PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وصل شدن به اینترنت جهانی بدون ورود به منو سرویس

hossin_p2007
28-12-2011, 23:01
کدهای لازم برای اتصال به ایننترنت جهانی برای روی ال ای دی و ال سی دی سامسونگ بدون رود به منو سرویس
این کدها را بنده دارم شما چه کد می شناسید و بلد هستید تبادل نظر کنیم.

HOJJATQQ
17-04-2012, 23:08
سلام من کدی ندارم شما که دارید بزارید ما هم استفاده کنیم.

hossin_p2007
19-04-2012, 22:46
دوست می دانید چی است ما ایرانیها سعی نمی کنیم کمی فکر کنتیم همش می خواهیم ساده ترین راه و راحترین راه را انتخاب کنیم مبادا به زحمت بیافتیم دوست گرامی کمی فکر کن ببین من این کدها را کفتم شما اگر به سامسونگ زنگ بزنید به شما جواب نمی دهند حتی بعضی ار سایتها هم پول می گیرند اموزش می دهند من بصورت مجانی در اختیار قرار دادم حداقل جای تشکر خشک و خالی ندارد.

Partovei
19-04-2012, 23:00
والا حسین آقا من ونه خیلی های دیگه که به تازگی تلویزیونمون رو تهیه کردیم نمیدونیم چنانچه شما اطلاعی دارید اگربراتون مقدوره برای استفاده ما هم قراربدید،ممنونتون میشیم.
راستی تلویزیون من ۴۶D۸۸۸۰هست رواین هم که جواب میده نه؟

dashty-1351
20-04-2012, 04:33
با سلام ضمن تشکر لطفا کدهای اشاره شده و طرز اجراء آنرا بیان کنید مجددا متشکرم

smhsh121
20-04-2012, 11:18
حاجی می خوای یه کد بذاری. دیگه انقدر منت نمی خواد. من خودم نصف صفحه آموزش کپی و اجرای فیلم های ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ رو تو فروم گذاشتم. اگر می خوای کاری رو بکنی بی منت بکن که یه ثوابی هم گیرت بیاد.
اگر منظورت از کد << - 2 - 8 - 9 - >> هست که قبلا گذاشتی و من ازت تشکر کردم و بازم بابت این کد ازت ممنون. اگر چیز به درد بخور دیگه ای داری دریغ نکن. اجرت با یکی از آقایون :20:

hossin_p2007
20-04-2012, 12:47
دوست گرامی هیچ منی نمی گذارم ولی متاسفانه یک سری از دوستان بجای اینکه روی این کد ها مانور بدهند به طرف اموزش ورود به منو مخفی می دهند برای اینترنت و این معظلی و مکشلی برای دوستان ایجاد کرده چرا ما انقدر سعی نمی کنیم بحث که ایجاد کردم کسترش دهید بالور کن اگر می دانستم از بحث من استقبال ان چنانی نمی شود و دوستان اصرار دارند به منو وارد شوند و در سر برای دوستان ایجاد شود هیچ وقت این کد ها را نمی زاشتم می توانید امتحان کنید زنگ بزنید به پشتیبانی بگوید را اندازی ان را می خواهم بین چه جوابی براتون دارند متاسفم که اومدم ا کفتم اگر چای دیگر این تاپیکی را مزدم حداقل تشکر از ما می کردند البته بعضی ا زدوستان تشکر کردند ازشون هم خیلی ممونم ولی بعضی از دوستان فکر می کنند خدای ورود هستند اما دریغ از اطلاعات بدرد بخور . بنده کفتم باید با هم تبدل نظر کنیم من نکفتم که من هی کد بذارم و دوستان استفاده کنند شما هم باید به من هم اموزش بدهید نه اینکه همش من اموزش بدهم این اسمش تبادل نظر و تبادل کد نیست اسم این امر سو استفاده است . پس دوستان به جای این همه ادعا که دارند بیاد راه و روش جدید را به همدیگر اموزش دهیم بجای ورود به منو ........ اگر حاضر بودید من استقبال می کنم خوشحال می شوم با تشکر از تمامی دوستانی که از من حقیر تشکر کردند و چیزهای جدیدی به من اموزش دادند...............

smhsh121
20-04-2012, 13:11
منم با این حرفتون موافقم که تا جایی که میشه نباید توی منوی مخفی رفت. اینم جای دیگه چند بار گفتم ولی بعضی ها چاره ای ندارند چون می خوان گیرنده دیجیتالشونو فعال کنند. شما هم تا کدهای مخفی رو نگی که کسی نمی دونه راه دیگه ای هست و فکر میکنه برای هر چیز کوچکی باید رفت تو منوی مخفی. یه قسمت زیادش هم کنجکاوی هست که هیچ کاریش نمیشه کرد.

dashty-1351
20-04-2012, 16:10
حسین آقا کماکان منتظریم
بسم ا..

realmadrida
03-05-2012, 17:38
دوستان با تشکر و قدردانی از همه شما به خاطر کمکهای شایانتان طبق تایپیک hossein عزیز ایا در c7000 ua55 این اضافه شدن google ,face book از روش حسین عزیز بدون ورود به منوی مخفی جواب میده وایا با تغییر این کشورها با این تلویزون میتونم از مرور گر web google ya yahoo استفاده کنم تشکر ویزه از حسین عزیز به خاطر زحمتهایی که کشیدند