مشاهده نسخه کامل
: چند تا سوال در مورد آپدیت ویندوز 7
blue2006
30-12-2011, 23:50
سلام
من روی لپتابم از ویندوز 7 استفاده می کنم .
چند تا سوال برام پیش اومده که اگه جواب بدین ممنون می شم .
ممکنه بگین سوالات در فلان تاپیک و ... هست ولی می خوام یکجا جواب داده بشن .
1- آپدیت این ویندوز کجا ذخیره می شن ؟
2- به نظر شما اگه ویندوز آپدیت بشه بهتره یا آپدیت نشه ؟ یعنی اگه آپدیت بشه مشکلی پیش نمیاد؟
3- اگه بخوام ویندوز را ریکاور کنم چطور می تونم همه آپدیت ها رو یکجا و به صورت آفلاین نصب کنم ؟
4 - برنامه ای برای مدیریت آپدیت ویندوز نیست ؟
jafarian
31-12-2011, 14:48
1 داخل پوشه C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
2 آپدیت بشه بهتره چون یکسری از حفرهای امنیتی ویندوز فیکس میشه نه مشکلی هم پیش نمیاد
3 ازبرنامه WSUS Offline Update یا که autopatcher میتونید استفاده کنید:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FOthers%2FSignatures-Updates%2Fct-Offline-Update.shtml)
blue2006
31-12-2011, 18:35
1 داخل پوشه C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
2 آپدیت بشه بهتره چون یکسری از حفرهای امنیتی ویندوز فیکس میشه نه مشکلی هم پیش نمیاد
3 ازبرنامه WSUS Offline Update یا که autopatcher میتونید استفاده کنید:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FOthers%2FSignatures-Updates%2Fct-Offline-Update.shtml)
ممنون از شما
ویندوز روی لپ تاب من اورجیناله و مشکلی با آپدیت اون ندارم . فقط می خوام که یه برنامه بهم معرفی کنین که وقتی ویندوز را ریکاور کردم راحت بتونم آپدیت های ویندوز را نصب کنم .
m.prodigy
31-12-2011, 20:41
سلام
ببین وقتی که ویندوز اپ دیت هات رو دانلود کرد بعدش باید نصبشون کنه.حالا بعد از اینکه دانلودشون کرد و قبل از اینکه نصبشون به پایان برسه محتویات مسیری که دانلودها توش ذخیره میشن (C:\Windows\SoftwareDistribution\Download)رو کپی کن و در یه جای امن نگه داری کن.
بعدش که ویندوز عوض کردی و....همین محتویاتی که ذخیره کردی رو کپی میکنی توی مسیر قبلی و بعد از مسیر زیرنصبشون میکنی.نیازی به هیچ نرم افزاری هم نیست
cpanel>windows updates>check for update
blue2006
31-12-2011, 23:38
سلام
ببین وقتی که ویندوز اپ دیت هات رو دانلود کرد بعدش باید نصبشون کنه.حالا بعد از اینکه دانلودشون کرد و قبل از اینکه نصبشون به پایان برسه محتویات مسیری که دانلودها توش ذخیره میشن (C:\Windows\SoftwareDistribution\Download)رو کپی کن و در یه جای امن نگه داری کن.
بعدش که ویندوز عوض کردی و....همین محتویاتی که ذخیره کردی رو کپی میکنی توی مسیر قبلی و بعد از مسیر زیرنصبشون میکنی.نیازی به هیچ نرم افزاری هم نیست
یه سوال پیش میاد .
فرض کنیم من 100 تا آپدیت به مرور دانلود کردم . حالا می خوام ویندوزم رو ریکاور کنم . از آپدیت های ویندوز هم بک آپ نگرفتم . الان باید چکار کنم ؟
jafarian
01-01-2012, 00:06
دراونصورت شما باید فقط ازویندوز ایمیج گرفته باشین که اون ایمیج ریکاوری کنید آپدیتها هم برگرده نرم افزاری هم برای جمع آوری آپدیتها همون برنامه ای که معرفی کردم پیشنهاد میدم.
m.prodigy
01-01-2012, 09:38
سلام
یه سوال دیگه هم هست.چرا باید بعد از دانلود و قبل از پایان نصب اونا رو کپی کنیم؟
چون بعد از اینکه اونا رو نصب کرد بعضی از فابلها رو ویندوز از مسیر گفته شده حذف میکنه!!
دراونصورت شما باید فقط ازویندوز ایمیج گرفته باشین که اون ایمیج ریکاوری کنید آپدیتها هم برگرده
تایید میشه
Master Root
07-04-2013, 14:35
اگر ویندوز رو آپیدیت نکنیم چه اتفاقی میافته ؟
من نرم افزارهایی که دارم همه آخرین ورژنه لازمه که ویندوز آپدیت بشه؟
اگر ویندوز رو آپیدیت نکنیم چه اتفاقی میافته ؟
من نرم افزارهایی که دارم همه آخرین ورژنه لازمه که ویندوز آپدیت بشه؟
اتفاق خاصی نمیفته،ولی بهتره که ویندوز آپدیت بشه حداقل Hotfixهاش.
نرم افزار ربطی به سیستم عامل نداره که آخرین ورژن باشه یا نه!
من میخوام ویندوزم (7 نسخه 64 بیتی) رو عوض کنم. من روی این ویندوزم به مرور و طی زمان های متفات آپدیتهای زیادی نصب کردم. الان میخوام از آپدیتهام بک آپ بگیرم که بعد از نصب ویندوز، اون رو دوباره به صورت آفلاین نصب کنم.
من توضیحات این تاپیک رو خوندم. یکی از دوستان در راهنماییهاش گفته بود که باید از ویندوز ایمیج بگیریم! من نمیخوام همین ویندوز رو برگردونم! میخوام مجداداً نصب کنم. فقط آپدیتهاشو نیاز دارم. همین!
الان واسه این خواسته ی من، راهی هست؟! :n13::n15:
ali_phd71
17-04-2013, 13:08
سلام دوستان
لطفا یکی جواب منو بده من خودم ویندوز7 نسخه اولتیمیتش رو داشتم ولی گاهی اوقات کند میشد اومدم لکس پی ولی محیطش اصلا خب نیست فونت ویندوم خیلی چشمو اذیت میکنه بنظرتون چه نسخه ای از ویندوز رو نصب کنم که بهتر باشه و سریع ؟ویندوز 8 ویندوز 7 نسخه خانگی پرمیوم یا همون اولتیمیتش یا همین اکس پی؟
گرفیک1 رم 1؟اگه رم 2 بشه بهتر میشه؟چه مدل رمی خیلی خوبه؟
سی پیو 5200 و 2هسته ای
سلام دوستان
لطفا یکی جواب منو بده من خودم ویندوز7 نسخه اولتیمیتش رو داشتم ولی گاهی اوقات کند میشد اومدم لکس پی ولی محیطش اصلا خب نیست فونت ویندوم خیلی چشمو اذیت میکنه بنظرتون چه نسخه ای از ویندوز رو نصب کنم که بهتر باشه و سریع ؟ویندوز 8 ویندوز 7 نسخه خانگی پرمیوم یا همون اولتیمیتش یا همین اکس پی؟
گرفیک1 رم 1؟اگه رم 2 بشه بهتر میشه؟چه مدل رمی خیلی خوبه؟
سی پیو 5200 و 2هسته ای
ویندوز 7 نصب کن ، همون Ultimate.
رمت خیلی پایینه ، اگه بتونی 4گیگ یا حداقل 2گیگ کنی بهتر میشه!: (گرونتره Kingstone , Kingmax , (Corsair
اگه فک میکنی سرعتش پاییه از سیستمته ، فک کن 32بیتی نصب کردی ، رمت هم که 1 هستش ، چه انتظاری داری آخه ؟؟!
8 هم پیشنهاد میکنم فعلا نصب نکنید تا ببینیم ویندوز Blue چه میکنه.
ali_phd71
17-04-2013, 18:58
ویندوز 7 نصب کن ، همون Ultimate.
رمت خیلی پایینه ، اگه بتونی 4گیگ یا حداقل 2گیگ کنی بهتر میشه!: (گرونتره Kingstone , Kingmax , (Corsair
اگه فک میکنی سرعتش پاییه از سیستمته ، فک کن 32بیتی نصب کردی ، رمت هم که 1 هستش ، چه انتظاری داری آخه ؟؟!
8 هم پیشنهاد میکنم فعلا نصب نکنید تا ببینیم ویندوز Blue چه میکنه.
دستت درد نکنه میگم سی پیو اینام که خوبه؟اهل بازی اینا نیستم فقط میخوام سیستم سرعتش بالا باشه...فامیلمون گرافیکش 512 ولی رم2 داشت ویندوزش خیلی سرعت خوبی داشت.اگه بتونی ی قیمت بهم بدی ممنون میشم
دستت درد نکنه میگم سی پیو اینام که خوبه؟اهل بازی اینا نیستم فقط میخوام سیستم سرعتش بالا باشه...فامیلمون گرافیکش 512 ولی رم2 داشت ویندوزش خیلی سرعت خوبی داشت.اگه بتونی ی قیمت بهم بدی ممنون میشم
CPU خوبه!
بیا دوست عزیز ، نوع برند رو اینجا بگین بهت میگن ، تو کار قیمت نیستم!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میخوام ویندوزم (7 نسخه 64 بیتی) رو عوض کنم. من روی این ویندوزم به مرور و طی زمان های متفات آپدیتهای زیادی نصب کردم. الان میخوام از آپدیتهام بک آپ بگیرم که بعد از نصب ویندوز، اون رو دوباره به صورت آفلاین نصب کنم.
من توضیحات این تاپیک رو خوندم. یکی از دوستان در راهنماییهاش گفته بود که باید از ویندوز ایمیج بگیریم! من نمیخوام همین ویندوز رو برگردونم! میخوام مجداداً نصب کنم. فقط آپدیتهاشو نیاز دارم. همین!
الان واسه این خواسته ی من، راهی هست؟! :n13::n15:
هیچکس نیست کمکم کنه؟؟؟!!!! :n03::n14:
هیچکس نیست کمکم کنه؟؟؟!!!! :n03::n14:
نه هیچ راهی نیست!
میتونی آپدیت هارو به صورت آفلاین دانلود و نصب کنید.
نه هیچ راهی نیست!
میتونی آپدیت هارو به صورت آفلاین دانلود و نصب کنید.
پس هیچ راهی بجز دانلود نداره دیگه، نه؟!
پس هیچ راهی بجز دانلود نداره دیگه، نه؟!
نه راهی نداره.
ولی خب میتونی System Image تهیه کنین که گفتین نمیخاین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.