ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین راه برای طرح وب شدن ؟

atilaa
30-12-2011, 18:41
اوقات فراغتم اینروزا کمی زیاد شده میخوام طراحی وب را یاد بگیرم
یکی از دوستام داره php میخونه و منم که فوتوشاپ بلدم گفته برم html5 و css3 یادبگیرم تا کارهای گرافیکی را بکنم ولی همینجوره که نمیشه

کمی تو اینترنت تحقیق کردم اینارو پیدا کردم که میگن به ترتیب یاد بگیرم

html - css که اساس وب هستند و باد یادگرفته شودند

بعد به ترتیب

php
java
jquery

و بعد بعد تسلط بر اینها html5 و css3

من اطلاعتم در زمینه وب خیلی کمه میگن که html5 قراره فلش را راهی قبرستون کنه و یادگیری html5 برای منی که هیچ کدوم بلد نیستم بهترین گزینه هست

میخواستم ازتون بپرسم که اون ترتیب php java jquery درسته یا چیزهای دیگری لازمه یاد بگیرم
و این قضیه html5 و css3 درسته و اینارا بخونم یا برم فلش یاد بگیرم ؟

البته در کنار اینا گفتن مه برنامه دریم ویور را هم یاد بگیرم و همچنین mysql هم در اخر کار باید یاد بگیرم تا اطلاعات کامل بشه

نظر شما چیه ؟؟ ممنون میشم اگر زود به من پاسخ دهید

cdcenter
30-12-2011, 18:55
برای طراح وب شدن نیاز نیست زبان های سمت سرور را مانند php فرابگیرید . این زبان ها برای برنامه نویس وب شدن نیاز است .

شما برای شروع همانطور که میدانید باید html - css - javascript با خیلی خیلی خوب و حرفه ای بلد باشید که پایه و اساس کار هستند . بعد مباحثی مانند jquery و . . . .

اما زبانهای سرور ساید برای طراح وب شدن نیاز نیست . دوستتون میتونه برنامه نویسی کار کنه و شما طراحی

onala
15-01-2012, 13:49
اوقات فراغتم اینروزا کمی زیاد شده میخوام طراحی وب را یاد بگیرم
یکی از دوستام داره php میخونه و منم که فوتوشاپ بلدم گفته برم html5 و css3 یادبگیرم تا کارهای گرافیکی را بکنم ولی همینجوره که نمیشه

کمی تو اینترنت تحقیق کردم اینارو پیدا کردم که میگن به ترتیب یاد بگیرم

html - css که اساس وب هستند و باد یادگرفته شودند

بعد به ترتیب

php
java
jquery

و بعد بعد تسلط بر اینها html5 و css3

من اطلاعتم در زمینه وب خیلی کمه میگن که html5 قراره فلش را راهی قبرستون کنه و یادگیری html5 برای منی که هیچ کدوم بلد نیستم بهترین گزینه هست

میخواستم ازتون بپرسم که اون ترتیب php java jquery درسته یا چیزهای دیگری لازمه یاد بگیرم
و این قضیه html5 و css3 درسته و اینارا بخونم یا برم فلش یاد بگیرم ؟

البته در کنار اینا گفتن مه برنامه دریم ویور را هم یاد بگیرم و همچنین mysql هم در اخر کار باید یاد بگیرم تا اطلاعات کامل بشه

نظر شما چیه ؟؟ ممنون میشم اگر زود به من پاسخ دهید

سلام دوست عزیز
طراح شدن و برنامه نویس شدن دو مقوله جداست
طراح وب کسی که شکل ظاهری یک وب سایت رو با نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و ... طراحی میکنه
ولی برنامه نویس وب قسمت اصل سایت و کدهای اون رو مینویسه
اگر میخوای طراح بشی باید به گرافیک html و css وارد باشی.این واست کافیه
ولی اگر بخوای برنامه نویسی هم بکنی لازمه که اول یه زبان سمت سرور مثل asp یا php رو یاد بگیری و در ادامه همونطور که خودت گفتیjava و jqiery

hamid_diablo
17-01-2012, 20:56
ممنونم از دوستان بابت راهنمایی

یه سئوال داشتم اونم اینکه زبان برنامه نویسی php مشکله.مثلا در مقایسه با Cپلاس پلاس جه جایگاهی داره.میشه تو 3 ماه یاد گرفت؟