مشاهده نسخه کامل
: از کار افتادن keyboard و ماوس
sin2x=2sinxcosx
29-12-2011, 18:59
با سلام ...
من گاهی اوقات کی بورد و دابل کلیک ماوس لپ تاپم از کار می افتن و باید ریستارت کنم .
مشکل از چی می تونه باشه ؟
فکر کنم از وقتی که گیرنده دیجیتال usb به لپ تاپ وصل کردم این جوری می شن گاه به گاه ....
saeed774
29-12-2011, 19:37
فکر کنم از وقتی که گیرنده دیجیتال usb به لپ تاپ وصل کردم این جوری می شن گاه به گاه ....
زمانیکه گیرنده وصل هست این مشکل بوجود میاد یا از زمانیکه درایور مربوط به گیرنده رو نصب کردید این مشکل بوجود اومده ؟ شما میخوای یک بار کل درایور گیرنده رو آنیستال کن ببین این مشکل رفع میشه یا نه ؟ ممکنه درایور گیرنده با 7 سازگار نباشه . مخصوصا نسخه 64 بیتی سون ، ویندوزتون 64 بیتی هست ؟
Farshid72
29-12-2011, 22:28
آخرین آپدیت بایوستون رو نصب کنید و پورت های محتلف usb رو چک کنید..از سالم بودن موس و کیبردم اطمینان حاصل کنید
توی device maganer توی قسمت universal هستن یا تو قسمت های دیگه ؟
sin2x=2sinxcosx
30-12-2011, 17:20
زمانیکه گیرنده وصل هست این مشکل بوجود میاد یا از زمانیکه درایور مربوط به گیرنده رو نصب کردید این مشکل بوجود اومده ؟ شما میخوای یک بار کل درایور گیرنده رو آنیستال کن ببین این مشکل رفع میشه یا نه ؟ ممکنه درایور گیرنده با 7 سازگار نباشه . مخصوصا نسخه 64 بیتی سون ، ویندوزتون 64 بیتی هست ؟
اصلا معلوم نیس.
گاها گیرنده رو هم وصل می کنم استفاده می کنم در میارم ولی هیچ مشکلی ندارم . گاها هم مشکل دارم .
ویندوزم 32 بیتی هس . :41:
آخرین آپدیت بایوستون رو نصب کنید و پورت های محتلف usb رو چک کنید..از سالم بودن موس و کیبردم اطمینان حاصل کنید
توی device maganer توی قسمت universal هستن یا تو قسمت های دیگه ؟
بایوسمو هم یادمه یه ماه پیش از خود dell دانلود کردم و آپدیت کردم .
ماوس و کی بورد تو جای خودشون هستن و گیرنده هم تو قسمت sound video و اینا .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.