مشاهده نسخه کامل
: آموزش : نقاشی دیجیتال سطح مبتدی
آموزش مقدماتی پورتره ( همین پست )
آموزش روش Smudg ای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش کمی حجیمه و رو یک سایت دیگه آپلود میکنم که بتونین استفاده کنین ازش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( الان که باز خونیش کردم دیدم غلط املایی چه انگلیسی و فارس زیاد داره به بزرگی خودتن کوتاه بیاین :25:دیکتم همیشه نمراتش شاهکار بود :27: )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y_s_a_firouzeh-d4kq7ct.jpg
اینم با سایز اصلی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعلوم فعلا بدلایل نا معلوم لینک بالا فیلت....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم امشب چمه ولی هر چی هست در خدمت شما دوستان هستم و واسه این که از سردر گمی در بییاین یک ویدیو کم حجم آپلود کردم واستون تا حساب نقاشی دیجیتال دستتون بیاد ( باشد که روزی منم به پای سرعت ایشون برسم ویک تبلت و قلم نوری اینجوری بخرم )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اگر هم بدردتون خورد یه صلوات واسه منو خانوادم بفرستین اگر هم نخورد نفرین نکنین :31:
اوه اوه خیلی سخته این ویدئو عجب دستی داشته طرف
Setareh 2006
02-01-2012, 08:21
بزای یادگیری نقاشی دیجیتال باید حتما تبلت و قلم نوری داشت ؟
بزای یادگیری نقاشی دیجیتال باید حتما تبلت و قلم نوری داشت ؟
داشتنش خیلی شمارو جلو میندازه من یادمه وقتی که قلم نوری نداشتم همیشه مرگم کشیدن مو بود حالا راحترین بخش کشیدن مو هست !! در کل خیلی تاثیر داره:20:
اوه اوه خیلی سخته این ویدئو عجب دستی داشته طرف
باید استاد دانشگاهی باشه !! جستجونکردم هست یا نه!!:46:
سرعت دادن به فیلم ولی ناز شصتش اشتباه خطی هم نداره
نمیدونم امشب چمه ولی هر چی هست در خدمت شما دوستان هستم و واسه این که از سردر گمی در بییاین یک ویدیو کم حجم آپلود کردم واستون تا حساب نقاشی دیجیتال دستتون بیاد ( باشد که روزی منم به پای سرعت ایشون برسم ویک تبلت و قلم نوری اینجوری بخرم )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اگر هم بدردتون خورد یه صلوات واسه منو خانوادم بفرستین اگر هم نخورد نفرین نکنین :31:
ضمن اینکه ازت تشکر میکنم صلوات هم برات فرستادم خیالت جمع
راستی امروز این ویدیو رو بردم دانشگاه تو کلاس روی پرژکتور پخش کردم بچه ها کف کرده بودند
:8:
ممنون
اگه وقت کنم یکی دیگه هم میزارم که خیلی زیبا روش کار میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------
امیدوارم مفید واقع بشه!!!:10:
و در ضمن به ریزه کاری های یک چهره مردونه هم توجه کنین !!! که کار رو چهره مردونه رو سخت میکنه و ایشون هم از سایه های خیلی عمیق و پر رنگی استفاده می کنن تا کمتر رو جزییات کار کنن !
خوب البته اگه دقت کنید ایشون خیلی تابلو دارن روش طراحیشون رو میگن که اصل طراحی هم همین چیزا ست
به نظر شما وقتی رو چشم زووم میکنه خیلی به جزییات چشم نمی پردازه . در صورتی که دوست عزیزمون T@Z با جزییات تر کار میکنه
Setareh 2006
03-01-2012, 15:42
داشتنش خیلی شمارو جلو میندازه من یادمه وقتی که قلم نوری نداشتم همیشه مرگم کشیدن مو بود حالا راحترین بخش کشیدن مو هست !! در کل خیلی تاثیر داره:20:
باید استاد دانشگاهی باشه !! جستجونکردم هست یا نه!!:46:
من الان کامپیوترم pc pentium 4 ram 512 هست با این می تونم یاد بگیرم ؟
من الان کامپیوترم pc pentium 4 ram 512 هست با این می تونم یاد بگیرم ؟
اگه منظورتون اینه که قلم نوری با این سیستم خوانایی داره
بله .قلم نوری ساپورت میکنی البته مدلهای قیمت بالا یا جدید رو نمیدونم
بنظر من قلم نور اون چنان حجمی نداره که بتونه سیستم رو سرعتشو بیاره پایین
فقط یه وسیلست برای طراحی و نقاشی که مثل موس و کیبرد به سیستم وصل میشه
Setareh 2006
04-01-2012, 08:17
اگه منظورتون اینه که قلم نوری با این سیستم خوانایی داره
بله .قلم نوری ساپورت میکنی البته مدلهای قیمت بالا یا جدید رو نمیدونم
بنظر من قلم نور اون چنان حجمی نداره که بتونه سیستم رو سرعتشو بیاره پایین
فقط یه وسیلست برای طراحی و نقاشی که مثل موس و کیبرد به سیستم وصل میشه
په خوب امیدوارم کردی که با همین کامپیوتر می تونم یاد بگیرم .
خیلی دوست دارم کاریکارتور با کامپیوتر رو هم یاد بگیرم . برای کاریکاتور هم با قلم نوری باید کار کرد ؟
هر چی گشتم آموزش اش برای مبتدیان رو پیدا نکردم .
بله کاریکاتور رو هم میشه با قلم نوری کار کرد ولی برای کار کردن کاریکاتور باید ریز بین باشی به جزییات دقت کنی تا
از آب در بیاد
میتونی برای کاریکاتور به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
این عکس یک نمونه کاریکاتوره که با قلم نوری و توی فتو شاپ کارشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Setareh 2006
04-01-2012, 17:09
بله کاریکاتور رو هم میشه با قلم نوری کار کرد ولی برای کار کردن کاریکاتور باید ریز بین باشی به جزییات دقت کنی تا
از آب در بیاد
میتونی برای کاریکاتور به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
این عکس یک نمونه کاریکاتوره که با قلم نوری و توی فتو شاپ کارشده
خیلی جالبه . کسی که در زمینه کاریکاتور مبتدی باشه می تونه تا این مرحله هم یاد بگیره ؟
خیلی جالبه . کسی که در زمینه کاریکاتور مبتدی باشه می تونه تا این مرحله هم یاد بگیره ؟
اگه استوار باشی تو چیزی که می خوای و با تمام وجود تلاش کنی می تونی هر کاری بکنی !!! جدی می گم !!! شعارم نمی دم !! چون این هم یکی از قوانین خداست که رو زمین جاری هستش فقط ما یادمون میره!!
:10:
بله به قول دوست عزیزمون تاز باید تمرین داشت تا به این سطح برسی
سعی کن برای کشیدن کاریکاتور حالا هر شی یا چیزی که میخاد باشه به جایی دقت کنی که غیر معمول
به نظر میرسه چون همون میتونه به جالب بودن کارکتر کمک کنه
مثلا در عکسی که گذاشتم اون دندونها خیلی تو چشه
b.zemiri
05-01-2012, 02:36
برای کار کاریکاتور حتما باید طراحی رو یاد بگیری،( فرقی نمیکنه کاریکاتور باشه یا مجسمه سازی و یا هر هنری که با فرم سر و کار داره).
من طراحیم ضعیف بود برا همین تو کاریکاتور پیشرفت نداشتم. فرم رو اول باید بشناسید که بعد بتونید دفرمه کنید.
بقیه بحث رو هم که دوستان فرمودند. تمرین تمرین تمرین
Setareh 2006
05-01-2012, 07:48
از راهنمایی دوستان ممنونم . آیا در همین جا آموزش طراحی برای مبتدیان برای شروع کار هست ؟
فکر نمیکنم ولی به سایتی که گفتم مراجعه کن
روش Smudge
خوب خیلی از شما که نقاشی می کنین مثل یک استاد نمیتونین کارو با یک یا دو خط اصلی در بیارین و معمولا کار خطهای و سایه هایه زیادی داره مخصوصا این نوع سایه ها در طراحیاولیه مشهود هستش!!
خوب!! اول طرحتونو بکشین !! و بعد اسکن کنین بیارین تو فتوشاپ!! ( اگر هم تو فتوشاپ کشیدین که چه بهتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این طرح اولیه من :
خوب حالا یک براش با Hardness100% ور میدارین و خطوط اصلی کارو مشخص می کنین:( این کار کمک می کنه طرح اصلیتونو گم نکنین )
حالا یک کپی از طرح لولیه میگیرین و با Smudge می اقتین به جونش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایه هارو یک دست کنین و در کل شکل بدین به کارتون ( خیلی فاز میده نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در ضمن هر وقت احساس کردین که نیاز دارین از براش استفاده کنین استفاده کنین hardness50% , flow 50% و opacity 100% [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا یک لایه جدید بسازین و رو حالت Multiply قرار بدین و رنگ های مورد نظرتونو بزنین سایه ها و....
و در آخر یک لایه جدید و در حالت Normal سایه ها و Highlight هارو واضحتر کنین :
آسون بود نه ؟؟؟ باید بگم این روش یک روش میانی هست و نمیشه به یک نقاشی واقی ( Real ) نزدیکش کرد و اگر قصد این کارو دارین روش همون چیزیه که تو آموزش پورتره گفتم ( طولانی ولی جذاب )
دستت درد نکنه آموزش جالبی بود
تو این آموزش ویدئویی با براش رنگها رو محو میکنه یا با همون ابزار smudge ?
اون ویدیو ها که گذاشتم سبک خاصی هستند که به Speed Painting معروفا همینطور در اون روش از Smudge بخاطر سرعت بخشیدن استفاده می کنن ولی به شیوه درست یعنی بلا فاصله با قلم میان سراغ جاهی Smudge شده و تصییح می کنن ولی از جزییات زیاد خودداری می شه ( سرعت حرف اول میزنه تو اون سبک ):10:
b.zemiri
07-01-2012, 01:17
عالی بود دستت درد نکنه :10:ولی عجب تبلتی داره طرف.
این روش smudge رو نمیدونستم هر چند ازش استفاده میکردم برای محو کردن و اینور و اونور کردن رنگا ولی آموزشات واقعا فاز داد بازم مرسی.:11:
چه خبرا !!!
یک آموزش جالب واستون می خوام بزارم امیدوارم خوشتون بیاد
کسی اصلا این ویدو های آموزشی که میزارم بدردش می خوره؟؟
اینم یکی دیگه مخصوصا واسه مبتدی ها کاملا مفیده
اگه بدردتون نمی خورن بگین تا آپلود نکنم :31:
هر چند کسی اینارو حتی نگاه هم نمی کنه ولی خوب !! اینم یک آموزشک دیگر البته خیلی حرف میزنه ولی نکات جالبی رو یادآوری میکنه!!
YAHYA-PRO
13-06-2012, 11:13
دست شما درد نکنه :10:
اتفاقا من تبلت ندارم کار کنم ولی با این حال دانلودشون میکنم و میبینم:20:
میگم اگه میشه مدیا فایر آپلودشون کن بتونم پیوستشون کنم از بین نرن
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.