مشاهده نسخه کامل
: پایین اومدن سرعت start up
mehdiyahyavi
26-12-2011, 09:50
درود
مدتی هست که متوجه کاهش سرعت در استارت آپ ویندوز شدم.
یعنی بعد از زدن پسورد، مدت زمانش به نسبت طولانی هست.
دیروز که داشتم ویندوز سیستم یکی از دوستان رو عوض میکردم ، پیگر شدم ، متوجه شدم بعد از نصب Net Framework 4 این مسئله به وجود میاد /
1- تا به حال کسی با این موضوع مواجه شده ؟
2-راه حلی به ذهن دارید ؟
مشخصات: به امضاء مراجعه کنید.
saeed774
26-12-2011, 21:24
ضمن تبریک عضویت ، دوست عزیز
درسته با نصب این برنامه تا حدودی مدت زمان بوت شدن طولانی تر میشه ولی این برنامه برای اجرای بعضی نرم افزارهای جدید لازم و ضروریه . با دیفرگ کردن هارد تا حدودی این مشکل حل میشه . پیشنهاد من برای دیفرگ کردن برنامه Puran Defrag هست چون قابلیتی داره که تمام فایل های سیستمی برای بوت شدن رو در ابتدای هارد مینویسه و با اینکار سرعت بوت شدن کاهش پیدا میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه رایگان رو دانلود کن .
jafarian
26-12-2011, 23:49
برنامه پایین دان کنید بعدشم روی دسکتاپ سیو کنید بعد اجراش کنید هر چی پیغام داد تایید کنید ازآخرم سیستم ریست شد بالا اومد میبینید که سرعت سیستم افزایش پیدا کرده:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.Amorous
27-12-2011, 13:49
برنامه پایین دان کنید بعدشم روی دسکتاپ سیو کنید بعد اجراش کنید هر چی پیغام داد تایید کنید ازآخرم سیستم ریست شد بالا اومد میبینید که سرعت سیستم افزایش پیدا کرده:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdownload.php%3Ffile%3D552147)
طرز کارش چطوریه؟ ضرر نداره برای سیستم؟!
jafarian
27-12-2011, 15:05
طرز کارش چطوریه؟ ضرر نداره برای سیستم؟!
طرز کاری بخصوصی نداره شما برنامه رو دان میکنید روی دسکناپ بعدش سیو میکنید بعدم اجراش میکنید هر چی پیغام داد تایید میکنید بعدم که سیستم ریست شد بالا اومد خودتون سرعت سیستم با اولش مقایسه کنید.
Farshid72
28-12-2011, 22:35
توی run وارد کنید msconfig سپس اونجا برنامه های غیر ضروری رو disable ;kdn ویا اینکه تیکشونو بردارید که start up شما سبک بشه و اگرم به قول شما net frame 4 باعث کند لود شدن میشه برنامه هایی که بهش نیاز دارن اجرا نشن تا سیستم سری بالا بیاد و بعدش اگه خودتون نیاز داشتید اونارو اجرا کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.