مشاهده نسخه کامل
: زانو درد
سلام. چند جلسه ای کلاس سایکلینگ یا همون اسپینینگ رفتم . ولی تو یه تمرین ، زانوی راستم درد گرفته . دوست دارم بازم کلاسامو ادامه بدم . چی کار کنم که زانوم زودی خوب بشه؟ اگه شما هم تجربه این ورزشو دارین لطفا کمی مرا نسبت به مواردی که ممکنه بازم واسم ایجاد ناراحتی کنه راهنمایی کنید. مرسی!:41:
سلام. چند جلسه ای کلاس سایکلینگ یا همون اسپینینگ رفتم . ولی تو یه تمرین ، زانوی راستم درد گرفته . دوست دارم بازم کلاسامو ادامه بدم . چی کار کنم که زانوم زودی خوب بشه؟ اگه شما هم تجربه این ورزشو دارین لطفا کمی مرا نسبت به مواردی که ممکنه بازم واسم ایجاد ناراحتی کنه راهنمایی کنید. مرسی!:41:
این کلاسی که می گید چی هست ؟ یعنی چه حرکاتی در آن انجام میشه ؟
سلام ناظر جون این ورزش اخیرا در ایران به جمع ورزشها اضافه شده در خارچ تا جایی که من تونستم تو اینترنت اطلاعات جمع کن، بیش از 10 ساله که بوجود اومده. کلاسهای 10 نفره است که هر نفر روی دوچرخه رکاب میزنن با موسیقی انجام میشه مربی هم اون جلو تمرین میده. این دوچرخه تجربه ای مثل دوچرخه سواری واقعی را به شخص میده.
من به شدت و تکی با پای راستم رکاب زدم زانوم درد گرفت.
این آدرس عکس و سایتش است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوچرخ ها هم با اونایی که تو باشگاهها پیدا میشه فرق میکنند.
سلام ناظر جون این ورزش اخیرا در ایران به جمع ورزشها اضافه شده در خارچ تا جایی که من تونستم تو اینترنت اطلاعات جمع کن، بیش از 10 ساله که بوجود اومده. کلاسهای 10 نفره است که هر نفر روی دوچرخه رکاب میزنن با موسیقی انجام میشه مربی هم اون جلو تمرین میده. این دوچرخه تجربه ای مثل دوچرخه سواری واقعی را به شخص میده.
من به شدت و تکی با پای راستم رکاب زدم زانوم درد گرفت.
این آدرس عکس و سایتش است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوچرخ ها هم با اونایی که تو باشگاهها پیدا میشه فرق میکنند.
از توضیحتون بسیار ممنون .
با این الوصاف احتمالا یک کشیدگی تاندونی زانو دارید که با استراحت و کمی ساپورت زانو انشا الله به مرور بهتر می شوید .
مرسی. فقط ساپورت زانو رو یعنی چیکار کنم؟:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.