مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي در مورد خريد يك سيستم...
سلام
من مي خوام يه سيستم براي بازي تا سقف 1 ميليون بخرم بدون مانيتور و سي دي رام و مدم...
خودم يك سيستم جمع كردم,نظر شما در رابطه با اين چيه؟!
Main : ASUS - A8N32-SLI Deluxe
CPU : AMD - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4200
VGA : Sparkle-PCI-Express - GeForce 7600 GS SP-PX76SDH*2
RAM : GIEL-DDRII - Dual Channel 2GB PC533-(2x1GB)
HDD : MAXTOR-SATA 2 - 250 GB + 16mb buffer - 3.0GB/s
Power: POWER-AcBel - 400W-24PIN
شما چي پيشنهاد مي ديد؟! :blush:
تقريبا ميشه گفت بهترين سيستم ممكن رو انتخاب كردي !!
مرسي Gabana
از اين بهتر چيه؟
هيچ كس نظري نداره؟
پس چرا هيچ كي جواب نمي ده؟!
آيا اين ها با هم مچ اند؟
پيشنهادي ندارين؟!
سلام.... خوبي دوست عزيز ؟
مادربوردت و پردازنده ات خيلي عاليه و كاملا مچ و اصلا مشكلي باهم ندارن .
در مورد رم هم بايد بگم رم بسيار خوبي انتخاب كردي اما تا اونجايي كه يادم مي آد رم پيشنهادي AMD معمولا Crucial يا OCZ هستش
البته Geil هم عاليع و حرف نداره .
پاورت هم مناسبه .
در مورد ساير مشخصات به سايت Asus برو و در مورد مادربوردت يه تحقيقي بكن .
به نظر من كه سيستم عاي انتخاب كردي .
موفق باشي .
XFXForce
01-07-2006, 13:42
به جز بزخی قطعات بقیه عالیه اند. مثلا در مورد گرافیک بهتره از یک شرکت سازنده ی برد بهتری استفاده کنی برای مثال XFX 7600 GS Xtreme نه تنها با کیفیت تره بلکه از یک افزایش سرعت هسته و حافظه 100 مگاهرتزی هم برخورداره.
یا در مورد هارد فکر نمی کنی که الان دیگه شرکت مکستور فروخته شده و اکثر هاردهایی مه الان تو بازار مونده همگی چینی هستند و بیشتر اوقات هنگام نصب ویندوز هنگ می کنن بهتره از مارک های فوق العاده ای مثل سیگیت و وسترن دیجیتال استفاده کنی.
در مورد رم هم پیشنهاد می کنم از کروشال یا کورس ایر استفاده کنی. خود A8N32 SLI Deluxe رم Corsair XMS 3500 LL رو پیشنهاد کرده که به علت قیمت بالا ی آن 1 GB بالای 200.000 تومان به جاش 1 GB Crucial Balistix رو پیشنهاد می کنم که 150.000 تومان هست. در ضمن باید بگم نمی تونی رم DDRII رو این سیستم بندازی چون سوکت 939 فقط از DDR ها پشتیبانی می کنه.
در آخر باید بگم که AMD سوکت جدیدی به نام AM2 بیرون داده که از نوع LGA هست و از DDRII هم پشتیبانی می کنه الان مادر بورداش هستند ولی هنوز پردازندهاش رو بیرون نداده. هم چنین باید بگم تا چند ماه دیگه مادربوردها بر اساس EFI بیرون میان که قراره جای بایوس در کامپیوترها رو بگیره که البته به طور کامل در ویندوز ویستا پشتیبانی می شه و سرعت بالایی داره و قادر به شناسایی 18 هگزابایت دیسک سخت هست. ( توضیح این که هر هگزابایت 1000 پتابایت و پتابایت 1000 ترابایت و هر ترابایت 1000 گیگابایت هست)
پس اگه عجله نداری صبر کن. هم چنین ویستا برای برخی از قابلیت ها نیاز به پشتیبانی کارت گرافیک از DirecX 10 و HDCP Ready
داره که الان هیچ کارتی نیست که از این دو به طور کامل پشتیبانی کنه.
در آخر باید بگم که AMD سوکت جدیدی به نام AM2 بیرون داده که از نوع LGA هست
دوست عزيز AM2 از نوع LGA نيست !!
مرسي...
آقاي XFX ،
كارت گرافيك Gainward چه طوره؟
به جز بزخی قطعات بقیه عالیه اند. مثلا در مورد گرافیک بهتره از یک شرکت سازنده ی برد بهتری استفاده کنی برای مثال XFX 7600 GS Xtreme نه تنها با کیفیت تره بلکه از یک افزایش سرعت هسته و حافظه 100 مگاهرتزی هم برخورداره.
یا در مورد هارد فکر نمی کنی که الان دیگه شرکت مکستور فروخته شده و اکثر هاردهایی مه الان تو بازار مونده همگی چینی هستند و بیشتر اوقات هنگام نصب ویندوز هنگ می کنن بهتره از مارک های فوق العاده ای مثل سیگیت و وسترن دیجیتال استفاده کنی.
در مورد رم هم پیشنهاد می کنم از کروشال یا کورس ایر استفاده کنی. خود A8N32 SLI Deluxe رم Corsair XMS 3500 LL رو پیشنهاد کرده که به علت قیمت بالا ی آن 1 GB بالای 200.000 تومان به جاش 1 GB Crucial Balistix رو پیشنهاد می کنم که 150.000 تومان هست. در ضمن باید بگم نمی تونی رم DDRII رو این سیستم بندازی چون سوکت 939 فقط از DDR ها پشتیبانی می کنه.
در آخر باید بگم که AMD سوکت جدیدی به نام AM2 بیرون داده که از نوع LGA هست و از DDRII هم پشتیبانی می کنه الان مادر بورداش هستند ولی هنوز پردازندهاش رو بیرون نداده. هم چنین باید بگم تا چند ماه دیگه مادربوردها بر اساس EFI بیرون میان که قراره جای بایوس در کامپیوترها رو بگیره که البته به طور کامل در ویندوز ویستا پشتیبانی می شه و سرعت بالایی داره و قادر به شناسایی 18 هگزابایت دیسک سخت هست. ( توضیح این که هر هگزابایت 1000 پتابایت و پتابایت 1000 ترابایت و هر ترابایت 1000 گیگابایت هست)
پس اگه عجله نداری صبر کن. هم چنین ویستا برای برخی از قابلیت ها نیاز به پشتیبانی کارت گرافیک از DirecX 10 و HDCP Ready
داره که الان هیچ کارتی نیست که از این دو به طور کامل پشتیبانی کنه.
تا چند ماهه ديگه؟!! :biggrin:
اگر مادربوردت را Abit بگيري ديگه بهترين سيستم را گرفتي
'گرافیک EVGA Geforce 7600GT قیمت فکر کنم حدود 260
رم Crucial Balistix 2x512MB DDR400 هست 145
پاور Acbel 400w Active PFC رو من گرفتم 85 تومان
بقیه قطعات عالیه (AMD 64 X2 4400 همین کلاک رو داره
با 2x1MB Cache L2 البته از یک تومن میزنه بالا)
Shahryar_NEO
01-07-2006, 22:01
خوبه ميزو جون سيستم خوبي براش بستي به خصوص سي پي يو را ولي به نظر من پاور را بد اومدي البته فقط واتش مهمه ولي اگه پرشه بگيره شايد بهتر باشه.
Ali_Moradi
01-07-2006, 22:28
مادربورد رو ايسوس نگير
سلام
من مي خوام يه سيستم براي بازي تا سقف 1 ميليون بخرم بدون مانيتور و سي دي رام و مدم...
خودم يك سيستم جمع كردم,نظر شما در رابطه با اين چيه؟!
Main : ASUS - A8N32-SLI Deluxe
CPU : AMD - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4200
VGA : Sparkle-PCI-Express - GeForce 7600 GS SP-PX76SDH*2
RAM : GIEL-DDRII - Dual Channel 2GB PC533-(2x1GB)
HDD : MAXTOR-SATA 2 - 250 GB + 16mb buffer - 3.0GB/s
Power: POWER-AcBel - 400W-24PIN
شما چي پيشنهاد مي ديد؟! :blush:
دوست عزیز مادربرد شما رم DDRII ساپورت نمیکنه بهر حال الان من به شما AMD توصیه نمیکنم چون اولا نسبت به Pentium D ضعیف ترن ثانیا قیمت X2 3800 تا یکی دو ماه دیگه به حدود 150$ میرسه 4200 رو نمیدونم اما اصلا با توجه به پرفرمنسشون نمیصرفه
من دوتا سیستم بتون معرفی میکنم که رمهای خیلی عالی با قیمت خیلی خوبی دارن و رقیب سرسخت مدلهای حرفه ای Crucial و Corsair هستن که DDRI رو شاب گارانتی میکنه و DDRII رو ایمانتک
Asus P5N32-SLI Deluxe -->250
Patriot PDP DDRII-667 2*512 -->82
HDD Hitachi 80Sata 2 -->45
DVDRW Pioneer DVR-111D -->44
GPU Leadtek 7900GT -->340
CPU PentiumD 930 4mb Catch -->210
یا
Asus P5ND2-SLI -->97-8
Patriot PDP DDRII-667 2*1GB -->160
HDD Samsung 200 NCQ Sata 2 -->75
DVDRW Pioneer DVR-111D -->43
GPU Leadtek 7900GT -->340
CPU PentiumD 930(3GHz) 4mb Catch-->210
PowerSupply 680(530Real) -->55
مادربورد سیستم اولی در واقع همتای مادربردی که از AMD نام بردید هستش ضمنا میتونید با آپگرید بایوس اونو در آینده بConroe ساپورت کنین
موفق باشید
البته اگه بودجتون قابل افزایش باشه من دو گیگ رم و Asus P5N32-SLI Deluxe رو با هم به شما توصیه میکنم
amin_metal1370
02-07-2006, 10:27
ضمنا میتونید با آپگرید بایوس اونو در آینده بConroe ساپورت کنین
دوست عزيز از اين مطمئن هستي؟
در مورد آپگريد بايوس و پشتيباني از Conroe در آينده من بعيد مي دونم چنين چيزي امكان داشته باشه .
اينتل براي اين نسل چيپست هاي كاملا جديد با ساختار جديد معرفي كرده
با آپگريد بايوس امكان ساپورت Conroe نيست .
مرسي از همه دوستان به خاطر راهنمايي هاشون...
البته اگه بودجتون قابل افزایش باشه من دو گیگ رم و Asus P5N32-SLI Deluxe رو با هم به شما توصیه میکنم
قيمت Asus P5N32-SLI Deluxe حدودآ چقدر است؟Socket 939 است؟
amin_metal1370
02-07-2006, 10:37
مرسي از همه دوستان به خاطر راهنمايي هاشون...
قيمت Asus P5N32-SLI Deluxe حدودآ چقدر است؟Socket 939 است؟
دوست عزيز لين مادربورد براي اينتل هست
amin_metal1370
02-07-2006, 10:39
گابانا جان من براي همين يك كم تعجب كردم.
بهنام جان سيستم هايي كه دوستمون m654 معرفي مي كنه همه اينتلي هستن ( پس سوكت 939 نيستن )
در مورد دوستي هم كه گفته بود :
اگر مادربوردت را Abit بگيري ديگه بهترين سيستم را گرفتي
بايد بگم اين مادربورد و پردازنده بسيار با هم مچ هستن و هيچ ايرادي ندارن و همين به نظر من خوبه .
--------------
سوكت 939 گرفتن هم الان به اين دليل به صرفه نيست كه AMD تا انتهاي سال 2006 فروش پردازنده هاي سوكت 939 رو متوقف مي كنه .
اگر مي خواي يه چيز خوب بگيري فعلا AM2 بگير .
-------------
ولي در كل سيبستمت از لحاظ Performance خوبه اما چيزي كه m654 معرفي كرده بهتره
موفق باشي .
'گرافیک EVGA Geforce 7600GT قیمت فکر کنم حدود 260
رم Crucial Balistix 2x512MB DDR400 هست 145
پاور Acbel 400w Active PFC رو من گرفتم 85 تومان
بقیه قطعات عالیه (AMD 64 X2 4400 همین کلاک رو داره
با 2x1MB Cache L2 البته از یک تومن میزنه بالا)
Gainward 6800 Gs GLH بهتر نيست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد بگم كه من خودم 2Gb رو انتخاب كردم...
در ضمن قيمت Asus A8n32 Deluxe از َAsus P5N32-Sli Deluxe بيشتره...
چون AMD براي بازي بهتره و A8n32 deluxe ، سوكت 939 هستش پس A8n32 sli Deluxe بهتره... ;)
چون AMD براي بازي بهتره و A8n32 deluxe ، سوكت 939 هستش پس A8n32 sli Deluxe بهتره... ;)
این در واقع یه جریان گردشی و بارها و بارها تکرار میشه این میشه که عقل انسانها مقابل منافعشون ما ایسته!!!!!
خوب این که خوبه که قیمتش کمتره چون احتمالا گارانتیاشون فرق میکنه و به احتمال زیاد بدلیل اینکه X2 معروفتره و PentiumD توی بورس نیس بهر حال الان شما 4200 رو باقیمت دو برابر میگیری علاوه بر اینکه پرفرمنسش (در حالتی که هر دو اور بشن )به مراتب کمتر از 930 تا چند ماه دیگه هم قیمتش به حدود دویست تومن میرسه البته دوهسته ای های اینتل این خط کشی رو که AMD واسه گیم خوبه و اینتل واشه کارهای پردازشی خوبه رو برداشتن و برای تمام کاربردها فعلا PentiumD توصیه میشه
حالا شما اینکارو بکن:
تمام دلایل منطقی بچه های این فروم رو نادیده بگیر و برو جنس گرون رو بگیر چون بدون شک کیفیتش بالاتره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
والسلام :biggrin:
این در واقع یه جریان گردشی و بارها و بارها تکرار میشه این میشه که عقل انسانها مقابل منافعشون ما ایسته!!!!!
خوب این که خوبه که قیمتش کمتره چون احتمالا گارانتیاشون فرق میکنه و به احتمال زیاد بدلیل اینکه X2 معروفتره و PentiumD توی بورس نیس بهر حال الان شما 4200 رو باقیمت دو برابر میگیری علاوه بر اینکه پرفرمنسش (در حالتی که هر دو اور بشن )به مراتب کمتر از 930 تا چند ماه دیگه هم قیمتش به حدود دویست تومن میرسه البته دوهسته ای های اینتل این خط کشی رو که AMD واسه گیم خوبه و اینتل واشه کارهای پردازشی خوبه رو برداشتن و برای تمام کاربردها فعلا PentiumD توصیه میشه
در ضمن مدل اینتل حدود 250 و مدل مادربرد AMD نامبرده حدود 300 تومن قیمت داره
حالا شما اینکارو بکن:
تمام دلایل منطقی بچه های این فروم رو نادیده بگیر و برو جنس گرون رو بگیر چون بدون شک کیفیتش بالاتره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد آپگريد بايوس و پشتيباني از Conroe در آينده من بعيد مي دونم چنين چيزي امكان داشته باشه .
اينتل براي اين نسل چيپست هاي كاملا جديد با ساختار جديد معرفي كرده
با آپگريد بايوس امكان ساپورت Conroe نيست .
بله چیپستهای جدیدی هم معرفی شده اما به گفته ی سایت Anandtech.com یکی از دلایلی که ممکنه منجر به شکست مدلهای nForce5 Intel Edition بشه اینه که مادربردهای نسل قبلی از Conroe پشتیبانی میکنن و این همون مهمترین تفاوتشونه.
موفق باشید
منبع دقيق رو ميشه ذكر كنيد كه من هم يه نگاهي بندازم .
ممنون .
amin_metal1370
02-07-2006, 11:34
در ضمن مدل اینتل حدود 250 و مدل مادربرد AMD نامبرده حدود 300 تومن قیمت داره
دوست عزيز كي گفته كه Pentium D 930 م 250 تومن هست؟قیمت این سی پی یو 210 تومن هم نیست.ولی خداییش خیلی عالیه :happy: .
منبع دقيق رو ميشه ذكر كنيد كه من هم يه نگاهي بندازم .
ممنون .
فکر کنم همین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه
دوست عزيز كي گفته كه Pentium D 930 م 250 تومن هست؟قیمت این سی پی یو 210 تومن هم نیست.ولی خداییش خیلی عالیه :happy: .
دوست عزیز سایت رایان صبا (که البته معتبر هست و خودم هم ازش خرید داشتم)که معمولا قیمتهارو 10-15 تومن گرونتر از بازار میزنه قیمت گذاشته 215 تومن البته من شنیدم 200 تومن هم تو بازار میفروشن اما قیمت متوسط رو گفتم که قیمت دستشون بیاد.
تفاوتهای فنی سیپییو های Pentium D سری 8 و 9 رواینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونید
بارزترین تفاوت 920 و 820 سوا از قیمت که 820 بیخود 10 تومن گرونتره اینه که 920 SpeedStep روساپورت میکنه و ازونجائیکه برخلاف 820 از ساختار 65 نانو بهره میبره نه 90 نانو به همین دلیل هست که دما و عمر سیپییو پائین و بالا میاد
ضمنا قیمت 920 180 تومان است
XFXForce
02-07-2006, 12:53
Gainward هم شرکت معتبری ولی کارتاش کاملا استاندارد عمل می کنن و کارت های XFX اورکلاک شده اند.
6800 GS از 7600 GS بهتره و حدود 240.000 تومان هست و 7600 GT از 6800 GS بهتره و حدود 280.000 تومان قیمت های Extreme Edition رو با برد xfx کفتم.
Gainward هم شرکت معتبری ولی کارتاش کاملا استاندارد عمل می کنن و کارت های XFX اورکلاک شده اند.
6800 GS از 7600 GS بهتره و حدود 240.000 تومان هست و 7600 GT از 6800 GS بهتره و حدود 280.000 تومان قیمت های Extreme Edition رو با برد xfx کفتم.
گینوار با کدوم گارانتی ؟
قیمتاش که بالاس Asus 7600GT میدن 220 شما اینو میگی 280!
خوبه ميزو جون سيستم خوبي براش بستي به خصوص سي پي يو را ولي به نظر من پاور را بد اومدي البته فقط واتش مهمه ولي اگه پرشه بگيره شايد بهتر باشه.
آخه لامذهب خیلی گرونه مثلا Acbel 550w Gold حدود 140 هست !
400W توان واقعیه. یکسری Green جدید هم دیدم خیلی خوب بنظر می رسید 580W Real
85 تومن بود ( 24و8 پین-مادربرد های جدید احتیاج به کابل 8پین برای cpu دارن)
کارت های Gainward هم خیلی عالی هستند.
نه بابا 580Real كه در واقع 720 Peak باشه قيمتي كمتر از 60تومن داره
حالا شما اینکارو بکن:
دوست عزيز
من منظورم از اينكه ASUS a8n32 deluxe گرونتره اين نيست كه حتمآ بهتره...منظورم اين بود كه نيازي نيست پولي بذارم روش تا ASUS P5N32-Sli Deluxe رو بگيرم،حالا فهميدي؟
يكي ازدوستام Gainward GS 6800 رو 300000 تومان خريده بود...شما از كجا قيمت گرفتي؟
الان با 300 که میشه یه 7900gt گرفت حالا چرا سری 6!!!!!!!
کی گفته AMD واسه گیم بهتره
شما تو پست بالا گفتید که دلیل گرونتر بودن AMD و بهتر بودن اون اینه که تو گیم بهتر عمل میکنه که خبر مربوط به 12 ماه پیشه و اشتباهه!
نه بابا 580Real كه در واقع 720 Peak باشه قيمتي كمتر از 60تومن داره
دو مدل 580w داره يكيش رو اينجا ميدن 65 و اون يكي كه 8پين هست 85
حتما تهران ارزونتره.
کی گفته AMD واسه گیم بهتره
شما تو پست بالا گفتید که دلیل گرونتر بودن AMD و بهتر بودن اون اینه که تو گیم بهتر عمل میکنه که خبر مربوط به 12 ماه پیشه و اشتباهه!
تا اون جايي كه من شنيدم AMD بهتره...
يه دليل بر برتري Intel بر AMD مي گي؟! ;)
EMPERATOUR
14-07-2006, 11:37
با 800 تومان چی خوبه با سی÷ییو Intel
EMPERATOUR
14-07-2006, 11:39
لطفا جواب رو pm بدید cvsaeid2001@yahoo.com
سعيد جان سلام
به تاپيك اطلاع رساني براي خريد انواع سخت افزار ( در همين بخش ) مراجعه كن و درخواستت رو مطرح كن .
در تاپيك سيستم هاي منتخب ( همين بخش ) سيستم هاي مختلفي معرفي شده - ببين اونجا سيستم مورد نظرت رو پيدا مي كني يا نه .
موفق باشي.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.