ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مینبرد



soheil_eshghi
26-12-2011, 12:23
سلام با این قیمتائی که این روزها دچارش هستیم معلوم نیست چه بلائی میخواد سر ما بیاد
به نظر شما کدوم یکی از اینا رو بخرم
قیمتشونو هم دارید لطف کنید
asrock fatal1ty 990fx
asus sabertooth 990fx
msi 990fx-gd80
هم قیمتشو لطف کنید و هم اینکه کجا میشه تهیه کرد و همین که شما بودید کدومو میخریدید؟

soheil_eshghi
26-12-2011, 17:06
به جان خودم منم نیاز به راهنمائی دارما

ali2424
26-12-2011, 19:19
من مدل msi 990fx-gd80 از نمایندگی گرفتم 310 مین حرفه ایه در ضمن بایاسش هم از uefi هست سوالی داشتی در خدمتم

soheil_eshghi
26-12-2011, 21:16
من مدل msi 990fx-gd80 از نمایندگی گرفتم 310 مین حرفه ایه در ضمن بایاسش هم از uefi هست سوالی داشتی در خدمتم

چه خوب
مبارکتون باشه کی خریدید؟
میزان رضایتتون چقدر هست؟
آیا یکی از 3 اسلات پائینی pci-ex روی 16x کار میکنه؟
اگه آره کدوم یکی؟
با کلیک oc gen II کل سیستم اور میشه یا فقط cpu
گارانتیش چند ساله هست؟
در کل چطور دیدی کیفیتش رو
این کارش بهتره یا مدلهای اسوس این چیپست؟

ali2424
26-12-2011, 21:29
چه خوب
مبارکتون باشه کی خریدید؟
میزان رضایتتون چقدر هست؟
آیا یکی از 3 اسلات پائینی pci-ex روی 16x کار میکنه؟
اگه آره کدوم یکی؟
با کلیک oc gen II کل سیستم اور میشه یا فقط cpu
گارانتیش چند ساله هست؟
در کل چطور دیدی کیفیتش رو
این کارش بهتره یا مدلهای اسوس این چیپست؟
اول در مورد این مین بگم مشکل مدار تغذیه حل شده چون از 8+2 فاز بهره می بره دوم اینکه سه تا اسلت pci-ex داره که اولی و سومی روی 16 16 کار می کنه ودر حالت سه تا روی 16 8 8 در ضمن چیدمان اسلت pci هم مناسبه و در حالت دوال گرافیک اسلت خالی دارید(بر خلاف مینهای سری 990 گیگا) با کلیک رویoc gen II برای من که 1090 داشتم روی 3990 برد البته هنوزم جا داشت ولی من اور به صورت دستی رو بیشتر ترجیح میدهم گارانتیش هم 3 ساله شرکت ماتریکس در کل به نظرم مین خوبیه وچیزی گم از رقبای حرفه ای (اسوس و گیگا ) نداره مخصوصا حالت اکتیو از سویچینگش در حالت اور هم کار میکنه ومصر انرزی رو کاهش میده
مشخصات مادربورد

اين مادربورد تركيبي از فاکتورهای پايداري، كيفيت و كارآيي است كه تمامي انتظارات كاربر خود را به خوبي برآورده مي كند. مادربورد MSI 990FXA در كلاس 2 محصولات نظامي قرار گرفته است. سوكت مشكي رنگ AM3 اين محصول نمايان مي كند كه از تمامي پردازنده هاي سري FX، آتلون، فنوم، فنوم 2 و سمپرون AMD پشتيباني مي كند.
مادربورد MSI 990FXA-GD80 حداكثر از 32 گيگابايت حافظه DDR3 در چينش دو كاناله و در سرعتهاي 800/1066/1333/1600/1800 و 2133 مگاهرتز (در حالت آوركلاك) پشتيباني مي كند. محصول فوق داراي 4 اسلات PCI Express 2.0 x16، دو اسلات PCI Express 2.0 x1 و يك اسلات PCI مي باشد. همچنين داراي شش پورت SATAIII (با نرخ انتقال اطلاعات 6 گيگابايت در ثانيه) و پشتيباني از Raid با مدل چينش 10/5/1/0 مي باشد.
مادربورد MSI 990FXA مجهز به دو پورت USB 3.0 و شش پورت USB 2.0، خروجي صداي ديجيتال S/PDIF، دو پورت eSata و يك پورت فايرواير 1394a مي باشد. تعداد 5 کانکتور چهار و سه پین مربوط به اتصال فن پردازنده و فن سیستم دور تا دور مادربورد را پوشانده است.



خازنهاي مادربورد

خازنهاي استفاده شده در مدار رگولاتور مادربورد MSI 990FXA و همچنين بخش تغذیه پردازنده جامد و داراي طول عمر 8 برابر بيشتر از بهترين خازنهاي جامد موجود است. دليل استفاده از اين خازنها در بخش مدار تغذیه، بهره گيري از حداكثر پايداري و كيفيت در اين محصول كلاس II است. اين خازنها از عنصر تانتالوم (كه يك عنصر كمياب است) ساخته شده كه از اين عنصر بيشتر در ساخت سفينه هاي فضايي و ماهواره ها استفاده مي شود. (بدليل تحمل بالاي حرارت و هدايت الكتريكي عالي در ساخت خازنهاي جامد مدار تغذيه پردازنده اين بورد از عنصر تانتالوم بهره گرفته شده است). خازنهاي ديگر برد نيز از نوع جامد ولي بسيار باكيفيت تر از خازنهاي جامد معمولي است.



بخش مدار رگولاتور ولتاژ پردازنده و حافظه ها

در طراحي مدار رگولاتور مادربورد از چوكهاي سوپر فريت استفاده شده است. اين مهم بدليل اين است كه چوكهاي جديد سوپر فريت در هنگام فعالیت، 35 درجه سانتيگراد گرمای کمتری نسبت به دیگر چوکها توليد مي كنند و اين به معنی پايداري و ثبات سيستم در هنگام آوركلاك و کشش بار سنگین از سیستم است. مادربورد فوق داراي مدار تغذيه 10 فاز ديجيتال مي باشد. با توجه به بكارگيري چوكهاي سوپر فريت و خازنهاي تانتالوم، مي توان حدس زد كه در هنگام نياز به قدرت و كارايي بالا، اين محصول چه هنرنمايي را از خود بروز خواهد داد.

همچنين در طراحي مدار تغذيه پردازنده از ويژگي Active Phase Switching استفاده شده كه اين ويژگي باعث مديرت مصرف انرژي در پيك كاري و بيكاري پردازنده مي شود. شايان ذكر است كه مدار سوئيچينگ APS بصورت سخت افزاري بر روي برد تعبيه شده و مديريت انرژي را در مادربورد به عهده دارد. در اكثر مادربوردها، مديرت انرژي توسط نرم افزارهاي خاص مختص هر برند (که بهمراه CD مادربورد ارائه می گردد) كنترل شده و در اندك محصولاتی مي توان كنترل مديريت انرژي را بصورت سخت افزاري مشاهده كرد.
APS توسط يك IC كه در ناحيه مدار رگولاتور جاسازي شده است، كنترل مي گردد. پس مي توان اميد داشت كه انتظار صرفه جويي انرژي كه از بزرگترين دغدغه هاي توليدكنندگان و مصرف كنندگان است در اين محصول به خوبي فراهم گردد.

در بخش مدار تغذيه حافظه ها، شركت MSI چهار فاز جداگانه را براي هر ماژول حافظه در نظر گرفته است. مطمئناً اين طراحي خوب موجب مي شود كه حافظه ها در هنگام نياز به برق بيشتر و برق با درجه خلوص بالا، بتوانند به راحتي و بدون تحمل هرگونه فشاري به كار خود ادامه دهند. چوكهاي اين بخش نيز همانند بخش مدار تغذيه پردازنده، چوكهاي Super Ferrite Choke (يا به اختصار SFC) با كارايي بسيار بالا است.

از ديگر مزاياي وجود چهار فاز جداگانه، بحث آوركلاكينگ است. در اين مبحث بدليل افزايش فركانس كاري حافظه ها، گاهاً نياز مي شود تا ولتاژ نيز اضافه گردد. البته اين افزايش ولتاژ زياد نبوده و داراي رنج مشخصي است. ولي كاربر مي تواند مطمئن باشد كه درصورت نياز به افزايش فركانس و يا ولتاژ حافظه، به راحتي مي تواند به وجود فازهاي جداگانه و پرقدرت براي هر ماژول حافظه تكيه كند. همانطور كه مي دانيم در آوركلاكينگ، يكي از عوامل مهمي كه در بيشتر موارد باعث جلوگيري از رسيدن به فركانسهاي بالاتر پردازنده و پايداري سيستم مي گردد، عدم پايداري و استيبل بودن حافظه ها در فركانسهاي بالا هستند.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هـدیـه MSI به آوركـلاكــرهـا


بر روي برد كليدي به نام OC Genie II تعبيه شده است كه كاربران را قادر مي سازد به راحتي و با فشردن اين كليد پردازنده را آوركلاك نموده و حتي آن را آنلاك كنند (البته درصورت وجود قابليت آنلاكينگ در پردازنده). اين مهم توسط سخت افزار خاص و يك كليد كه به همين نام بر روي برد تعبيه شده است قابل دسترس است. البته اين قابليت فقط بر روي محصولات سري 9 شركت MSI تعبيه شده است. به گفته سازنده مادربورد، با استفاده از OC Genie II كارايي و پرفورمنس سيستم تا 248% افزايش مي يابد. همچنين دو كليد Power و Reset نيز در كنار كليد OC Genie II تعبيه شده كه كار اسمبل و آوركلاك را بسيار راحت مي سازد. يكي از نكات مهم ديگر كه در ساخت اين مادربورد براي آوركلاكرها در نظر گرفته شده است تعبيه يك كليد Clear CMOS (پاك كننده بايوس) در پنل پشتي مادربورد است.



چيپست شمـالي و جنـوبي مادربورد

چيپست شمالي مادربورد AMD® 990FX و از جديدترين چيپستهاي ساخت AMD مي باشد. همچنين چيپست جنوبي اين محصول 950 و جديدترين چيپست جنوبي ساخت اين شركت است. از خصايص چشمگير NB950 پشتيباني از USB3.0 (USB3.0 قادر است كه تبادل اطلاعات را 10 برابر سريعتر از برادر كوچكتر خود يعني USB2.0 انجام دهد. سرعت زياد USB3.0 در مواقعي مانند تماشاي فيلمهاي بلوري و استفاده از هاردهاي اكسترنال و ... كه به سرعت بالاي انتقال ديتا نياز دارند، كاربرد دارد)، پشتيباني از SATA III با سرعت انتقال ديتا برابر با 6GB/s و پشتيباني از Raid با چينش 10/5/1/0 مي باشد. گرماي حاصل از فعاليت چيپستهاي شمالي و جنوبي توسط دو عدد هيتسينك پره اي به خوبي دفع مي گردد.



خنك كننده چيپست شمـالي، جنـوبي و مدار PWM

گرماي حاصل از فعاليت مدار PWM ، NB و SB توسط سه عدد هيتسينك پره اي به خوبي دفع مي گردد. به نظر مي رسد كه MSI خنك كننده هاي اين سه بخش را با سليقه اي خاص و همچنين انتظار بازده بالا طراحي كرده است. البته در بخش خنكسازي PWM و با توجه به استفاده از چوكهاي سوپر فريت، انتظار مي رود كه اين مدار گرماي كمتري نسبت به ديگر محصولات توليد كند كه اين مهم به افزايش راندمان و Stability سيستم هنگام انجام كارهاي سنگين و به اصطلاح در Full Load پردازنده بيانجامد.

در بخش گرافيك، اين مادربورد داراي چهار اسلات PCI Express 2.0 x16 مي باشد. شايان ذكر است كه هنگام استفاده از چهار كارت گرافيك بطور همزمان، دو اسلات در سرعت x16، يك اسلات در سرعت x8 و يك اسلات در سرعت x4 به تبادل اطلاعات با يكديگر و پل شمالي مادربورد مي پردازند.



بخش برق رساني به بــرد

دراين مادربورد دو کانکتور برق 12 ولت از نوع هشت پین تعبيه شده (دو مادگی 4 پین) که جمعاً 2x12 Volt برق مورد نياز را به برد می رساند. تعبیه پین 12 ولت دوم، پایداری و ثبات کارایی سیستم را در مواقع لزوم به برق بیشتر مانند آورکلاک و موارد دیگر تضمین می کند. بر روي برد از يك ديباگر (Debagger) سون سگمنت در بخش جنوبي برد استفاده شده است. اين ديباگر مي تواند در مواقع لزوم و بروز خطاها و مشكلات احتمالي، كاربر را نسبت به مشكل بوجود آمده به خوبي راهنمايي كند. براي كسب اطلاعات بيشتر درخصوص يافتن معاني اعداد و خطاهاي ديباگر، كاربران بايد به دفترچه راهنماي محصول مراجعه كنند.


چيپستهـاي MSI 990FXA

- چيپست كنترلر USB 3.0 با نام NEC® D720200
- چیپست کنترلر کارت شبکه با نام Realtek PCI-E GbLAN controller 8111E با سرعتهای 10/100/1000
- چییپست کدک (Codec) قرارگرفته در این مادربورد با نام Realtek® ALC892 داراي 8 کانال صوتی HD
- چيپست IEEE1394 / FireWire با نام VIA® VT6315N



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پورتهای بخش I/O مادربورد


- یک پورت PS/2 - جایگاه اتصال موس
- یک پورت PS/2 - جایگاه اتصال کیبورد
- يك خروجي Optical SPDIF
- يك خروجي Coaxial SPDIF
- كليد Clear CMOS
- يك پورت FireWire 1394a
- دو پورت USB 3.0
- چهار پورت USB 2.0
- دو پورت eSATA
- یک کانکتور RJ-45
- شش کانکتور صدا



قيمت مادربورد MSI 990FXA-GD80

قيمت جهاني: این محصول هم اکنون (هفتم آذرماه نود) در بازار جهاني به مبلغ 190 دلار فروخته مي شود.

ايــــران: اين مادربورد در مجتمع كامپيوتري ايران (تهران) به قيمت 300 الي 310 هزار تومان توسط چند فروشنده در حال عرضه مي باشد.


سخن پاياني


مدتي است كه كمپاني MSI دست به توليد محصولات با كارايي بالا و قابليت كار در شرايط سخت زده است. از اين محصولات مي توان به گروه Military Class II اشاره كرد كه مادربورد مذكور در كلاس II اين دسته قرار گرفته است. آنچه مسلم است اين كه قطعاً اين محصول با توجه به كيفيت بي نظير قطعاتش، مي تواند گزينه مناسبي براي كاربران حرفه اي گرافيك، آوركلاكر ها، علاقمندان به محصولات حرفه اي و استفاده كنندگان کامپیوتر در شرايط سخت باشد. محصول فوق در اندازه ATX توليد شده است و براي استفاده از آن لزومي به خريد و يا تعويض كيسهاي استاندارد ATX نيست.
همچنين شركت ماتريكس گارانتي اين محصول را به عهده دارد.


منبع شهر سخت افزار

soheil_eshghi
26-12-2011, 22:00
اول در مورد این مین بگم مشکل مدار تغذیه حل شده چون از 8+2 فاز بهره می بره دوم اینکه سه تا اسلت pci-ex داره که اولی و سومی روی 16 16 کار می کنه ودر حالت سه تا روی 16 8 8 در ضمن چیدمان اسلت pci هم مناسبه و در حالت دوال گرافیک اسلت خالی دارید(بر خلاف مینهای سری 990 گیگا) با کلیک رویoc gen II برای من که 1090 داشتم روی 3990 برد البته هنوزم جا داشت ولی من اور به صورت دستی رو بیشتر ترجیح میدهم گارانتیش هم 3 ساله شرکت ماتریکس در کل به نظرم مین خوبیه وچیزی گم از رقبای حرفه ای (اسوس و گیگا ) نداره مخصوصا حالت اکتیو از سویچینگش در حالت اور هم کار میکنه ومصر انرزی رو کاهش میده


یکی از سوالاتم هم همین مشکل مدار تغذیه بود که خدارو شکر شما میگید حل شده
اگه سومین اسلاتش هست که خیلی خوبه
از کولر استوک استفاده میکنید یا کولر مجزا دارید؟
اگه مجزاست مدل و مارکش چیه؟
چند وقته خریدید؟
به صورت 7/24 باهاش کار میکنید؟
یکم شک تو دلم هست که بین این سه تا مدلی که گفتم انتخاب رو برام یکم سخت کرده
بیشتر هم مد نظرم روی اسوس بوده
اگه این مینبرد انتظارمو برآورده نکنه هیچوقت احساس رضایت نمیکنم
قیمت تهیه این مینبردها هم اینجوریه
اسوس رو 330 بدون هزینه ارسال که ظاهرا یه چیزی بین 15 تا 20 هم هزینه ارسالش میشه چون طرف از اصفهان میفرسته
بعد ام اس آی رو هم حول و حوش 305تا 315 بدون هزینه ارسال که اونم یه چیزی بین 5 تا 10 میشه
شما باشید کدوم رو تهیه میکنید؟

ali2424
26-12-2011, 22:37
یکی از سوالاتم هم همین مشکل مدار تغذیه بود که خدارو شکر شما میگید حل شده
اگه سومین اسلاتش هست که خیلی خوبه
از کولر استوک استفاده میکنید یا کولر مجزا دارید؟
اگه مجزاست مدل و مارکش چیه؟
چند وقته خریدید؟
به صورت 7/24 باهاش کار میکنید؟
یکم شک تو دلم هست که بین این سه تا مدلی که گفتم انتخاب رو برام یکم سخت کرده
بیشتر هم مد نظرم روی اسوس بوده
اگه این مینبرد انتظارمو برآورده نکنه هیچوقت احساس رضایت نمیکنم
قیمت تهیه این مینبردها هم اینجوریه
اسوس رو 330 بدون هزینه ارسال که ظاهرا یه چیزی بین 15 تا 20 هم هزینه ارسالش میشه چون طرف از اصفهان میفرسته
بعد ام اس آی رو هم حول و حوش 305تا 315 بدون هزینه ارسال که اونم یه چیزی بین 5 تا 10 میشه
شما باشید کدوم رو تهیه میکنید؟
سیستمم رو کامل نوشتم و 24 ساعت هم روشنه در همین حالت خوب اون مدل اسوس هم خوبه البته به سری کراشیر نمیرسه من خودم هم اول دنبال همون بودم بعد از دیدن چند تا فورم نظرم عوض شد چون msi اون قابلیت اکتیو فاز سویچینگش خیلی برای ما کاربرد داره چون به صورت سخت افزاری روی برد است به هر حال نظر من ل ینه که انتخابتو بین همین دو مدل انجام بده چون بقیه برندها از جمله گیگا بایت خوب ظاهر نشدند وقیمتهاشونوم واقعا بالاست و هر دو مدل جوایز مختلفی کسب کرده اند و واقعا انتخاب سختیه البته من از انتخابم پشیمون نیستم

MB:MSI 990FX GD 80 Cpu:AMD 1090 @4 GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 (NB+SB=4800 GH)
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8
VGA:ati Sapphire 6870 core clock 1000 memory clock 1250
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5

soheil_eshghi
26-12-2011, 23:36
سیستمم رو کامل نوشتم و 24 ساعت هم روشنه در همین حالت خوب اون مدل اسوس هم خوبه البته به سری کراشیر نمیرسه من خودم هم اول دنبال همون بودم بعد از دیدن چند تا فورم نظرم عوض شد چون msi اون قابلیت اکتیو فاز سویچینگش خیلی برای ما کاربرد داره چون به صورت سخت افزاری روی برد است به هر حال نظر من ل ینه که انتخابتو بین همین دو مدل انجام بده چون بقیه برندها از جمله گیگا بایت خوب ظاهر نشدند وقیمتهاشونوم واقعا بالاست و هر دو مدل جوایز مختلفی کسب کرده اند و واقعا انتخاب سختیه البته من از انتخابم پشیمون نیستم

MB:MSI 990FX GD 80 Cpu:AMD 1090 @4 GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 (NB+SB=4800 GH)
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8
VGA:ati Sapphire 6870 core clock 1000 memory clock 1250
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5


ممنون ازو تشکر از شما

خب آیا دوستی هست که مینبرد sabertooth 990fxa رو خریداری کرده باشه و باهاش کار کرده باشه؟
خیلی دوست دارم نظر کسی که با این مینبرد کار کرده رو هم بدونم

soheil_eshghi
27-12-2011, 11:02
کسی با sabertooth 990fx کار نکرده؟

soheil_eshghi
28-12-2011, 18:58
خب ظاهرا اولین نفری خواهم بود که با این مینبرد کار میکنم
فردا ایشالله مینبرد میرسه دستم و یه سری عکی و ... میزارم
انشالله که راهنمائی بشه برای دوستان
و همینطور رضایت من
ببینیم خدا چی پیش میاره

ali2424
28-12-2011, 19:03
خب ظاهرا اولین نفری خواهم بود که با این مینبرد کار میکنم
فردا ایشالله مینبرد میرسه دستم و یه سری عکی و ... میزارم
انشالله که راهنمائی بشه برای دوستان
و همینطور رضایت من
ببینیم خدا چی پیش میاره
حتما اینکار رو بکنید چون خود من هم مشتاق این مین هستم

soheil_eshghi
29-12-2011, 14:09
خب در این لحظه مینبرد به دستم رسید و مشغول اسمبل هستم