ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پرینتر

alex_pk
27-12-2011, 12:08
سلام
من یه پرینتر فوتواسمارت اچ پی دارم
تو ویندوز xp مشکلی نداشت ولی تو سون ، وقتی پرینتر رو روشن می کنم یک درایو removable تو my computer میاد که وقتی روش کلیک می کنم میگه please insert a disk into removable disk
!!!
قبلا بجای این درایو یه گزینه دیگه بود که وقتی روش کلیک میکردم کار اسکن رو انجام میداد.
حالا نمیدونم جریان چیه....از پی سی هم که فرمان پرینت رو میدم کاری انجام نمیده.

الان به شدت نیاز دارم یک سری فایل رو اسکن کنم.
اگه کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه.

مرسی.

faraname
27-12-2011, 12:37
سلام
من یه پرینتر فوتواسمارت اچ پی دارم
تو ویندوز xp مشکلی نداشت ولی تو سون ، وقتی پرینتر رو روشن می کنم یک درایو removable تو my computer میاد که وقتی روش کلیک می کنم میگه please insert a disk into removable disk
!!!
قبلا بجای این درایو یه گزینه دیگه بود که وقتی روش کلیک میکردم کار اسکن رو انجام میداد.
حالا نمیدونم جریان چیه....از پی سی هم که فرمان پرینت رو میدم کاری انجام نمیده.

الان به شدت نیاز دارم یک سری فایل رو اسکن کنم.
اگه کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه.

مرسی.

چند تا سوال می پرسم جواب بدید تا بگیم مشکل می تونه از چی باشه.

1-موقعی که پرینتر روشن هست توی قسمت device manager میری علامت زرد رنگ نمی بینی ؟
2-در صورتی که علامت زرد نمی بینی نرم افزاری مثل فتوشاپ روی سیستم تون نصب نیست که تست کنی ببینی اسکن می کنه یا نه ؟

امتحان کنید این دو رو تا بهتون بگیم بعدش اش چیکار کنی

alex_pk
27-12-2011, 12:45
قبلا علامت زرد رو داشت یه ذره دست کاری کردم الان تبدیل شده به علامت سوال.
درایور هاش هم تو سایت ها حجمش بالاست نمیتونم دانلود کنم.

hamid.park
27-12-2011, 15:39
خب تا درایور نصب نشه که نمیشه ازش استفاده کنید . اگه امکان دانلود ندارید سیدیشو تهیه کنید .

faraname
27-12-2011, 18:18
خب تا درایور نصب نشه که نمیشه ازش استفاده کنید . اگه امکان دانلود ندارید سیدیشو تهیه کنید .
دوستمون راست میگه . تا درایور نباشه که نمیشه کاری کرد . شما درایور رو نصب کن مشکل ات حل میشه . واسه اسکن هم از نرم افزار نام آشنایی مثل فتوشاپ استفاده کن .

alex_pk
27-12-2011, 23:25
نه درایور که نصب بوده و قبلا داشتم باهاش کار میکردم.یه مدت که کار نکردم دیدم اینجوری شده.
الان تو قسمت پرینتر تیک سبز زده.

hamid.park
28-12-2011, 08:19
از توی فتوشاپ امتحان کردید ؟ اسکن میکنه ؟

Amin_Mokari
20-01-2012, 01:51
سلام من يه hp bussunes inkjet 2800ps دارم با اينكه رمش 96 مگابايت ولي وقتي يه پرينت از اتوكد ميفرستي يا از پاور پوينت خيلي طول ميكشه تا پرينت و بگيره و بزنه ولي مثلا پرينت hp k850 با اينكه رمش 32 مگابايت اين مشكل و ندازه hp 2800 دوتا جا واسم نصب رم داره لزفا رهنمايي كنيد

alex_pk
23-02-2012, 13:23
سلام
من مجدد همین مشکل رو دارم
درایور رو هم نصب کردم ولی تو deavice manager علامت تعجب زرده به نظرتون مشکل چیه؟

alex_pk
23-02-2012, 14:59
یه مورد دیگه هم هست
من چطور می تونم پرینتر رو به حالت تنظمات اولیه برگردونم
نمیدونم چند وقت پیش یه تنظیماتیش رو دستکاری کردم الان همش صفحه Touch Print Go و صفحه رو هم که لمس می کنم
میگه
Touch ok to print more information
و دو گزینه Play Demo میاد و Print

و الان هم جوهر دستگاه تموم شده قیمت جوهرش چنده؟
چون من پرسیدم بیرون گفتن دونه 14-15 تومن
با این حساب که این 5 تا جوهر داره یعنی 70 تومن میشه؟
اینطوری که نمی صرفه.