ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ پیشنهادی P30World ( در حال تصحیح )

Pami
22-09-2009, 23:41
دوستان تشریف ببرید تاپیک جدید ، نظرسنجی ماه بعد هم اونجا اضافه خواهد شد :

لپ تاپ پیشنهادی P30World ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون

Pami
28-12-2011, 20:48
دوستان و کاربران محترم

با توجه به گسترش انجمن لپ تاپ در نظر داریم در سال جدید میلادی ، بر اساس نظر کاربران و تیم مدیریت انجمن لپ تاپ و کاربران فعال ، در هر شاخه یک مدل برتر بر اساس تمام جوانب به کاربران جهت خرید معرفی کنیم .
این پست اولین سری از لپ تاپ پیشنهادی خواهد بود و امید است با استقبال کاربران این حرکت را ادامه دهیم .

پیش از هر چیز به شرح نحوه معرفی ، قوانین و روش انتخاب مدل می پردازیم .

در این تاپیک برای رده لپ تاپ های Multimedia / Gaming هر ماه یک مدل بر اساس نظر سنجی انتخاب می کنیم ، نظر سنجی تا 2 هفته ادامه خواهد داشت ، از بین لپ تاپ های پیشنهاد شده مدلی که دارای بیشترین امتیاز باشد به عنوان لپ تاپ ماه انتخاب خواهد شد .
دقت داشته باشید ، در این تاپیک قصد نداریم تبلیغ کنیم و یا بی دلیل انتخابی انجام دهیم ، نظرسنجی بر اساس علاقه به برند نیست و ما تمام فاکتورها از جمله قیمت ، امکانات ، طراحی ، مشخصات سخت افزاری و ... را در انتخاب خود ملاک قرار خواهیم داد .

نظر سنجی بدین گونه خواهد بود که تعدادی مدل بر اساس شرایط فعلی بازار ایران به همراه مشخصات و قیمت معرفی خواهد شد ، در صورتی که نتایج نظرسنجی برای چند مدل یکسان و نزدیک به هم باشد ، انتخاب آخر با توجه به نظر تیم انجمن لپ تاپ خواهد بود .

لازم به ذکر است که این سیستم فعلا آزمایشی بوده و در صورت نیاز تغییر داده خواهد شد .

تاپیک جهت شرکت در نظرسنجی باز است ، لطفا از ارسال پست های غیر ضروری خودداری فرمایید ، همچنین در صورت نیاز به ارائه پیشنهاد و انتقاد می توانید از تاپیک پیشنهادات و انتقادات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید .

با تشکر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pami
01-01-2012, 19:01
لپ تاپ های منتخب ماه ژانویه سال 2012 برای دسته بندی Gaming & Multimedia

سعی شد انتخاب ها متنوع و در بازه قیمتی بزرگتری قرار بگیرد
دوستان میتونن در نظرسنجی شرکت کنند و با توجه به تجربه و مشاهدات خود لپ تاپ برتر این ماه رو انتخاب کنند .
اگر اشتباهی در مشخصات بالا مشاهده میکنید به بنده گزارش کنید تا تصحیح بشه
در اسرع وقت هم عکس ها اضافه خواهند شد .
تا 2 هفته فرصت برای شرکت در نظرسنجی هست ، تا اون موقع تاپیک باز خواهد بود

با تشکر

لپ تاپ منختب ماه ژانویه 2012

Asus G53SW

milad_gasemi
09-01-2012, 12:11
ببخشین پس چرا asus 55sf رو نذاشتین؟اون که از خیلی از اینا سرتره؟درست نمیگم؟

rasoulsamadi
09-01-2012, 14:04

بله دقیقا
بعد تو لیست قیمت مقدار گرافیکش هم بنویسین.

armin_punisher6
09-01-2012, 15:48
6190 اچ پی فوق العادست ولی چند تا مشکل داره که هاردش سرعت پایینی داره.باطریش قوی نیست و کیفیت ال سی دیش از سونی و اپل پایین تره.در کل فوق العادست.

fokahi110
09-01-2012, 16:10
سلام من میخوام یه سونی سری F بخرم خوبه کاراییشون؟سرعت قدرت؟تا 1900 چی هست؟

Pami
09-01-2012, 17:52
سلام من میخوام یه سونی سری F بخرم خوبه کاراییشون؟سرعت قدرت؟تا 1900 چی هست؟

جای این سوال اینجا نیست دوست عزیز ، پست اول و دوم رو بخونید تا متوجه هدف تاپیک بشید

larantas
12-01-2012, 11:52
اگه قراره که نتیجه نظر سنجی درست دربیاد، رای کسانی رو که چند بار به گزینه های مختلف نظر دادند رو حذف کنید. اگه توجه کرده باشید بعضی از دوستان به چند مورد رای دادند در حالی که قراره هر کسی به یک مورد اشاره کنه. درسته؟

Pami
12-01-2012, 14:00
اگه قراره که نتیجه نظر سنجی درست دربیاد، رای کسانی رو که چند بار به گزینه های مختلف نظر دادند رو حذف کنید. اگه توجه کرده باشید بعضی از دوستان به چند مورد رای دادند در حالی که قراره هر کسی به یک مورد اشاره کنه. درسته؟

بله حق با شماست ، متاسفانه در حین اضافه کردن نظرسنجی این مورد پیش اومد و ظاهرا درست نمیشه
از ماه بعدی تصحیح میشه

PersiAndroid
12-01-2012, 15:03
من gx680 دارم و خيلي ازش راضيم البته مدل fhd
قيمتش هم فكر كنم متعادل شده باشه

mzc1993
13-01-2012, 13:19

ASUS N55SF اصلا در مقابل این مدل ها کانفیگ مناسبی نداره که بخواهد در سال 2012 انتخاب بشه

babialex
13-01-2012, 19:26
asus n55sf به نظر من کانفیگ خوبی داره اما ظاهر نه ! کیبردش هم خوب نیست ! صداش هم مشکل داره !

greenmidi
13-01-2012, 22:28
ASUS N55SF اصلا در مقابل این مدل ها کانفیگ مناسبی نداره که بخواهد در سال 2012 انتخاب بشه
این رده بندی رو نگاه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رتبه N55SF حتی از Y570 که توی این نظرسنجی محبوبه بالاتره
البته قبول می کنم که مشکلاتی هم داره

mzc1993
13-01-2012, 23:22
این رده بندی رو نگاه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رتبه N55SF حتی از Y570 که توی این نظرسنجی محبوبه بالاتره
البته قبول می کنم که مشکلاتی هم داره

دوست عزیز این مقایسه فقط در بخش Multimedia است...و بهتره بدانید که در این سایت اصلا لپ تاپ HP 6190se وجود ندارد و مورد بررسی قرار نگرفته و فقط مدل DV7-6190ef مورد بررسی قرار گرفته.

milad_gasemi
18-01-2012, 20:53
خیلی خیلی معذرت....
اگه n55sf بود از همشون بیشتر رای میاورد به جز g53w.......
راستی ایراد n55sf فقط صداشه که اونم از صفحه روی اسپیکراشه...اون ایراد محسوب نمیشه.....
در ضمن خیلی ها به خاطر ظاهرش خریدن....البته سلیقه ایه.....بازم ببخشین....

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

y570 و 6190ee دوستام دارن.مقایسه کردیم n55sf از هر لحاظ سرتره....کیفته صداش محشره....

larantas
18-01-2012, 20:59
اتفاقا من هم از نبود n55sf تعجب کردم.

mzc1993
18-01-2012, 22:51
خیلی خیلی معذرت....
اگه n55sf بود از همشون بیشتر رای میاورد به جز g53w.......
راستی ایراد n55sf فقط صداشه که اونم از صفحه روی اسپیکراشه...اون ایراد محسوب نمیشه.....
در ضمن خیلی ها به خاطر ظاهرش خریدن....البته سلیقه ایه.....بازم ببخشین....

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

y570 و 6190ee دوستام دارن.مقایسه کردیم n55sf از هر لحاظ سرتره....کیفته صداش محشره....

شما فقط صفحه نمایش رو می بینی...مدل CPU ایسوس N55 از نوع 2630 است اما hp از نوع 2670 و گرافیک N55 از نوع DDR3 است اما HP از نوع DDR5 و همچنین ایسوس Blueray ندارد...

larantas
18-01-2012, 23:24
شما فقط صفحه نمایش رو می بینی...مدل CPU ایسوس N55 از نوع 2630 است اما hp از نوع 2670 و گرافیک N55 از نوع DDR3 است اما HP از نوع DDR5 و همچنین ایسوس Blueray ندارد...

ببین cpu 2630 و 2670 تفاوت بسیار بسیار جزئیی دارند اونقدر نیست که بتونی روش مانور بدی. در مورد گرافیک هم باید خدمت شما عرض کنم که بازم متاسفانه اشتباه محاسبه کردید. این دو کارت گرافیک کاملا قدرت مشابهی دارند تازه 555 یه خورده ولی نه زیاد از 6770 قوی تره. حالا بحث بلو ری هم که میشه باید بازم خدمت شما عرض کنم که این دیگه بستگی به کانفیگی داره که توی بازاره اگه شما n55 با بلوری ندیدید دلیل نمیشه که بگین نداره. چرا داره و هستن دوستانی توی همین فروم که مدل بلوری دارشو دارند. بحث سیستم کولینگ این دو لپ تاپو هم بهتره پیش نکشم که کولینگ n55 قوی تره.

mzc1993
19-01-2012, 00:27
ببین cpu 2630 و 2670 تفاوت بسیار بسیار جزئیی دارند اونقدر نیست که بتونی روش مانور بدی. در مورد گرافیک هم باید خدمت شما عرض کنم که بازم متاسفانه اشتباه محاسبه کردید. این دو کارت گرافیک کاملا قدرت مشابهی دارند تازه 555 یه خورده ولی نه زیاد از 6770 قوی تره. حالا بحث بلو ری هم که میشه باید بازم خدمت شما عرض کنم که این دیگه بستگی به کانفیگی داره که توی بازاره اگه شما n55 با بلوری ندیدید دلیل نمیشه که بگین نداره. چرا داره و هستن دوستانی توی همین فروم که مدل بلوری دارشو دارند. بحث سیستم کولینگ این دو لپ تاپو هم بهتره پیش نکشم که کولینگ n55 قوی تره.

دانشجوی کامپیوترم و اینها رو می دونم اشتباه نکن...شرکت intel تغییراتی بین این دو مدل داده که مدل 2630 تا 2.9 اورکلاک می کند اما 2670 در هر هسته ای تا 3.1 اورکلاک می کند.و در مورد گرافیک اینکه اگر از سایت Notebookcheck نگاه کردی سخت در اشتباهی چون این سایت مدل DDR5 555 را مقایسه کرده نه مدل DDR3.پس مدل DDR3 پاینتر از 6770 است.در کل DDR5 به دلیل سرعت بیشتر و ایجاد پهنای باند بالاتر حتی در نسخه 1 گیگ DDR5 به 2گیگ DDR3 ترجیح داده می شود.اگر اطلاعات بیشتر می خواهی به لینک زیر که در همین انجمن است مراجعه کنید...

تفاوت DDR3, DDR5 در كارتهاي گرافيك در چيست? ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و در مورد Blueray هیچ گارانتی اصلی ایسوس در ایران مدل N55fs را با مشخصات Blueray نداد...اگر بخواهی این جوری مقایسه کنی hp 6190 هم مدل Full HD دارد اما قیمتش بالای 2 میلیون می شود و گارانتی ها مدل Full HD را نمی آورند.اگر بخواهی مدل Full HD 6190 را بخری باید از دبی خریداری کنی.

larantas
19-01-2012, 01:51
دوست عزیز فکر می کنم صحبت از تحصیلات درست نباشه چون در اون صورت .... ولش کن بیخیال.امیدوارم دوره دانشجوییت رو با دست پر تمام کنی
. من نگفتم 2630 با 2670 فرقی نداره گفتم فرق دارن ولی نه اونقدر که روش مانور بدی.به همون notebookcheck که اسشمو اوردی مراجعه کن.
در مورد بلوری هم حاجی جون این صحبت خودتونه خودت قضاوت کن (((همچنین ایسوس Blueray ندارد...))) منم گفتم داداشم داره تازه اگه میگی گارانتی اصلیش نیست تازه میشه مثل اچ پی درسته؟
کی از فول اچ دی حرف زد برادر من تازه اگه بحث فول اچ دی رو پیش بکشی که ایسوز فولش هم تو بازار هستش لازم نیست تا دبی زحمت بکشی.
در ضمن وقتی بحث گرافیک میشه بهتره به نوع gpu در ابتدا توجه کنیم بعد به ddr3 یا ddr5 بودنش. این صحبت شما زمانی درست بود که ما میومدیم مثلا 555 ddr3 رو با 555 ddr5 مقایسه کنیم در اون صورت بله حق با شما بود. ولی داداش الان بحث چیپ گرافیکیه 555 صرف نظر از نوعش از 6770 قوی تره. بازم تاکید میکنم یه کوچولو نه زیاد.

ali_n2011
19-01-2012, 06:39
دوست عزیز فکر می کنم صحبت از تحصیلات درست نباشه چون در اون صورت .... ولش کن بیخیال.امیدوارم دوره دانشجوییت رو با دست پر تمام کنی
. من نگفتم 2630 با 2670 فرقی نداره گفتم فرق دارن ولی نه اونقدر که روش مانور بدی.به همون notebookcheck که اسشمو اوردی مراجعه کن.
در مورد بلوری هم حاجی جون این صحبت خودتونه خودت قضاوت کن (((همچنین ایسوس Blueray ندارد...))) منم گفتم داداشم داره تازه اگه میگی گارانتی اصلیش نیست تازه میشه مثل اچ پی درسته؟
کی از فول اچ دی حرف زد برادر من تازه اگه بحث فول اچ دی رو پیش بکشی که ایسوز فولش هم تو بازار هستش لازم نیست تا دبی زحمت بکشی.
n55 از هر لحاظ سرتره شما اگه بحث بلوریو سی پی یو رو می کشید من این لاپ تاپو فول کانفیگ با همه موارد(2670 و بلوری) و در ضمن فول اچ دی دارم در مورد ddr5 بودن تاثیرش خیلی کمه چون به حافظه گرافیک مربوطه نه موتور گرافیکیو پردازش گرافیکی.
555 سه نوع هست که تو سایت نوت بوک چک بررسی شده مثلا دو مدل ddr5 و یک مدل ddr3 داره که روی msi gx780 و y570 نصبه و ddr3 روی n55 که به لحاظ قدرت قویترین مال msiهست و ضعیفترین مای y570 پس شما نمی تونید ادعا کنید چون تو چیپ های گرافیکی مشابه ddr5 حتما از ddr3 قویتره(برای این مطلب به سایت مربوطه می تونید مراجعه کنید.) گرافیک n55 کمی قویتر از اچ پیه و با توجه به تکنولوژی فیزیکس و اپتیموس می شه گفت از 6770 بهتره. شما اگه کیبوردشو بزارید کنار ار هر لحاظ n55 نسبت به اج پی سره و همچنین لنوا و به نظر من y570 هم نسبت به اچ پی برتری داره چون آمار خرابی اچ پی نسبت به این دو برند خیلی بالاتره( در سطح دنیا) خود من قبلا dv 2000 داشتم سر 9 ماه قشنگ چیپ گرافیک سوزوند و بعد از گارانتی فقط سه ماه دووم آوردو واقعا برای خودش بخاری بود. حالا ما از برتری هارد ایسوز نسبت به اچ پی هم می گذریم.
اما دو مورد صدای لپ تاپ برای من کوچکترین مشکلی نداره و حتی تو بالاترین حد هم صدای واضح و شفافی داره و این احتمالا به این خاطره که من با ویندوز گرفتمو احتمال می دم لپ تاپ هایی که با ویندوز تو بازارند از همه لحاظ تست می شند (چه نرم افزاری چه سخت افزاری) و این اتفاق برای لپ تاپهای داس نمی افته به این دلیل تعداد معدودی به این مشکل بر می خورند. البته این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه.
تو این لپ تاپ ها فقط و فقط g53 و اپل از n55 بهتره و msi هم می شه گفت در سطح n55 هست.

Highbury
19-01-2012, 07:02
به نظر من n55 میتونست تو نظرسنجی باشه اما خب اولین بار هست که این تاپیک ایجاد میشه و خالی از ایراد نیست اما ایده جالبیه
ایشالله سریهای بعدی تکمیلتر میشه.

mzc1993
19-01-2012, 14:04
n55 از هر لحاظ سرتره شما اگه بحث بلوریو سی پی یو رو می کشید من این لاپ تاپو فول کانفیگ با همه موارد(2670 و بلوری) و در ضمن فول اچ دی دارم در مورد ddr5 بودن تاثیرش خیلی کمه چون به حافظه گرافیک مربوطه نه موتور گرافیکیو پردازش گرافیکی.
555 سه نوع هست که تو سایت نوت بوک چک بررسی شده مثلا دو مدل ddr5 و یک مدل ddr3 داره که روی msi gx780 و y570 نصبه و ddr3 روی n55 که به لحاظ قدرت قویترین مال msiهست و ضعیفترین مای y570 پس شما نمی تونید ادعا کنید چون تو چیپ های گرافیکی مشابه ddr5 حتما از ddr3 قویتره(برای این مطلب به سایت مربوطه می تونید مراجعه کنید.) گرافیک n55 کمی قویتر از اچ پیه و با توجه به تکنولوژی فیزیکس و اپتیموس می شه گفت از 6770 بهتره. شما اگه کیبوردشو بزارید کنار ار هر لحاظ n55 نسبت به اج پی سره و همچنین لنوا و به نظر من y570 هم نسبت به اچ پی برتری داره چون آمار خرابی اچ پی نسبت به این دو برند خیلی بالاتره( در سطح دنیا) خود من قبلا dv 2000 داشتم سر 9 ماه قشنگ چیپ گرافیک سوزوند و بعد از گارانتی فقط سه ماه دووم آوردو واقعا برای خودش بخاری بود. حالا ما از برتری هارد ایسوز نسبت به اچ پی هم می گذریم.
اما دو مورد صدای لپ تاپ برای من کوچکترین مشکلی نداره و حتی تو بالاترین حد هم صدای واضح و شفافی داره و این احتمالا به این خاطره که من با ویندوز گرفتمو احتمال می دم لپ تاپ هایی که با ویندوز تو بازارند از همه لحاظ تست می شند (چه نرم افزاری چه سخت افزاری) و این اتفاق برای لپ تاپهای داس نمی افته به این دلیل تعداد معدودی به این مشکل بر می خورند. البته این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه.
تو این لپ تاپ ها فقط و فقط g53 و اپل از n55 بهتره و msi هم می شه گفت در سطح n55 هست.

شرکت های معتبر نمی توانند در مورد خراب دقیق محاسبه کنند حالا شما می خواهی مقایسه کنی و بگی آمار خرابیش بالاست.شما در بخش مونتاژ لپ تاپ کار می کنیدکه آمار خرابی دارید.درست است در مدل های قبلی hp کیفیت پایین بود اما در مدل های جدید به جرات می توان گفت که HP در طراحی نوت بوک های زیبا سنگ تمام می گذارد و کیفیت را در حد مطلوبی بالا داده است چون کم کسانی نیستند که لپ تاپ های سری جدید hp دارند و کاملا راضی اند.در سایت hp می توانید تمامی قطعات را آن طور که دوست دارید کانفیگ کنید حتی بهترین گرافیک که بالاتر از 555 است را سفارش بدهید.اما در ایران مزخرف ما که تحریم هستیم نمی توانیم سفارش دهیم .لپ تاپ های hp تا 3 سال گارانتی بین المللی دارند و در صورت خرابی تعویض می شوند اما این گارانتی ها به جز ایران و کره جنوبی است.نمی گم مدل N55 مدل بدی است اما واقعا نسبت به قیمتش نمی ارزه

ali_n2011
19-01-2012, 15:11
شرکت های معتبر نمی توانند در مورد خراب دقیق محاسبه کنند حالا شما می خواهی مقایسه کنی و بگی آمار خرابیش بالاست.شما در بخش مونتاژ لپ تاپ کار می کنیدکه آمار خرابی دارید.درست است در مدل های قبلی hp کیفیت پایین بود اما در مدل های جدید به جرات می توان گفت که HP در طراحی نوت بوک های زیبا سنگ تمام می گذارد و کیفیت را در حد مطلوبی بالا داده است چون کم کسانی نیستند که لپ تاپ های سری جدید hp دارند و کاملا راضی اند.در سایت hp می توانید تمامی قطعات را آن طور که دوست دارید کانفیگ کنید حتی بهترین گرافیک که بالاتر از 555 است را سفارش بدهید.اما در ایران مزخرف ما که تحریم هستیم نمی توانیم سفارش دهیم .لپ تاپ های hp تا 3 سال گارانتی بین المللی دارند و در صورت خرابی تعویض می شوند اما این گارانتی ها به جز ایران و کره جنوبی است.نمی گم مدل N55 مدل بدی است اما واقعا نسبت به قیمتش نمی ارزه
یعنی شما می گید 6190 با هارد 5400 دور و مانیتور اچ دی با قیمت 1890 در مقابل هارد 7200 دور و صفحه نمایش فول اج دی بسیار با کیفیت و (سی پی یو و رم و بلوری هر دو یکی )قیمت 1850 بهتره ؟ حالا 1890 نه 1800. شما می گید باز اچ پی ارزش خرید بالاتری داره؟ در مورد آمار خرابی هم یکی از دوستان از یه سایت معتبر تو یکی از تاپیها لینک داده بود که تو سال 2011 کمترین آمار خرابی مال ایسوز بوده حتی نسبت به اپل هم تو این زمینه.

F R E E M A N
19-01-2012, 15:27
در نظر سنجی ماه آینده n55 اضافه خواهد شد و حتما طرفداران بیشتری هم تا آن موقع پیدا کرده
در مقایسه گرافیکها باید memory speed و memory interface را در نظر گرفت نه نوع رم
چیزی که مشخصه ddr3-192bit برتر از gddr5-128bit هستش
در بررسیهای notebookcheck روی هر benchmarks and specifications یا هر گیم فریم ریت که کلیک کنید نوشته که مربوط به چه سیستمهایی بوده

babialex
19-01-2012, 15:44
من خودم سه تا لپ تاپ اچ پی یکی 7 سال پیش یکی 5 سال پیش و یکی 3 سال پیش خریدم و تا حالا هیچ کدومش کوچکترین ایرادی پیدا نکرده و حتی دوستانی دارم که اونا هم مدت زیادیه خریدند تا حالا مشکلی نداشتن
نگهداری از لپ تاپ رو همه بلد نیستند همه چیز همیشه تقصیر سازنده نیست

mzc1993
19-01-2012, 16:49
یعنی شما می گید 6190 با هارد 5400 دور و مانیتور اچ دی با قیمت 1890 در مقابل هارد 7200 دور و صفحه نمایش فول اج دی بسیار با کیفیت و (سی پی یو و رم و بلوری هر دو یکی )قیمت 1850 بهتره ؟ حالا 1890 نه 1800. شما می گید باز اچ پی ارزش خرید بالاتری داره؟ در مورد آمار خرابی هم یکی از دوستان از یه سایت معتبر تو یکی از تاپیها لینک داده بود که تو سال 2011 کمترین آمار خرابی مال ایسوز بوده حتی نسبت به اپل هم تو این زمینه.

می گم ترشی نخوری یک چیزی می شی.تو دور هارد رو مقایسه می کنی اگه هارد برات مهمه hp از نوع SSD هم دارد.CPU هم که یکی نیست.hp هم صفحه نمایش از نوع Full HD دارد.کم مونده بگی ASUS از APPLE هم بهتره.

---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

من خودم سه تا لپ تاپ اچ پی یکی 7 سال پیش یکی 5 سال پیش و یکی 3 سال پیش خریدم و تا حالا هیچ کدومش کوچکترین ایرادی پیدا نکرده و حتی دوستانی دارم که اونا هم مدت زیادیه خریدند تا حالا مشکلی نداشتن
نگهداری از لپ تاپ رو همه بلد نیستند همه چیز همیشه تقصیر سازنده نیست

فقط می تونم بگم دمت گرم

babialex
19-01-2012, 21:39
برای یکی لپ تاپ ایسوس خریدم بعد 1 ماه صفحه نمایشش پرک میزد سیاه سفید میشد نورش کم و زیاد میشد کلی به من شکایت کرد که این چی بود پیشنهاد دادی خریدم منم تعجب کردم وقتی رفتم خونشون چک کنم دیدم لپ تاپ رو روی این میزهای table mate گذاشته استفاده میکنه که همش در حال تکون خوردن و لرزش هست بهش گفتم آدم احمق لپ تاپ رو وقتی استفاده میکنی وقتی روشنه نباید زیرش شل باشه و تکون بخوره گفتش از وقتی خریدم دارم روی همین میز باهاش کار میکنم که وقتی بردیم گارانتی معلوم شد فیش های صفحه نمایش شل شده و وقتی لپ تاپ تکون میخوره رنگ و نور نوسان داره و کم و زیاد میشه ! بلد نبود چطوری ازش استفاده کنه اونوقت به ایسوس بد و بیراه میگفت !!
یا یک مورد دیگه اینکه هیچ وقت نباید لپ تاپ رو روی جاهای نرم مثل تشک و پتو و فرش گذاشت چون تمام راه های خروج گرما رو جلوشو میگیریم و شدیدا این مورد باعث داغ شدن و کاهش عمر قطعات میشه

به نظر من لپ تاپ های لنوو ایسوس اچ پی برند های خوب بازار ایران هستند بعدش ایسر سونی دل و خوب اپل هم که قضیه اش و طرفدارانش فرق میکنه

ولی من خودم از کیبرد سری N ایسوس زیاد خوشم نمیاد چون خوش دست نیستند برعکس لنوو y570 , اچ پی 6190

الانم دارم با لپ تاپ برادرم پست میزنم که اچ پی مدل 1390 هستش و تو این 3 سال میتونم بگم روزی 10-12 ساعت کار میکنه و تا حالا خداروشکر آخ نگفته ولی خب همیشه زیرش کول پد برند deep cool بوده

در ضمن این میزها برعکس تبلیغات مسخره اش اصلا برای کار کردن با لپ تاپ مناسب نیستند چون محکم و ثابت نیستند و لرزش دارند که برای لپ تاپ احتمال آسیب دیدن وجود داره

Highbury
19-01-2012, 21:47
من 4 ساله که لبتابم روی فرش و بالشت هست. گویا از اول هم بهتره :دی
لنوو n500

hacker2007
19-01-2012, 22:40
فقط می تونم بگم تعصب تو هر چیزی بده
من تا حالا با 6 تا لپ تاپ اچ پی کار کردم اصلا این مشکلاتی که شما میگید ندارن و به نگهداری و درست کار کردن شما با لپ تاپ بر میگرده

ali_n2011
19-01-2012, 23:10
می گم ترشی نخوری یک چیزی می شی.تو دور هارد رو مقایسه می کنی اگه هارد برات مهمه hp از نوع SSD هم دارد.CPU هم که یکی نیست.hp هم صفحه نمایش از نوع Full HD دارد.کم مونده بگی ASUS از APPLE هم بهتره.

---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

فقط می تونم بگم دمت گرم
دوست عزیز ما دو مورد لپ تاپهایی که تو بازار هستند بحث می کنیم و مدل 2670 با بلوری و فول کانفیگ ایسوز تو بازار ایران هست(گه کسی نمی تونه پیدا کنه من آدرس بدم منتها آدرس شهرستانه) ولی اچ پی نیست. خود من این کانفیگو ماه پیش 1680 گرفتم تنها بتل فیلد رو با رزولیشن 1920*1080 رو تنظیمات high اجرا می کنه بقیه رو الترا راحت جواب می ده(برتری جزئی گرافیک n55 نسبت به اچ پی) شما رو لپ تاپی که راحت تو بازار ایران پیدا می شه بحث کن نه بازار آمریکاو ...
در ضمن هیچ برندی تو کیفیت به اپل نمی رسه منتها چون مک خیلی کاربرد برا من نداره این لپ تاپو گرفتم. شما خواهشا متنو کامل و صحیح مطالعه بفرمائید بعد اینجوری جواب بدین چون من توهینی به کسی تو حرفام نکردم.

Farshid72
19-01-2012, 23:53
در ضمن هیچ برندی تو کیفیت به اپل نمی رسه
:18:
سند ؟سند ؟؟؟ سنـــــــــــــــــــــــ ــد ؟؟؟

Pami
20-01-2012, 00:10
دوستان عزیز لپ تاپ منتخب این ماه به پست دوم اضافه شد
لطفا بحث های مربوط به هر لپ تاپ رو در تاپیک های خودشون دنبال کنید ، اینجا هم تا چند روز دیگه پاکسازی میشه

ممنون

تا ماه بعد :46:

Farshid72
20-01-2012, 13:00
دوستان من فک میکنم که سیستم ASUS-G53SW آیده آل ترین سیستمی هست که میشه پیدا کرد برای کارهای نصبتا سنگین(بازم میگم که سیستم های Mobility بدرد رندر گرفتن و پردازش های سنگین نیست)
شاید سوال بشه که cpu این مدل ضعیف تر هست :
در پاسخ به این سوال باید این نکته رو متذکر بشم که این سری لپ تاپ ها همه از تکنولوژی QM بهره مند هستن و در واقع قدرت پردازش همه اونا یکی هست و تنها تفاوت در رنج فرکانسی هست که این سری CPU هم میتونن داشته باشند هستش
نکته ای که اینجا وجود داره و شاید خیلی ها بهش توجه نکرده باشن نوع سیستم عامل هایی هست که این سری لپ تاپ ها که دوستمون PAMI قرار دادن داره
Home preimum اصولا بنظر من هدف از اینگونه لپ تاپ ها همونطور که از عنوان انجمن هم پیداس برای بازی و سرگرمی هست نه برای جا بجا کردن و برن تو شرکت و اداره و دانشگاه و عرضه و رندر گرفتن از طرحتون جلوی دیدگاه همگان!!!
بنظر من این سری سیستم ها اسمشون لپ تاپ هست و براس کسایی خوب هستن که عمدتا تو خونه هستن و کار خاصی ندارن جز کار با برنامه های چون فتوشاپ و برنامه های مشابه یا یه خورده سنگینتر و بازی کردن هست خوبه
در کل اگه بخوایم یه جمع بندی بکنیم تو صیه من به دوستان اینه که اگه قصد خرید اینگونه لپ تاپ ها رو دارن به وزن این سری ها توجه کنند و اینکه این گونه لپ تاپ برای حمل چندین بار در سال به عنوان مثال میخواید برید مسافرت با خودتون میبرید که اونجا هم بتونید بازی و کنید و ادامه کاراتونو انجام بدید
منتظر دیدگاه سایر دوستان هم هستیم

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

فقط یه چیزی که هست در مورد لپ تاپ آخری یعنی mc book pro
شاید این لپ تاپ در سری لپ تاپ هایی برای کارهای سنگین گنجانده شده ولی چیزی که هست به دلیل ظاهری که داره و همینطور شرایط سخت افزاریش توصیه من به مهندسین و جامعه پزشکان که کار خاصی برای انجام دادن به اون صورت ندارن و تنها برای کنفرانس ها و کارهای عمومی دارن ( نرم افزار های مهندسی های مختلف و نرم افزار های پزشکی ) مناسب و ایده آل هستش

babialex
20-01-2012, 15:07
من 4 ساله که لبتابم روی فرش و بالشت هست. گویا از اول هم بهتره :دی
لنوو n500

منم نگفتم حتما اتفاق بدی براش میفته اما چون راه دفع گرما جلوش بسته میشه لپ تاپ فن هاش بیشتر کار میکنن و گرمای بیشتری تولید میکنن

Farshid72
20-01-2012, 18:34
همه لپ تاپ ها که از زیر گرمارو خارج نمیکنن خیلیا هستن که از بقل این کارو انجام میدن و این مساله عمومیت نداره

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------

در ضمن اگرم کار پردازشی سنگین نباشه و تنها در حد وب گردیو اینا باشه تنها با جمع شدن گرما تو فن و سینک فقط دما یخورده بالا میره و مشکلی پیش نمیاد ( البته بالشت زرش ممکنه سوزه)

larantas
20-01-2012, 19:13
به نظر من برای سری بعد نظر سنجی، لپ تاپ های سری گیم از مالتی مدیا جدا بشه بهتره. اینطور نتیجه نظر سنجی دقیق تر درمیاد به این دلیل که لپ تاپ های سری گیم با داشتن سخت افزار و مخصوصا کارت گرافیک قوی بیشتر ارا رو به سوی خودشون جلب میکنن و طبیعی هم هست پس بهتره لپ تاپ های گیم با گیم و مالتی مدیا با مالتی مدیا مقایسه بشه.

kayhanm
21-01-2012, 19:32
بنده G53sw دارم و ازش راضیم،دوستان قیمت الان این لپتاپ مشخصه توی بازار؟؟؟

Mr.Mazmamfi
22-01-2012, 00:29
به نظر من برای سری بعد نظر سنجی، لپ تاپ های سری گیم از مالتی مدیا جدا بشه بهتره. اینطور نتیجه نظر سنجی دقیق تر درمیاد به این دلیل که لپ تاپ های سری گیم با داشتن سخت افزار و مخصوصا کارت گرافیک قوی بیشتر ارا رو به سوی خودشون جلب میکنن و طبیعی هم هست پس بهتره لپ تاپ های گیم با گیم و مالتی مدیا با مالتی مدیا مقایسه بشه.

سلام
کاملا تایید میشه .
در اصل تو این نظر سنجی رقابت اصلی بین Y570 و 6190 بوده .

Mr.Mazmamfi
22-01-2012, 01:43
آقا لپ تاپی با این کانفیگ به کار کسی میاد؟ جونیپر TWH

CPU: Intel Core i7-2820QM

Cache/FSB: 2.6Ghz~3.40Ghz 8MB

HDD: 750GB - 5400rpm

VGA: nVidia GT555M 2GB DDR3

Display: 15.6” 16:9 LCD, 1366 x 768

Memory: 8 GB DDR3 1333MHz

ODD: DVD RW-Super Multi

Wireless/LAN: 802.11 b/g/n | Ethernet 10/100/1000 MB

Web Camera:1.3 Mega pixel

Keyboard: Farsi/English

Weight: 2.5 Kg

Other:HDMI/Card Reader 1 x 4/USB 3.0 x 1,USB 2.0 x 2

Battery: Li-Ion 6 cells, 2200mAh/cell Battery life up to 3.5-4 Hours

کسی خواست ایمیل بزنه tajer1009@yahoo.com

سلام رفیق
دلیل فروشتون چیه ؟

babialex
22-01-2012, 02:21
همه لپ تاپ ها که از زیر گرمارو خارج نمیکنن خیلیا هستن که از بقل این کارو انجام میدن و این مساله عمومیت نداره

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------

در ضمن اگرم کار پردازشی سنگین نباشه و تنها در حد وب گردیو اینا باشه تنها با جمع شدن گرما تو فن و سینک فقط دما یخورده بالا میره و مشکلی پیش نمیاد ( البته بالشت زرش ممکنه سوزه)

داغ شدن برای هیچ لپ تاپی خوب نیست درسته مشکلی براش پیش نمیاد اما استهلاک قطعات و خازن هارو بالاتر میبره و به مرور زمان و تداومش شاید باعث بروز اشکالاتی بشه

Pami
22-01-2012, 15:33
دوستان برای تصحیح نظرسنجی تاپیک بسته میشه تا درستش کنیم
ممنون

Pami
22-01-2012, 15:52
دوستان تشریف ببرید تاپیک جدید ، نظرسنجی ماه بعد هم اونجا اضافه خواهد شد :

لپ تاپ پیشنهادی P30World ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون