ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودمadsl

najee
28-12-2011, 22:34
با سلام.
من یه مودم adslمیخوام هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم.واسه 128خانگی.چی بگیرم .چه مارکی .چه مدلی چه قیمتی
اطلاعاتم فقط درحد یکم سرچ تواینترنت بوده.برای اینکه خط تلفن اشغال نشه حتما باید نویزگیر یا اسپلیتروبخرم؟
منظور ازروترچیه؟
اگه یه مودم تک پورت بگیرم که یه پورت اترنت داشته باشه با یه پورت usbمیشه دوتا سیستمو باهاش به اینترنت وصل کرد یعنی یه سیستم با اترنت یکی با usb؟
واسه خرید مودم حتمات باید باidpهماهنگ کنم ببینم چه مدل یا مارکی بخرم؟

EXTREME
28-12-2011, 22:43
شما مدل tplink td 8901g استفاده کنید
هم میتونید ازطریق وایرلس چندین دیوایس رو با هم شبکه کنید هم 4 تا پورت داره که میتونید 4تا سیستم رو به صورت کابلی با سیستم خودتون شبکه کنید
این مودم روتر هم هست یعنی میتونید بین دیوایس های مختلف ارتباط برقرار کرده و بین آنها مسیر یابی کند
این مودم اکسس پوینت هم هست و برای کاربرد خانگی عالیه
مجهز به یک آنتن با قابلیت تعویض با 5 dbi
ترنسفریت اطلاعات در وایرلس 54 mbps هست و برد نسبتا خوبی برای کاربردهای خانگی داره

Farshid72
28-12-2011, 22:43
D-LINK DSL-2520U
نیازی به هماهنگی نیستش چون اونا فقط اکنتو میفروشن...خودشونم میفروشن میتونید از خودشونم خرید کنید
خط تلفن اشغال نمیشه ولی چیزی که هست اگه اسپلیتر نزارید اگه تلفن زنگ بخوره اینترنت قطع میشه

najee
29-12-2011, 07:34
مرسی دوست عزیز.من یه سئوال دیگه دارم که جوابشو نگرفتم با مودمی که یه پورت یو اس بی داره یه لن میشه دوتا سیستمو وصل کرد یکی باپورت لن یکی هم با یو اس بی؟من که وایرلس ندارم پس نیازی هم ندارم که مودموایرلس تهیه کنم درسته وهمچنین چند پورته؟
روتر کار اصلی روتر چیه ؟مگه اگه توی یه شبکه کوچیک خانگی چندتا سیستم باهم شبکه باشن اگه یه سیستم به اینترنت وصل باشه بقیه مگه نمیتونن از اینترنتش استفاده کنن؟
مودمهایی که وایرلس هستن هم با adslکار میکنن هم وایرلس ساپورت میکنن؟تا چه بوردی میشه ازشون استفاده کرد منظورم فاصله با سیستمی که میخواد بهش وصل بشه هست؟
اگه کسی بخواد وصل بشه حتما توی سیستم طرف پسوورد میگیره؟

Farshid72
29-12-2011, 10:09
دوسته عزیز بله میتونید یکی چند سیستم رو بهش وصل کنید...مدم های چند روتره یعنی چند پورت داره که چند تا سیستم رو میشه بهش وصل کرد هم میتونه به صورت وایرلس باشه هم به صورا کابلی
اگه شما از سیستم وایرلس نمیخواید استفاده کنید پس نیازی به مودم وایرلس ندارید
مودم ها یه ADSL 2+ معمولی یه ADSL/WIFI که هم به صورت کابلی و هم به صورت وایرلس تا برد محدود سیستم ها رو بهم مربوط میکنه..سری بعدی سری های وایرلس هستت که با برد های چند متره و حتی چند کیلومتره میتونند امواج رو ارسال و دریافت کنند
اگه ADSL/WIFI یا یه مودم چند پورته داشته باشید میتونید چندتا سیستم رو باهم به نت وصل کنید که طبعا هرچه تعداد بیشتر باشه سرعت کمتر خواهد شد
بله امکان ایجاد پسورد برای جلوگیری از کانکت شدن افراد دیگه وجود داره.