PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال دو ساله

kaveh123
27-12-2011, 13:27
دو سال پیش این سوالو کردم کسی جواب نداد و منم ولش کردم. ولی چه کنم که دوباره برام مشکل ایجاد کرد.
اصل قضیه اینه که من یک صفحه html دارم که مثلا ده تا عکس کوچک توش گذاشتم که هر کدام از عکسها لینک میشه به یک صفحه html دیگه که یک عکس یا فلاش 600 در 400 داخلشه. تا اینجا درست. حالا من میخوام وقتی توی صفحه اول روی یکی از اون عکسهای کوچک کلیک میکنم صفحه لینک شده به اون با اندازه 600 در 400 در وسط صفحه و روی صفحه اول باز شود و نه منو داشته باشد و نه چیز دیگری. فقط یک علامت X داشته باشد برای بستن صفحه.
لطفا راهنمایی کنید.
دارم دنبال صفحه نمونه میگردم که براتون آدرسشو بذارم.
با تشکر از همه دوستان ... کاوه

afarboodi
03-01-2012, 16:52
شما میتونی از fancy box استفاده کنی.

Baby nfs
06-01-2012, 18:00
سلام
برای اینکه تصویر وسط صفحه و در اندازه دلخواه باشه باید از css کمک بگیرید که w3schools خیلی ساده توضیح داده.

برای باز شدن لینک در صفحه جدید بدون منو ، اگه اشتباه نکنم باید target رو برابر blank مقدار بدی.

Mr. President
17-03-2012, 01:19
در وسط صفحه و روی صفحه اول باز شود و نه منو داشته باشد و نه چیز دیگری. فقط یک علامت X داشته باشد اگر اشتباه نکرده باشم منظورت PoP Up هست. اول اینو بدون که خیلی از مرورگر ها از این کار جلوگیری می کنن چون همه برای تبلیغات از اینا دارن.

کد زیر رو استفاده کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و یا ممکنه منظورت اینجوری باشه که neopersia جوابتو داده :

معمولاً برای این قبیل موارد از فریم ورکهای جاوا اسکرپت استفاده میشه هر چند که بدون فریم ورک هم زیاد مشکل نیست
برای مثال این پلاگین برای jquery همین کار رو انجام میده (به جز این پلاگین هم زیاد هست که باید سرچ کنید تا پیدا کنید):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایر فریم ورکها هم از این قبیل پلاگین ها دارند. پس اگر از فریم ورک دیگه ای در سایت استفاده کردید بهتره سرچ کنید و پلاگین سازگار با همون رو استفاده کنید تا حجم سایت بیخودی بالا نره

aliaqua
18-03-2012, 08:51
داداش

اینجارو نگاه کن ببین همون چیزیه که می خوای:

kaveh123
08-09-2012, 13:04
آدرس نمونه چیزی را که میخوام گذاشتم تا شاید بهتر متوجه شید من چی میخوام

اینهم یک آدرس از یک سایت که این کار را انجام داده

در ضمن باید خدمتتون عرض کنم در مورد کد نویسی بسیار ضعیف می باشم پس خواهشا اگر کدی معرفی کردید لطف کنید کمی هم در مورد بکار بردن کد راهنمایی کنید.
با تشکر از وقتی که میزارید.

kaveh123
10-09-2012, 12:54
داداش

اینجارو نگاه کن ببین همون چیزیه که می خوای:

بله دوست عزیز
در بخش دمو قسمت اول و دوم دقیقا همون چیزی است که من میخواهم ولی کد آنرا توی صفحه خودم که میگزارم مثل خودش کار نمیکنه و تصویر لینک را توی یک صفحه دیگه و فول صفحه باز میکنه یعنی همون چیزی که خودم هم بلدم. اگر ممکنه شما هم تست کنید و به من هم اطلاع بدید.
با تشکر ... کاوه

kaveh123
07-10-2012, 19:06
بابا یعنی هیچکس نیست سوال منو جواب بده ؟ یعنی انقدر این سوال سخته ؟ فکر نکنم . چون نمونه این کار را روی خیلی از سایت ها می بینم فقط بلد نیستم کٌدشو از سورسش بکشم بیرون.
.
»»» تو را به خدا یکی کمک کنه خیلی وقته که این مشکل را دارم. «««
.
با تشکر ... کاوه

Lamerdsystem
19-10-2012, 12:24
دوست عزیز شما باید از POP UP استفاده کنید
برای POP UP شما یه یک DIV با Position absolute نیاز دارید که با دستورات فرم ورک جی کوری یا مو تولز می تونید از طریق URL Load یا همون AJAX انجامش بدید نمونه در خواست شما توی لینک زیر هست اگه منظورتون نمونه لینک پایینه بگید که براتون نمونه کد بزارم

salim_a
26-10-2012, 23:51
بابا یعنی هیچکس نیست سوال منو جواب بده ؟ یعنی انقدر این سوال سخته ؟ فکر نکنم . چون نمونه این کار را روی خیلی از سایت ها می بینم فقط بلد نیستم کٌدشو از سورسش بکشم بیرون.
.
»»» تو را به خدا یکی کمک کنه خیلی وقته که این مشکل را دارم. «««
.
با تشکر ... کاوه

کاوه جان - این کار و می تونی توی فران پیج انجام بدی .

این کار رو من قبلا با این برنامه کار می کردم انجام دادم اما الان کار نمی کنم و یادم هم نیست .

دوستان عزیز اگه اشتباه نکنم دوستمون pop up هستش .

اینو بخون انجام بده . بیبین جواب میده .

افزودن يك برگ جديد به وب و اضافه كردن متن از يك فايل

حال شما آماده هستيد تا يك برگ جديد به وب FrontPage تان اضافه كنيد . به عقب برگرديد تا پنجرهء view و نماي Navigation را انتخاب نمائيد .

ما مي خواهيم تا يك برگ جديد كه زير مجموعه برگ Interests را ايجاد كنيم . روي آيكون گرافيكي كليك راست كنيد ، Interests را سمت راست پنجره نشان مي دهد ، New Page را از منوي pop up انتخاب كنيد . يك برگ جديد نماي Navigation را نشان خواهد داد .

حال به يك روش متفاوت براي اضافه كردن متن به يك صفحه اشاره داريم. ما اين متن را به يك صفحه جديد كه شما فقط آنرا ايجاد كرده ايد اضافه مي كنيم . روي آيكون New Page 1 دوبار كليك كنيد .(در پنجره سمت راست) تا اين صفحه را روي ويرايشگر FrontPage ببينيد . شما درخواهيد يافت كه اين صفحه جديد بسيار شبيه است به صفحه Interests باستثناي دكمه هاي راهبري كه در بالاي صفحه تا حدي متفاوتند . (به زير صفحه دقت كنيد) دكمه هاي راهبري Applet هاي جاوا هستند كه بطور خودكار ايجاد مي شوند .

با توجه به موقعيت مكان نما (cursor) در قسمت اصلي متن در صفحه جديد (به محل مكان نما در شكل بالا دقت كنيد .)از منوي Insert گزينه File را انتخاب كنيد ، يك پنجره به نام select file باز مي شود كه از شما مي خواهد تا فايل مورد نظرتان را از كامپيوترتان انتخاب كنيد . شما اجازه داريد كه هر فايلي را انتخاب كنيد ، مثل word كه با استفاده از MicroSoft Word ايجاد كرده ايد.

دقت كنيد كه شما بايد نوع فايلي را كه مي خواهيد به صفحه اضـافـه كـنيد را معلوم كنيد (يك فايل ساده در وب سايت مي تواند يك فايل Word باشد .)متن فايل بطور اتوماتيك به فرمت HTML برگردانده مي شود و شما مي توانيد آنرا در New Page 1 ببينيد .( به شكل زير توجه كنيد)

اين يكي از خصوصيات كاربردي FrontPage2000 مي باشد،اين بدين معني است كه شما هر Document را كه داشتيد از FrontPage2000 بگيريد مثل دوره هاي برنامهء درسيتان و مستقيما آن را در وب سايتتان قرار دهيد .

احتمالا شما نمي خواهيد اسم صفحه جديدتان براي هميشه New Page 1 باشد . شما مي توانيد به آساني نام صفحه را تغيير دهيد براي اين منظور از منوي File گزينهء Properties را انتخاب كرده و يك اسم دلخواه براي صفحه جديدتان انتخاب كنيد . مثل Oakley Biosketch و روي دكمهء OK كليك كنيد .(به شكل زير توجه كنيد .)

حال اگر شما اين كار را براي تغيير نام انجام دهيد،شما خواهيد ديد كه فقط تيتر صفحه عوض خواهد شد .(مقصود نام صفحه در قست بالا و سمت چپ نوار آبي است كه در مرورگرهايي مثل Netscape و Internet Explorer وجود دارد .)

براي تغيير نام صفحه به نماي Navigation از اين صفحه جديد برمي گرديم،روي آيكون مورد نظر كليك راست بنمائيد و گزينه Rename را انتخاب كنيد،سپس نام مورد نظرتان را بنويسيد .

اگر چه نام فايل مورد نظرتان تغيير پيدا نكرده است ولي براي اين منظور به قسمت Folder List مراجعه كنيد و روي فايل مورد نظر كليك راست انجام دهيد وگزينهء Rename را انتخاب كرده و به نامي مناسب تغيير دهيد .(به شكل زير توجه كنيد .)