ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ پیشنهادی P30World

Pami
28-12-2011, 20:49
دوستان و کاربران محترم

با توجه به گسترش انجمن لپ تاپ در نظر داریم در سال جدید میلادی ، بر اساس نظر کاربران و تیم مدیریت انجمن لپ تاپ و کاربران فعال ، در هر شاخه یک مدل برتر بر اساس تمام جوانب به کاربران جهت خرید معرفی کنیم .
این پست اولین سری از لپ تاپ پیشنهادی خواهد بود و امید است با استقبال کاربران این حرکت را ادامه دهیم .

پیش از هر چیز به شرح نحوه معرفی ، قوانین و روش انتخاب مدل می پردازیم .

در این تاپیک برای رده لپ تاپ های Ultra Portables هر ماه یک مدل بر اساس نظر سنجی انتخاب می کنیم ، نظر سنجی تا 2 هفته ادامه خواهد داشت ، از بین لپ تاپ های پیشنهاد شده مدلی که دارای بیشترین امتیاز باشد به عنوان لپ تاپ ماه انتخاب خواهد شد .
دقت داشته باشید ، در این تاپیک قصد نداریم تبلیغ کنیم و یا بی دلیل انتخابی انجام دهیم ، نظرسنجی بر اساس علاقه به برند نیست و ما تمام فاکتورها از جمله قیمت ، امکانات ، طراحی ، مشخصات سخت افزاری و ... را در انتخاب خود ملاک قرار خواهیم داد .

نظر سنجی بدین گونه خواهد بود که تعدادی مدل بر اساس شرایط فعلی بازار ایران به همراه مشخصات و قیمت معرفی خواهد شد ، در صورتی که نتایج نظرسنجی برای چند مدل یکسان و نزدیک به هم باشد ، انتخاب آخر با توجه به نظر تیم انجمن لپ تاپ خواهد بود .

لازم به ذکر است که این سیستم فعلا آزمایشی بوده و در صورت نیاز تغییر داده خواهد شد .

تاپیک جهت شرکت در نظرسنجی باز است ، لطفا از ارسال پست های غیر ضروری خودداری فرمایید ، همچنین در صورت نیاز به ارائه پیشنهاد و انتقاد می توانید از تاپیک پیشنهادات و انتقادات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید .

با تشکر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pami
21-01-2012, 23:21
لپ تاپ های منتخب ماه ژانویه سال 2012 برای دسته بندی Ultra Portables

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سعی شد انتخاب ها متنوع و در بازه قیمتی بزرگتری قرار بگیرد
دوستان میتونن در نظرسنجی شرکت کنند و با توجه به تجربه و مشاهدات خود لپ تاپ برتر این ماه رو انتخاب کنند .
اگر اشتباهی در مشخصات بالا مشاهده میکنید به بنده گزارش کنید تا تصحیح بشه
در اسرع وقت هم عکس ها اضافه خواهند شد .
تا 2 هفته فرصت برای شرکت در نظرسنجی هست ، تا اون موقع تاپیک باز خواهد بود

با تشکر

F R E E M A N
21-01-2012, 23:56
بررسی کامل همه مدلهای منتخب:
Acer Aspire S3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FAcer-Aspire-S3-951-6646-Laptop-Review.64595.0.html)
Apple MacBook Air 13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FReview-Apple-MacBook-Air-13-Mid-2011-1-7-GHz-256-GB-SSD-Subnotebook.60011.0.html)
Asus U36SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FReview-Asus-U36SD-RX114V-SSD-Subnotebook.64520.0.html)
Lenovo IdeaPad U300s ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FReview-Lenovo-IdeaPad-U300s-Notebook.67093.0.html)
Samsung 900X3A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FReview-Samsung-900X3A-Subnotebook.50378.0.html)
Sony Vaio VPC-Z21Q9E/B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FReview-Sony-Vaio-VPC-Z21Q9E-B-Subnotebook.61141.0.html)
توضیحات:
1. لیست بر اساس حروف الفبا تنظیم شده است.
2. کانفیگ بعضی مدلهایی که در Notebookcheck بررسی شده اند مشابه لیست مدلهای منتخب نیست.
3. Sony Z212GX دارای داک با امکانات ویژه ای میباشد که در لیست مشخصات تاپیک به آن اشاره ای نشده است.

امین لفتافی
28-03-2012, 15:52
پسرم واقعا حقش بود که 5110 هم اینجا باشه یا XPS dell

REZ1_MAHTAB
11-08-2012, 00:51
سلام
من میخوام یک لپ تاپ سبک بخرم الان پیشنهاد شما رو دیدم و تو اینترنت و سایت های مختلف خیلی چرخیدم و همه Asus U36SD رو پیشنهاد میکردن اما قیمت Asus U36SD رو نمی دونم کسی قیمتش رو میدونه؟

behzad_zn
01-03-2013, 23:09
دوستان یه قیمت تقریبی هم از لپ تاب ها بدید فکنم بد نباشه
میدونم الان ثابت نیست قیمت ولی حدودی
ممنون

djmetalboy2005
26-03-2013, 18:43
ببخشید یه لپ تاپ سبک و در عین حال با نمایشگر 15 اینچی میخوام. کمتر از 2 کیلو باشه. کانفیگشم متوسط به بالا باشه. اپلم نباشه. چیزی هست؟! ممنون میشم بگید.

3aman021
29-05-2013, 16:04
درود دوستان کسی تجربه کار با k56 رو نداره؟مردم اینقد تو اینترنت سرچ کردم و هیچ نقدی در موردش پیدا نکردم.ظاهرا سرعت پردازندش پایینه.خیلیا میگن پردازندهای 3317خنگن خیلیا هم میگن سرعت پردازنده ربطی به کلاک و این چیزا نداره و به معماری بستگی داره... من گیج شدم .کارم هم بازکردن همزمان چندتا برنامه و مالتی مدیا و بازی و برنامه هایی مث اف ال استدیو و... است.آیا این پردازنده کم نمیاره تو این کارا؟لطفا کمکم کنین چون همین روزا قصد خرید دارم .این دومین لپ تاپیه که میخوام بخرم و نمیخوام از خریدش پشیمون شم.

3aman021
29-05-2013, 16:07
دوستان کسی تجربه کار با k56 رو نداره؟مردم اینقد تو اینترنت سرچ کردم و هیچ نقدی در موردش پیدا نکردم.ظاهرا سرعت پردازندش پایینه.خیلیا میگن پردازندهای 3317خنگن خیلیا هم میگن سرعت پردازنده ربطی به کلاک و این چیزا نداره و به معماری بستگی داره... من گیج شدم .کارم هم بازکردن همزمان چندتا برنامه و مالتی مدیا و بازی و برنامه هایی مث اف ال استدیو و... است.آیا این پردازنده کم نمیاره تو این کارا؟لطفا کمکم کنین چون همین روزا قصد خرید دارم .این دومین لپ تاپیه که میخوام بخرم و نمیخوام از خریدش پشیمون شم.