ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید ال ای دی 40 اینچ

ahmadpm
28-12-2011, 17:36
سلام خدمت دوستان

قصد خرید یک تلوزیون 40 اینچ LED دارم. نظر خودم روی Sony هست (درسته مقایسه در مغازه اعتبار زیادی نداره اما همین شرایط نوری و شرایط بهینه تو همه مغازه ها هست و همه سعی میکنن کیفیت رو بهتر نشون بدن و با این وجود در نظر کیفیت سونی یک سر و گردن از بقیه بالا تره!)
اما شایعاتی راجع به این شنیدم که ساخت ایران هستن. می خواستم بدونم این موضوع حقیقت داره و آیا اصلا ایران توانایی ساخت چنین تلوزیون های با کیفیتی رو داره؟

چه مدل و چه برند هایی رو به من پیشنهاد میکنین؟

در مورد بعضی اصطلاحات مثل Smart LED در سامسونگ و اصطلاحاتی از این قبیل یکم اطلاعات بهم بدین ممنون میشم.

تا حد امکان سعی درام بودجه رو در حد 1.350 حفظ کنم (لطفا این نکته رو لحاظ کنید). به نظر شما ارزش داره بودجه رو یکم زیاد کنم واسه 3D و میتونم Full LED بخرم یا اگه با افزایش قیمت کم نمیتونم Full LED بخرم پول دادن بابت 3D های معمولی ارزش داره؟

موارد زیر انتظاراتم از تلوزیون هست، البته می دونم ممکنه نتونم بعضی هاش رو حداقل تو برند سونی داشته باشم. (در صورت نیاز به افزایش قیمت برای داشتن هر کدوم میزانش رو ذکر کنید ممنون میشم)

کنتراست بالا
120Hz یا بالاتر
پاسخدهی 5 میلی ثانیه یا کمتر
Full HD
در صورت امکان بازتاب صفحه کم باشه (Anti Glare)
در صورت امکان Full LED
در صورت امکان Local Dimming
پورت USB با ساپورت فرمت های متنوع برام خیلی مهمه چون ضبط خونه USB نمیخوره

با تشکر از همه دوستان

ahmadpm
28-12-2011, 18:13
کسی نیست جواب من رو بده؟

mzy
28-12-2011, 21:56
کسی نیست جواب من رو بده؟
درود برشما. بااین پول full led این مشخصات گیرت نمیاد دوست عزیز.
سونی دوس داری فکر کنم با این بودجه hx800 بدون گارانتی میتونی بخری که اون هم فول نیست ولی تصویر خوبی داره. 3بعدی هم هست.

ahmadpm
28-12-2011, 23:21
ضمن تشکر از شما
پدر گرامی امر کردن که امروز بریم بخریم که بعد وقتش پره و...
خلاصه رفتیم و یه 40'' - EX720 خریدیم. نمیدونم از مدل پیشنهادی شما بهتره یا نه

به هر حال خریدیم و فردا قراره از انبار بیارنش.

میشه راهنمایی کنید چه چیزهایی رو باید چک کنم و از کجا بفهمم پشت ویترینی نیست و ...؟

بازم ممنون

ahmadpm
29-12-2011, 00:58
دوستان اگه کسی جواب من رو بده ممنون میشم
آخه فردا صبح میاره خونه, نصب کنه و من باید محتویات, گارانتی, سلامت و آک بندی و ... رو چک کنم.

amirali_mehrabadi
29-12-2011, 03:19
با عرض پوزش اگر دوستان این پست رو در چند تاپیک مرتبط دیدن! میدونید استرس بد دردیه!

سلام بر دوستان

امروز من و برادرم هر کودوم به صورت جداگانه از دو نمایندگی (تابلو سیاه سونی) مختلف یکی تو جمهوری و یکی تو شریعتی از این مدل 40EX720 خریدیم.
جالبه بدونید من از جمهوری 1,475 تومن خریدم و برادرم از شریعتی 1,550. ولی بنا بر گفته فروشنده محترم و خوش برخورد تو پک دستگاه من یک عینک باطری خور هست (BR100) ولی تو جعبه برادرم عینک با رابط USB بود!!!

میخوام بدونم:

1-این اختلاف نوع عینک غیر عادی نیست؟
2-فروشگاه عینک رو جابجا کرده؟ چون من خیلی اصرارکردم از اون یکی عینک می خواهم ولی گفتن:
امکان نداره! شرکت چنینه ،چنانه و ...
3-ادعای فروشنده شریعتی مبنی بر تولید مالزی بودن دستگاهش درسته؟ (فروشنده جمهوری تاکید کرد سری دستگاه 40EX720 منتاژ داخل هستش) یعنی امکان داره یک سری از این دستگاه ساخت مالزی بوده باشه با اختلاف 20~30 تومن؟

امکان داره دوستان باتجربه منو راهنمایی کنن؟ چون من هنوز دستگاهرو تحویل نگرفتم. خیلی ممنون میشم.

amirali_mehrabadi
29-12-2011, 09:36
با عرض پوزش اگر دوستان این پست رو در چند تاپیک مرتبط دیدن! میدونید استرس بد دردیه!

سلام بر دوستان

امروز من و برادرم هر کودوم به صورت جداگانه از دو نمایندگی (تابلو سیاه سونی) مختلف یکی تو جمهوری و یکی تو شریعتی از این مدل 40EX720 خریدیم.
جالبه بدونید من از جمهوری 1,475 تومن خریدم و برادرم از شریعتی 1,550. ولی بنا بر گفته فروشنده محترم و خوش برخورد تو پک دستگاه من یک عینک باطری خور هست (BR100) ولی تو جعبه برادرم عینک با رابط USB بود!!!

میخوام بدونم:

1-این اختلاف نوع عینک غیر عادی نیست؟
2-فروشگاه عینک رو جابجا کرده؟ چون من خیلی اصرارکردم از اون یکی عینک می خواهم ولی گفتن:
امکان نداره! شرکت چنینه ،چنانه و ...
3-ادعای فروشنده شریعتی مبنی بر تولید مالزی بودن دستگاهش درسته؟ (فروشنده جمهوری تاکید کرد سری دستگاه 40EX720 منتاژ داخل هستش) یعنی امکان داره یک سری از این دستگاه ساخت مالزی بوده باشه با اختلاف 20~30 تومن؟

امکان داره دوستان باتجربه منو راهنمایی کنن؟ چون من هنوز دستگاهرو تحویل نگرفتم. خیلی ممنون میشم.

سلام مجدد
همین اول وقت با فروشگاه تماس گرفتم
سوء تفاهمی بیش نبود. فرمودند داخل پکیج من هم از عینک با رابط USB وجود دارد. فروشنده اشتباه کرده بود.

ahmadpm
29-12-2011, 10:03
فدات شم منم تو رشت خریدم 1.445 ولی گفتن عینکش شارژی هست. دیگه باطری خور نیست...

دوستان لطف کنن جواب من رو هم بدن ممنون میشم

jetext
04-01-2012, 08:15
سلام
شما که خریدی انشاالله مبارکت باشه
حالا من تو همین وضعیت گیر کردم
با حدود 1350 تومن چی بگیرم؟
یک راهنمایی مبسوط بکنید ما رو از سرگردونی نجات بدید
ممنون

persiantoolsbaz
04-01-2012, 10:12
سلام
شما که خریدی انشاالله مبارکت باشه
حالا من تو همین وضعیت گیر کردم
با حدود 1350 تومن چی بگیرم؟
یک راهنمایی مبسوط بکنید ما رو از سرگردونی نجات بدید
ممنون

من با 1150,000 تومن شارپ مدل LC-40L650M رو گرفتم به نظرم امکاناتش کامله . لینک مشخصاتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست یه نگاه بندازی خودت دستت میاد .

soorena010
02-06-2012, 18:31
سلام دوستان از این مدلها کدوم بگیرم میخوام فول اچ دی باشه و سه بعدی و تیونر دیجیتال ساپورت کنه ex720-hx800-samsung 40 d6920

smhsh121
02-06-2012, 19:26
سلام دوستان از این مدلها کدوم بگیرم میخوام فول اچ دی باشه و سه بعدی و تیونر دیجیتال ساپورت کنه ex720-hx800-samsung 40 d6920

hx800 چون مدل 2010 هست احتمال می دم گیرنده دیجیتال نداشته باشه ولی اون 2 تادی دیگه شرایطی که دنبالشی رو دارند.