مشاهده نسخه کامل
: آزمایش برای سیگاری بودن
سلام
من قراره جایی استخدام بشم سیگاری هستم
راهی هست که مخفیش کنم؟ چه آزمایشی میگیرن؟
فردا باید برم
کمک کنید لطفا
Eblis 2011
27-12-2011, 01:18
روراست بودن راه نجاته
Saeed System
27-12-2011, 01:30
شما باید از 2 روز قبل سیگار نمی کشیدید تا در آزمایش مشخص نشود.
نيمه عمر نيكوتين در بدن 1 ساعت مي بـاشد بـدين مــفهوم كه پس از سپري شدن 6 ساعت از كشيدن سيگار تنها در حدود 0.031 ميليـگرم از 1 ميلي گرم نيكوتين جذب شده در بدن باقي خواهد ماند. بدن از طرق زير از شر نيكوتين خلاص ميگردد: 1- 80 درصد نيكوتين توسط آنزيمهاي كبد تجزيه ميگردد. 2- نيكوتين در ششها متابوليزه شده و به كوتينين و اكسيد نيكوتين تبديل ميگردد. 3- كوتينين و ديگر مواد متابوليزه و باقي مانده نيكوتين نيزتوسط كـلـيه هـا ----- شده و از طريق ادرار دفع ميگردند. • نيمه عمر كوتينين 24 ساعت ميباشد بنابراين با آزمايش ادرار حتي تا 2 روز بعد قادر مي بـاشيد تشخيص دهيد فرد اخيرا سيگار كشيده يا خير.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] medicalinformation%2Fnicotine)
hummer_1990
28-12-2011, 19:40
من خودم آزمایش عدم اعتیاد دادم ( برای استخدام) بستگی داره چه جور ازمایشی بخان اگه ازمایش معمولی ادرار بخان که دکتره میگفت حتی افراد معتاد هم اگر 3 هفته مواد مصرف نکنن جواب آزمایش اعتیادشون( ادرار) منفی میشه سیگار هم همین طور. ولی اگه شدیدا پیگیر این قضیه باشن که شما مواد یا سیگار مصرف میکنی یا نه اصلا جواب ازمایش ادرار رو قبول ندارن و میگن حتما باید آزمایش خون و ... بدی ( که خیلی گرون در میاد ) ولی اکثر شرکتها به همون ازمایش ادرار اکتفا میکنن شما برای محکمکاری 8 - 9 روز سیگار نکش جواب ازمایشت منفی میشه.
راستی کجا قراره استخدام بشی که آزمایش عدم اعتیاد به سیگار هم ازت میخان!:18:
sanaz.joon
28-12-2011, 20:16
سلام
من قراره جایی استخدام بشم سیگاری هستم
راهی هست که مخفیش کنم؟ چه آزمایشی میگیرن؟
فردا باید برم
کمک کنید لطفا
ببخشید اینجوری میگم ولی شاید این یه فرصت باشه برای ترک سیگار
سیگار خیلی ضرر داره سعی کنین نکشین
من خودم آزمایش عدم اعتیاد دادم ( برای استخدام) بستگی داره چه جور ازمایشی بخان اگه ازمایش معمولی ادرار بخان که دکتره میگفت حتی افراد معتاد هم اگر 3 هفته مواد مصرف نکنن جواب آزمایش اعتیادشون( ادرار) منفی میشه سیگار هم همین طور. ولی اگه شدیدا پیگیر این قضیه باشن که شما مواد یا سیگار مصرف میکنی یا نه اصلا جواب ازمایش ادرار رو قبول ندارن و میگن حتما باید آزمایش خون و ... بدی ( که خیلی گرون در میاد ) ولی اکثر شرکتها به همون ازمایش ادرار اکتفا میکنن شما برای محکمکاری 8 - 9 روز سیگار نکش جواب ازمایشت منفی میشه.
راستی کجا قراره استخدام بشی که آزمایش عدم اعتیاد به سیگار هم ازت میخان!:18:
شرکت مربوط به بیمه
تو گزینه ها یی که دکتر باید پر کنه هست که آیا سابقه مصرف سیگار داره یا نه!!
2روز نکشیدم رفتم آزمایش دادم هم ادرار هم خون.
نمیدونم چی میشه
hummer_1990
30-12-2011, 19:59
هم ادرار هم خون.
ادرار که هیچی ولی احتمالش هست که تو آزمایش خون نشون بده که سیگاری هستی. چون بعد 2 روز فکر نکنم نیکوتین 100% از خون خارج بشه کاش به جای 2 روز 7-8 روز نمیکشیدی! حالا ایشاالله که جواب منفی باشه:42:
چقدر پول آزماش دادی؟ دکتر ازمایشگاه به من گفت آزمایش کامل اعتیاد 55 تومن در میاد.
شرکت مربوط به بیمه
تو گزینه ها یی که دکتر باید پر کنه هست که آیا سابقه مصرف سیگار داره یا نه!!
2روز نکشیدم رفتم آزمایش دادم هم ادرار هم خون.
نمیدونم چی میشه
با سلام ...
اخه این سیگار چی هست که میکشی !! :41: :41: الکی فقط پولت رو دود میدی از اون طرف هم البته با عرض معذرت به مرگ نزدیک تر میشی! :31:
Eblis 2011
30-12-2011, 20:25
واقعا تاسف داره
به نظرم بهشون میگفتی سیگار میکشی گاهی . . . حرف حقیقت بزنی هیچ وقت رسوا نمیشی . . . همه جا شده دوز و کلک . . . باز میگن ما چرا پیشرفت نمیکنیم . . . ایرانیا درست بشو نیستن
hummer_1990
30-12-2011, 20:42
واقعا تاسف داره
به نظرم بهشون میگفتی سیگار میکشی گاهی . . . حرف حقیقت بزنی هیچ وقت رسوا نمیشی . . . همه جا شده دوز و کلک . . . باز میگن ما چرا پیشرفت نمیکنیم . . . ایرانیا درست بشو نیستن
عزیز من خدانکرده قاتل که نیست معتاد که نیست.
خب حیفه به خاطر یه سیگار کشیدن ادم یه کار خوب رو از دست بده اونم تو این وضیعت بیکاری.
واقعا تاسف داره
به نظرم بهشون میگفتی سیگار میکشی گاهی . . . حرف حقیقت بزنی هیچ وقت رسوا نمیشی . . . همه جا شده دوز و کلک . . . باز میگن ما چرا پیشرفت نمیکنیم . . .
با عرض معدرت جسارت نشه ها . این جملتون با نام کاربری تون اصلا جور در نمیاد :31: :31: :31: وقتی دیدم خنده ام گرفت :31:ولی من هم با شما موافق هستم .
امام علی میفرماید : راست بگویید حتی اگر به زیان شما باشد .
Eblis 2011
30-12-2011, 20:58
من نمیگم امامزاده هستم اما بحثم سر اینه راست میگفت شاید اجازه میدادن بیاد سر کار
بهتر از اینه که با چند روز سیگار نکشیدن بره سرکار و بعدش قضیه لو بره و . . .
korshidshab
30-12-2011, 21:01
سلام در مورد اینکه میگی راستگوی خوبه موافقم ولی به نظر من سیات برعکس باید دروغ بگی تا بتوانی به اهداف ات برسی.
korshidshab
30-12-2011, 21:15
مندر مورد نیکتین اطلاعاتی دارم که میگه وقتی یک دفعه مصرف نیکوتین قطع کنی دچار سدمات جبران ناپزیری می شی
شما وقطی سیگار کشیدنت بعد از یک مدتی بگذره بدن شما در حالت عادی میزان درصد نیکتینش میره بالا و حد اقل باید یکسال از سی گار کشیدن شما بگذره حداقل روزی 3 نخ درقیر این صورت هیچ دست گاهی نمی تو ا ند سیگار کشیدنت را اثبات کند وباید یک روز کا مل قبل از ازمایش سیگار نکشی تا بدن به حالت عادییش برگردد.
korshidshab
30-12-2011, 21:28
روراست بودن راه نجاته
من مخالفم انم در دنیا امروزی
korshidshab
30-12-2011, 21:46
راستی شما هر نخ از سیگاری که می کشید بیش از 100 نوع ماده سمی وارد بدن خود می کنید:41:
korshidshab
30-12-2011, 21:51
روراست بودن راه نجاتهدرضم سعی کن سیگار کم بکشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.