ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ASUS Wireless Router RT-N13U

vahidsport
29-12-2011, 11:20
اقا اینجا کسی پیدا میشه که این روتر ASUS رو داشته باشه؟
ASUS Wireless Router RT-N13U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Fasus-wireless%2F165-asus-wireless-router-rt-n13u)
این روتر امکان دانلود بدون نیاز به کامپیوتر رو داره
یعنی اینکه شما بدون اینکه نیاز داشته باشین کامپیوترتون رو روشن نگه داشته باشین، لینک میدین به این روتر و خودش شروع میکنه به دانلود
منتها مشکل اینه که لینک باید مستقیم مستقیم باشه و احتملا نشه از سایت Rapidbaz.com یا downloads.ir دانلود کرد
(مطمئن نیستم)
حالا میخواستم ببینم اگه کسی اینجا این روتر رو داره یه تست کنه و به من بگه یا حداقل اگه اطلاعی در این مورد داره به من بگه
ممنون
یاعلی

Rainbow
29-12-2011, 13:36
من این روتر رو خریداری کردم ... با توجه به قیمتش امکانات خوبی در اختیار کاربر قرار می ده
در مورد مسئله دانلود توسط روتر ، نرم افزاری داره بنام Download Master که این امکان رو به شما می ده در زمانی
که سیستم شما خاموش باشه دانلود رو ادامه بده . طی مدتی که با این نرم افزار کار کردم ، از قرار معلوم با فایلهای
بیت تورنت بی دردسر می تونه دانلود داشته باشه و با Ftp و http هم مشکل داره و در بیشتر موارد قادر به دانلود نیست
حتی Firmware اون رو آپگرید کردم و همچنین نسخه های منفاوتی از Download Master رو هم از سایت ایسوی گرفتم . متاسفانه مشکل همچنان باقی بود . به نظر من این نرم افزار هنوز باگ داره و خود ایسوس هم فکری براش نکرده

saeediust
29-12-2011, 15:53
من این روتر رو خریداری کردم ... با توجه به قیمتش امکانات خوبی در اختیار کاربر قرار می ده
در مورد مسئله دانلود توسط روتر ، نرم افزاری داره بنام Download Master که این امکان رو به شما می ده در زمانی
که سیستم شما خاموش باشه دانلود رو ادامه بده . طی مدتی که با این نرم افزار کار کردم ، از قرار معلوم با فایلهای
بیت تورنت بی دردسر می تونه دانلود داشته باشه و با Ftp و http هم مشکل داره و در بیشتر موارد قادر به دانلود نیست
حتی Firmware اون رو آپگرید کردم و همچنین نسخه های منفاوتی از Download Master رو هم از سایت ایسوی گرفتم . متاسفانه مشکل همچنان باقی بود . به نظر من این نرم افزار هنوز باگ داره و خود ایسوس هم فکری براش نکرده

ممنون كه جواب دادي
خيلي خوشحالم كه يه نفر پيدا شده كه اين روتر رو داره
من يه زحمت كوچيك برات داشتم كه اگه لطف كني و انجامش بدي و خبرش رو بهم بدي واقعا كمك بزرگي بهم كردي
من پنج تا لينك دانلود از سه تا سايت مختلف بهت ميدم و شما زحمت بكش ببين Download Master ميتونه اينا رو دانلود كنه يا نه؟

اين لينك ها رو برات آپلود كردم تو MediaFire.com:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو يكي از همين تاپيك ها خوندم كه قيمت قطعات كامپيوتري به شدت درحال گرونتر شدنه، به دليل دلار و طلا و تحريم امارات و غيره
من ميخوام اگه بشه همين امروز بگيرمش
ممنون ميشم امروز تست بگيري و بهم خبرش رو بدي
موفق باشي
ياعلي

Rainbow
29-12-2011, 21:39
امکان دانلود از هیچ هاستینگ فایلی رو نمی ده . نه تنها Mediafire بلکه Rapidshare , Uploaded , Deposite و ...
حداقل من که به نتیجه ای نرسیدم

saeediust
30-12-2011, 21:26
امکان دانلود از هیچ هاستینگ فایلی رو نمی ده . نه تنها Mediafire بلکه Rapidshare , Uploaded , Deposite و ...
حداقل من که به نتیجه ای نرسیدم

درسته من هم احتمال ميدادم ولي فكر ميكنم بشه از سايت RapidPars دانلود كرد چون اين سايت لينك هاي كاملا مستقيم ميده
ميتوني از اين سايت يه تست بگيري؟
همين يه لينك رو تست كني ممنونت ميشم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Rainbow
30-12-2011, 21:35
متاسفانه عمل نمی کنه
همونطور که قبلا گفتم این نرم افزار با HTTP و ftp مشکل داره

saeediust
31-12-2011, 13:57
متاسفانه عمل نمی کنه
همونطور که قبلا گفتم این نرم افزار با HTTP و ftp مشکل داره

ممنونم ازت