ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری می تونم درخت نخل تقریبا بزرگ را به جای دیگه منتقل کنم؟؟!!

aria_electric_fars
29-12-2011, 23:21
سلام دوستان

حقیقت من می خوام یه درخت نخل متوسط رو از یه جایی در بیارم کلا و بیارم تو حیاط خونه بکارمش

می خواستم کسانی که وارد هستند بیان یه سری توضیحات بدن که اصولش چیه و چه کار باید بکنم؟؟؟

با تشکر

FOURTH RETURN
31-12-2011, 18:48
سلام اول تمام برگهاشو قطع كن اما سرشو نكن بذار چند تا برگ كوچك توي سرش بمونه بعد دور تا دورشو به اندازه كافي بكن بعد ريشه هاشو قطع كن زياد مهم نيست چون دوباره ريشه ميزنه اما هر چقدر ريشه بيشتري براش باقي بذاري زودتر رشد ميكنه خوب حالا اونجايي كه ميخواي بكاري گود كن و درخت رو بذار توش و چاله رو با آب و خاك و اگه كود هم هست كم كم پر كن تا خوب سفت بشه و درخت نيفته و در آخر دور تا دور سرش رو با چند رديف گوني نخي محكم بپيچ و با بند ببند تا زماني كه ريشه خودشو بازسازي كنه سرش خشك نشه:20:

aria_electric_fars
31-12-2011, 18:52
سلام

ممنون

من رفتم یه بچه خریدم حالا ببینم چی می شه !!!

با تشکر

FOURTH RETURN
31-12-2011, 20:34
سلام

ممنون

من رفتم یه بچه خریدم حالا ببینم چی می شه !!!

با تشکر

چه نخلي خريدي؟ گلدوني زينتي يا بارده بارده كه بدردت نميخوره توي شيراز هم با آب و هواش جور نيست هم بايد گرده افشاني بشه چون بدون گرده افشاني با گرده مناسب ميوه ها خيلي ريز ميشن و رشد نميكنن تازه اگه توي خوزستان هم كه باشه بايد چندين سال متمادي صبر كني:13::19: تا درخت به سن باردهي برسه تو شيراز كه بيخيال شو بهتره نخل زينتي بكاري از همونا كه برگش يه تيكس و مثل چتره توي اكثر نقاط ايران هم كشت ميشه اينهمه درخت چرا نارنج نميكاري كه با آب و هواي شيراز سازگاره؟

FOURTH RETURN
31-12-2011, 20:42
اينم نخل خودم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aria_electric_fars
01-01-2012, 09:00
سلام

نخل زینتی هست . نخل اونجوری که کار نمیاد شیراز
نارنج هم داریم
این درخت هم خدا بهت ببخشه

یه دعایی کن نخل ما هم رشد کنه بشه اینقدر

FOURTH RETURN
01-01-2012, 18:11
سلام

نخل زینتی هست . نخل اونجوری که کار نمیاد شیراز
نارنج هم داریم
این درخت هم خدا بهت ببخشه

یه دعایی کن نخل ما هم رشد کنه بشه اینقدر

همين كه ميبيني بالاي 15 سالشه تازه بدون كود اگه مرتب كود دهي كني خيلي سريعتر رشد ميكنه كود شيميايي هم بدي كه خيلي سريعتر رشد ميكنه