مشاهده نسخه کامل
: هایبرنیت و مشکلات آن
mahdi-mo
28-12-2011, 14:26
سلام
یه سوال برام پیش اومده اینکه سیستمو به جای اینکه خاموش کنی همیشه روی هایبرنیت (hibernate) بزاری برای سیستم مشکلی بوجود نمیاره؟مثلا برای باتری ضرر داشته باشه یا از این جور چیزا؟
سیستم مورد نظر لپ تاپ است
با تشکر
jafarian
28-12-2011, 14:35
نه مشکلی به وجود نمیاد واسه فعال کردنشم طبق پست پایین میتونید برین فقط ازفضای درایو c شما تا حدی گرفته میشه حدودا 3 گیگ :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CRIS Joon CR7
28-12-2011, 17:35
من همیشه هایبرنیت میکنم همیشه و هیچ مشکلی پیش نیامده تا حالا:46::11:
Farshid72
28-12-2011, 22:26
دوسته من در حالت Hibernate پردازش ها روی رم ذخیره میشه که پس از روشن کردن مجدد میتونی فعالیت هاتونو ادامه بدید
Persian_Gun's
28-12-2011, 23:24
سلام..
من شنیدم که در دراز مدت ممکنه واسه سیستم مضر باشه مخصوصا" برای Ram..تا حدودی فکر میکنم این حرف درست باشه..
Farshid72
28-12-2011, 23:30
خیر ضرری نداه...در کل یه میزان جریان ضعیف تو برد هست که باعث میشه اطلاعات روی رم بمونه و بدون ضرر هستش
saeed_136915
28-12-2011, 23:53
خیر ضرری نداه...در کل یه میزان جریان ضعیف تو برد هست که باعث میشه اطلاعات روی رم بمونه و بدون ضرر هستش
عزیز اونی که شما میگی حالت Sleep هست توی هایبرنیت اطلاعات روی هارد ذخیره میشه و توی برد هیچ تفاوت ولتاژی در مقایسه با Shut Down نداره.
Farshid72
29-12-2011, 00:14
عزیز اونی که شما میگی حالت Sleep هست توی هایبرنیت اطلاعات روی هارد ذخیره میشه و توی برد هیچ تفاوت ولتاژی در مقایسه با Shut Down نداره.
نه دوست عزیز تو حالت hibernate گفتم جریان ضعیف!!!
sleep که پاور و سیستم فعاله فقط چون پردازشی انجام نمیشه میزان ولتاژ ورودی کاهش پیدا میکنه ورگرنه همه ی سیستم درگیره که به اصطلاع به حالت sleep حالت idle هم میگن...اگه دقت کنین کارایی turbo هم تو همینه که زمانی که سیستم بلااستفاده هست میزان ضریب حجم پردازنده کاهش پیدا میکنه و همینطور ولتاژ ورودی که سبب پایین اومدن فرکانسش میشه سیستمم چون پردازشی نداره vga رو رو حالت idle میزاره و صحفه رو خاموش میکنه که مانیتورم الکی استفاده نشه...حالا تو حالت hibernate کدوم یکی از این کارا انجام میشه ؟؟؟
saeed_136915
29-12-2011, 10:20
نه دوست عزیز تو حالت hibernate گفتم جریان ضعیف!!!
sleep که پاور و سیستم فعاله فقط چون پردازشی انجام نمیشه میزان ولتاژ ورودی کاهش پیدا میکنه ورگرنه همه ی سیستم درگیره که به اصطلاع به حالت sleep حالت idle هم میگن...اگه دقت کنین کارایی turbo هم تو همینه که زمانی که سیستم بلااستفاده هست میزان ضریب حجم پردازنده کاهش پیدا میکنه و همینطور ولتاژ ورودی که سبب پایین اومدن فرکانسش میشه سیستمم چون پردازشی نداره vga رو رو حالت idle میزاره و صحفه رو خاموش میکنه که مانیتورم الکی استفاده نشه...حالا تو حالت hibernate کدوم یکی از این کارا انجام میشه ؟؟؟
شما گفتین یه ولتاژ ضعیفی توی برد هست که باعث میشه اطلاعات رم حفظ بشه. ولی تو حالت Hibernate اصلا هیچ دیتایی توی رم باقی نمی مونه چون ولتاژ رم و CPU و ... قطع میشه (دقیقا مثل حالت Shut Down ) :11:
Farshid72
29-12-2011, 12:48
اونوقت کار باتری روی مین چی هستش دوسته من !!!!:eh::eh::eh:
saeed_136915
29-12-2011, 18:48
اونوقت کار باتری روی مین چی هستش دوسته من !!!!:eh::eh::eh:
اون باعث میشه اطلاعات BIOS که روی CMOS هست حفظ بشه . مثل تاریخ و ساعت و کلاک CPU و ...
Farshid72
29-12-2011, 19:27
بعد خازنو ترانزیستو رو اینا هم کشکن...
یادته گفتم یه برق ضعیف تو سیستمه ؟؟؟؟
لطفا به این سوال جواب بده ::
چرا شما سیستمتو نمی بری بزاری تو تشتو بشوریش ؟؟:31:
خنده داره نه ؟؟؟ ولی جوابش همون برق تو خازنه که اگه آب بهش برسه شارتی میکنه ولی اگه بتونی برقشو خالی کنی میتونی سیستمتو ببری و با اسکاج بشوریش 4 5 روزم بزاری خشک شه بعد دوباره راش بندازی!!! می گی نه ؟؟
erfan ghobadi
02-01-2012, 14:46
شما گفتین یه ولتاژ ضعیفی توی برد هست که باعث میشه اطلاعات رم حفظ بشه. ولی تو حالت Hibernate اصلا هیچ دیتایی توی رم باقی نمی مونه چون ولتاژ رم و CPU و ... قطع میشه (دقیقا مثل حالت Shut Down ) :11:
آره. سعید درست میگه. واسه امتحانشم میتونین بعد از Hibernate هم از برق بکشین هم باطری رو بکشید بیرون. بعد که روشن میکنین میبینین که سریع run میشه. => ولتاژی وجود نداره. :46:
یه راهنمایی بعضی وقتا که سیستم رو هایبرنت یا اسلیپه میخام روشن کنم نمیاد باید حتما دکمه ریستو بزنم؟!!!!!!:41:
CRIS Joon CR7
23-01-2012, 15:28
من که وقتی میخوام روشن کنم یکی از دکمه های کیبورد یا موس رو میزنم و خیلی راحته:46:
Farshid72
23-01-2012, 23:30
یه راهنمایی بعضی وقتا که سیستم رو هایبرنت یا اسلیپه میخام روشن کنم نمیاد باید حتما دکمه ریستو بزنم؟!!!!!!:41:
خیر شما با برنامه HDD REGENERATOR بد سکتور های هاردتونو از بین ببرید و تنظیمات سیستم رو چک کنید بعد اقدام به هایبر نیست کردن کنید
من که وقتی میخوام روشن کنم یکی از دکمه های کیبورد یا موس رو میزنم و خیلی راحته:46:
دوسته عزیز اینی که شما میگی Sleep هستش تو حال hibernate سیستم کلا خاموش میشه
CRIS Joon CR7
24-01-2012, 15:13
مال من هم دقیقا خاموش میشه:21:
هم هارد هم فن پاور حتی من برق هم قطع میکنم ولی وقتی دوباره برق رو وصل میکنم وقتی کیبورد رو میزنم روشن میشه هر چی برنامه هم باز باشه باز میمونه و همونجوری:20:
من الان موزیلا فایر فاکس رو سه ماهه که نبستمش:18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.