ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سمند سریر ( لیموزین ایرانی )

dash_mehdi
27-12-2011, 11:42
سریر
Sarir

ایران خودرو-از زمان عرضه سمند به بازار در سال 1381، ايران خودرو تلاش هاي زيادي براي بهبود و ارتقاي اين خودرو محبوب انجام داده است كه نتيجه آن ها تا كنون سرير، سمند ال ايكس، سمند اي ال و سمند ال ايكس 85 بوده است
از نظر سطح آسايش، رفاه و ايمني سرنشينان در ميان خودروهاي ايراني سرآمد است و از امكانات منحصر به فردي نظير موتور 16 سوپاپه با 110 اسب بخار قدرت، تودوزي و صندلي هاي چرمي، ترمزهاي ضدقفل (ABS)، سيستم صوتي تصويري DVD با دو مانيتور براي سرنشينان عقب، جاپايي بسيار وسيع براي سرنشينان عقب و يخچال به صورت استاندارد بهره مي برد
از ميان ديگر تجهيزات اين خودرو كه به طور استاندارد به مشتري عرضه مي شود مي توان به رينگ هاي اسپورت، رنگ متاليك و همچنين سيستم هندزفري موبايل اشاره كرد.

سریر از موتور پر قدرت 1800 16 سوپاپ با توان تولید 110 اسب بخار زانتیا بهره میبرد

حداکثر سرعت 192 . شتاب صفر تا صد 13 ثانیه

استاندارد الایندگی یورو 3

ترمز های عقب نیز دیسکی شده است و سیستم های ترمز ABS - EBD هم تعبیه شده است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dash_mehdi
27-12-2011, 11:54
به نظر من سریر برای یک خانواده ی بیش از 4 نفره با بودجه ای زیر 25 میلیون تومان میتونه یکی از بهترین گزینه ها باشه و هر کسی با بودجه ی زیر 25 میلیون که خودروی خانوادگی میخواد باید سریر را هم به گزینه هاش اضافه کنه
در حال حاضر سریر قیمتی کمتر از 21/500/00 تومان داره که با شرایط قسطی هم میشه با 11/000/000 پیش پرداخت یک سریر خرید که با توجه به موتور زانتیایی/ دیسکی بودن عقب / تودوزی چرم و فضای پای زیاد/2 نمایشگر برای عقب قیمت معقولانه ای می باشد.

Amin-Nasim
27-12-2011, 11:56
سمند سرير كه در زمره خودروهاي مجهز و لوكس دنيا قرار دارد از نظر سطح آسايش، رفاه و ايمني سرنشينان در ميان خودروهاي ايراني سرآمد است و از امكانات منحصر به فردي نظير موتور 16 سوپاپه با 110 اسب بخار قدرت، تودوزي و صندلي هاي چرمي، ترمزهاي ضدقفل (ABS)، سيستم صوتي تصويري DVD با دو مانيتور براي سرنشينان عقب، جاپايي بسيار وسيع براي سرنشينان عقب و يخچال به صورت استاندارد بهره مي برد

خودرو های لوکس و مجهز دقیقا منظورش کدوم ماشین هاست ؟
حتما بنتلی و رولزرویس
موتور 16 سوپاپش هم که از یه ماشین دیگه برداشتن
تودوزی چرمش هم خیلی شاهکاره جدیدیه
دو تا DVD که همزمان می تونن یه تصویر رو نشون بدن و فقط از جلو جلو تنظیم می شن به چه دردی می خوره
به صورت استاندارد که گفته یعنی اپشن هم داره :31:
اینم از اون اپشن های خیلی خاصه

رينگ هاي اسپورت، رنگ متاليك و همچنين سيستم هندزفري موبايل اشاره كرد.

dash_mehdi
27-12-2011, 12:02
خودرو های لوکس و مجهز دقیقا منظورش کدوم ماشین هاست ؟
حتما بنتلی و رولزرویس
موتور 16 سوپاپش هم که از یه ماشین دیگه برداشتن
تودوزی چرمش هم خیلی شاهکاره جدیدیه
دو تا DVD که همزمان می تونن یه تصویر رو نشون بدن و فقط از جلو جلو تنظیم می شن به چه دردی می خوره
به صورت استاندارد که گفته یعنی اپشن هم داره :31:
اینم از اون اپشن های خیلی خاصه

راسمیگی منبع این نوشته ها ایرانخودرو است
ولی در کل باید با خودرو های ارزون قیمت مقایسه کنی
موتور پرشیا ای ال ایکس هم زانتیاست دیگه
مهم اینه که خوب بره

mohamad skystar
27-12-2011, 12:12
سریر خودروی لیموزین ایرانی هست که بسیار زیاد از قابلیت های یک لیموزین فاصله داره.
خودروساز ایرانی توجه نداشته که افزایش طول خودرو و یه تودوزی چرم دلیل بر لیموزین بودن خودرو نیست.
همونطور که میدونید خودروهای کلاس لیموزین بسیار پیشرفته تا جایی که تولیدشون اندک و طرفدارانشون خاص هست.
همچنین ادوات و لوازم به کاررفته در یک خودروی لیموزین از عالی ترین مواد اولیه هستن.
امکانات رفاهی یک لیموزین امروزی بسیار مجلل و مدرن و دارای زیباترین ترکیب رنگ هاست.
و لیموزین ها همیشه با کیفیت ترین خودروها هستن.
حالا شاهده حضور سمند سریر با امکاناتی کمی بیشتر از سمند LX به عنوان لیموزین هستیم.
ایران خودرو اگر همین سمند LX رو با این تجهیزات و موتور تولید میکرد خیلی موفق تر بود تا تولید سریر.
و در مورد قیمت هم که بحثی نیست.

در ضمن از آقا مهدی که این تاپیک رو زدن تشکر میکنم و باید خدمتشون عرض کنم که جای این تاپیک در بخش مشاوره خرید
نیست و بیشتر توجه کنن.
تاپیک رو باید در بخش ایران خودرو ایجاد میکردین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dash_mehdi
27-12-2011, 12:24
سریر خودروی لیموزین ایرانی هست که بسیار زیاد از قابلیت های یک لیموزین فاصله داره.
خودروساز ایرانی توجه نداشته که افزایش طول خودرو و یه تودوزی چرم دلیل بر لیموزین بودن خودرو نیست.
همونطور که میدونید خودروهای کلاس لیموزین بسیار پیشرفته تا جایی که تولیدشون اندک و طرفدارانشون خاص هست.
همچنین ادوات و لوازم به کاررفته در یک خودروی لیموزین از عالی ترین مواد اولیه هستن.
امکانات رفاهی یک لیموزین امروزی بسیار مجلل و مدرن و دارای زیباترین ترکیب رنگ هاست.
و لیموزین ها همیشه با کیفیت ترین خودروها هستن.
حالا شاهده حضور سمند سریر با امکاناتی کمی بیشتر از سمند LX به عنوان لیموزین هستیم.
ایران خودرو اگر همین سمند LX رو با این تجهیزات و موتور تولید میکرد خیلی موفق تر بود تا تولید سریر.
و در مورد قیمت هم که بحثی نیست.

در ضمن از آقا مهدی که این تاپیک رو زدن تشکر میکنم و باید خدمتشون عرض کنم که جای این تاپیک در بخش مشاوره خرید
نیست و بیشتر توجه کنن.
تاپیک رو باید در بخش ایران خودرو ایجاد میکردین.
[CODE]

ببخشید ما اشتباه کردیم

اما خودرو . دوست عزیزم باید به قیمت هم توجه کنی مثل اینکه نمی دونید سریر بیش از 22 میلیون قیمت نداره و انتظار بیشتری هم ازش نمیره.
مهم نیست که ایران خودرو این خودرو را در کلاس لیموزین قرار داده . مهم اینه که این خودرو امکانات خوبی داره و چند صد هزار دلار هم قیمت نداره که بگیم چرا اینجوریه چرا اونجوریه!!!

mohamad skystar
27-12-2011, 12:35
ببخشید ما اشتباه کردیم

اما خودرو . دوست عزیزم باید به قیمت هم توجه کنی مثل اینکه نمی دونید سریر بیش از 22 میلیون قیمت نداره و انتظار بیشتری هم ازش نمیره.
مهم نیست که ایران خودرو این خودرو را در کلاس لیموزین قرار داده . مهم اینه که این خودرو امکانات خوبی داره و چند صد هزار دلار هم قیمت نداره که بگیم چرا اینجوریه چرا اونجوریه!!!

بله صحبت شما درسته.
شما میگین این خودرو با این قیمت میارزه.
اما من میگم چرا یه خودروساز باید واژه لیموزین رو الکی بزاره رو خودرویی که اصلا نمیشه با یک
لیموزین امروزی مقایسش کرد.
قبل از سریر هم پژو پارس رو لیموزین زدن.
آقا لیموزین در حد جهانی بسازن قیمتش رو بزارن 1 میلیون دلار مشکلی نیست.

dash_mehdi
27-12-2011, 12:42
بله صحبت شما درسته.
شما میگین این خودرو با این قیمت میارزه.
اما من میگم چرا یه خودروساز باید واژه لیموزین رو الکی بزاره رو خودرویی که اصلا نمیشه با یک
لیموزین امروزی مقایسش کرد.
قبل از سریر هم پژو پارس رو لیموزین زدن.
آقا لیموزین در حد جهانی بسازن قیمتش رو بزارن 1 میلیون دلار مشکلی نیست.

مر30
راسمیگی یاد پرشیا لیموزین انداختیم ولی اون خدایی لیموزین بودا
کاشکی الکی 20 سانت ماشین رو دراز نمی کردن یعنی منظورم اینه که نباید فاصله بین در ها می انداختند و پهن هم میکردند تا از شبه لیموزین دراد

به به چه بارونی میاد تو تهرون

Amin-Nasim
28-12-2011, 16:45
این امکاناتی که ایران خودرو روش گذاشته
شاید بشه با قیمت کمتر بیرون از کارخونه این کاهارو کرد
مثلا
دو تا مانیتور که قابلیت بازی دارن
چرم با کیفیت خیلی بهتر
هندزفری موبایل
رینگ اسپرت
کروز کنترل

تنها چیزی که این ماشین داره 30 سانتیمتر جا پای بیشتره

dash_mehdi
28-12-2011, 23:19
این امکاناتی که ایران خودرو روش گذاشته
شاید بشه با قیمت کمتر بیرون از کارخونه این کاهارو کرد
مثلا
دو تا مانیتور که قابلیت بازی دارن
چرم با کیفیت خیلی بهتر
هندزفری موبایل
رینگ اسپرت
کروز کنترل

تنها چیزی که این ماشین داره 30 سانتیمتر جا پای بیشتره

اصلا قصد طرفداری از این خودرو را ندارم و باید بگم که این خودرو اصلا کروز کنترل نداره که شما گفتید فکر کنم با 2 تومن بشه اینا رو خرید ولی در عوض موتور زانتیا داره و جای پای بیشتر

Amin-Nasim
29-12-2011, 12:11
اصلا قصد طرفداری از این خودرو را ندارم و باید بگم که این خودرو اصلا کروز کنترل نداره که شما گفتید فکر کنم با 2 تومن بشه اینا رو خرید ولی در عوض موتور زانتیا داره و جای پای بیشتر

سمند LX EF7 هم همین حدودا قدرت داره
سمند LX EF7 حدود 17 تومن قیمت داره
تا 21 میلیون
4 میلیون جا داره
با 4 میلیون خیلی کارا میشه کرد

پژو پارس اتوماتيك
25-01-2012, 13:55
باز شما الکی نظر دادین/بابا اینماشین تو ایران خوبه نه تو آلمان!!!!!!!//// خودشم بگم من الان سورن ELX دارم میخوام با این ماشین عوض کنم.اه اه چیه این تندر و405 اس ال ایکس.جمعش کنین

mohamad skystar
25-01-2012, 15:10
باز شما الکی نظر دادین/بابا اینماشین تو ایران خوبه نه تو آلمان!!!!!!!//// خودشم بگم من الان سورن ELX دارم میخوام با این ماشین عوض کنم.اه اه چیه این تندر و405 اس ال ایکس.جمعش کنین

سریع اقدام کنید دوست عزیز
همه اشتباه گفتن من از طرف همه عذر خواهی میکنم.

dash_mehdi
25-01-2012, 17:23
---------------

واقعا براتون متاسفم
مطمعنم تا حالا سریر رو از نزدیک هم ندیدی
بهتره یه ذره ادب بیشتری در پست زدن هات داشته باشی و بی دلیل و مدرک حرف الکی نزنی

mehdi_pro2
25-01-2012, 17:42
اولا که این ماشین رو خیلی وقت پیش دیده بودم
دوما چه نیازی هست به دیدن؟؟؟؟ مگه چه چیزیش با سمند فرق داره؟ نکنه قیاقش فرق می کنه :18:
مثلا سمند . سمند LX . سمند سورن :21:

mohamad skystar
25-01-2012, 18:33
اولا که این ماشین رو خیلی وقت پیش دیده بودم
دوما چه نیازی هست به دیدن؟؟؟؟ مگه چه چیزیش با سمند فرق داره؟ نکنه قیاقش فرق می کنه :18:
مگه آرم سمند عکس قاطر نیست؟ :31:
حالا اسب و قاطر و شبه اسب چه فرقی می کنه؟
مثلا سمند . سمند LX . سمند سورن :21:

تفاوت هاش با سمند :
.طول خودرو بیشتر شده
.تریم داخل ماشین سفید هست
.روکش های چرم
.موتور و گیربکسش هم فرق داره.
.صندلی هاش تمام برقی و دارای مانیتور

دوست عزیز هیچ موقع تو زندگی چیزی رو مورد تمسخر قرار ندین.
درسته خودروسازی ایران هزاران مشکل داره و خودروهاش هم هزاران مشکل دیگه بیخیال بشید.
موفق باشید

Spiffy
29-01-2012, 16:35
دوستان اگه قرار بود سریر خودوی لوکسی باشه و بتونه تا رده ی بنتلی پیش بره ، تا به آزرا لیموزین نرسیده قیمتش میشد 6000 میلیون تمن

kING ANSHAN
10-02-2012, 23:34
ازکی تاحالا بادمجونم جزمیوهاشده؟شوخی کردم.ولی کاش رئوسای ایرانخودرو وسایپا چشماشونوبازمیکردن واینقدبه شعوروعقل مردم توهین نمیکردن.ازقدیم گفتن.ادم خوابومیشه بیدارکردولی کسی که خودشوبخواب زده روونمیشه بیدارکرد.این حضرات خودشونوبخواب زدن.چون میدونن اگه بخوان نظرمردموقبول کنن دیگه سودسرشارهمیشگی به جیبشون سرازیرنمیشه.مواظب سلامتیتون باشین.بدرود.

dash_mehdi
11-02-2012, 01:11
دوستان عزیز لطفا پست های بی مورد ارسال نکنید و برای حرفتون دلیل بیارید.
تجربیات رانندگیتون با این خودرو را در اینجا مطرح کنید.
هدف اصلی تاپیک مربوط به بررسی,مشکلات و یا مزیت های این خودرو هست مانند تاپیک هایی همچون سمند و ...

amir@sh
11-02-2012, 11:02
بر خلاف نظر بعضی از دوستان من معتقدم سریر خودرویی هست که نشون داده اگر خودروسازهای ایرانی بخواهند میتوانند ماشینی در اندازه های استانداردهای بین المللی تولید کنند سریر در حد و اندازه خودش حتی قابل رقابت با تولیدات خارجیه ولی چرا این سیاست در مورد سایر تولیدات رعایت نمیشه جای سوال داره؟

pishooo2
02-03-2012, 15:26
اقا کسی تجربه ی رانندگی با این ماشینو نداره؟
و این که تولیدش تا کی بوده؟
ایا اگر کسی الان بخواد واسش تولید میکنن؟
و این که من شنیده بودم از پسر عمم که تو ایرانخودرو کار میکرد میگفت اتاقش میشکنه از وسط ضعیفه !
و این که اخرین مدل کی بوده و قیمتش الان چنده؟

mohamad skystar
02-03-2012, 15:32
و این که من شنیده بودم از پسر عمم که تو ایرانخودرو کار میکرد میگفت اتاقش میشکنه از وسط ضعیفه !

سلام.
این خودرو تولید میشه و الان 2 ماهه که تو سبد فروش نیست.
اگر کسی بخواد حتما هست.
تا به امروز در مورد شکستگی اتاق این خودرو هیچ خبری پخش نشده
چون تعدادش خیلی کم هست.
آخرین مدلش برای همین امسال هست و تولید میشه.
رانندگی باهاش با رانندگی با سمند فرقی نداره فقط تفاوتی که
داره قدرت و شتابش هست که مطلوبه.

dash_mehdi
02-03-2012, 15:36

البته باید بگم رانندگی با سریر کاملا لذت بخش تر از سمنده چون موتور زانتیا در این خودرو به کار رفته.
سواری و نرمیش تا 30 درصد از سمند بهتره.
شکستگی اتاق هم همانند شایعه های دیگه برای خودرو های داخلیه و همچین چیزی تا حالا اتفاق نیوفتاده.

pishooo2
02-03-2012, 15:48
سلام.
این خودرو تولید میشه و الان 2 ماهه که تو سبد فروش نیست.
اگر کسی بخواد حتما هست.
تا به امروز در مورد شکستگی اتاق این خودرو هیچ خبری پخش نشده
چون تعدادش خیلی کم هست.
آخرین مدلش برای همین امسال هست و تولید میشه.
رانندگی باهاش با رانندگی با سمند فرقی نداره فقط تفاوتی که
داره قدرت و شتابش هست که مطلوبه.

به نظرت قیمتش میارزه ؟نسبت به امکاناتی که توش گذاشتن مثلا 2 تا ال سی دی یه روکش چرم و یه dvd
و .....این که دست 2 مثلا مال 89/چنده حدودا؟الان با این وضع بازار نه مثلا قیمت بهمن رو بهم بده :31:

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------

البته باید بگم رانندگی با سریر کاملا لذت بخش تر از سمنده چون موتور زانتیا در این خودرو به کار رفته.
سواری و نرمیش تا 30 درصد از سمند بهتره.
شکستگی اتاق هم همانند شایعه های دیگه برای خودرو های داخلیه و همچین چیزی تا حالا اتفاق نیوفتاده.

میدونی چرا از شکستگی اتاق میگم اخه پسر عمم میگفت بدنه یه تیکه نیست اون وسط به تیکه ی اخر جوش داده شده و از همون محل جوش میشکنه والا نمیدونم از ایرانخودرو که بعید نیست ولی خوا کنه همون شایعه باشه هه هه

mohamad skystar
02-03-2012, 17:40
به نظرت قیمتش میارزه ؟نسبت به امکاناتی که توش گذاشتن مثلا 2 تا ال سی دی یه روکش چرم و یه dvd
و .....این که دست 2 مثلا مال 89/چنده حدودا؟الان با این وضع بازار نه مثلا قیمت بهمن رو بهم بده :31:

نسبت به قیمتش که نه.
در کل هیچ کدوم از خودروهای ایرانی نسبت به قیمتشون نمیارزن.
سریر مدل 89 قیمتش حدود 20 میلیون تومان باید باشه
و برای بهمن ماه 90 هم حدود 22 میلیون تومان صفرش

Mahmood_Makhmaseh
29-04-2012, 19:54
سلام . میخواستم بدونم که ایا سمند سریر رنگ آبی و گوجه ایش موجوده؟ و اینکه بعد از خرید آیا میشه رینگاشو عوض کرد و اسپرت کرد؟ و اینکه اگه عکس دارید ازش بذارید و اینکه آیا ردیف جلو هم مانیتور داره؟ یا فقط پشت؟

mohamad skystar
29-04-2012, 22:51
سلام . میخواستم بدونم که ایا سمند سریر رنگ آبی و گوجه ایش موجوده؟ و اینکه بعد از خرید آیا میشه رینگاشو عوض کرد و اسپرت کرد؟ و اینکه اگه عکس دارید ازش بذارید و اینکه آیا ردیف جلو هم مانیتور داره؟ یا فقط پشت؟

سمند سریر فقط 2 رنگ سفیدو مشکی داره
اگر رنگ دیگه ای در نظر دارین باید با شرکت آپکو تماس بگیرید تا راهنماییتون کنن.
مانیتور هم فقط برای سرنشینان عقب داره
رینگ و لاستیکش هم میشه عوض کرد به راحتی.