مشاهده نسخه کامل
: مشکل مودم zyaxel در برقراری ارتباط کمک فوری
دوستان عزیز به مشکل بر خوردم هر کاری میکنم نمیتونم هیچ سایتی رو باز کنم فقط صفحه تنظیمات مودم باز میشه مدل مودم من zyxel p-660 RU T1 V3 هست و اشتراکم هم 128 از مخابرات مودم 2 تا پورت داره یکی USB و دیگری LAN از هیچکدوم متصل نمیشه در واقع متصل هست چراغ اینترنت روشنه یعنی وصله ولی سایتی رو نمیتونم مرور کنم کانکشن هم ساختم اما نشد تنظیمات رو هم وارد کردم دیگه نمیدونم چه کار کنم لطفا کمک کنید
Farshid72
29-12-2011, 23:13
وارد cmd شی و تایپ کنید
ping [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید پاسخی دریافت میکنید یا اینکه request time out میده
ممنون بد نیست این تاپیک در ترفندستان رو هم بخونید من مشکلم رو اونجا هم مطرح کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farshid72
30-12-2011, 18:08
خب دوسته عزیز شما اگه جواب سوال منم مث سوال های اونجا جواب میدادید قطعا می هم شما رو بدون جواب نمیزاشتیم
دوستان عزیز به مشکل بر خوردم هر کاری میکنم نمیتونم هیچ سایتی رو باز کنم فقط صفحه تنظیمات مودم باز میشه مدل مودم من zyxel p-660 RU T1 V3 هست و اشتراکم هم 128 از مخابرات مودم 2 تا پورت داره یکی USB و دیگری LAN از هیچکدوم متصل نمیشه در واقع متصل هست چراغ اینترنت روشنه یعنی وصله ولی سایتی رو نمیتونم مرور کنم کانکشن هم ساختم اما نشد تنظیمات رو هم وارد کردم دیگه نمیدونم چه کار کنم لطفا کمک کنید
شما مودم رو از تنظیمات ریست کنید یک دور و یک بار رو pppoe ست کنید کانکش هم نمیخواد
بعد از اینکه اینکارو کردید تست کنید ببینید درست میشه یا نه
چراغ dsl و net باید روشن باشه
چراغ dsl باید ثابت باشه و net چشمک بزنه
اگه درست نشد ممکنه مشکل از مرورگر باشه
حافظه ی کش مرورگر رو پاک کنید و تنظیمات پروکسیشو چک کنید ببیند غیرفعال باشه
درست نشد زنگ بزنید به isp تا ببینید مشکل از اونجاست یا مودم
منم حدود یک سال پیش این مودمو برای استفاده از سرویس مخابرات خریدم و طبق دستورات مودم ، تنطیماتشو انجام دادم ولی مثل شما هیچ سایتی را باز نمیکرد فقط میشد از گوگل استفاده کرد زنگ زدم مخابرات یکیو فرستاد گفت تنطیماتش درسته و ممکنه اشکال از مودم باشه ، زنگ زدم نمایندگیش مشکلو گفتم اونم گفت یک گزینه ای تو مودم هست MTU همچین چیزی الان دقیقا یادم نیست
که وقتی وارد اون شدی یک مقدار عددی هست که این مقدار را باید تغییر بدی برای من روی 1500 بود من گذاشتم روی 1450 بعد
ok کردم همه چی درست شد . بین این سه عدد هر بار باید یکیو قرار بدی و OK کنی ببینی با کدوم یکی راه میفته . 1400 ، 1450 ،
1500 .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینا تنظیمات مودمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D74191%26d%3D 1325259943)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D74192%26d%3D 1325259943)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D74193%26d%3D 1325259943)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D74194%26d%3D 1325259943)
اینا تنظیمات مودمه
این لینکی که دادید باید عضو شیم
شما از همون quick setup مودم از قسمت های مختلفش عکس بزارید اینجا
نمیدونم چرا ولی امکان پیوست فایل وجود نداره
با پشتیبانی adsl مخابرات 2828 تماس گرفتم گفت مودم های زاکسل فقط باید روی bridge تنظیم بشن و با کانکشن وصل بشن ولی کانکشن ارور 691 میده با دلسا پشتیبانی مودم زاکسل تماس گرفتم 2 تا عدد گفت که باید تو تنظیمات مودم وارد میکردم ولی نتیجه نداد اونا هم گفتن از طریق bridge وارد شم بهشون گفتم ارور 691 میده گفتن user pass مشکل داره دوباره با 2828 مخابرات تماس گرفتم و user pass رو چک کردم موردی نداشت حالا 2 تا حالت داره یا مودم خرابه یا خط. یکی از دوستام گفت کابلها باید تعویض بشن مشکل از کابله یکی دیگه میگفت خط تلفنم قابلیت adsl نداره یکی دیگه میگفت سیم باید 4 رشته ای باشه نمیدونم چه ربطی داره اره دوستان اینم بدبختی ماست هرکی یه چیز میگه
با پشتیبانی adsl مخابرات 2828 تماس گرفتم گفت مودم های زاکسل فقط باید روی bridge تنظیم بشن و با کانکشن وصل بشن ولی کانکشن ارور 691 میده با دلسا پشتیبانی مودم زاکسل تماس گرفتم 2 تا عدد گفت که باید تو تنظیمات مودم وارد میکردم ولی نتیجه نداد اونا هم گفتن از طریق bridge وارد شم بهشون گفتم ارور 691 میده گفتن user pass مشکل داره دوباره با 2828 مخابرات تماس گرفتم و user pass رو چک کردم موردی نداشت حالا 2 تا حالت داره یا مودم خرابه یا خط. یکی از دوستام گفت کابلها باید تعویض بشن مشکل از کابله یکی دیگه میگفت خط تلفنم قابلیت adsl نداره یکی دیگه میگفت سیم باید 4 رشته ای باشه نمیدونم چه ربطی داره اره دوستان اینم بدبختی ماست هرکی یه چیز میگه
نه ارور 691 از خرابی مودم نیست
691 چند علت داره
یا یوزر و پسورد رو اشتباه میزنید
یا این مشکل از طرف isp هست
یا اینکه اون خط adsl پورتش ممکنه ایراد داشته باشه
شما باید از isp مقدار vpi و vci رو بپرسی چون تو هر شهر فرق میکنه
اون سیم 4 رسته ای هم که گفتن منظورشون سیم rj-11 هست چون دو نوع داره یک نوع 2 سیمه هست
یک نوع 4 سیمه که بعضی اوقات با دوسیمه مودم کار نمیکنه
منظور از 4 سیمه چیه؟ یعنی سیمی که از دم در کشیدم باید 4 رشته ای باشه؟ یعنی 2 تا 2 تا به هم وصل کنم؟
یعنی 4تا سیم داره
سیم rj-11 که به مودم میخوره 4 رشته سیم داره
خیالم راحت شد یعنی دیگه نیاز نیست سیم کشی رو عوض کنم :20: از پریز تلفن سیم چهار رشته ای رو به مودم وصل کنم ممون از راهنماییت حالا این rj11 مخصوصه یا کابل تلفن معمولیه؟ بعد تکلیف این دو تا سیم اضافی که به مودم میره چی میشه؟ اخه به جایی وصل نیست! :13:
خیالم راحت شد یعنی دیگه نیاز نیست سیم کشی رو عوض کنم :20: از پریز تلفن سیم چهار رشته ای رو به مودم وصل کنم ممون از راهنماییت حالا این rj11 مخصوصه یا کابل تلفن معمولیه؟ بعد تکلیف این دو تا سیم اضافی که به مودم میره چی میشه؟ اخه به جایی وصل نیست! :13:
بله rj-11 همون کابل تلفن هست
دو سیم اضافی چیه ؟
کلا کابل هایی که به مودم وصل میشه یکی rj-11 هست یکی rj-45 هست یکی هم آداپتور برق چیز دیگه ای نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.