیران گارانتیش کرده واسه همین الآن دیگه به نظرم خوبه و قیمتشم با توجه به امکاناتش نسبت به بقیه خیلی مناسبتره .:20:

LeiliBaManAst
02-01-2012, 16:51
از امروز مادیران هم شده برند نامعتبر

چرا دوست عزیز ؟!!!! مگه چه مشکلی برات پیش اومده ؟!!! من تازه از مادیران داره خوشم میاد آخه :19: راستی مادیران برند نیستا !!! یه شرکته که بعضی برندها رو گارانتی میکنه :)

Soroush-S
02-01-2012, 22:13
منظورم به دوست ما بود که گفت این همه برند معتبر هست چرا سراغ x.vision رفتی

CRIS Joon CR7
02-01-2012, 22:41
شاید چون ارزون تره نسبت به برند های دیگه

erfan_abedi_CB
03-01-2012, 09:14

خداییش من یه مانیتور LG داشتم که به خاطر اتصالی برقمون مشکل پیدا کرد ولی اونقدر مادیران خوب برخورد کرد و خوب بهم خدمات رسوند که از مادیران یه خاطره خوب توی ذهنم موند :40:

LeiliBaManAst
03-01-2012, 09:23

آرهههه عرفان جان با تو و سروش موافقم :)

---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:16 AM ----------

شاید چون ارزون تره نسبت به برند های دیگه

هم ارزونتره و هم امکانات خوبی داره با قیمتی که داره ارائه میده ...

---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------

آها پس منظورت این بود که مگه مادیران چشه که وحید میگه این همه برند معتبر هست و من چرا اومدم سراغ ایکس ویژن ؟! آره واقعا" اعتبار ایکس ویژن واسه من گارانتیشه که مادیرانه .

Soroush-S
03-01-2012, 12:16
اره منظورم همین بود:27:

vahid_sh2447
03-01-2012, 14:23
من تازگی ال سی دی های ایکس ویژن رو ندیدم ولی چند سال پیش که ال سی دی تازه اومده بود ال سی دی های ایکس ویژن حرفی برای گفتن نداشتن.
شما هم اگه از این برند راضی هستی حتمن همین مارک رو انتخاب کن و پول اضافی خرج نکن...

LeiliBaManAst
03-01-2012, 16:08
اره منظورم همین بود:27:
:27::27::27:
مرسی دوست عزیز آره خداییش مادیران خوبه .

LeiliBaManAst
03-01-2012, 16:16
من تازگی ال سی دی های ایکس ویژن رو ندیدم ولی چند سال پیش که ال سی دی تازه اومده بود ال سی دی های ایکس ویژن حرفی برای گفتن نداشتن.
شما هم اگه از این برند راضی هستی حتمن همین مارک رو انتخاب کن و پول اضافی خرج نکن...

وحید جان با حرفت موافقم ولی الآن ایکس ویژن LED هم زده و راستش با این قیمتی که داره امکانات خوبی داره ارائه میده ، مرسی از راهنماییت :)

samira_googleOne
04-01-2012, 12:55
قيمتش چنده ؟

قیمتش 2500 تومنه :5:

samira_googleOne
04-01-2012, 13:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FProductDetails.aspx%3FProID%3D711%23a)

عطارد جان من توی لینکی که گفتی مشخصات ایکس ویژن مدل 55" LED-Digital رو دیدم . تلویزیون خوبی به نظر میرسه . مجهز به تکنولوژی Trucolor و 120HZ و موتور پردازش تصویر هست که همشون توی کیفیت پخش تصاویر تاثیر زیادی داره. قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه هم که داره . سایر امکانات جانبی مثل HDMI و USB و ... رو داره . مهمتر از همه DVBTاش و پنل ژاپنیش و قیمتشه و .... خلاصه به نظر میرسه امکاناتش خیلی زیاد و قیمتشم مناسبه . گارانتیشم که معتبره . خوشمان آمد :8:

AmirF3
06-01-2012, 12:59
به نظر من شما برو تلویزیون ال جی lw9500 رو بگیر 55 اینچش 3.300 هستش. سه بعدی هم هست. بهترین و بالاترین مدل ال جی توی بازاره. کنتراستش خیلی فوق العادست من دیشب اینو تو جمهوری دیدم کیفیت تصویر و کنتراستش چشمو گرفت :D

LeiliBaManAst
08-01-2012, 10:26
به نظر من شما برو تلویزیون ال جی lw9500 رو بگیر 55 اینچش 3.300 هستش. سه بعدی هم هست. بهترین و بالاترین مدل ال جی توی بازاره. کنتراستش خیلی فوق العادست من دیشب اینو تو جمهوری دیدم کیفیت تصویر و کنتراستش چشمو گرفت :D

امیر جان من تلویزیونهای الجی رو از نزدیک دیدم . راستش به نظرم رنگهاش خیلی مصنوعیه و واسه همین از تصویرش خوشم نیومد :((( میدونی الآن قضیه اینه که سلیقم خوبه ولی جیبم خالیه :D فکر کنم با توجه به وضوح تصویر و full hd بودن و 2350000 تومن قیمتی که ایکس ویژنه داره همونو بخرم بهتره . مرسی از راهنماییت دوستم :)

AmirF3
08-01-2012, 10:44
امیر جان من تلویزیونهای الجی رو از نزدیک دیدم . راستش به نظرم رنگهاش خیلی مصنوعیه و واسه همین از تصویرش خوشم نیومد :((( میدونی الآن قضیه اینه که سلیقم خوبه ولی جیبم خالیه :D فکر کنم با توجه به وضوح تصویر و full hd بودن و 235000 تومن قیمتی که ایکس ویژنه داره همونو بخرم بهتره . مرسی از راهنماییت دوستم :)

خواهش میکنم، آخه من دیدم که تو صفحه اول یکی از پستها نوشته بود قیمتش تو سایت 2.860 هستش واسه همین دیدم با این قیمت یا یه کم بالاتر شاید بشه انتخاب های بهتری داشت واسه همین این مدل رو پیشنهاد دادم. البته حالا من نمیدونم شما چرا اینفدر سایز بزرگ میخواهید بگیرید ولی با این بودجه یک انتخاب خوب دیگر هم دارید. تلویزیون کواترون شارپ 46 اینچ که با دو عینک و یک بلوری پلیر داده میشه که میتونید اونها رو هم نگیرید حدود 200 تومن تخفیف بگیرید. قیمتش با هدایا حدود 2.350 هستش اینم مادیرانه چون شما دنبال مادیران هستید :20: تلویزیون های دیگر ال ای دی شارپ دو بعدی هم هستند که با این بودجه میتونید سایز بزرگ اون رو بگیرید که البته من قیمتشون رو نمیدونم :D

LeiliBaManAst
08-01-2012, 11:46
خواهش میکنم، آخه من دیدم که تو صفحه اول یکی از پستها نوشته بود قیمتش تو سایت 2.860 هستش واسه همین دیدم با این قیمت یا یه کم بالاتر شاید بشه انتخاب های بهتری داشت واسه همین این مدل رو پیشنهاد دادم. البته حالا من نمیدونم شما چرا اینفدر سایز بزرگ میخواهید بگیرید ولی با این بودجه یک انتخاب خوب دیگر هم دارید. تلویزیون کواترون شارپ 46 اینچ که با دو عینک و یک بلوری پلیر داده میشه که میتونید اونها رو هم نگیرید حدود 200 تومن تخفیف بگیرید. قیمتش با هدایا حدود 2.350 هستش اینم مادیرانه چون شما دنبال مادیران هستید :20: تلویزیون های دیگر ال ای دی شارپ دو بعدی هم هستند که با این بودجه میتونید سایز بزرگ اون رو بگیرید که البته من قیمتشون رو نمیدونم :D

امیر جان الآن به چندتا نمایندگی زنگ زدم گفتن 2500 تومنه . آره قبول دارم تلویزیونهای شارپ که خیلییی خوبه ولی آخه حتما" 46 به بالا میخوام . مرسی از راهنمایی دوست خوبم من نمیدونستم این هدایا رو هم روی کواترونشون میدن پس فکر کنم قیمت اون کواترونه همون 1900000-2000000 باشه که به نظرم خیلیییی خوبه !
مرسی چون گارانتی خوب برام مهمه و این ایکس ویژنه 55 هست و امکاناتشم دیدم خوبه دارم راجع بهش فکر میکنم. بازم مرسیییی :11:

AmirF3
09-01-2012, 12:20
امیر جان الآن به چندتا نمایندگی زنگ زدم گفتن 2500 تومنه . آره قبول دارم تلویزیونهای شارپ که خیلییی خوبه ولی آخه حتما" 46 به بالا میخوام . مرسی از راهنمایی دوست خوبم من نمیدونستم این هدایا رو هم روی کواترونشون میدن پس فکر کنم قیمت اون کواترونه همون 1900000-2000000 باشه که به نظرم خیلیییی خوبه !
مرسی چون گارانتی خوب برام مهمه و این ایکس ویژنه 55 هست و امکاناتشم دیدم خوبه دارم راجع بهش فکر میکنم. بازم مرسیییی :11:

این مدل سه بعدی 46 اینچ LC-46LE8300X که گفتم هدیه داره، 200 هرتزه و تیونر دیجیتال هم داره.
این هم مدل دو بعدی ال ای دی کواترون 52 اینچه LC-52LE820M که البته قیمتش رو نمیدونم ولی فکر کنم به کار شما بخوره :20: فقط این 52 اینچه 100 هرتز نیست و تیونر دیجیتال نداره که ایکس ویژن اینا رو داره ولی خب به نظرم شارپ از جهاتی از ایکس ویژن بهتره و پنلش ژاپنیه و قطعا عمر بهتری داره و تلویزیون به اصطلاح خرکارتریه.
تصمیم نهایی با خودتونه، ایشالا که چیز خوبی بخرین :20:

LeiliBaManAst
10-01-2012, 11:30
این مدل سه بعدی 46 اینچ LC-46LE8300X که گفتم هدیه داره، 200 هرتزه و تیونر دیجیتال هم داره.
این هم مدل دو بعدی ال ای دی کواترون 52 اینچه LC-52LE820M که البته قیمتش رو نمیدونم ولی فکر کنم به کار شما بخوره :20: فقط این 52 اینچه 100 هرتز نیست و تیونر دیجیتال نداره که ایکس ویژن اینا رو داره ولی خب به نظرم شارپ از جهاتی از ایکس ویژن بهتره و پنلش ژاپنیه و قطعا عمر بهتری داره و تلویزیون به اصطلاح خرکارتریه.
تصمیم نهایی با خودتونه، ایشالا که چیز خوبی بخرین :20:

امیر جان مرسی از توضیحاتت. راستش خودم خیلی دلم میخواد شارپ بخرم و میدونم کارش خوبه ولی مشکلم اینه که میخوام با یه بودجه محدود و سایز 46 به بالا ، این خرید رو انجام بدم . این 52 اینچش خیلی خوبه ولی زنگ زدم نمایندگی گفتن led52 قیمتش 5500 هست و من نمیتونم این هزینه رو کنم . از طرفی اون ایکس ویژنه با توجه به بودجه من امکاناتش خوبه و dvbt داره و بابت گارانتیشم خیالم راحته . بازم مرسی از راهنماییت :11:

AmirF3
12-01-2012, 00:32
امیر جان مرسی از توضیحاتت. راستش خودم خیلی دلم میخواد شارپ بخرم و میدونم کارش خوبه ولی مشکلم اینه که میخوام با یه بودجه محدود و سایز 46 به بالا ، این خرید رو انجام بدم . این 52 اینچش خیلی خوبه ولی زنگ زدم نمایندگی گفتن led52 قیمتش 5500 هست و من نمیتونم این هزینه رو کنم . از طرفی اون ایکس ویژنه با توجه به بودجه من امکاناتش خوبه و dvbt داره و بابت گارانتیشم خیالم راحته . بازم مرسی از راهنماییت :11:
عمرا فکر نمیکردم 5.500 باشه یه دفعه از 46 قیمت نجومی شد!!! حالا به هر حال ایشالا که هر چی خیره :20:

عطارد
14-01-2012, 07:53
من توی هفته گذشته با دو سه تا نمایندگی مادیران تماس گرفتم گفتند نداریم. یکی شون توی شریعتی - ظفر که می گفت اکس ویژن اصلا 55 اینچ نداره.

LeiliBaManAst
16-01-2012, 10:11
عمرا فکر نمیکردم 5.500 باشه یه دفعه از 46 قیمت نجومی شد!!! حالا به هر حال ایشالا که هر چی خیره :20:
مرسی امیر جان :11:

LeiliBaManAst
16-01-2012, 10:21
من توی هفته گذشته با دو سه تا نمایندگی مادیران تماس گرفتم گفتند نداریم. یکی شون توی شریعتی - ظفر که می
گفت اکس ویژن اصلا 55 اینچ نداره.

آره الآن همه جا ندارتش ولی یکی دو جا زنگ زدم داشتش :)

farzanehpaksima
16-01-2012, 10:45
ما که نداریم از اینا :13: مبارکتون باشه

عطارد
16-01-2012, 16:42
ما که نداریم از اینا :13: مبارکتون باشه

والله ما هم فقط صحبتشو می کنیم. آخرش هم فکر کنم برم یه 14 اینچ سیاه سفید بگیرم و خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــلاص!:31::biggrin:

M-SH-L
06-01-2013, 22:58
عاغا به نظر من چرا از برند های ایرانی جنس نخریم؟؟؟چرا از ایرانی جماعت همایت نکنیم؟؟؟
من نمیفهمم چرا ما عاشق اینیم که فقط جنس خارجی بخریم پولمونو بریزیم تو جیب خارجی ها؟؟؟؟
شما دوست داری کشورت پیشرفت کنه؟؟؟؟خوب برو ازش همایت کن.
شما که نه کلا ما ایرانی ها دوست داریم یکی یهو بیاد یه شاهکار بزنه تو ایران بعد با کلی ناله و داد و بیداد که ایرانی اینطوریه و اونطوریه بریم اون جنس ایرانی رو بخریم.
اقا مثلا چی میشه گوشیت GLX باشه یا تبلتت دیمو باشه یا تلویزیونت ایکس ویژن باشه؟؟؟
جارو برقیت پارس خزر باشه و لوازم اشپزخونت همه از شرکت های اسنوا و غیره (ایرانی) باشه؟؟؟؟؟

و شمایی که یه جنس ایرانی رو ندیدین و همونطور ندیده الکی واسه خودتون میگید که فلانه و اشغاله و اینا اقا نمیخواد ایرانی بخری برو سه برابر پول بده خارجی شو بخر و خواهشا الکی چرت و پرت نگید درباره چیزی که نه دیدیش و نه دستت بهش خورده.

ممنونم.

SNOW PATROL
06-01-2013, 23:06
عاغا به نظر من چرا از برند های ایرانی جنس نخریم؟؟؟چرا از ایرانی جماعت همایت نکنیم؟؟؟
من نمیفهمم چرا ما عاشق اینیم که فقط جنس خارجی بخریم پولمونو بریزیم تو جیب خارجی ها؟؟؟؟
شما دوست داری کشورت پیشرفت کنه؟؟؟؟خوب برو ازش همایت کن.
شما که نه کلا ما ایرانی ها دوست داریم یکی یهو بیاد یه شاهکار بزنه تو ایران بعد با کلی ناله و داد و بیداد که ایرانی اینطوریه و اونطوریه بریم اون جنس ایرانی رو بخریم.
اقا مثلا چی میشه گوشیت GLX باشه یا تبلتت دیمو باشه یا تلویزیونت ایکس ویژن باشه؟؟؟
جارو برقیت پارس خزر باشه و لوازم اشپزخونت همه از شرکت های اسنوا و غیره (ایرانی) باشه؟؟؟؟؟

و شمایی که یه جنس ایرانی رو ندیدین و همونطور ندیده الکی واسه خودتون میگید که فلانه و اشغاله و اینا اقا نمیخواد ایرانی بخری برو سه برابر پول بده خارجی شو بخر و خواهشا الکی چرت و پرت نگید درباره چیزی که نه دیدیش و نه دستت بهش خورده.

ممنونم.

بدلیل این که نود درصد جنس های ایرانی در اصل چینی هستند
ما هم از کلاه بردار ها حمایت نخواهیم کرد به امید خدا شاهد ورشکستگی تمام کارخانه های مونتاژ دستگاه های چینی نظیر جی ال ایکس ایکسویژن و غیره خواهیم بود
در ضمن تاپیک یک سال پیش رو اوردی بالا این رو بگی؟
sent from my open source device

Soroush-S
07-01-2013, 10:19
بدلیل این که نود درصد جنس های ایرانی در اصل چینی هستند
ما هم از کلاه بردار ها حمایت نخواهیم کرد به امید خدا شاهد ورشکستگی تمام کارخانه های مونتاژ دستگاه های چینی نظیر جی ال ایکس ایکسویژن و غیره خواهیم بود
در ضمن تاپیک یک سال پیش رو اوردی بالا این رو بگی؟
این 90% شما از کجا آوردی ؟
بجز صوتی و تصویری مابقی لوازم خانگی اکثرا تولید داخل هستند از شما یه سوال دارم الان لپتاپهای اپل و دل و ... ساخت کدوم کشورند؟!!

SNOW PATROL
07-01-2013, 11:02
این 90% شما از کجا آوردی ؟
بجز صوتی و تصویری مابقی لوازم خانگی اکثرا تولید داخل هستند از شما یه سوال دارم الان لپتاپهای اپل و دل و ... ساخت کدوم کشورند؟!!

دوست عزیز و گرامی جهت اطلاع شما
کشور ایران توانایی سوراخ کردن ته سوزن را ندارد
تولید داخل بله ۲۰۶ هم تولید داخل هست
من هم خودم کیس کامپیوترم رو تولید کردم
اگر مونتاژ به معنی تولید هست
اپل و دل هم همه ساخت چین هستند و البته جی ال ایکس هم ساخت چین ! ایا با هم برابر اند ؟
داداش من اونها تحت لیسانس شرکت ساخته میشوند حالا دیمو و جی ال ایکس تحت لیسانس کجا هستند ؟
در مورد ۹۰ درصد هم ببخشید من اشتباه کردم
در واقع بالای ۹۹ درصد ساخت چین هست
به دلیل قدیمی بودن تاپیک این اخرین پست من اینجا بود خدا حافظ شما

puria12
18-04-2025, 16:18
راستش منم مثل خیلیا اول که اسم ایکس ویژن میاد، می‌گم خب ایرانیه و قیمتش خوبه، ولی تجربه‌ام باهاش بالا پایین داشت. کیفیت تصویرش بد نبود، ولی کنترلش واقعاً اذیتم می‌کرد. باید مستقیم می‌گرفتی جلوی تلویزیون تا کار کنه.
تا اینکه یهو یه روز تلویزیون روشن نشد، بردمش گارانتی گفتن قطعه نداریم! مونده بودم چیکار کنم، تا اینکه با آسا تعمیر آشنا شدم. خیلی حرفه‌ای برخورد کردن، اومدن خونه، عیب‌یابی دقیق، تعمیر با قطعه اصل، حتی گارانتی خدمات هم دادن.
اگه ایکس ویژن داری و مشکل پیدا کرد، واقعا پیشنهاد می‌کنم باهاشون تماس بگیری:
آسا تعمیر – تعمیر تخصصی تلویزیون ایکس ویژن در تهران

radarz
19-04-2025, 08:50
ایکس ویژن و جی پلاس بلای جان مشتری و شرکت های گارانتی !!!!!!!

:exclamati:exclamati:exclamati

Soroush-S
14-06-2025, 15:23
ایکس ویژن و جی پلاس بلای جان مشتری و شرکت های گارانتی !!!!!!!

:exclamati:exclamati:exclamati

چند روز قبل یدونه QLED TCL 65 گرفتیم - با اینکه هم ایکس ویژن هم تی سی ال ساخت مادیران هست ولی از نظر کیفیت ساخت واقعا باهم تفاوت دارن - کاملا معلومه Xویژن جنس درجه دو چینیه:thumbsdow

Cinema2Cinema
14-06-2025, 23:33
چند روز قبل یدونه QLED TCL 65 گرفتیم - با اینکه هم ایکس ویژن هم تی سی ال ساخت مادیران هست ولی از نظر کیفیت ساخت واقعا باهم تفاوت دارن - کاملا معلومه Xویژن جنس درجه دو چینیه:thumbsdow

تفاوتی با هم ندارن و اینو در مرور زمان متوجه میشی ، tcl من بردش سوخت و قطعه ش پیدا هم نشد

Soroush-S
15-06-2025, 15:37
تفاوتی با هم ندارن و اینو در مرور زمان متوجه میشی ، tcl من بردش سوخت و قطعه ش پیدا هم نشد
از لحاظ کیفیت ساخت منظورم هست - حالا اینکه بعد یمدت قطعه داخلی خراب بشه دیگه برمیگرده به کیفیت قطعات الکترونیک و ...

radarz
15-06-2025, 19:19
کیفیتی نداره پولتونو دور نریزید ... پنل دستگاه ی بار مصرفه :rambo: