ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای انتخاب پروژه

del30m
26-12-2011, 12:27
دروود!
دوستان به نظرتون برای پروژه بازی تتریس رو انتخاب کنم یا ادیتور؟
لطفا کمک کنید!

szh_1367
26-12-2011, 13:42
دروود بر خودت :31:

شما در چه سطحی از برنامه نویسی هستید ؟

با زبان سی میخواهید پروژه بنویسید ؟

درضمن تتریس رو هر کسی به هر شکلی که دوست داره مینویسه شما ایا اشکال مختلفی در نظر دارید ؟

ادیتور که گفتید چی ؟ توضیح بیشتر

فکر کنم سورس تتریس هم توی اینترنت باشه اما اگر خودت بنویسی خیلی بهتره

del30m
26-12-2011, 21:53
دروود بر خودت :31:

شما در چه سطحی از برنامه نویسی هستید ؟

با زبان سی میخواهید پروژه بنویسید ؟

درضمن تتریس رو هر کسی به هر شکلی که دوست داره مینویسه شما ایا اشکال مختلفی در نظر دارید ؟

ادیتور که گفتید چی ؟ توضیح بیشتر

فکر کنم سورس تتریس هم توی اینترنت باشه اما اگر خودت بنویسی خیلی بهتره

دروود:20:!
اين ترمي كه گذشت ترم اولم بود و اولين باري كه برنامه نويسي رو شروع كردم و البته با زبان سي!
اين دوتا پروژه هم بايد به زبان سي باشه!
و اينكه بايد خودم بنويسم و به قول استاد گراميم نبايد از اين كاراي غير اخلاقي كنم:31:(همون كپي از جايي)چون عواقب بعدي داره.
تتريس بايد ساده باشه با 10 مرحله و اشكال با رنگ مشخص بشه(به نظر خودم با رنگ راحتتره!)
اديتور:آيكون هاي file/Edit/help/... داشته باشه كه هر كدوم با توش پر از داستانه... يه متني رو بشه بنويسيم توش و ....
و اينكه به غير از اينكه بايد توابع كتابخانه اي رو بخونم و كلي از اينا هيچ ذهنيتي راجع به اين قضايا ندارم!
لطفا كمكم كنيد كه اول پروژه رو انتخاب كنم و در مورد منابع مورد نيازش مثل كتاباي مختلف كمكم كنيد!
مرسي:rolleye:

szh_1367
27-12-2011, 12:41
دروود:20:!
اين ترمي كه گذشت ترم اولم بود و اولين باري كه برنامه نويسي رو شروع كردم و البته با زبان سي!
اين دوتا پروژه هم بايد به زبان سي باشه!
و اينكه بايد خودم بنويسم و به قول استاد گراميم نبايد از اين كاراي غير اخلاقي كنم:31:(همون كپي از جايي)چون عواقب بعدي داره.
تتريس بايد ساده باشه با 10 مرحله و اشكال با رنگ مشخص بشه(به نظر خودم با رنگ راحتتره!)
اديتور:آيكون هاي file/Edit/help/... داشته باشه كه هر كدوم با توش پر از داستانه... يه متني رو بشه بنويسيم توش و ....
و اينكه به غير از اينكه بايد توابع كتابخانه اي رو بخونم و كلي از اينا هيچ ذهنيتي راجع به اين قضايا ندارم!
لطفا كمكم كنيد كه اول پروژه رو انتخاب كنم و در مورد منابع مورد نيازش مثل كتاباي مختلف كمكم كنيد!
مرسي:rolleye:
صحبت استادت رو قبول دارم شدید :31:

سختی تتریس اینکه باید یکسری محاسبات انجام بدی و با توابع زمانی کار انجام بدی

سختی ادیتور اینکه باید با فایل کار انجام بدهید

تصمیم با شماست هر کدوم رو که انتخاب کنید بنده و دوستان در حد توان به شما کمک خواهیم کرد

Open-Source
27-12-2011, 17:53
اگه ادیتور رو شروع کنی خیلی راحت با مباحث بیشتر و مختلفی توی C آشنا میشی.

اگه تتریس رو انتخاب کنی خلاقیت پیدا کردن الگوریتم و بهینه کردن کد، توت بالا میره.

به نظر من با توجه به اینکه تازه C رو شروع کردی ادیتور رو انجام بده ، بعد تتریس رو برو تو کارش.

del30m
28-12-2011, 18:37
دوستان بالاخره انتخاب شد...اديتوووووووووووووور!
ديگه شروع كردم توابع كتابخانه اي رو خوند و نت برداري كه كدوم به دردم ميخوره!
اگر راهنمايي يا پندي اندرزي هرچي داشتين در اين مورد بهم بگين!:20:

god of war 2
28-12-2011, 20:33
برای رابط کاربری از چه کتابخانه ای میخواهید استفاده کنید؟ (Win Api, MFC, ...)
برای شروع اگر میخواهید مستقیم از API های خود ویندوز استفاده کنید کارتون یکم سخت میشه پیشنهاد میکنم از MFC استفاده کنید.

del30m
29-12-2011, 23:54
برای رابط کاربری از چه کتابخانه ای میخواهید استفاده کنید؟ (Win Api, MFC, ...)
برای شروع اگر میخواهید مستقیم از API های خود ویندوز استفاده کنید کارتون یکم سخت میشه پیشنهاد میکنم از MFC استفاده کنید.

مرسياااا
ولي اينايي كه گفتين رو اصلا نفهميدم چين:41:،ميشه توضيح بدين؟؟

god of war 2
31-12-2011, 00:12
برنامه ای که شما میخواهید بنویسید (ویرایشگر متن یا Text Editor) حداقل نیازش یک منو و یک ویرایشگر متن هست اینها جزئی از رابط کاربری بحساب میان. اگر شما مستقیم از API های خود ویندوز برای پیاده سازی اینها استفاده کنید با توجه به اینکه دفعه اولتون هست یکم کارتون سخت میشه.(باید حلقه دریافت رویداد رو خودتون تعریف کنید , پنجره برنامه رو باید خودتون کامل تعریف کنید و ...)
اما کتابخانه های دیگری هم هستند (مثل MFC) که کارو کمی راحتتر کردند و حداقل امکاناتش اینه که شما با یک محیط ویژوالی (VisualStudio) رابط کاربری برنامتونو میسازید و زیاد در گیر کد نویسی نمیشوید.(بیشتر مواردی که در مورد قبلی باید خودتون کامل تعریف و پیاده کنید در این مورد از قبل پیاده شده و آماده استفاده هست)
اگر باز هم متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم.

del30m
31-12-2011, 09:57
اينبار متوجه شدم!!
ولي يه چيزي..
كسايي كه با VS كار كردن ميگن براي زبان c يكم مشكله و بايد خودمون يه تغييراتي بديم،منم وقت ياد گرفتنشو ندارم.
حالا بايد چه كنم؟؟همه برنامه ها رو با dev مينويسم،خيلي اذيت ميكنه ولي بدم نيست!
نظرتون چيه؟؟

god of war 2
31-12-2011, 13:37
اينبار متوجه شدم!!
ولي يه چيزي..
كسايي كه با VS كار كردن ميگن براي زبان c يكم مشكله و بايد خودمون يه تغييراتي بديم،منم وقت ياد گرفتنشو ندارم.
حالا بايد چه كنم؟؟همه برنامه ها رو با dev مينويسم،خيلي اذيت ميكنه ولي بدم نيست!
نظرتون چيه؟؟
خوبه. با همون Dev ادامه بدید.

del30m
04-01-2012, 12:23
سلام دوستان
دارم سعی میکنم برنامه ی ادیتور رو با زبان C بنویسم
همه تابع های لازم رو پیدا کردم به غیر از چندتا.
ولی مشکل اصلیم الان اینه که نمیدونم چطور باید تابع منو رو ایجاد کنم؟
مثلا برای File یک منو ایجاد کنم!
ممنون میشم کمی راهنماییم کنین تا بتونم بنویسم!