مشاهده نسخه کامل
: گوشی تا 200 تومان
با سلام یک گوشی تا 200 تومان می خواهم اگر قیمت رو به پایین باشه بهتر ( کارگریم دیه بیشتر از این نمی تونیم بذاریم اونم بهد 4 سال یک گوشی می خواهم بخرم:31:)
امکاناتی که داشته باشه
1-دوربین معمولی 2- سیستم عامل 3- صحفه لمسی و سخت جون چند سالی کار کنه:46:
ولی چند سوال دارم
1-سیتم عامل بادا با آندروید چه فرقی داره؟
2- کدام بهتره (کدام بیشتر برنامه داره) وراحت برنامه می ریزه و گیر نداره
از نظر برنامه اندروید قوی تره!
شما میتونید x8 رو با قیمت 180تومن یا Galaxy رو با قیمت 200تومن یا wave 523 رو با قیمت 155-160 تهیه کنید
از نظر راحتی کار به نظرم بادا یکم پیچیدگی کمتری داره و البته روی ویو 523 همه چی اجرا میشه
در مورد سگ جونی والا هیچ کدوم سگ جون نیستند!:دی یعنی نمیتونید بزنید در و دیوار انتظار داشته باشید چیزیشون نشه
و البته به یک مودم وایرلس نیاز دارید
مودم وایرلس برای چی ؟
Galaxy را تو تا سایت پیدا نکرده ام میشه تایپک اش بدید ؟
تو بعضی سایتا نگاه می کردهام بیشتر از این ها که گفتی گرون هستند
میشه ایراداد این ها را بهم بگید
باتشکر
adel.alizadeh1994
31-12-2011, 17:25
بهترین انتخاب برای شما که همه چیز داره و من خودم این گوشی رو دارم و ازش راضی هستم گوشیه ایکس 8 سونی اریکسونه سیستم عامل بادا نوپاست به همین دلیل اندروید خیلی خیلی خیلی بهتره
دوستان دیگر کسی دیگه نبود راهنمایی کند
شما میتونید x8 رو با قیمت 180تومن یا Galaxy رو با قیمت 200تومن یا wave 523 رو با قیمت 155-160 تهیه کنید
از نظر راحتی کار به نظرم بادا یکم پیچیدگی کمتری داره و البته روی ویو 523 همه چی اجرا میشه
در مورد سگ جونی والا هیچ کدوم سگ جون نیستند!:دی یعنی نمیتونید بزنید در و دیوار انتظار داشته باشید چیزیشون نشه
میشه تایک این گوشی ها را بدید
من مودم وایرلس باری چی می خواد تو منطقه ما فکر نمی کنم داشته باشه
Gsmarena.com
سرچ کنید هستند
منظورم اینه بدون وایفای گوشی آندرویدی بدرد نمیخروه
یک مودم وایفای به علاوه یک ای دی اس ال کافیه!
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
Gsmarena.com
سرچ کنید هستند
منظورم اینه بدون وایفای گوشی آندرویدی بدرد نمیخروه
یک مودم وایفای به علاوه یک ای دی اس ال کافیه!
behnam129
04-01-2012, 12:04
با سلام یک گوشی تا 200 تومان می خواهم اگر قیمت رو به پایین باشه بهتر ( کارگریم دیه بیشتر از این نمی تونیم بذاریم اونم بهد 4 سال یک گوشی می خواهم بخرم:31:)
امکاناتی که داشته باشه
ولی چند سوال دارم
سلام اگه میخوای برنامه زیاد داشته باشه آندروید بهتره(اما با توجه به اینکه گوشی های ارزان قیمت تر آندروید ، سخت افزار ضعیفی هم دارند ، لذا فکر نمیکنم تمام نیازهای نرم افزاری را پاسخگو باشند) مثلا اکثر گوشی های پایین قیمت GPU ندارند و رزولوشن صفحه نمایش آنها پایین است و همچنین CPU ضعیفتری هم دارند
دوست عزیز ییخشید ، من متوجه نشدم کدوم مدل Galaxy رو می فرمایید چون مدل های بسیار متنوعی دارد که از Young تا Note را شامل میشود.
behnam129
04-01-2012, 12:11
امکاناتی که داشته باشه
ولی چند سوال دارم
سلام اگه میخوای برنامه زیاد داشته باشه آندروید بهتره(اما با توجه به اینکه گوشی های ارزان قیمت تر آندروید ، سخت افزار ضعیفی هم دارند ، لذا فکر نمیکنم تمام نیازهای نرم افزاری را پاسخگو باشند) مثلا اکثر گوشی های پایین قیمت GPU ندارند و رزولوشن صفحه نمایش آنها پایین است و همچنین CPU ضعیفتری هم دارند
دوست عزیز ییخشید ، من متوجه نشدم کدوم مدل Galaxy رو می فرمایید چون مدل های بسیار متنوعی دارد که از Young تا Note را شامل میشود. درضمن این مدل هایی که معرفی فرمودید ، همگی WiFi دارند که!!!:20:
x8 خوش گوشیه خوبیه فقط کیفیت تصویر پایینی داره
Galaxy Y
شرمنده
لینک اش لطف می کنی بدید چند تا سایت گشتم ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مقایسه با x8
behnam_r007
08-01-2012, 22:37
دوست عزیز. x8 نخر که باتریش خیلی داغونه.
البته کلا گوشیهای سیستم عامل دار + تاچ باتری هاشون ضعیفه ولی x8 خیلی دیگه ضعیفه
پیشنهاد من galaxy mini هست که با توجه به قیمتش گوشی خیلی خوبیه. البته اگه بتونی 30 تومن اضافه تر هزینه کنی میتونی galaxy Gio بخری که الحق گوشی خیلی عالی هست. پسرخالم 6-7ماه هست خریده خیلی راضیه
این گوشی را گرفتم برای یکی از فامیلام گرفتم از ش راضی هست ولی باتری زود خالی می کنه
یک گوشی دیگر ممنون میشم راهنمایی کنید تا 230 تومان
این هم صحفه لمسی
دوربین خوب
ااینترنت اصلا نمی خواد
سیستم عامل داشته باشه
من جیو رادر نظر گرفته بودم فکر کنم گرون تر باشه
arash1995
18-01-2012, 15:43
سلام منم میخوام یه گوشی تا 250 هزار تومان بخرم که بتونم بازی های جالب و نرم افزار توش بریزم چون من یه سره با گوشی بازی میکنم چه گوشی واسم خوبه؟
behnam_r007
23-01-2012, 22:45
دوست عزیز سراغ GIO دیگه نرو که رفته روی مرز 300 هزار تومن.
شاید GALAXY MINI رو بتونی با این قیمت انتخاب کنی اگه توی این وضعیت بازار گرونتر نشده باشه.
موردهایی رو که شما مد نظر دارید، داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.